112174
-
ha majd tudod akkor részletezd... -
ugyanmár... -
sztakiba #10804 Ne, haragudj kihagytam egy betüt! mflex, ez nagy tiszteletlenség volt részemről.
Azzonnal korrigáltam..... -
-
sztakiba #10802 Hirtelen (short) ezt találtam. Bocs.
Szívből örülök, h "segíthettem, mlex!!
"sinitta - so macho (3:07)
-
Radiorama multimix
320kpbs
klikk -
midjárt felnyomok egy Koto(michiel v d k ) videot szerintem még nem nagyon láttátok őt "munka" közben... -
nekem a dragons legend a kedvencem koto-tól, akármennyiszer meg tudnám hallgatni egymás után -
lényeg a macho -
rosszul írtam so macho az...
kösz sztakiba
-
Ha már szóba került™ Koto
Egy kis info aki nem ismerné a storyt...
A nagy sikereit ő inkább a 80-as években készítette. Számos maxija jelent meg a Memory Recordsnál (a Cyber People, Hypnosis, Baby's Gang és sok más nagy nevű előadó kiadója) és a ZYX-nél. Az eredeti, olasz Koto kb. 1989-ben fejezte be az italo vonal zenei gazdagítását. Még volt egy halvány sikert elért maxija 1990-ben, a Champion's Cue. Mivel ezt csak Anfrando Maiola szerezte, Stefano Cundari és A. Zanni nélkül, sajnos nem tartozott a nagy átütő slágerek közé. A ZYX is csak kisebb példányszámban dobta piacra.
A név folyamatosságáról a ZYX ezután is gondoskodott. 1989-ben megvásárolta a jogokat és felkérte Michiel van der Kuyt (ki mást!), 60 ezer német márka ellenében, hogy folytassa a Koto projectet. Abban az időben ő volt a leghíresebb diszkóproducer az instrumentális műfajban és a legalkalmasabb személy, aki folytatni tudta ezt az egyedi Koto-hangzást. Eredetileg Anfrando Maiola is részt vett volna az első Koto album megszületésénél. De, mint tudjuk, Michiel mégis egymaga készítette el az első albumot. A címe "Masterpieces" (1989) volt. Ez az album tényleg azóta is mesterműként van számon tartva a műfajban és a Koto fanek között is. A lemez tartalmazza a régi 80-as évekbeli nagy slágereket: Visitors, Jabdah, Japanese Wargame, Chinese Revenge. EzeketM. v. d. Kuy újramixelte, persze betartva az eredeti számok felépítését és hangzásvilágát. A régi számokban néhány hangot és sample-t megtartott eredetiben. Mellette megtalálható négy saját szerzeménye, amelyek stílusban és minőségben ugyanazt a szintet hozzák, mint a régi Koto zenék remixei.
Michielnek a ZYX-nél még 3 Koto albumra volt szerződése.
Ezek sorban a következők voltak:
Koto Plays Synthesizer World Hits (1990) - Híres filmzenék, Jean-Michel Jarre, Vangelis, Mike Oldfield és Kraftwerk feldolgozások szerepelnek rajta a jó öreg Koto-hangzásban.
From The Dawn Of Time (1992) - A 3. album egy újabb sikerlemez. Kizárólag a holland producer szerzeményeiből, maxikon kiadott sikerszámaiból és újabb zenéiből. A stílus mégis változatlan.
Koto Plays Science-Fiction Movie Themes (1993) - A ZYX felkérésére Michiel elkészítette a többnyire sci-fi és akciófilmek zenéiből összeállított újabb Koto CD-t. Többek között hallható rajta: a Star Wars, a Star Trek, a Terminátor, a Vissza a jövőbe, a Világok háborúja és sok más film zenéje.
1998-ban a kiadó újabb lemezszerződést ajánlott fel Michielnek, de ő ezt elutasította. Tette ezt azért, mert a ZYX a jelenkor hangzásában, tehát sokkal technósabb stílusban szerette volna elkészíttetni az új korongot. Mivel ő mindig is lojális és igényes volt a rajongók ízlését illetően, ezért nem akart egy széles körben nagy csalódást okozó profitorientált albumot készíteni.
