112174
-
Gondoltam! Azért kérdeztem. 
Én holnap azt főzök, majd teszek neked félre belőle! -
Itt nincs pörkölt,bár van valami görög zagyvalék ami hasonlít rá...
phúj
-
Talán pörköltet nyomatsz? -
Mivel
olyan jó cimbik lettünk: ha esetleg nyernél, akkor valami helyet nekem is szoríthatnál magad mellett!
-
Na begyűrtem,de kettőt igy vacsi előtt
-
Gyűrj egy üveg sört, azt teszem én is!! -
Most már én is azt hiszem,
mindenesetre szép álom volt,na megyek egyet

-
Na látod Mflex hawer Obi-wan-t csak álmodtad! 
-
Hi AeroCool!
Enigma - Bird Of Silver jól jönne -

-
Obi-Wan - Nobody az nincs. hehehhe. Viszont ebben a fórumközösségben megtaláltam azt a csapatot akivel jól érzem magam. -
1 utolso pol. hsz. részemröl,nem itt lent hanem fönt van a gond -
-
köszi!!!
egyéb? ;) -
Köszönöm. -
amugy drukkolok neket! -
Ilyen van...
[b]Mixed Emotions - You Want Love (Maria Maria)
klikk -
Osztom a véleményed, előtte arhiválom az egómat, hogy ha valami vírus megtámadja vissza tudjam állítani a rendszert.
Kérjetek már valami zenét tőlem - lehetőleg olyat ami van - mert így nem tudok hozzátok járulni.
-
nem akarlak elkeseriteni de volt egy nagyon jo ism.aki ma al PM ÉS MÁR NEM IS OLYAN JO FEJ kérdöre vontuk az igazság nevében a válasz:ha egy bárány beme a farkasok közé vagy ö is azzá válik vagy felfalják a farkasok!gondolom érted! -
Az lehet, hogy többet tudnál, persze ha engednék! -
Egyébként mostanában amúgy is minden fogadást elbukok, mert azt hiszem mindenki olyan mint én. Aztán meg rájövök hogy csak majdnem ... -
Egyébként hogy eláruljam nektek a valós szándékomat, csak azért indulok mert utálom a politikusokat és tele van a tököm vele hogy itt helyben is egy rakás... amit csinálnak. Biztos hogy többet tudnék tenni. ....Érzem, meg tudom. -
Mixed Emotions nótái/lemeze van valakinek?
Köszi! -
Most hogy mondod Dió, ez a mi kis társaságunk is lassal olyan közösségé formálódik, hogy akár jelölteket is állíthatnánk a parlamatbe. 
-
az enyém is 

sajnos csak enyit enged a dühöm nagyságának kifejezésére a világ internettárhelye sem volna elég!Brrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
-
Elbuknád a fogadást, mert csak bizonyos politikusokra és támogatóikra! -
na wazze! -
Fogadjunk a politikusokra haragszik. -
Véresen komoly a dolog, bár nem Miskolcon indulok, hanem kicsit távolabb tőle. -
Olyan progi még nem is létezik...
-
Dióbá!
A DTS-ből kapott 6 db külön hangsávot le tudom tömöríteni 64 Kbs-re? -
Ez se rossz, látom van fantáziád.
-
itt az enyém!!

-
Ez az én kis magánhadseregem bizonyos emberek ellen! 
-
Mi ez a hadsereg wazze????? 

-
Nem akarok itt politizálni, de kösd föl a gatyád, mert vörös szin elsöpör mindent, és mindenkit. Szerintem ezt már érezzük is elég keményen! 

-
Key West - Sorry Sorry Sorry (Extended)
http://www.sendspace.com/file/vjr2e6 -
jó szórakozást a várható folytatáshoz! 

szeva yazookám!ezer éve nem hallottam rólad,már gyertyákat gyújtottam naponta és fohászkodtam,hogy "gyere,őrült,gyere, őrült,...névsorolvasás"!
de ehelyett kopogtatócédulaszámlálás lesz majd?!
Polgármesterjelölt úr!
Üdvözöljük zenés és néha veszekedős kis városunkban!
ez most komoly?! -
Ha nyersz, akkor Miskolcon Te leszel a 'főnök'?
-
Mostanság nagy divat a független, de én valóban az lennék. Sajnos van egy érzésem hogy nem fogok nyerni, ugyanis nem tudok hazudozni. Ez hátrány. Ezen kívül konszolidált vezetést képzelek el, ez sem menő manapság.