112174
-
elkezdted olvasni az elejétől? :-) -
Droids - Star Peace
http://www.sendspace.com/file/lpdn8b -
Tudom, hogy a spanyoloknál előnybe részesítik ezt a formátumot, nekem nincs is bajom vele, mint látod ide is úgy töltöttem föl. Azt tudom, hogy az első tömörítő progim (kb. 10 éve), ami még DOS alapú volt mp3-ba tömörített. Én ezért is maradtam ennél, egyébként ma már, ha nem muszály nem tömörítek, dvd-re ráfér wav-ban is, eredeti lemezről persze.
Üdv: Sanya -
zebina #10325 Ez érdekel valakit??
Kim Wilde .The Singles Collection 1981-1993 (320Kbs) -
vviktor1 #10324 Alber One - Turbo Diesel video egy másik forrásból:
http://www.silo.ru/dl/files/1169895731/albert_one_-_turbo_diesel.mpg.html
Bernie Paul - Attenzione :
http://www.4shared.com/file/3184954/1b85215a/bernie_paul_-_attenzione_go_go_radio__85_extended_mix_.html
.ogg témához, jó is szép is de nem kompatibilis sem az mp3 playeremmel sem az autóban levő Pana cd lejátszóval (meg lehet az asztali divx-es dvd-mmel se).
-
Dióbá!
Most hallgattam meg ezt faxa változatot...
Mégegyszre köszi, nagyon jól szól(vettem negyedórája egy fülhallgatót, mert már elegem volt a laptot orbitális minőségü hanszóróiból)

Na megyek standra további szép napot mkinek
Üdv
-
Szia Zebina!
Igazad van:amit Te keresel az nem Kraftwerk!
A Laser Cowboys - Killer Machine című (1986-os) albumán van rajta (meg a Most W.-sorozaton is).
A címe : Radioactivity (From The Ucraine). Az általam birtokolt,és nagy becsben tartott albumon 8 zene van (256kb/s-ben),kétszer szerepel rajta ez a felvétel.A második ez : Radioactivity (Prawda Mix)
Ma már nem várom ki,de holnap feltöltöm,ha meg nem előznek!
üdv:maxhim -
És akkor ezt is Neked találtam (köszönjük meg djkenny-nek!) :
Lime full albumok (I.-II.-III.)
Lime - Your Love - Full Album - 1981
Lime - II - Full Album - 1982
Lime - III - Full Album - 1983
Bitráta : 192kb/s
Méret : 289 MB
Jelszó : djkenny -
Szia sztakiba!
Csak Neked (és a többieknek) :
Lime - Stillness Of The Night (1998)
01 - How Do You Feel
02 - Paradise
03 - Superstar
04 - Stealing The Night
05 - Babe We're Gonna Love Tonight ( '98 )
06 - In The Stillness Of The Night
07 - Big Lips Babe
08 - Your Love ('98 Remix)
09 - Don't Let It Get You Down
10 - Babe We're Gonna Love Tonight ('97 Remix)
Jelszó : www.forum.softzone.pl
Köszi Kobra! -
Szia sanyaaa!
Bocs,hogy helyesbítek,de az OGG szinte egyidős az MP3-al.Nagyon régóta használom,bár szinte mindenem MP3-ban van nekem is,de ennek csak egy oka van:akkoriban valamiért az MP3-nak kezdték el húzni a szekerét,tehát az az elterjedtebb.Hogy az OGG hangzásra jobb-e mint az elterjedtebb testvére,azt mindenki döntse el maga,szerintem igen.Az egészet nem értem,hiszen az MP3 a legrosszabb méret/hangzás aránnyal rendelkező tömörítési algoritmus:nem hiába kezdik el beletenni az MP3-as lejátszókba például a WMA-t sem,hisz ugyanazon kb/s tömörítésnél lényegesen kisebb helyet foglal (akárcsak az OGG),és a minősége (szerintem) kenterbe veri az MP3-at.Elég csak egy példa: 64kb/s-al tömörített WMA = 128kb/s-al tömörített MP3.Rendzseresen szedek olyan (főleg spanyol) oldalakról,ahol az MP3-at még hírből sem ismerik:csak OGG-ban van tömörítve minden zenéjük.
És végül:biztosan vannak akik most nem értenek egyet velem,de ez így van jól
Nem vagyunk egyformák,kinek ez,kinek az.
Bocs ha túl hosszú voltam! -
Én ismerem! Már több mint egy éve megvan mind a 7. Van közte sok rossz minőségű is,de ha figyelembe vesszük,hogy egy csomót nem is láthatna az ember,ha nincs ez a sorozat,akkor ezt igazán elnézhetjük azt hiszem. -
sztakiba #10317 © zebina!
