112174
-
valószínű kicsit másról beszélünk vagy te (jobb hijján) megint mellébeszélsz! 

egyébként meg nem, a dvd-audio vagy sacd sem attól lesz az, hogy te bedigizel valamit vagy bármit 96/24-ben vagy 192/24-en.
az sacd amúgysem ezt használja,csak vannak tévhitek is a népmesékben.
igen komoly stúdió masztering előzi meg, valamint kellenek hozzá az eredeti mesterszalagok vagy digitális állományok is, esetelg digitális vagy ananalóg odavissza konverziók.
bár készült már a történelemben sacd és dvd kópia is vinylről, de az a mesterlemezről vagy az első-második nyomásból származott,nem az ebayen megvett valamilyenről,és nem is a zeff-féle vinylről, amit a zeff-féle highend rendszeren és módszerrel bedigiztek.
persze változhat még a világ, elképzelhető, hogy aközeljövőben akár a Sony Entertainment is meg fog téged keresni hasznos tanácsokért.
-
Ha fogok egy Mozart bakelitet (csak egy példa)
és bedigizem 96/24-be (csak egy példa)
és elmentem magamnak dvd-audio formátumba (csak egy példa)
máris egyel több dvd-audo felvétel van a porondon nemdebár?
Persze mondhatod, hogy "de az nem eredeti lemez!"
Na és?
Hány vinylrippet mutassak neked, ami "eredetileg" digitális formában sosem jelent meg?
Szerintem inkább hagyjuk ezt.
Mára zárul Zephyr mókatára.

-
remek felvétel,és parádésan szól!
(mármint nem a jutube video,mert az egy hányás konkrétan) -
köszi a fáradozást.
Sajnos most is hallani a vágást,most meg a dallamive.amikor emelkedő hangsor van a dalban akkor hirtelen lefelé kezd menni.Na ez van,marad a keresőlistámon.
de azért köszi hogy megprobáltad. -
szerintem bőven nem lőttem mellé az aránnyal, hisz gondolom,ha megszakadtál,akkor is sincs több 2-300 sacd vagy dvd-audio lemezednél vagy warezolt gyűjteménynél, ha pedig azt nézem, hogy esetleg 25000 kiadás jelent meg ezekben a formátukban,még akkor is nagyon jó arányokat írtam. kb. hány %-a mindez a nyolcmilliónak? számolni biztos tudsz, nem feltételezem, hogy nem.
saccolgatsz,az a baj, nem nézel hivatalos (országos, földrészes, nagyátlagos stb. ) ezirányú statisztikákat. persze,hisz passz,hol is kéne nézned, én meg bejáratos vagyok ezekben is, és nem hasraütésszerűen, légből kapott infókra hagyatkozom,mint te,akinek van pár sacd-je.
mutatok egy példát,ami egy közeli nagy kivonat egy apró szelete a sok tucatból,ezt az apró részt nem kell értened, de az itt is látszik, mekkora az sacd érdekeltsége vagy felvevő piaca.a többi mesemesemátka
-
nyugi,nem magnósoknak van,mindent lekeverünk.)))
A magnós kivánságműsorok ideje 1997 ben lejárt! -
Fent van.
Itt a Cucurbia version Chinese Eyes (fázishiba javított) zene
és
itt meg összehasonlíthatod az eredeti extendeddel.
-
hivatásszerűen nem,már csak felkérésre,meghivásra örömből.
és igen ilyenkor mindig probálok valami tematikát felállitani nem csak ugy beesni,ezt régen is igy szoktam meg.
Ma Ralf René Maué diszkográfia volt a téma,jo volt.(és ami nem volt meg abban pedig itt sok segitséget kaptam)
-
ujabb keresés:shoting party safe in the arms of love c dalának van egy olyan változata(maxi b oldal ezért nem találom sehol losslessben csak mindenféle mp3-akban),ami fütyüléssel kezdődik.Megvan valakinek ez a lemezváltozata? -
Tudom hogy nem az Elvin dal,a címazonosságra utaltam,azt gondoltam valami tematikus műsort állítasz össze.
Egyáltalán rádiózgatsz még s ha igen hol? -
Biatomi #102423 Slizzy Bobys :) -
ez nem az elvin dal!!!
Mixekben meghallgathatod,csak külön nem találom sehol,1985-ös dal.
-
Azt kiszedem neked mindjárt 
5 perc és uploadolom is ..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 19:19:44 -
Tán valami tematikus műsorral készülsz? (azonos cím,illetve feldolgozások)
You Set My Heart On Fire címmel egy Elvin dalt ismerek.
Ago dal Fancy után meghallgatva nem egy kategória,mondhatnám pocsék. -
igen az elején van,egy kis fázis,ritmusugrás.
-
a 26. másodpercnél hallod? Más hibát én nem hallok az elején..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 19:08:04 -
Mindjárt meglesem. -
de,csak van az elején egy apró ugrás,fáziskiesés.
-
Jajj nem nézek ide egy fél napot és már mindenki kopasz lett,mert kitépték egymás haját:((( -
Én ugyan nem csekkoltam, de
Italomucsacso70 (ide katt a linkért)
nem ezt tolta fel neked ide?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.02. 18:56:57 -
Keresés:
Evans & Fisher – You Set My Heart On Fire lossless.
És persze ha az általam keresett AGO megvan valakinek akkor továbbra is keresem.(Chinese eyes)
-
Köszönöm nagylelkűségedet, de..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég sok zeném van dvd-audio-kon 96/24-ben,
nyilván nem véletlenül.
Ezt a 2%-os arányt egy kissé kevésnek találom, de nem vitatkozom,
mert valszeg nem számoltad hozzá a komolyzenéket és a koncert dvd-et sem
Persze ez van akkor ha valakinek csak a dizsiken jár az esze
-
ja, hogy emlékeztet. az emlékek,
azok ahogyan telik-múlik az idő, egyre haloványabbak lesznek, és úgy változnak, mint a népmesék, népdalok vagy szólás-mondások szájról-szájra szállva állandóan változtak az idők során,amíg le nem rögzítették őket a legutolsó változatukban. akkor ez úgy hasonlít,hogy nem is hasonlít.világos.
-

