112174
-
a parlament recepcióján megmondják. Ezt amúgy kihelyezett kormányülésnek hívják :) -
Én nem csak találkoztam Jan Claude OBI Wan Praktikerrel, de beszéltem is vele. Azt mondta adjam át: Üdvözöl és skyneten fénysebbel küldi neked az egész anyagot. -
Azonnal kérem a pontos címet és elérhetőséget. Repülőgépjárat van?
-
Most tényleg ez a köcsög OBI WAN-t ennyire nehéz megszerezni,vagy tényleg álmodtam?
Skacok legalább mondja vki,hogy hallott már róla,már a szám nem is érdekel.
:DDDD -
Az előbb az első sorból kimaradt az idézőjel, bocs -
Kéne egy átképző tábor, ahol leszívják az agyam és átmossák
Balatonöszödön van ilyen , ha nem tévedek... :)) -
Szóljatok ha láttok rajtam valami negatív fejlődést mert akkor sinen vagyok.
-
Felvettem :)) -
Ez jó. Minap találtam ki egy tök jó gondolatot: "A kapcsolatok egy bizonyos fajtája ott terem, ahol a pénz lapul. Legalábbis ezt hisszük." Kár hogy nem vagyok Einstein. Várom a reakciókat. -
én meg mindig azt mondom,amit Einstein is sokat hangsúlyozott nagy "elméleteiben": minden relatív!
-
Szerintem nem is jó .... bár azt sem tudom miről van szó. Na ilyen egy fejlődőképes politukus. Kéne egy átképző tábor, ahol leszívják az agyam és átmossák.
-
ja de ezt is töménytelen előadó feldolgozta (természetesen) -
a leírtak alapján akkor az nem lehet más csak a Glitter Band-Tell Him (1974)
és ez tényleg jó szám! -
Alter vedd már fel a Telefont !!!! -
Kérdés csak az, hogy mennyire szereted a bo...di sört. Ettől függ hogy leszel-e szmélyi managarem vagy nem.
-
Egyszer már próbálkoztam, hátha most sikerrel járok. Egy szám a 70s évekből:
#Hello - Tell Him (7inch)
http://www.sendspace.com/file/wdkcih
Emlékeim szerint ezt a dallamot előadta egy nőci a 80s években. Ki/mi volt az? -
Jhon Balu #12671 ha lehet füstifecskék...... -
esetleg Füstifecskék vagy Tankcsapda??!! 
-
de mostanában én is úgy vagyok,ahogy yazoobá,csak ritkán vagyok online(sokak örömére
), de ha vagyok, akkor is alig győzőm átfutni a történéseket és linkeket a fórumon, akkora zenemennyiség pörög 1-1 nap,amit már követni sem nagyon tudok....azt se tudom mit adhatnék én itt pluszba zeneileg....
-
köszi!!! -
jówanna!tudtam,hogy pojjénkodsz, de ha már kérdezted....
tudod...
idézet:
"Csak a technikai tisztánlátás végett írtam"
-
Oksa, holnap postázom. -
Szia a Boney-M re (57846520-1.rar 2 rar) kaphatok jelszót!
-
http://rabitschare.dr.ag/Nilla.Backman.Even.If.You.Say.mp3.HtMl -
Lökételes. :) -
Ha jól emlékszem van otthon egy best of cd a U96-tól. -
Otthon van, de csak holnap lesz elérhető számomra. Ha holnapig ráér? -
Csá Dióbá. Mflex koma jól mondja, csak viccelődöm, hogy legyen mindig valami jó téma. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ekkora visszhangja lesz annak az egy DTS hang kérdésnek, és pont az nem válaszolt akitől kérdeztem. Na persze Ő elhúzta a csíkot madárlesre, csak nehogy rápottyantsanak a baglyok.
-
'Love sees no color' van meg cd-én vagy 5 verzióban.
-
csak viccelödőtt a szentem... 
szvsz -
Nem semmi,hogy ott melegebb van mint mint hungary-ban...
Én személy szerint nagyon utálom a hideget,és már most írtózok tőle,hogy lassan vége a nyárnak, bár itt nappal még 28 körül ingadozik, de már nem olyan erős a nap mint amikor augusztus elején ide jöttünk,lehet már érezni itt is... -
U96 - Das Boot megvan valakinek? -
sanyibá?
te most szivatni engem akarni vazze??
egyenként igen, de értelme az nemigen lenne, mivel a dts audio szabvány az 768kbps-nél kezdődik (dvd videonál), az általános 5.1csatornánál meg ez legfeljebb is csak 384kbps, azaz inkompatibilis, ezt nem lehetne dts-be enkódolni. külön-külön a 64-es "mono" sávoknak nem mihaszna lenne?

-
Nem mértem. :)
Tény, hogy melegebb volt Oslóban, mint Pesten tegnapelőtt. Nem hittem a fülemnek, amikor a Balti-tenger fölött bemondta a pilóta, hogy Budapesten 14 fok van...
Persze nem csak emiatt maradtam volna ott. :) -
Ez aztán kemény ellenfél, nem ártana a PM jelöltünknek egy ilyen páncélos katona! -
Hány fok van ott? -
őt kifelejtettem az előbb a többi harcos közül...
-
Jószívűségem határtalan!
-
Miért nem Norvégiába mentél? Én most jöttem haza onnan. Jávor- és rénszarvas volt a menü, a pisztráng mellett.
-
Kössz wazzeg , qrva rendes vagy!