112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• vviktor1
    http://rapidshare.de/files/20003500/Eric_-_Good_Good_Feeling.zip.html
  • Breki33
    Álmain nője szereti a zenénket és tud letölteni :-))))))
  • Breki33
    délután kirakom az első 20-at
  • vviktor1
    Üdv itt, nekem is csak 17-ig van az EU4U
  • Breki33
    hello

nálam simán jönnek 90-el kb

Eurodance sorozat engem is érdekelne
  • vviktor1
    Nekem a 9-20-ig kellene és 115-117
  • Szilvia71
    Mostanában találtam erre a fórumra és nagyon tetszik! Sajnos a MOST WANTED sorozatot a "Fosspace"-ről az utóbbi 1-2 napban szinte lehetetlen tölteni. Pár nappal ezelőtt még 100k-val jött most meg kb. 1-2k-val napszaktól függetlenül. Nincs meg valakinek véletlenül az "Eurodance4ump3italoclassics" sorozatból 17-20. részig?
  • sanyaaa
    Akkor még sok van hátra
  • Breki33
    hát ezt sajna egyesével kell
  • sanyaaa
    Még csak az 50 fölöttiek vannak készen
    Tudnátok valami jó letöltő programot ajánlani, mert a flashget-em nem akarja csak egyesével leszedni őket, hiába rakok be 5-10 linket. Így ha dolgozom nem tudom tölteni őket.
  • Claud
    tudom, de még nem bírtam leszedni
  • Breki33
    45-ös ki volt linkelve
  • Claud
    Nekem a 8-9 és a 45- ös hiányzik.
  • Breki33
    mennyi van még?

a 10-eseket kérdezem készen vannak-e
  • Claud
    Köszönöm! Érdekel az is!
  • sanyaaa
    Még én is töltöm.
  • Breki33
    akkor a most wanted 1-100 mindenkinek meg van?

nekem 4-5 rész kell még
  • vviktor1
    Eric-Boy or girl 192k
    http://www.sendspace.com/file/6iofot
    Van még egy Good good feeling is tőle ha érdekel
  • Claud
    Véletlenül megvan valakinek Eric - Boy or Girl című száma?
    (Nekem csak a Whos Your Boyfriend című száma van meg az is 192-ben)
    Előre is köszi!
  • Lucky Guy
    Hát azzé esse piskóta :

Hinoi Team with Korikki - Night On Fire (3:15, 192kbps)
    http://www.mytempdir.com/652764
  • Claud
    5 Bad Boys Blue album torrentezőknek 320kbps-ban:
    Bad Boys Blue - Follow The Light
    Bad Boys Blue - Bang! Bang! Bang!
    Bad Boys Blue - Around The World
    Bad Boys Blue - The Fifth
    Bad Boys Blue - My Blue World
  • Breki33
    ezt beszéljétek meg egymással

én nem játszom ezt P
  • leslievida
    Na jóccakát mára mindenkinek, holnap hosszú nap lesz.
  • leslievida
    Viszont én meghallgattam néhányukat, az élményt nem mondom hogy mihez hasonlít mert azt mondanád nem vagyok normális, úgyhogy csak annyit, hogy jól szólt a gépezet.
  • leslievida
    Ezért nincs még nekem. Az ára miatt.
  • Dióka1
    Teeeeeeee!
    Hát ki ne ismerné a Harman-Kardont?Meg ugye még rá is van írva!
    Csak még hallani nem hallottam,látni már nagyonsokfélét láttam....

de jól elkérik az árát....
  • leslievida
    Bár az újabb modelleket a feketével kombinálják.
    http://www.harmankardon.com/front.aspx?prod=HK3380/230&cat=REC&sType=C&Region=EUROPE&Country=HU&Language=ENG&ImgName=HK3380F.jpg
  • leslievida
    Múl év őszén a Média Markt-ban volt harman- kardon stereő erősítő 2x 60 w-os 80 ezerért. Onnan lehet őket azonnal felismerni, hogy kéken világít a P_on led, valamint tök egyszerű matt nikkel előlapja van (majdnem ) mindnek.
    http://www.harmankardon.com/Default.aspx
  • leslievida
    Ez se rossz: http://www.sherwoodusa.com/
    Nekem ilyen típusú az erősítőm, és nagyon jó. Bár nem ma gyárották, viszont bejáratós. Korábban írtam róla. ,
  • leslievida
    Azzal a sarokkál álljunk meg egy szóra! Minek a hangfalakat onnan kiszedni?
  • Breki33
    pl a haversrác egyből kiszedné a sarokból a hangfalaim

