112174
-
Claud most nézem a silo nem tesz külömbséget kis és nagy betü között...
Idáig mindig nagy betüket írtam kódnak ,de ugylátszik a kicsiket is beveszi... -
Azt ugy is észre lehet venni...
Sajna még mindig néha "eljátszák"! -
Dee D. Jackson - Falling Into Space (4:41, 256 kbps)
http://www.silo.ru/dl/files/984445178 -
Tapps - Runaway ("nem felbütykölt" 320) 7'17
http://www.silo.ru/dl/files/376414035/tapps_-_runaway.mp3.html -
[b]ROGER MENO-WHAT MY HEART WANNA SAY(RMX)
320kbps 5:15
Download -
Na már 7-ek vagyunk... -
[b]Moreno-Wanna Be your Love
320kbps 4:51
Download -
Eltudom képzelni 
-
Dee D. Jackson - Cosmic Curves (6:00, 256 kbps)
http://www.silo.ru/dl/files/336456222 -
Lépcsőről nem is beszélj, én régebben aludtam már lépcsőfeljáró alatt, persze nem önszántamból. Ahonnét néhány óra múlva az egyik cimbim, aki szintén nem volt akkor önmaga, húzott fel az első emeletre, persze engem végig a lépcsőfokokon, mondjuk akkor nem fájt... -
[b]STEVE CLARK-YOU CAN SAY TO EVEYBODY(RMX)
320kbps 5:03
Doownload -
kibeszél itt a hawerokról?
én utoljára a buliban egy maflást a lépcső korláttól kaptam wazz,de a fejemmel hárítottam az ütést...
-
Kénytelen voltam mivel nem idehaza volt a buli, hanem 40 km-rel odébb. -
Mondom nem volt nagy buli! Tegnap már közlekedtél! -
Persze, olyan hawerjaim vannak, ha velük bulizok a végén megvernek.
-
Kaptál egy-két monoklit?
-
[b]KEN LASZLO-TONIGHT(RMX)
320kbps 5:12
Download -
Bezzeg ha tegnap láttatok volna, egész nap napszemüvegben közlekedtem, még épületen belül is. -
Szerintem ugy kért meg valakit ,hogy nyomja meg a "powert"
ezt is más írja he

lyette
-
Annyira nem lehetett nagy legénybúcsú ha már annyira ki bírtál józanodni hogy ma már be bírtad kapcsolni a gépedet és még írni is tudsz
-
Wazz akkor mi lesz holnap??? -
Elég jól sikerült, főleg azután, hogy elővettem egy kis nosztalgiazenét a táskámból. Azt mondják 5-ig buliztunk, én mondjuk arra már nem emlékszem. -
Gondolom jó lehetett a buli
-
[b]K.B.CAPS-DO YOU REALLY NEED ME(RMX)
320kbps 5:22
Download -
Claud cimbi ráért biztos, de nem is baj. Én is csak ma leszek, holnap megyek lagziba. Szerdán meg legénybúcsú volt. -
Nincs mit... 
-
Ja nekem sem volt rá nagyon időm,csak Claud tartotta it a "frontot" ahogy elnézem... -
Zsókuci #14862
Sziasztok!
Köszönöm.
-
-
Na itt vagyok, csak dolgozom. Már 3 napja nem ültem gép előtt. Látom nem sok minden történt a napokban. -
[b]EDDY HUNTINGTON-UP AND DOWN IN USSR
320kbps 5:57
Download -
Ami számokat most feltöltök mind valamilyen remix,de nem írom ki egyenként ,mert egyik másiknak hosszú a remix megnevezése...
Töccsétek...
-
Na már leléptél wazz...? -
Szewasz!
én csak most tévedtem ide nem rég, eléggé "leült" itt a forum!
Fel kell rázni!!!
-
Na szewasz Hawer!
Mi a helyzet, pörögtök?? -
Zsókuciii!
Na akkor itt van...
[b]CHRISS-SWEETS FOR MY SWEETS
320kbps 5:06
Download -
[b]REEDS-NIGHT IN CHICAGO(night rmx)
320kbps 5:15
klikk -
Egy-két zenét innen is le lehet szedni:klikk -

Ez így eszembe sem jutott csak most hogy mondod
-
Ha esetleg valaki még nem ismerné Fancy életét röviden...
