112174
-
Nastar #102192 Egy hatalmas zene 1985-ből!
Koto - Visitors (Long Version 1985 lossless remastered).FLAC
-
a szpojlerhez
-
ez igaz, de részemről pl. csak azért itt,azaz pontosan inkább nálad kerestem,mert számomra itt derült ki, hogy te miben voltál benne anno és eddig csak itt láttalak ténykedni. én nem kezdtem el ide 90es zenéket berakosgatni,hisz 90es fórum is van épp a szomszédban, igaz ott elsősorban a hg fő aktivitása miatt eurodance a kedvenc, pedig ugye a 90es években is sok más stílus volt még szerethető, de ott az ritkán van napirenden.
az utópisztikus hatása a te sztoridnak pedig itt ki tud teljesedni,nekem meg már majdnem minden, a műsorból keresett hiányzó láncszemem meglett,hála neked és DJ Adriánnak .
-
Hu Guys,
Most kontaktoltam a kiadóval, már csak 12 db vinyl van belőle..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hajráááá. 120€ csak az ára... A jelentkezők dömpingszerű bombázása végett új mail fiókot hoztam létre
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2016.10.23. 18:07:02 -
Milyen jo lenne,ha csak lefényképezném egyenként a lektorokat feltenném oldalanként is sorra jelentkeznének az emberek hogy kinek mi van meg belőle:)))Utópia. -
Jut szemebe hogy kifut a forumbol.Ne feledd a Haluska csak 1990 től volt a Petőfin kb.97-ig szoval az a sok zene amit itt keresgéltek,keresgélünk ebben a stilusban azok mind kilencvenes évek....eleje. -
Természetesen nem.De tipikus Haluska anyag.Na ezek voltak azok az "egyebek" amiket szerettem kimazsolázni abbol a havi 60-70 Haluska lemezből amit behozott. -

ez nagyon durva, komolyan!!!! de állati a rap betét! nem ismertem.
ezt gondolom nem lehetett lenyomi a rádióban

-
Na akkor nesze neked szexista italo zenét!!
Zowie:I'm in love -
jöhet a trance is,bár az már 90-es , épp kifut ebből a fórumból.
-
én össze tudom, és varázsolni már akkor is tudtak, kiemelés,mélyítés,nyújtéás, össze vissza organizálás tb. , egyébként vannak az énekhangnak hasonlóságai,de nyilván teljesen más a 2 vonala, jó, tűzbe nem teszem érte a kezem,mivel nem kreditelték,de ha megnézed az akkori kiadásokat,zeneszerzőket és néha-néha feltüntetett vokalistákat, nem nehéz összekapcsolni őket. -
ItaloMucsacso70 #102181 Pedig EZEN az oldalon minden infót megkapsz !!! :) -
Na azt mondod Rino Facchinetti ?
Nehezen tudom a "Dream Of Me" vokáljával összemosni a Danny dal vokálját,varázsoltak a stúdióban ha igazad van.
Amíg nem cáfolja valaki az állításod,elfogadjuk! :))) -
na amjd keresek neked egy olyan Haluska által hozott zenét,hogy ha az nem szexista akkor semmi.
igaz már nem italo disco hanem az a borzalmas trancebe hajló pörgős.
-
jól tetted! 
elég szexista zene, ez akkor nekem nyilván fel sem tűnt,
,hisz nem értettem a felét sem, de zeneileg nagyon jó!
-
Első között másoltam ki magamnak a rádiobol. -
minden bizonnyal az akkor még ifjú (lásd borítókép) Rino Facchinetti , azaz Philip,azaz Ian Lex,a ki akkortájt épp felfutóban volt az eurobeat irányzatban, pl. ezzel is
Glenn Scott - Doom Doom Make A Boom
és akinek nincs meg csúcs losslessben,az szégyelje is magát vagy keresse Nastart.
-
mfn #102175 Kettő meg van a felsorolásból.Ez nem az én felvételem,de végig ültem amig elkészűlt 
http://www116.zippyshare.com/v/J4RvLO4i/file.html -
Hát ha valaki 30 éve ezt csinálja és ebből él nem csodálom.
Én már 17 éve csak felejtek folyamatosan.Zenéket,dátumokat,infokat. -
ItaloMucsacso70 #102173 Az lehet de az tény hogy Imi fejében egy lexikon van még mindig ezekről a zenékről.
Ha összefutunk ámulva hallgatom a történeteit mint a kisgyerek aki mesét hallgat. -
Igen arra értettem.
Én is arra gondoltam,hogy az a oldalt már agyonjátszották előtte. -
ItaloMucsacso70 #102171 Mármint a Privát dolog B oldala?
Mert ha igen az bizony nekem is feltűnt.
