112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• zsoltford
    jo evjarat is ... :-)
  • DJ Lakatos
  • DJ Lakatos
    Halihó!
  • zsoltford
    soraya - bolero

• zsoltford
    ha itt mixrol van szo...akkor az eac nem darabolja szet trackekre...
    ha nem arrol van szo :-) akkor uzim targytalan...
  • zsoltford
    udv Tagok! :-)
  • cucurbia
    Na ezt nektek:),egy kis Cay Hume production
    :)
  • reynaud #102105
    Én ezt inkább úgy írnám:
    DJ Adrián toppon van ,euro-italo disco és eurodance stílusban + lemezgyűjtésben !
  • mfn
    Ezt szerettem volna érdekességként feltenni https://www.discogs.com/Various-NORA/release/4063432 meg van valahol egy promo cd-m amit cd boltoknak küldtek régen bemutató jelleggel a lemeztársaságok.Azon van még egy jó mix de az is ki van trackelve.
  • reynaud #102103
    No egy utolsó játék részemről,hogy ki a zeneszerző az adja magát,a rövid részletből megmondani mely szerzeménye,talán nem is oly könnyű.

sample9
  • reynaud #102102
    The Flirts - Danger (remix) a kiindulópont,ha ezt találod valamelyik listán akkor , bingo!

Köszi.
  • Zephyr Retiring
    Ez attól is függ, milyen oprendszert használ.
    Nálam a laptopon (amit legtöbbször használok) a win 10 van.
    Nagy bánatomra Cooledit nem indul rajta...pedig szerettem
  • Zephyr Retiring
    Rar-ba csomagolni legegyszerűbb a Total Commanderrel..
  • Zephyr Retiring
    Amennyiben egyenként mindet feltöltöd, én nagyon szívesen összefűzöm neked úgy, ahogy az eredeti lemezen is hallható, vagyis egyetlen track-be..
    Tovább tartana elmagyaráznom, mint megcsinálni
  • Biatomi
    Adrián toppon van EUROBEAT-ben
    Nekem mondjuk tetszik ez az Atrium zene még,persze sokkal jobban a Doctor Jekyll,Over And Over,Week -End
  • mfn
    Nem tudtam mert nem nagyon volt még ilyen 80-as mixem cd-n ami ki van trackelve.Bár arra gondoltam,hogy analogba kéne átjátszani valahogy mert akkor működne.Én még azt se próbáltam hogy hogyan kell rar-ba tenni egy nótát.Mondjuk kibontani azt már ki tudom
  • cucurbia
    Bár gondolom ezzel nem segitettem,mert ezt te is tudtad:))
  • mfn
    Köszi az infót!
  • cucurbia
    Valamilyen progival(Cooledit,Soundforge) összefűzöd és egy trackként elmented.
  • mfn
    Na ezek a smile-k soha nem voltak az erősségeim.Én még a régi rendszerből vagyok.Még azt sem tudom mi az a Torrent bár valami elképzelésem van róla Most is épp küszködök mert nem tudom hogyan töltsek fel egy megamixet ami több mint 10 számból áll de digitálisan ki vannak trackelve a számok külön rajta.Nem tudom hogyan tegyem fel a mixet egy (számként) track-ként
  • Zephyr Retiring
    Látod Mucsácsó régi cimborám, itt már csak te értesz meg
  • Zephyr Retiring
    Pont, hogy újat mutattál.
    A piros ördögsmile az örülés jele akart lenni.
