112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #10806
    ha majd tudod akkor részletezd...
  • mflex #10805
    ugyanmár...
  • sztakiba
    Ne, haragudj kihagytam egy betüt! mflex, ez nagy tiszteletlenség volt részemről.
    Azzonnal korrigáltam.....
  • mflex #10803
  • sztakiba
    Hirtelen (short) ezt találtam. Bocs.
    Szívből örülök, h "segíthettem, mlex!!

"sinitta - so macho (3:07)
  • mflex #10801
    Radiorama multimix
    320kpbs
    klikk
  • mflex #10800
    midjárt felnyomok egy Koto(michiel v d k ) videot szerintem még nem nagyon láttátok őt "munka" közben...
  • sanyaaa
    nekem a dragons legend a kedvencem koto-tól, akármennyiszer meg tudnám hallgatni egymás után
  • sanyaaa
    lényeg a macho
  • mflex #10797
    rosszul írtam so macho az...

kösz sztakiba
  • mflex #10796
    Ha már szóba került™ Koto
    Egy kis info aki nem ismerné a storyt...
    A nagy sikereit ő inkább a 80-as években készítette. Számos maxija jelent meg a Memory Recordsnál (a Cyber People, Hypnosis, Baby's Gang és sok más nagy nevű előadó kiadója) és a ZYX-nél. Az eredeti, olasz Koto kb. 1989-ben fejezte be az italo vonal zenei gazdagítását. Még volt egy halvány sikert elért maxija 1990-ben, a Champion's Cue. Mivel ezt csak Anfrando Maiola szerezte, Stefano Cundari és A. Zanni nélkül, sajnos nem tartozott a nagy átütő slágerek közé. A ZYX is csak kisebb példányszámban dobta piacra.
    A név folyamatosságáról a ZYX ezután is gondoskodott. 1989-ben megvásárolta a jogokat és felkérte Michiel van der Kuyt (ki mást!), 60 ezer német márka ellenében, hogy folytassa a Koto projectet. Abban az időben ő volt a leghíresebb diszkóproducer az instrumentális műfajban és a legalkalmasabb személy, aki folytatni tudta ezt az egyedi Koto-hangzást. Eredetileg Anfrando Maiola is részt vett volna az első Koto album megszületésénél. De, mint tudjuk, Michiel mégis egymaga készítette el az első albumot. A címe "Masterpieces" (1989) volt. Ez az album tényleg azóta is mesterműként van számon tartva a műfajban és a Koto fanek között is. A lemez tartalmazza a régi 80-as évekbeli nagy slágereket: Visitors, Jabdah, Japanese Wargame, Chinese Revenge. EzeketM. v. d. Kuy újramixelte, persze betartva az eredeti számok felépítését és hangzásvilágát. A régi számokban néhány hangot és sample-t megtartott eredetiben. Mellette megtalálható négy saját szerzeménye, amelyek stílusban és minőségben ugyanazt a szintet hozzák, mint a régi Koto zenék remixei.
    Michielnek a ZYX-nél még 3 Koto albumra volt szerződése.
    Ezek sorban a következők voltak:
    Koto Plays Synthesizer World Hits (1990) - Híres filmzenék, Jean-Michel Jarre, Vangelis, Mike Oldfield és Kraftwerk feldolgozások szerepelnek rajta a jó öreg Koto-hangzásban.
    From The Dawn Of Time (1992) - A 3. album egy újabb sikerlemez. Kizárólag a holland producer szerzeményeiből, maxikon kiadott sikerszámaiból és újabb zenéiből. A stílus mégis változatlan.
    Koto Plays Science-Fiction Movie Themes (1993) - A ZYX felkérésére Michiel elkészítette a többnyire sci-fi és akciófilmek zenéiből összeállított újabb Koto CD-t. Többek között hallható rajta: a Star Wars, a Star Trek, a Terminátor, a Vissza a jövőbe, a Világok háborúja és sok más film zenéje.
    1998-ban a kiadó újabb lemezszerződést ajánlott fel Michielnek, de ő ezt elutasította. Tette ezt azért, mert a ZYX a jelenkor hangzásában, tehát sokkal technósabb stílusban szerette volna elkészíttetni az új korongot. Mivel ő mindig is lojális és igényes volt a rajongók ízlését illetően, ezért nem akart egy széles körben nagy csalódást okozó profitorientált albumot készíteni.
    Mindemellett az italorajongók körében kevésbé ismert, de a mai napig különböző nevek alatt készít hardtrance számokat kisebb kiadók felkérésére.
    Anfrando Maiola mára visszakapta a Koto névhez való jogát és a lemezkiadás lehetőségét a régi, jól bevált név alatt. Sajnos, ő stílust váltott és hardtrance számokat készít. Kiadta a Visitors 2001-es változatát és "Planet X" (2003) című albumot, de ez már nem az a Koto.
    A honlapja: http://www.kotomusic.com/

Ui.Az összes cd-je megvan... ha vkit érdekel!

