112174
-
Gyáááááááá!
-
itt az igazság...
19 éves vagyok, de úgy vélem, a mai zenék többsége szar(tisztelet a kivételnek).
2 és fél évesen még nem sokat tudtam a világról, de már akkor tudtam a Modern Talking, Kylie Minogue, Lambada, Europe, Madonna, Rick Astley (igaz, én likeszlinek mondtam :)) nevezetű szavakat, és imádtam ezeket az előadókat (persze ez csak töredék). 90-es években is rengeteg jó zene született, bár szerintem közel sem annyi, mint a 80-asban, pedig én a 90-es években nőttem fel, mégis a 80-as éveket imádom a legjobban. Főleg az utóbbi 1-2 évben erősödött meg bennem ez az érzés. -
Rose - Magic Carillon
http://www.sendspace.com/file/v9w342
MFlex ! A klipp is érdekel ? -
beelöztél köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem gyöz az ember köszönetet mondani ennek a csapatnak!!!!!!!!!! -
szia breki #7830 üzibe van egy oldal segitenél nekem abban hogyan lehet onnan klippeket letölteni? mflex szerint te talán tudsz segiteni!elöre is köszi!!!!!!!!!! -
Ez biztos jó
http://zfreez.com/web/Ut.htm -
próbáljátok meg ezt pl
http://keepvid.com/
vagy amit korábban írtam -
szia adj segítséget marinak...
#7832 -
Köszi!!!! 
Nekem még kazin volt meg valamikor, de azóta sem tudtam megszerezni a savage verziót! -
#7758 Tőle kérj majd segítséget...
Ha addig más esetleg nem tudja...
itt is van egy jó pár -
Rose - Magic Carillon 256kban kúszik fel. Kis tür.kér.
Bizti, hogy létezik Savage - Magic Carillion nem instrumentálban ?
Más: SpaceMouse - Laserdance vs Koto ItaloSynth Megamix 2006 (49:58) synth fanoknak kötelező darab.
-
most olvasom mi volt itt
ha a 2000 évek zenéi színvonalasabbak lennének, nem lenne minden harmadik szám
a 70-80-as évek zenéinek feldolgozása
ennyit erről
nem számítógéptől lesz egy zene zene........ -
ezt az oldalt ismerem söt a kedvenceimhez van rakva csak nem tudom,hogy lehet letölteni rola? -
Keresem Savage vagy Rose-tól a magic carillon-t nem instrumentálban...
Mondjuk Savagetől jobban tetszik... -
Ittnagyon sok italo video van és a megfelelő progival le is tudod tölteni...
További infot Breki-től kérj ő biztosan tudja melyik az a program én már nem emlékszem... -
Majd írd le ,hogy melyik 4 lemez mert sok van nekem is tőle és akkor majd azokat nyomatom amik nincsenek meg Neked... -
szupi a Mozzart amit feltettél!KÖSSZ!és véletlenül volna mpg video minden érdekel????!!!!! -
AE cimborám jóvoltából van 4 cd- m Frank Duval-tól és ezek rajta vannak, de azért köszi és egyben biztosan igazad van: remek zenék (szerintem)! -
Littlebigman! Holnap akkor felrakom a -
Bár én nem vagyok egy nagy MIX-rajongó, de ezt nagyon kedvelem:
Hazell Dean - Searchin'-Whatever I Do-Stand Up [High As A Kite Megamix] (8:43, 320kbps)
http://www.sendspace.com/file/ycn2bd
-
Itt a másik és ,hogy Dióka szavaival éljek dallamos és szerelmetes
amely a kedvenceim közé tartozik...(gondolkodik)
Lehet, hogy romantikus alkat vagyok a párom szerint nem.
Megyek és veszek neki ma virágot, hogy mikre nem jó ez a fórum
Szóval...
Frank Duval-Touch My Soul To Sai Baba
192 kbs 7:34
http://www.sendspace.com/file/p14e2i
Megj: a különlegessége az , hogy egy nővel énekel nagyon jó hangu a hölgyemény... -
Nna itt az egyik...
