112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• sanyaaa
    Halihó Mindenkinek!
    Itt küldöm az ígért maxi-t.
    u 96 - das boot (320 Kbs)
  • FieldingMellish
    Köszi mindkettőtöknek.
  • Wind 67
    Halika !

Szlafkó látom az este vicces kedvedben voltál ....

Az ismerlek már Sámsont nem találtam korán reggel a Neoton-tól, ezért ezt http://www.sendspace.com/file/l6s0fq küldöm neked 320-baaaaa

• mflex #12725
    Szia!
    Olvass vissza sanyaaa
    már mutatta a Boytronic gyűjtemémyét.
    :-)
  • cszsuzsa
    Szisztok! Jó reggelt!

Boytronic cd-t keresek. Tud nekem valaki segíteni?
  • Frenky
    Re :-)
    Az egyik kedvencem, még anno mikor dicsoba jártam:
    RAF SelfControl

és még egy:

Küldj egy Angyalt... lehet soxor kell is!
    bye.
  • Frenky
    Sziasztok!
    +nézegettem a fórumot és soxor kiráz a hideg, ezektől a jó és még a mai napig is helyét +álló zenéktől, remekművektől!
    Asszem otthon kezdem a letöltést, itt melóból sajna nem megy (Access Denied)

jóccakát..
  • Claud
    Csak nehogy a nagy politikai boksznak ez legyen a vége:

Azért én drukkolok neked!
  • szlafko
    na még mára ezt akartátok

Neoton Familia - Time Goes By
  • Claud
    Hali! Jelszó? Lehet hogy írtad már,de ezt a HSZ dömpinget nem győzöm végigböngészni!
  • AlterEgo5561
    Kicsit megelőztelek :))
  • szlafko
    Axwell & Steve Angello - Why
  • tgolyo
    Egy kis video:
    Sinitta - Toy Boy
  • szlafko
    Igaz hogy ez csak VBR, de Laura az Laura!7:11

Laura Branigan - Shattered Glass
  • szlafko
    Talán ez még nem volt

Loco Mia - Gorbachov
  • szlafko
    Ezt nagyon szeretem(256)

Lime - Unexpected Lovers
  • AeroCool
    Key West-Sorry,sorry,sorry
  • mflex #12711
    BOCSI!
    DLAJCSI-NAK SZÓLT A HSZ!
  • mflex #12710
    HALI!
    Igen igen én már vagy 1éve nagyon hajtottam,aztán elfeledtem és Mike a másik forumról ismét bogaratt rakott a fülembe. sajnos vagy nem sajnos...
  • szlafko
    Na tessék!!!
    Nyugodt szivvel letöltöm a "Georg Avenue - Voices Of Animals"-t
    Erre 128-as
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • dlajcsi
    Hali Mflex!

Az általad keresett számot más is ismei, és azthiszem ti is ismeritek egymást. Ő is ezt keresi...
  • nz72
    Én még keresem az alábbiakat:
    One To One - In the morning light
    Straight Flush - Dancing in the Sunlight
    Továbbá bár csak emlékezet a '80-as évekre, de az Atlantix számait is keresem.
  • yazoo
    Mára magatokra hagylak benneteket, a nejem ágyba hív. Tudjátok egy leendő polgármester mindíg jó party.
  • AlterEgo5561
    Hofi - Próbálj meg lazítani :))
  • yazoo
    Értem én,... igazán... most már tényleg befejezem a hülyeségem és komolyra váltok. Tisztelt választópolgárok! ....
  • AlterEgo5561
    Minden pontot megpróbáltam megfeleltetni egy-egy 80s évek beli számnak.
    (Pl : "Bevezetjük a kötelező üdülési támogatást, rákényszerítjük a canari szigeteket" : David Lyme - Let's Go To Canarias)
    Sajna a legutolsó ponthoz nem tudok semmilyen számot kötni....
  • mflex #12702
    Közben nr.1 a 80-as!
  • yazoo
    Nincs azzal gond, hosszútávra kérünk kölcsönt, amelyet 30 év múlva kell kezdeni törleszteni.
  • mflex #12700
    Na végre!
    Kösz akkor nem vok egyedül.
  • Dióka
    rájöttem,hogy te kellesz a jelenlegi kormány helyett!meg némi tőke,ami pótolja majd a nagy jólét miatt kieső büdzsét!
  • yazoo
    Legalább elmosolyodtatok, vagy szomorúak lettetek?
  • yazoo
    Te kis huncut! Államtitkot nem fecsegek ki.
  • yazoo
    Köszönöm, igazán hálás vagyok a megtisztelő válaszért.
  • Dióka
    hol lehet rád szavazni?!egy fél várost tudok azonnal prezentálni!
  • mflex #12694
    Tisztelt Polgármeister!
    én már látom a negatív becsavarodás jeleit,éppen ezért ugy gondolom teljesen alkalmas a poszt betöltésére.
    :DDD
  • Wind 67
    Skacok néha feldobok pár nótát Hátha Valaki nem ismeri és felhozható zeneileg.