az eleve nem szent, hanem egy optimális javaslat,ami az esetek *98%-ban elegendő. a *2%-ra meg ott a dsd vagy ha még jobb kell,akkor a dvd-audio.(már látom is a kérdést,hogy az miért vagy miben is jobb?majd egyszer leírom)
*8millió zeneszám átlagában értve -
-
Inkább csak emlékeztet rá..
DSD kapcsán csak azt nem értem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..hogy akkor mit papolsz odaát nekem a szent 44,1 kHz/16 bit elegendőségéről
Ezt mifelénk álszentségnek hívják ám
Másrészről viszont így már kezd értelmet nyerni,
hogy a hőn áhított esszéd a HQ relevanciáról miért is késik
-
Wicked Belzebub #102407 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Bíztam a topikban :) -
aznap még nem, váratlanul csapott mellbe(fülbe) és nem volt rec gomb sehol a közelben. de onnantól éjjel-nappal készültségben vártam a következő bejátszást.
-
és ez szerinted hasonlít rá? 
gondolom a tükörképedben sem azt látod,ami van,hanem amit szeretnél!
a DSD nem álom, főleg akkor, ha nem iszol annyit, hogy ne emlékezz az előző napra.
van már rég, de egyébként én kicsit konzekvensebben, a megfelelő helyén és idejében kezelem a dolgokat. -
Megnyomtad a REC gombot? -
cél a stb.
felőlem jöhet, én szeretem őt is,és még másik 40 stílusból is sok mindent.
bár nyilván meg van nekem is, 90-ben az akkor még létező Radio Bridge hazánkban először egy hétköznap hajnali fél6kor leadta a számot, aminek épp fültanúja voltam,már akkor azonnal beleszerettem. világsiker is lett!nyilván miattam.
-
Ez lenne az a 26 éves ballada
ami egyből beugrott róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te kis DSD-ről álmodozó
-
Egy Vanilla Ice biztos mindenkinek jól esne ebben a topikban is.
-
Az attól függ... mennyit, mit és mi a cél. -
abba igen, de gondolom,valaki kínjában adta neki azt a nevet, ez a fórum akkor is 70-80-asra orientált, bár teleszórhatom akár én is mai nap slágereivel, nem biztos, hogy itt látnák szívesen,mármint a törzsgárda. -
szerinted az használhat? -
Párszor már utaltak rá, hogy a "stb"-be sok minden belefér. -
Inkább igyon még valamit. -
ha már nagyon nagy a késztetés, inkább a 90-esbe, ott jobb helye van. -
ma elég hisztis vagy, pörgősebbet kértél, de az sem jó.
szerintem menj és aludj,az segít.