Igazán köszönöm, h gondoltál rám.
Spec. amit kinálsz, az nekem is meg van!
A #9946 fórumban kitértem rá, h mire lenne szükségem.
Természetesen a "The Best Part of)Breakin' Up" című albumot kivéve.
Jó éjt! -
zebina #10316 Ha ,jól emlékszem valaki keresett Roni Griffithet albumot.
Nekem ez van meg:(The Best Part of)Breakin' Up
Ha,valakit érdekel felrakom. -
zebina #10315 Igen! Szerintem ők lesznek azok ,ha jól emlékszem német előadók voltak.
Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
Előre is köszönöm ! -
Nézi valaki a TV2-őt. Kemény
-
Volt egy másik ilyen tabu témájú zene is de az rockzene volt. -
Ezek valamelyike esetleg?
- Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
- The Creatures - Chernobyl
Ha valamelyikre ráismertek holnap feltolom... -
IMYke, kicsit elodáztam rajtad és megtaláltam a választ.
Mi emberek bonyolultak vagyunk és hiába hasonlítunk egymásra, mégsem vagyunk egyformák. Ki így, ki úgy, de éljük életünk. Van aki segg részegen van aki pöcs józanul. Lehet hogy aki mások előtt elengedi magát, életében először tette...nem tudni. Hmmmm.
-
Srácok, ebből az Elvin-ből nincs több music? -
Hát azt a zenét nehéz lesz beszerezni, mert ha jól emlékszem még tiltott muzsika is volt. Mi is kaziról kazira másoltuk, hogy meglegyen. Igaz mi iskolarádióban annak idején azért lejátszottuk. De hogy ki volt az előadó? -
zebina #10308 Nem. Nem Kraftwerk ez biztos.A Krafwerket ismerem,de azért köszi a tippet. Valószínű ,hogy azért nem ismerős senkinek ,mert nem sok helyen merték leadni.Ami azért érthető is volt. -
nem azt hívják szado-mazonak?!
-
ne fogd vissza magad!szarkasztikus és heurisztikus a humorérzékem!és jót tudok néha a saját hülyeségeimen is röhögni!mások már kevésbé!:))
na tényleg jóccakát! -
A csajok mondjuk tutik lehettek... 
De mi a jó abban, ha mindent a szemnek, semmit a ****nak? :))))))) -
De hogy mosakodjam, nekem semmi közöm az egészhez. 
-
Valszínűleg Ő csak részben tehetett a történésekről, mivel vannak "jószándékú" "barátok" vagy kitudja, akik ezt műveltetik, mármint a leitatást.
-
40 rugó 30 perc, + 10-10-10-10-stb. ha valakinek privát kell.
-
Sosem értettem, hogy mire jó, ha a férj jelölt szégyenletesen undorító seggrészegre issza magát ismerősök és azok idegen ismerősei előtt...
S erre még azt sem mondhatjuk, hogy poén. A poén az, ha meztelenül kell felmásznia a székesheférvári Országalmára... vagy a Parlament előtti placcon breakelnie... de az, hogy mérgezi a vérét, agyát - azt a keveset, ami van neki, hisz megnősül - és blamálja a férfi népet, na, az nem. A többi, aki vele részegedik, mondván, milyen nagy buli ez, na, az no comment... -
tarifát mondj ... -
Amit azok a csajok műveltek a sráccal..... csak azért volt pinokkió mert előtte a jóbarátok kellőképpen eláztatták. .. én nem voltam elázva, de a történet nem rólam szólt. -
Uhh, most látom, Dióka nevére rímel a dolog... bocs... 
-
Vagy a Diótörő... :)))) -
Csak nem Pinokkió volt a vőlegény? -
az jó rész lehetett! 
-
A vőlegény jelölt bírta, fából van a .... -
Képzeld, vagyis képzeljétek,a legénybúcsún nem maradt el a vetkőzős csajok műsorszám sem, két olyan bombázót akasztottak le hogy az ott lévő 25 pasinak kész lett. -
rendi vagy, de azért netúlozzunk....hát jobbat is el tudnék képzelni,de nincs hozzá időm....azért majd súgd meg azt a nagy dobást, ne vessen szét a kíváncsiság, bár azt sejtem, hogy a hobbyd környékén lehet a válasz!?
na elosonok,mert mindjárt reggel lesz nekem
-
Nos volt sok sok pihi és legénybúcsú meg lakodalom és strand is. Szóval elvoltam. Na meg készülök egy nagy dobásra, ezen munkálkodtam. Egyébként tényleg jó a weblapod. -
JA BREKI, KÖSZ AZ INFOT MAJD VISSZA OLVASOK... -
npp #10289 Kösz a Kay Franzes-t, ' I take it and I'll win':)