112174
-
FieldingMellish #12287 Nekem működnek (igaz csak elkezdtem a letöltést, aztán cancel-t nyomtam). Mi a tünet: no download slots available vagy exceeded the daily limit? -
aha 

-
pont most akartam irni ,hogy most nálam se jo 

-
nem indul egyik se,csak a #12224 jött le.
na majd 1 hét mulva
-
sziasztok.
akkor most megin megprobálom. -
#12212,12213,12214, ezeket én leszedtem legalább is éjjel 1/4 1-kor jo volt akkor töltöttem le probálkozzatok töbször csak ism. tud.türelem!!!!!!!!! -
FieldingMellish #12281 Tényleg meglepődtem, mert az én Windows Explorer-em (intézőm) nem mutatja ugyanezt, nekem ugyanis még Windows2000 wan és nem XP
.
-

Köszi! -
mindenki alszik?? 
akkor én is visszafexek. -
Hi.
légyszi áruld el a jelszót.
thx. -
nekem se indult meg egyik se
-
JA ÉS HA KÉRED EZT A SZÁMOT ITT IS MEGTALÁLOD EZ BIZTOS!!!!!!!!!!! -
szia köszi de ez a forum tökéletesen kielégiti a zenei igényemet még nem volt olyan zene amit ne raktak volna fel amit kértem ugy hogy nekem tökéletesen m
egfelel ez a forum és nem mellékesen a csapat is nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!JO ÉJT!!!!!!!!!!!!!!! -
Igen,az kicsiny Hazánkban,bizony alaptevésnek számít.Az előbb megleltem egy másik fórumon /90-es évek zenéi/ másik kedvencemet,a Black Machine: How Gee? című dalát is! Ha ráérsz,nézz át oda is,ebből a Fórumból jó páran ott is jelen vannak!Jó északát,reggel 6-kor kelek,megyek horgászni! Szia!! -
töltögetem a zenéket mert este nem müködött a SendSpace es maxhim elég jo kis zenéket pakolt fel amugy klasz a surda amit kértél -
Yes! Te talán dolgozol,vagy álmatlanságban szenvedsz ilyen korai órában?? -
mert kértem egy számot és és pont azt a számot rakták fel velem egy idöbe szoval érted -
Márhogy mibe? -
söt volt amikor beletrafáltam -
Ez egy helyes meglátás,s ugye amit írtunk,ezen az oldalon a kívánságok hamar teljesülnek!Általában... -
itt vagy még te is akkor nem vagyok egyedül -
Lehet,hogy már öreg vagyok,de mostanában is,ha kedves Barátaimmal alkalmasint tele vesszük magunkat a "Hegy levével",biztos,hogy a sercegő-kattogó Surdilovics előkerül,erre remekül lehet óbégatni,amúgy 3/4 részegen is!!!
Köszönettel,mégegyszer is!!!
-
nala #12265 Hát igen, nagy zene!
Surda zene 2
(320kbps - 2:58) -
nala #12264 mindjárt megy a következö változat -
Hálám örökké üldözni fog.Tényleg serceg,de az enyém meg már hallgathatatlan,
sajnos!Pedig,nem akármilyen zene ez!

-
igen én is remélem ja és Szia! -
Igazad van,már jó néhány kérésemre találtam megoldást itt!Remélem,
holnap nem kezdődik előröl a huza-vona,ezen a fórumon,ez a magyaros betegség,hála Isten,nem nagyon jellemző! Egyébként,Szia! -
nala #12260 Ja bakelitről 320kbps 3:40 (kicsit serceg) -
na mit mondtam türelem!most töltök a SendSpace-röl!!!!!!!!!!!!! -
nala #12258 Szia bigivan!
remélem erre gondoltál:surda zene -
szia szerintem csak mi ketten vagyunk nekem sajnos nincs meg de atöbbiek holnap biztos tudnak segiteni mert ez egy igen jo csapat(magánvéleményem)és tapasztalatbol merem kijelenteni. -
Szevasztok!
Mostanában nem kértem egyetlen számot sem,így itt az idő,hogy megint Hozzátok forduljak! A 80-as évek közepén MO.-on nem múlhatott el úgy egy házibuli vagy vmilyen kollégiumi party,hogy a most általam keresett zene meg ne szólalt volna.Ez nekem fixa ideám,abban az időben Magyarországon biztos a legtöbbet játszott dal volt,nincs fönn a deliten sem. Nekem egy kislemez erejéig megvan,csak ebben a formátumban jelent meg,ám mivel eredetiben is szutyok volt a minősége, 20 év távlatából még rosszabb, + agyon is lett játszva!Amit keresek:
LJUBISA SAMARDZIC - ADIO
című opusa,közismertebben a "Surda dal" a Forró szél című jugoszláv sorozatból,ami biztosan különb volt,mint amik mostanság mennek a tv.-ben!
Akinek megvan,legyen olyan jó és telepítse föl,sztem sokan örülnének neki rajtam kívül is!!!! -
jo éjt! én még mazsolázok. -
sputyi #12254 Jó estét mindenkinek ! Egy kérés lenne .Ha valakinek megvan Kano-War cimű zene
dobja már fel please ! Very thx ! -
Akkor nincs más hátra, mint az ágyikó:-) -
oda se neki megállt az én letöltésem is 85%-nál ennyi volt ja és nálam se adja már be a letöltést egyiknél sem,ezt csak azért irom,hogy nem nálad van a gond!!!!!!!!!!! -
"There are no free download slots available."
-
Már az vagyok. Üveges szemekkel kattingatok... -
türelem nekem elhiheted!!!!!!!!!!!! -
Továris fórumon volt,Modern Talking video.