Frank Duval-If I Could Fly Away
192kbs 3:54
http://www.sendspace.com/file/smdrsw -
Én már megtettem
-
Én most megyek és "veszek valamit" magamba:
-
Köszi előre is!
-
Én ugyan nem vettem magamra semmit, örülök ha másnak tudok segíteni! -
Hallottam nemrég ún. "Fetenhits" italo disco feldolgozásokat. Ismer vagy hallott valaki már ilyeneket? -
Claud "megy fel" 2 Frank Duval neked meg persze másnak is aki szereti... -
jo de hanyagoljuk a témát már meg találtam mint alant irtam egyik üzibe olvasd és elnézést kértem mert jo a csapat,Bár vannak kivételek!!!!!akinek nem inge ne vegye magára!!!!!!!!!!!!!!! -
Na fiatal barátom akkor van még mit tanulnod mondjuk ez lehet jobban menne neked...
Sziaaaaaa -
Ok örülök, le is zárjuk a témát, de az lett volna a jó ha nem kötött volna belém
gameplusz, én sem akartam ennyit irogatni én csak egyszerűen egy mondatba el szerettem volna mondani a véleményemet.
-
"Hogyha te a 80-as évekbe nőttél fel neked az az etalon, nekem a 90-es évek zenéi és még azon belül is a végefelé, mert még fiatal vagyok"
Ezzel azt hiszem kimondhatjuk a végszót ebben a témában. Te abban a korban nőttél fel mi ebben, mi ezt szeretjük, te azt. És pont. Mi sem fikázzuk le és te sem és rátérhetünk végre a "lényegre", a zenére, jelen esetben és fórumon a 80-as évek zenéire!
-
Legnépszerűbb témák
1. Ismerd fel a képről a játékot
2. Football Manager
3. Milyen a szép köldök ?
4. '80 as évek zenéi
5. Call of Juarez
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Titan Quest
8. Userbar kovácsok
9. PSP
10. FORMA1
És mindezt marhasággal értük el!
-
És tényleg mitől lett ez ilyen gyors... -
Nem írtam le
Amúgy emg írtam hogy a 80-as évekből is vanank olyan számok amit kedvelek, de mégse tudnak a kedvenceim lenni.
A színvonalat a számok hangszerelésére értettem, mondjuk megbocsájtható ez mert akkoriban nem voltak ilyen mindenféle zenekészítő szoftverek.
Nameg azért is szeretem pl. a 90-es zenéit jobban mert azóta figyelem mik jelennek meg a zenepiacon.
Hogyha te a 80-as évekbe nőttél fel neked az az etalon, nekem a 90-es évek zenéi és még azon belül is a végefelé, mert még fiatal vagyok.
-
-
Kedves qwerty4-es nem vetted még észre , hogy amíóta itt vagy (nem sok ídő) azóta csak nyomatod it a mondókádat amire senki nem kiváncsi, rendben elfogadtuk , hogy neked a 80-as nem jön be elfogadjuk, hogy a 90és a 00 jobb, de kérdezzük most már sokan , hogy akkor miért vagy itt?
Itt Mi azért vagyunk ,mert nekünk főleg a 80-as évekbeli zene volt a minden és nekem is tetszik meg nem tetszik egy jó pár újjabb zene, de ezért nem megyek másik topickba, hogy azt fikázzam mivel megtanítottak arra ,hogy miaz a jó modor...
Ellenben te ugylátszik nem tudsz semelyik fórumban érdemben valami értelmes hózzászólásd prezentálni, ezért csak erre vagy képes, hogy ez meg az neked nem tetszik..Nagyon rá érhetsz, ha csak erre futja az iq-ból akkor játsz azzal amivel egyidős vagy ( azt hiszem itt mondhatom a többiek nevében is)és húzz a jó büdős francba...
Elég volt belőled!!!!!!
-
Nyugi! Próbáljunk meg egy kis értelmet meg persze egy kis zenét vinni ebbe a fórumba!Pls! -
Vazzeee! 250k-val jön le! A Sendspace-en még nem láttam ilyet!
-
Köszi! Már "vadászgattam" rá máshol is, de eddig nem sikerült megszereznem!

lehet jobban menne neked...