112174
-
hm megoldottam újratelepítettem és ismét jó PP -
Ez az Adagio feldolgozása, igen.
Amire én gondolok, az egy majdnem 8 perces instrumentális zene, lágy afrikai hangokkal.
Sokáig azt hittem, hogy Umek: Voice of Africa-ja az a bizonyos szám, aztán mikor beszereztem a létező össezs verzióját, csalódnom kellett: Umek száma techno.
Az Albioni-feldolgozás érdekelne azonban... bár hozzád nehéz beférni a HUB-on, mégis, ha megosztanád, tovább istenítenélek... [amúgy is, de most jól hangzott] :) -
Csak nem Albinoni: Boys from Afrika?
Bocs, egyelőre nem olvastam végig az előző két nap hozzászólásait.:D
Ha igen, ez a felvétel engem is kifejezetten érdekelne. -
Csak hogy egyről beszélünk-e: Ebben Enigma stílusban megy a zene, sok dobbal. Egy férfi inkább beszél, mint énekel benne. A refrénben egy gyönyörű női hang nyom le egy jobb fajta dallamos "áriát".... -
Nem tudom ki írta. Az album megvan, másnak azonban jól jöhet - must have kategória. -
Otthonról tudok adni, melóhelyen sajna nem tudok így ügyködni. -
Egyik nagy kedvecemtől válogatás; torrent:
Men Without Hats - Greatest Hats
http://www.mininova.org/tor/99460 -
Isten vagy!!!
Én nekem - talán nem véletlenül - az Albioni: Adagio ugrott be róla. Azt is feldolgozták úgy, de emlékeim szerint, ez nem az volt. Vagy mégis?
Megnézem a discogs.com-on.
-
tud valaki teljes cdr labelt? -
""Voice of Africa" c. szám... Enigma dob-alapokon" Az előadó: Albinoni. 90 elején még vásároltam kazettán zenéket egy dj-től és azon volt. Azóta hiába keresem, digiben sehol nem találom... -
tudod ki irta a dalt?
feltegyem az egesz albumot? (Secret dreams and forbidden fire) -
Kirta már valaki a körözöttet?
3DVD-re ráfér?
a MOST WANTED 100-ast kirakjam egyben is? -
sztem lejátsztót is írjatok -
10-Pet Shop Boys - Im With Stupid (Instrumental)
Ezt nekem lejátsza végig. -
Nálunk egy "Voice of Africa" c. szám... Enigma dob-alapokon. Sajna, az előadóját nem tudom. Tényleg, nektek nem rémlik?
-
nincs miért énis kapotam -
Az nagy zene volt még egy hasonló csak nem ugrik be -
vviktor1 #4864 Majd igyexem de ezt a tempót nehezen győzöm :-) Egyébként nagy köszönet érte a többiek nevében is !
(dc még elszüttyögött volna vele nekem egy darabig) -
-
Erasure -
vviktor1 #4861 Nálunk anno a Mezzoforte Garden party -ja volt a kedvenc dj.-nk kezdőzenéje itt még nem volt ezért:
http://up-file.com/download/23c9a3963980/Mezzoforte---Garden-Party.zip.html -
Akkor megvan a 100 várjuk az afölöttieket P -
ugorjon?
ja hogy linkként
na akkor újra
számcím
alul url cim beírva Ok
újra beírva OK és kész
[ÚRL=pelda vagyok]pelda vagy[/ÚRL]
ilyen forma -
vviktor1 #4858 Ritkán (sose) hallott verziók/remixek, nekem nagyon bejön. -
Na még egy dolgot áruljatok el. Hogyan kell úgy linkelni hogy rákattintásra ugorjon? Nem vagyok hülye csak öreg.:)))) -
Bármikor!
-
Milyen bitráta?
Megkérhetnélek, hogy úgy linkelj hogy a cím is látszódjon?
Köszi -
Bruve And Bongo-Geil (Ext) (1986)
Click-Duri Duri (Ext) (1987)
Nah mostmár tényleg megyek! Álmos vagyok!
-
Javaslom tedd meg de ne egyet hanem ötöt vegyél mert akkor biztos konkurense leszel a Cinema Cytinek. Egy pár jeggyel majd dobj meg azért, mert a haverokat is vinném. Gondolom klíma az nem kell majd, megspórolhatod. -
hát a leírása és frekimenete szerint a T-REX beléphetne a szobádba és egy laza 8-as földrengést is átélhetnél élőben!! 
bár szerintem azért hifihez lassú a reakcióideje a villanymotor tehetetlensége miatt,de házimozihoz ideális lehet cirka 2,5millióért!
lehet,hogy még ma rendelek egyet!
-
Nos a magyarázat pofon eccerű. Mivel én most csináltam először ilyet, ezért nem tudtam a végén mi lesz, mire számíthatok. Nem akartam hogy illetéktelen helyre kerüljön, ezért jelszóztam be. Ennyi. -
Ja,, hogy minek adtam neki jelszót? Hát azt én magam sem tudom. Lehet hogy mégiscsak üldözési mániám van. -
Mert be van zacskózva és jelszóval van védve. Vagy nem? -
Azt ugyan nem említettem, de ogg-ban van az Erasure, viszont bitrátái jobb minőségű tömörítést takarnak. MP3-OGG arány 192-128 -
de minek pass? -
Vazzeg! Ilyet még én sem pipáltam. Ez szól is valyon vagy csak teker? -
2867 -
Igazából arra gondoltam, hogy mennyire kémkedik. Nincs Üldözési mániám, de nem tudni. -
password????????? -
Nos itt az Erasure password: 2867
http://www.mytempdir.com/656785