Mindemellett az italorajongók körében kevésbé ismert, de a mai napig különböző nevek alatt készít hardtrance számokat kisebb kiadók felkérésére.
Anfrando Maiola mára visszakapta a Koto névhez való jogát és a lemezkiadás lehetőségét a régi, jól bevált név alatt. Sajnos, ő stílust váltott és hardtrance számokat készít. Kiadta a Visitors 2001-es változatát és "Planet X" (2003) című albumot, de ez már nem az a Koto.
A honlapja: http://www.kotomusic.com/
Ui.Az összes cd-je megvan... ha vkit érdekel!
-
Na Szeva Flexi!
Ha tudnád most milyen aktuális ez a macho man, nem akarom részletezni a dolgot, mert az asszony még véletlenül elolvassa! -
Radiorama-Yeti(remix 89)
320kpbs 7:49
klikk -
Akkor azt is 
-
A G.T.O. is marha jó szám sztem -
zebina #10791 Húúú.. most olvasom a fórumot. Sztakiba Őszinte résztvétem!
-

Valerie Dore-The Night
320kpbs 5.45
klikk -
este otthon fel tudom rakni! -
Koto-Chinese revenge
320kpbs 6.17
klikk -
Disco Fever #10787 Sziasztok
Ritkan irok a forumba de azert ,
Sztakibanak reszvetem !
Meg akkor kuldenek egy szamot !
Queen - Who wants to live forever
-
sztakiba #10786 Köszönöm.....
-
Öszinte részvétem! -
Egy varázslatos zene Frank Duval-tol...
Frank Duval-Touch My Soul
192kpbs 7:34
klikk -
"Mi a halál? Egy előszoba,melyben a halhatatlanságra átöltözködünk,az a hely,ahol a lélek miként Eszter,felékesíti magát,hogy az Élet Királyával találkozzon."/Spurgeon/
Ismeretlen ismerősként fogadd részvétemet,legyen neki könnyű a Föld!!!!! -
Claud!Mondjuk a Macho Man-t ha megvan felrakhatnád...
-
Szép napot mkinek
Legfőképp neked Sztakiba!
Őszinte részvétem. -
Sziasztok.
Én is őszintén sajnálom a történteket.
"Okuljatok mindannyian e példán.
Ilyen az ember.Egyedüli példány.
Nem élt belőle több és most sem él,
s mint fán se nő egyforma két levél,
a nagy időn se lesz hozzá hasonló." -
sztakiba #10779 Bocsánat, már kapkodok!
-
sztakiba #10778 Sziasztok!
Egy bakelit zenével köszönök mindent! Nekem ez (most) nagy zenének számít.
"rene - don't hurt me (3:16) [VBR]
[http://www.sendspace.com/file/dpv7mh[/url] -
Szevasz Claud.
Marha jó ez a Sinitta. Ha van még ilyen Stock-Aitken-Waterman szerzeményed rakhatnál fel belőle, én nagyon csíptem őket. -

Köszi:-))))))))))) -
Szeva Szimi!
Kicsit késve de küldöm az ünnepi muzsikádat, amire azt mondtam varázsaltos melodia lesz. Az is:
blue system - magic symphony ( long version ) (320 Kbs) -
Sztakibá! Én ezt küldöm a Családodnak!
Tina Turner - On Silent Wings
SzimiStyle -
sztakiba #10773 Köszönöm. -
Fogadd őszinte részvétem Sztakibá! -
Részvétem sztakibá,sajnálom,hogy ez történt.Tudom,hogy ez nagyon szomorú de annak azért örülök,hogy tudtam segíteni LIME dologban,főleg,hogy ilyen sokat jelent ez Neked!Kitartás!
üdv:maxhim -
Jhon Balu #10770 Őszinte résztvétem!
-
nala #10769 Fogadja őszinte részvétem Sztakibá! -
Nagyon sajnálom
-
sztakiba #10767 Köszönöm, srácok!!