Tulzásba nem viszem de próbálok ritkaságokat kiharapni.

Azért szoljatok,ha unalmassá válik.

http://www.sendspace.com/file/mrgvgm

Kösz Alter a lehetőséget, küldöm a lemezeket.!!
  • Dióka
    nem álmodtad!igazolom, hogy létezik az obi wan-nobody's calls vagy mifene és asszem 1986-os!de persze nincs meg,viszont nemrég láttam valami korabeli válogatás albumon....
  • yazoo
    Ígérem, hogy a választások után a sör ára a helyi presszókban 50%-al csökkenni fog.
    - A polgároknak többé nem kell munkahelyet keresniük, mert ezentúl dupla összegű szociális támogatásban részesülnek majd, akik 2 év hűségnyilatkozatot aláírnak, azoknak ezt további 50%-al emeljük, ajándékként mobil telefont kapnak havi 25 ezer forint lebeszélhetőséggel.
    - Az iskolások tankötelezettségét 10 év felett eltöröljük, ezentúl a tankönyvekért és egyéb taneszközökért a szülőknek nem kell fizetniük.
    - tervezzük a heti 20 órás munkaidő bevezetését napi 5 órában, melyből 2 óra ebédszünet. A munkahelyeken bevezetjük az ebéd utáni kötelező másfél órás szilenciumot, ezért keresnünk kell valahol máshol egy gyártót aki ágyakat készít.
    - Minden állampolgárnak 500 ezer forint értékű bankkártyát biztosítunk, aki 1 órán belül elkölti az bónuszként további 250 ezer forintot kap. A kártyát minden hónap 2.-ig feltöltjük.
    - Bevezetjük a kötelező üdülési támogatást, rákényszerítjük a canari szigeteket, hogy testvérvárosunkként szervezett túrista csoportokban teljes ellátással igyenesen biztosítsanak üdülési lehetőséget polgáraink számára.
    - Nem lesz súlyadó, aki kocsit vesz, az önkormányzat évente 50 ezer forinttal támogatja az úthasználatot.
    - Eltöröljük a kényelmetlen városrendezési tervet és építési szabályokat, ezentúl mindenki ott épít házat ahol akar, pályázatot irunk ki a "lehetetlen helyre való építkezés"-re, melyet 15 mft.-al jutalmazunk.
    - Többé nem kell sorbanállni az ügyes bajos dolgaink ügyintézéséhez, mivel az önkormányzati háziszolgálat díjmentesen intézi mindezt. Csupán egy telefon az ingyenes vonalon.
    - Aki városunkban él annak nem kell többé semmilyen adót fizetnie, mert az önkormányzat megelőlegezi.

Szavazzon rám és baj- társaimra!
  • AlterEgo5561
    jöhet
  • yazoo
    Srácok, ha valakit érdekel akkor én szívesen közzé tenném a programom, persze humoros formában. ( Na nem majd az eredeti unalmas dumát)