igaza is van, de én nem fogom kerülgetni
  • leslievida
    Én azonban hozzátettem azt is, hogy a véleményem a kor szelleméhez igazodva korrekt. Nem lettem volna őszinte ha azokat a cuccokat amelyeket Berki megmutatott, a mai tecnológiával versenyeztetve kritizáltam volna. Különben technológia ide vagy oda, nekem akkor azok a sony cuccok nagyon beváltak. Sajna ma már nincs meg belőlük egy sem. Pont azért mert vannak szebbek meg kényelmesebbek, de nem biztos hogy annyival jobbak.
  • leslievida
    Egyébként tényleg így van ahogyan írod, a hifisták őrült cyberlények, és mindnek más a véleménye akár azonos cuccról is. Itt jön be a szubjektív izlés, hallás, stb. ezért van hogy össze- vissza dumálnak. Ráadásul kurvára elfugultak tudnak lenni bizonyos termékcsoport vonatkozásában. Úgyhogy ne hallgass senkire.... Bár ami biztos az biztos, a mérési eredmények és a tesztek általában nem csalnak, hacsak nincs mögöttük rekám vagy egyéb gazdasági érdek??? :)
  • Dióka1
    bizonyos szempontból igazad van, mert sajnos ez a jellemző sokunkra,viszont én egyenes embernek tartom magam (ami a legrosszabb jó tulajdonságom) és emiatt nem szeretem, ha "előttem jópofiznak, a hátam mögött meg csúnyákat mondanak,amit még vissza is hallok" így én sem teszem ezt senkivel sem...így az esetek többségében, főleg ha a véleményem kérdik,akkor őszintén válaszolok,ami ebben az esteben talán nem volt sem bántó, sem kiábrándító, hisz azért Brekinek is van egészséges önkritikája és hifista haverja is!aki nyilván már régebben is véleményezte a cuccait...
    azt is tudja mindenki,ha a pénz nem akadály,akkor mindenki "jobbat" venne....

de ha nem kellett kategórizálni,akkor elnézést,csak félre értettem,akkor csak jól néz ki!

Harman-Kardon cuccot viszont már meg fogok hallgatni,mert sajnos az még kimaradt az életemből....de majd egyszer....

• Breki33
    ja pont a hifista ismerősök miatt nem zavar

egyik ugye teljesen hifibolond másiknak is saját hangfala meg többszázezres hangkártyája külön akkor szinti gitár miegymás

Bocsi ha olvasod :-))))))))
  • Breki33
    énmeg nem tudom most milyen azt tudom, hogy akkoriban felvételre egyértelműen a legjobb volt (hires aiwa fej tisztitási módozatokkal melyik kazetta jó stb)

bár mikor bejött a kazettatesztelős pio akkor elgondolkoztam melyikkal vegyek fel

• leslievida
    http://www.harmonkardon.de/WHAT_WE_DO/market.aspx?catId=HTS&market_id=HOM
  • leslievida
    Igazából az aiwákat pont azért nem lehet leírni mert sok jó technológiát ötvöztek és ötvöznek a mai napig is. Ők a más cégek fejlesztéseinek eredményét aratják le, de nem a saját dicsőségük. Ez nekünk felhasználóknak csak jó. Még egyszer mondom én nem mondtam rosszat az aiwákról csak annyit, hogy nem szeretem a termékeit. Ponz azért amit írtam.
  • Breki33
    meg azis, hogy ezen a képen koszosznak látszik

pedig szép matt és nem ilyen fényes
  • Breki33
    miért ne lehetne?

amúgy is mint mondtam elég sok cucc meg van belülről kicsit tuningolva
    de nem ez a lényeg

csak deckekről volt szó

engem nem zavar ha valaki leszólja bármelyiket

Ha az izlésemet az már jobban zavar :-)