Talán azért mert az A oldalon a sokkal sűrűbben lejátszott a Vocal verzió található! -
Biztos majd erre is azt mondja,hogy " Hát persze hiszen én hoztam be":))mindenre ezt mondja. -
ItaloMucsacso70 #102169 Mivel Disco Magic holdudvarába tartozika kiadvány talán Haluska Imi tud majd valami infóval szolgálni róla ha felhívom. :) -
Hát nem csoda hogy nem emlékeztem rá.Bár tipikus discomagoc.
Nagyon szépen köszönöm,azért érdekes a B oldala mennyivel szebben szol. -
Király zene,érdekelne ki tolja a vokált.
Egyébként a discogs szerint 33 gyűjtőnek megvan,de lehet ennek jó része kamu!
Danny - Don't You Know -
igen sajnos,én is igy érzem.
De azért nekem jo,mikor vissza kell keresnem zenéket,dátumokat,mert sajnos sokra már nem is emlékszem.Ha elképzelem hogy kb hetente 12-24 orányi zene jött be amit rögziteni kellett,mára töredéke van már csak meg az emlékezetemben hogy melyik melyik.És sok olyan zene van ami anno meg sem volt,pl.szinte a teljes Monte Kristo diszkográfia...szóval eléggé szita lett az agyam egy idő után,rengeteg lemezt zenét elfelejtettem már,vagy nem is volt meg.
Szóval nekem ez még most is nagy kincs. -
ItaloMucsacso70 #102165 Őt keresd!
Danny - Don't You Know 1990
Küldtem valamit priviben aminek szerintem örülni fogsz. ;)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.23. 15:47:09 -
majd megkeresem valamikor.
bevallom fogalmam sincs mi ez. -
ItaloMucsacso70 #102163 Küld átt priviben leellenőrzöm én neked. 
-
Na ez megvan nekem,de kapott anyag,tehát ki tudja milyen minőség én nem ellenörzök. -
ItaloMucsacso70 #102161 Nekem is van egy barátom akinek túlzás nélkül állíthatom szinte minden megvan.
De kanadában él és és szintén nem tud digizni sajnos.
Egyszer megpróbálta , nem volt benne köszönet.
Miközben ILYEN kincsek vannak a polcán.
-
kincsnek tényleg kincs, de csak nekünk, fél matuzsálemeknek.
akik abban a korban ezt átéltük,megéltük,hallgattuk,szerettük, te meg csináltad. 
"kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását" biztos nagy lenne a fejetlenség és üres tekintettel távolba nézés.
-
Igen,legalább egyet én is tudok akinek néhány megvan de ő tölem 250 km-re van,és nem tud digitalizálni bakelitet igy veszett fejsze. -
ItaloMucsacso70 #102158 ...."azt is tudom,hogy van néhány eredeti példány gyüjtőknél hazákban tehát nem reménytelen.....csak ehet esélytelen...kapni...."
Azt bizony jól tudod, sőt csak itt a fórumon tudok legalább három embert akinek a teljes sorozat ott figyel a polcon fizikálisan.
Az meg a szíve joga hogy megosztja ezeket a kincseket vagy sem akár csak privátban is. -
Talán hihetetlen amit mondok,de igazábol szerintem ez a kincs nem a zenék.Azok(talán)drága pénzért vagy évek nyomozása után ujra beszerezhetők lennének,de a tekercsek listája amiről a rádionak sem volt dokumentácioja többet ért.
A mult idő azért mert ugye,ahogy azt irtam,nem tudom azota mi lett velük.Digizték-e öket vagy kidobták...és ma azért már a zenék beszerzése sem egyszerű,van jónéhány,amit még itt sem talált senki,amikor kerestettem.
Azért kiváncsi lennék,ha beirnék a rádioba és kérném az RA-32061/12/6-is tekercs kijátszását mit szólnának hozzá:))))))))) -
ez az!! nagy vagy, tökéletes!!!
azért nem semmi,hogy ezeket már negyed évszázada őrzöd!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.23. 15:12:45 -
elment priviven,két részletben mert egyben nem engedte a feltöltőoldal. -
Ha már megemlítetted Eric eme nótáját, tipikus Bobby O, az öreg jól kitalálta ezt a hangzást. A továbbiakban túl sok fantáziára már nem volt szüksége. De én mindig is szerettem ezeket a zenéket!
Who's Your Boyfriend -
Én meg most hogy lapozgatom a lektorokat 1992 környékén találkoztam egy Nagylemezzel amit még a Haluska hozott de nem játszottam,mentettem ki magamnak.De azt látom,hogy több műsorba is betett tőlük dalt.
Megvan ez valakinek Losslessben?
She:She(1992)she