[b]Fancy az italo,-eurodisco legnagyobb és legsokoldalúbb művésze.1946 július 7-én Münchenben született,bigott katolikus családban,spártai nevelést kapott talán ezért vett extrém-vonalú irányt...Mindíg is a zene volt számára az egyetlen amelyben max.örömét lelte.Sokan mint a "müncheni taxis"ismerik,bár főiskolát végzett,pszichológiával,ezoterikával és sok más tudományos vonalú dologgal foglalkozott,(gondolom első sikertelen éveiben száguldhatott a sárga Mercivel..).Pályafutását a zenében a Hansa kiadónál kezdte 1970-ben,ahol Tess Teiges,Tess&Kess néven jelentetett meg főként kislemezeket,továbbá Sabina Sauvant és más "b&c kategóriás"deutsche-welle előadóknak írt zenét.Áttörést Anthony Monnal való megismerkedése(A.Lear managere,a Saragossa Band alapítója..)után a Slice me nice hozta meg számára,amely az egész világon nagy sláger lett(USA BIllboard,top10),ezt további klassz dalai követték.A Get your kicks című első albumáról 6 kislemez került listákra.A befolyó pénzekből alapította a Hurricane stúdiót ahol olyan discoelőadók teljes pályályát vezette,mint Grant Miller,Linda Jo Rizzo(ex Flirts),Paul Mc Douglas,Total Toly,Mozzart,Paul Lander,Tom Carabba,Tom Spencer,Charlie Glass,Siegfried&Roy(zenék a show-hoz),Gloria Gray,Red Wire,Timerider,Blackgammon,Hurricanes..,remixeket alkotott Den Harrow,Scotch,Pet Shop Boys,Koto,Miko Mission...produkcióiból.Így összesen 88(!)maxit alkotott,és megannyi albumot,Fancy néven 12 stúdióalbumot,több mint 60maxit/kislemeztés 7 válogatást jelentetett meg.3xvolt az USA Dance-Billboard top10-ben,10x a német top20-ban,és számos európai ország top10-es,20-as listáján.Spanyoloknál a Bolero(amelyről a Bolero-mix is a nevét kapta,amely igen népszerű ma is a jelenlegi aktualitásokkal),hat hónapig volt Nr.1.
Jelenleg 56 évesen Pobenhausenben él,egy farmon sok állat közt,és évi 5-6 fellépést vállal.
Bobby Orlando (a kanadai disco császár)nyilatkozta róla egyszer,hogy a discozenei körökben a legintelligensebb művésznek tartja.(Ezek utan biztos,hogy a kifizetetlen számlák miatt taxizott anno,ha..) Ő az egyik alapköve az Italodisconak, függetlenül attól, hogy valójában németországban születtek slágerei...
Fancy közismert pályafutása 1984 körül kezdődött, amikor a "SLICE ME NICE" (darabolj fel nagyon) vagy a "CHINESE EYES" (kínai <lány> szemei) c. dalok születtek. Fancy 12 éves korában gitározni kezdett tanulni, példaképe volt Ted Harold (?kiaz). Fancy faterja gyári dolgozó volt, így túl sok anyagi segítséget nem kapott gitáros pályafutásának kezdetén. Így kénytelen volt együttesbe tömörülni, mégpedig a Mountain Shadows (hegyi árnyék) nevezetű bandába, mint gitáros-énekes. Később egy Todd Canedy nevű zeneszerzővel megiratta első slágerét, a slice me nice-t. Egyébként Todd akkoriban Amanda Lear zeneszerzője volt. Az első lemeze "Get Lost Tonight" (veszíts el éjjel) már a listákra is felkerült. 1985 ben a francia köztelevizióban bemutatkozott első fellépése a nagyvilág előtt... Aztán jött a nagy átütő siker, a Bolero. Ez a dal hat hónapig slágerlistán volt. Aztán 1986-ban Amerikában, németországban, svédországban is Ő lett az egyik kedvenc. A "Lady Of Ice" (nő jégből) c. dala majd a "China Blue" c. dal további slágerekké váltak. A legismertebb és a szakma által is elismert albuma azonban a "Flames Of Love" (a szerelem lángjai) volt 1987 táján. Ez az album már a német ZDF adó által éjjel-nappal játszva volt. További albumai (pld. All My Loving - 1989) már sajnos nem lettek ilyen sikeresek, de így is jócskán beírta magát a poptörténelembe Fancy. Sajnos ő is beleesett a RAP és a korai TECHNO őrületbe, amikhez valljuk be nem sok köze volt, hiszen nem egy néger rapper alkat. Ezért hát itt a karrierje csúcsán nem tudott az 1990 körül beköszönő új divathullámokon megfelelően lovagolni. Később, 1995 körül a "Blue Planet Zikastar" albuma jelent meg. Egy kicsit visszaidézve a nyolcvanas éveket. 1996 Áprilisában a "Clolours Of Life" (az élet színei) albummal jelentkezett.
Fancy egy hihetetlenül energikus alkat, mint pld. Dieter Bohlen, aki egyébként honfitársa is. Később szerzői oldaláról is bemutatkozott (Grant Miller) - Lost In Paradise (a paradicsomban elveszve)
Fancy a magánéletében -természetesen- egy normális, békés ember. Pszichologiát tanult, ezoterikával foglalkozik, és egy kicsit elvont irányba is elment. Szereti az állatokat (hiszen gyerekkorában egy farmon lakott). Vajon mi van vele mostanában ?...
http://www.youtube.com/watch?v=CcpGlpTYsDE
UI:szerintem bármelyik nő megirigyelhetné fancy ahogy sinkeli magát