    Sajnálom, ha félreértettél..
  • amaximus
    Persze neked is köszönöm a jószándékot!!!
  • amaximus
    el fogok adósódni!
    nagyon köszi, az Atrium meg is van, a másikban kicsit bizonytalan vagyok, mert a club remixet nem találom még meghallgatásra sem most hirtelen, az eerdetije meg önállóan nem is passzol a műsor zenei irányzatához.
  • cucurbia
    Köszönöm.
    Megusztam egy holnapi padlásmászást.)))
  • dj adrián
    A másik 2 keresett zene:
    Atrium - Going crazy
    https://www.discogs.com/Atrium-Going-Crazy/release/472135
    Katie & Carole - Say it to your brother (A Carole eredeti neve Carolyn Jones akinek korábbi lemeze a Let me ber your No.1)
    https://www.discogs.com/Katie-Carole-Say-It-To-Your-Brother-Club-Remix/release/1100430
    Utoljára szerkesztette: dj adrián, 2016.10.22. 18:04:00
  • amaximus
    jah igen, teljes műsorkijátszásokat kértem, az összeről,ami csak elérhető, de pont 0%-os volt a sikerélmény.
    azért nem semmi ennek a háttér sztorija,amit te mind megéltél.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:42:21
  • amaximus
    köszi a részletes infókat, és hát nyilván csak arra tudok vagy tudtam támaszkodni infóban,amit anno velem közöltek, hisz se haver, se rokon, se régi kapcsolat nem fűzött a rádió bugyraihoz,így ellenőrizni sem volt lehetőségem,mennyire beszélnek félre.
    ha esetleg meglelsz valamit,akkor azt majd külön jól megköszönöm!
    és tényleg ezt mondta be, hogy divájn,széj donna, hát emlékszem, még ott azonnal fel is írtam,ahogy ültem egy Videoton Europa Stereo előtt ,ebből is tudom csak!
    de ha nem így volt,azt csak egy akkori műsorfelvétel tudná megcáfolni, és akkor majd revidiálom az álláspontom,
    bár a lényeg megszületetett,aminek most örülök.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:36:56
  • cucurbia
    THX
  • studiohits
    ottvana kislemez privatba !
    ez Gay Buster ‎– Sei Donna ,Vinyl 12 (1991) WAV !
    Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.10.22. 17:31:11
  • amaximus
    köszi, egy 25 éve vissza-visszatérő emlékmenetet és zeneigényt sikerült lezárni a megfejtéseddel!
  • cucurbia
    igen ez a Gay Buster tiszta Divine-nek hagzik ha kiejtem:)))))Biztos sercegett az adás:)))
    Én nem ismerem a dalt,de majd talán felteszi valaki.
    Azért majd még lechekkolom a lektorokat.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.22. 17:26:46
  • cucurbia
    Ok,akkor viszont az egy másik dátum.Ez már bonyolultabb,mert ezesetben egyenként kell végiglapoznom a többszáz oldalas lektorokat mire megtalálom azt a műsort.
  • cucurbia
    Jajj,gondoltam ez zenei forum,nem rádios,de azért néhány dolgot hagy pontositsak,miután téged valoszinűleg jol félretájékoztattak a dokumentátorok.