• sanyaaa
    Na Szeva Flexi!
    Ha tudnád most milyen aktuális ez a macho man, nem akarom részletezni a dolgot, mert az asszony még véletlenül elolvassa!
  • mflex #10794
    Radiorama-Yeti(remix 89)
    320kpbs 7:49
    klikk
  • mflex #10793
    Akkor azt is
  • Claud
    A G.T.O. is marha jó szám sztem
  • zebina
    Húúú.. most olvasom a fórumot. Sztakiba Őszinte résztvétem!
  • mflex #10790

Valerie Dore-The Night
    320kpbs 5.45
    klikk
  • Claud
    este otthon fel tudom rakni!
  • mflex #10788
    Koto-Chinese revenge
    320kpbs 6.17
    klikk
  • Disco Fever
    Sziasztok
    Ritkan irok a forumba de azert ,
    Sztakibanak reszvetem !

Meg akkor kuldenek egy szamot !
    Queen - Who wants to live forever
  • sztakiba
    Köszönöm.....
  • Szuszidi
    Öszinte részvétem!
  • mflex #10784
    Sztakibanak!

Egy varázslatos zene Frank Duval-tol...

Frank Duval-Touch My Soul
    192kpbs 7:34
    klikk
  • bigivan
    "Mi a halál? Egy előszoba,melyben a halhatatlanságra átöltözködünk,az a hely,ahol a lélek miként Eszter,felékesíti magát,hogy az Élet Királyával találkozzon."/Spurgeon/
    Ismeretlen ismerősként fogadd részvétemet,legyen neki könnyű a Föld!!!!!
  • mflex #10782
    Claud!Mondjuk a Macho Man-t ha megvan felrakhatnád...
  • mflex #10781
    Szép napot mkinek
    Legfőképp neked Sztakiba!

Őszinte részvétem.
  • carterx
    Sziasztok.

Én is őszintén sajnálom a történteket.

"Okuljatok mindannyian e példán.
    Ilyen az ember.Egyedüli példány.
    Nem élt belőle több és most sem él,
    s mint fán se nő egyforma két levél,
    a nagy időn se lesz hozzá hasonló."
  • sztakiba
    Bocsánat, már kapkodok!
  • sztakiba
    Sziasztok!
    Egy bakelit zenével köszönök mindent! Nekem ez (most) nagy zenének számít.
    "rene - don't hurt me (3:16) [VBR]
    [http://www.sendspace.com/file/dpv7mh[/url]
  • sanyaaa
    Szevasz Claud.
    Marha jó ez a Sinitta. Ha van még ilyen Stock-Aitken-Waterman szerzeményed rakhatnál fel belőle, én nagyon csíptem őket.
  • Szimistyle

Köszi:-)))))))))))
  • sanyaaa
    Szeva Szimi!
    Kicsit késve de küldöm az ünnepi muzsikádat, amire azt mondtam varázsaltos melodia lesz. Az is:
    blue system - magic symphony ( long version ) (320 Kbs)
  • Szimistyle
    Sztakibá! Én ezt küldöm a Családodnak!
    Tina Turner - On Silent Wings

SzimiStyle
  • sztakiba
    Köszönöm.
  • sanyaaa
    Fogadd őszinte részvétem Sztakibá!
  • maxhim
    Részvétem sztakibá,sajnálom,hogy ez történt.Tudom,hogy ez nagyon szomorú de annak azért örülök,hogy tudtam segíteni LIME dologban,főleg,hogy ilyen sokat jelent ez Neked!Kitartás!
    üdv:maxhim
  • Jhon Balu
    Őszinte résztvétem!
  • nala
    Fogadja őszinte részvétem Sztakibá!
  • Breki33
    Nagyon sajnálom

• sztakiba
    Köszönöm, srácok!!