112174
-
merlot #11446 azt sem tudom mi kell hozzá -
merlot #11445 nem de nagyon hülye a géphez -
merlot #11444 részletesen írd le -
Merlot Te lány vagy egyébként??? -
merlot #11442 hogy kell feltölteni? -
Blondie - Heart of glass (disco version) (320kbps)
http://www.sendspace.com/file/hbpib5 -
merlot #11440 nézitek a "Barátok közt"? -
Csak egy zenét kell feltöltened érte! -
Jöhet, amíg nem lesz meg a maxi beérem vele. Köszi -
merlot #11437 csak azt nem tudom hogy mennyit kell pitiznem az egész albumért??? -
merlot #11436 igazából halat ettem és sok volt a szálka -
merlot #11435 itt vagyok és láttam a zenéket köszönöm szépen
-
Csak single a Billboardról:-( -
Srácok!
Nincs meg valakinek Glenn Madeiros & Bobby Brown - She aint wort it (12" mix) verzióban? -

-
Én sem feledem el soha!!! -
Jól néznek ki ezek a japó csajszik:-P -
Az nevet aki a végén nevet:-) -
szlafko #11428 mflex : ha szereted(s mindenki) a Laserdance-féle zenéket akkor erre biztos beindulsz :-)
Jan Schipper MiniMix persze [320], rosszabbat nem is mernék.........
http://www.silo.ru/dl/files/705051071 -
Pécsen mindenki tudja hol van az Elefánt -
Jó étvágyat a poliphoz! -
na eről jut eszembe megyünk vacsizni majd jövök... -
ugy legyen haver!!
szép story -
Na Flexi mivel csak ketten vagyunk, jöjjön a sztorim a pécsi Elefántos házzal.
Kereskedelmi és vendéglátóipari szakközépbe jártam Hódmezővásárhelyen. Minden évben osztálykirándulásra úgy mentünk, hogy a cél valamilyen kapcsolatban legyen ezzel a szakmával. nos az egyik évben Siklós volt a cél, de Pécsen is megálltunk szétnézni. úgy alakult hogy dél körül kaptunk 3 órát csavargásra, így úgy döntöttünk elmegyünk kajálni valahová, mert a buszozás meghozta az étvágyunkat. egy idősebb úriembert megkérdeztünk, mit ajánl, hol kajáljunk, mert rettentő éhesek vagyunk és nem hamburgerezni akarunk? Ő ajánlotta azt a helyet (később megpróbáltuk megkeresni, de nem találtuk, szerencséjére).
Nos bementünk oda 6-an kajálni. Tudod a szokásos étlap meg minden, kaját választottunk. 5-en egyfajta kaját kértünk: erőlevest+túrógombócot, a 6. srác meg valamilyen levest + főzeléket hússal. Kinevettük szegényt, hogy még ilyenkor is ilyen szar kaját akar enni, egyen valami normálisat. Hajthatatlan volt csak azt kért. A pincértől persze mi informálódtunk, hogy hány darab gombóc van egy adagban, ő azt mondta 4 db. Nos mifelénk öklömnyi egy darab, akkor 4 bőven elég lesz. Úgy is volt jött a leves, faxa finom volt de csak étvágygerjesztőként hatott. Alig vártuk a másodikat, addig a 6. srácot piszkáltuk, hogy kaja után menjen el enni valamit, mert a főzeléktől nem fog jól lakni. Ami ezután következett olyan volt mint egy hidegzuhany. Megkaptuk a túrógombócokat! 4 darab volt addig oké, de mekkorák! Mint 4 dió!!!!
Megrőkönyödve néztük, és ami még fokozta a "jó" hangulatunkat a 6. srác főzeléke akkora volt mint egy lavór, tele hússal. A gombócokat kb. 1 perc alatt megettük és éhen maradtunk, míg a cimboránk a főzelékkel dudára ette magát.
A hatalmas lakoma után jót röhögött rajtunk mikor a buszban elővettük a szendvicseket és újra megebédeltünk. Na ennyi a kis anekdota.
Így a távolból úgy rémlik, mintha Te lettél volna a pincér, a képeidet megnézve. Ezért ha legközelebb Pécsen járok Neked kell megvendégelned, és ez ellen nem szeretnék kifogásokat hallani!!! -
kösz 
vája ki a halál..
-
Szabin vagy wazze, ráérsz letölteni. -
Miért? -
megsértödőtt? -
ROHADÉK RAPID!!!
7-8-al "rohangál"
le nekem
97mb 3óra20perc!!!
hagyom a p....ba az egészet. -
Emergency House - Elmúlt A Nyár.Mp3
Emergency House - Ez Legalább Sex (Club Mix).Mp3
Emergency House - Ez Legalább Sex (Radio Mix).Mp3
Emergency House - Boogie Woogie.Mp3
Emergency House - Feldob A Tánc.Mp3
Emergency House - Hé Telefon.Mp3
Emergency House - Partyzán Partyzone.Mp3
Emergency House - Szuper A Túra.Mp3
Emergency House - Szuper Túra (Another Mix).Mp3
Emergency House - Úgy Élj Ahogy Kell.Mp3
Emergency House - Van Akit Ünnep Vár.Mp3
Emergency House - Várlak Még.Mp3
-
Na mi van merlot? Teszel a fejünkre?
Emergency House - Neked adom (256 Kbs)
Így kedveljen meg az ember valakit? -
:DDDDDDDDD -
Na lépek egy pár percre. Majd csusszanok vissza zenével. -
[b]MARK VERA-NORTHEM LIGHTS
KLIKK -
Tuggya a tkm:-) -
Fogalmam sincs, de az tuti, hogy a sztereót nem szereti, mert nem tud egyszerre a két sávra figyelni. 
-
ako meg mé nem jöttbe nekije...
hallod szimi mé nem? -
Lucky Guy #11409 Még egy. 
Hinoi Team - Everybody Dance (3:03, 160kbps)
http://www.mytempdir.com/886718
-
-
Pedig úgy tudom, hogy amit innen letölt átmásolja normál kazira MK 232-es magnóval és azt hallgatja!