1.A műsort semmiféle külsö cég nem készitette.Ez indulásátol kezdve(1986) a megszűnéséig(1997) a Magyar Rádio készitette, Komjáthy György főszerkesztőségével.( csak az adásonkénti szerkesztők és műsorvezetők változtak az évek soron), a MR 2.-es studiójában,csütörtök 8 órai kezdettel volt mindig a felvétel(vasárnapi koktél,Fiataloknak,Pillantás,Top-les meg ami még felvételről ment akkor(az Éjszakai koktél meg a Danubius müsorokat csináltuk csak élőben).

2.A Petőfin minden belső gyártásban ment.

3.Az más kérdés,hogy a Gyurinak külön kijátszotekercsei,lektorai voltak ami nem volt benne a rádio központi archivumában.Külön szalagtára volt az un.RA-tekercseknek(ezek voltak a Komjáthy-s tekercsek),ezeknek tartalmárol a rádionak nem volt dokumentácioja,CSAK nekünk(ezért is másoltam le anno hogy legyen egy másodpéldányom belőlük)

4.Amikor 1998-tavaszán közölték,hogy az összes műsort megszünteti pártunk és kormányunk a nagy politikai átalakitások során nagyjábol 2-3 napunk volt arra hogy kiüritsük a szobánkat.A bakelit kis és nagylemezek azokat hazahoztam, a cd-ket a Gyuri vitte haza, a lektorokat leadtuk(de csak az eredeti példányokat, az időközben letörölt és már más zenéket tartalmazo példányokrol csak magamnak hoztam haza lektort,azt nem kötöttük a szemét MR orrára), a nagylemezkataloguskönyvünket is elhoztuk,tehát gyakorlatilag az infrmácios adatbázis javát hazahoztuk és csak azt adtuk le,amiről a rádio is tudott.Sajnos az évek során kimásolt zenei és műsor magántekercseinket nem tudtuk kimenteni kb.150-200 db 40 perces tekercsről lehet szo,amit gondolom azota már rég kidobtak info hiján a rádiobol.
    Mivel ezeket a lektorokat és tekercseket a magyar rádio nem vitte fel a központi archivumába hanem évekig külön tárolta( a Danubius rádio cd tárát is évekig zároltan tárolták valamiért,amikor elköltözött a Brody S.utcábol) igy ezeket igényelni,kutatni kerestetni sem lehetett.(egyszer ki akartam kérni valami,még mondtam is a tekercs számát,de erre olyan gyanusitgatások tömkelegét zuditotta a szalagtár rám,hogy inkább hagytam a fenébe az egészet(hogy ezeket a számokat honnan tudom,meg miért kérem stb stb,nem részletezem)
    Igy aztán valoszinűleg feltételezésem szerint inkább az történhetett,hogy valoban le vannak már törölve ezek az adástekercsek,ha meg zenei felvételt kértél,akkor nem volt meg az info a központi rendszerben és csak hazudtak egy jo nagyot a szemedbe külsös cégről meg hasonlo(egyébként ez bevett szokás,már más ismerösöm is járt igy zenekikérésnél)
    Nos hogy azota milyen változás volt?
    2010-ben mikor a jelenlegi rezsim beolvasztotta a médiákat és elköltöztette a rádiot akkor az archivumot( a Komjáthy tárat is) közmunkásokkal digitalizálta,számitogépre játszatta.(mivel egy ismerösöm akkor éppen közmunkás volt bent és ő is megkapta ezt a feladatot eléggé benfentes naprakész infokat kaptam a dolog akkori állásárol).gyakorlatilag egy-egy közmunkást betettek egy studioba a kezébe adtak 10-15 tekercset és megkérték,hogy tegye a magnóra és inditsa el a számitogépet felvételre.Azt is mondták,ha nem találtak egy egy tekercsről lektort,vagy utobb kiderült,hogy nem az van rajta,mint amit a közmunkás felirt,akkor sem kutakodtak utána hogy mi volt rajta hanem kidobták az egészet, szoval totálisan kutyául bántak az egésszel.A felvételeken javitás,korrekciot,(akkor)tudtommal nem végeztek.
    Jellemző a hozzáállásukra hogy anno én felajánlottam,hogy ha szükség van rá én ingyen és bérmentve bemegyek és segitek az azonoritásban vagy a felismerésben ha gond van,végül is mi kezeltük ezeket évtizedeken keresztül.Még egy akkori szalagtári vezető hajlott is volna rá,de aztán fentebbi szinteken megakadt a dolog és nem adtak rá engedélyt.
    Nos hogy azota ezek a tekercsek megvannak-e még vagy már rég kidobták őket,vagy hogy a digitalizált anyagok mennyire kutathatok vagy hozzáférhetőek nem tudom,magam nem nyomoztam ezügyben azota,kicsit elegem lett a másfél év hercehurca után,hogy igy ebek harmincadjára kerül az évtizedek alatt összegyüjtött anyag:(((((
    Azért néha belelapozgatok a,lektorokba és ha valamelyik zenére még emlékszek,akkor szoktam itt-ott kutatni utánuk,de sajnos nem sok eredménye van sokszor még itt ezen a forumon sem.
    Röviden(bocs akinek ez hosszu,vagy már olvasta) ennyi erről.
    Holnap ujra felmegyek a padlásra és megnézem találok -e valamit a keresett zenéidre.
  • dj adrián
    Nagyon szívesen. További jó fórumozást!
  • dj adrián
    ? Gratulálok. :)
  • amaximus
    aha ,akkor ezért nem találtam,mert azt nem mondta be anno Haluska Imi, hogy gay buster, csak utalt arra, hogy egy Divine dal alapjain nyugszik. nagyon köszi!!!
    és alapvetően így nem is nagy szám, hisz csak egy ügyes korai technos dj mixes valami, csak valamiért anno megjegyeztem.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.22. 17:15:55
  • mfn
    És nekem meg is van fizikálisan!
  • dj adrián
    A keresett dal: Gay Buster - Sei Donna
    https://www.discogs.com/Gay-Buster-Sei-Donna/release/398004
  • Musachy
    Szerintem nem sértésnek szánta.