112174
-
rexyke #104640 Köszi szépen. Remek lemezek. Ez mind-mind MFN-nek szólt. Bocs! -
rexyke #104639 Köszi szépen. Remek lemezek. -
Jaj gyerekek, ha én nem nézek be 3 napig, akkor ti sem? 
Nyissunk ma délután egy kis nosztalgiával..
"Little" Peggy March - I Will Follow Him (1963)
Aztán pedig jöhet is az 50. évfordulóra kiadott verzió is akár
Peggy March - I Will Follow Him (50th Anniversary Recording) 2013
Akkor hány éves is most az öreglány?..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.08. 13:19:10 -
Modern Talking - Atlantis Is Calling
(Die Hundertausend-PS-Show 06.09.1986)
Akkor:300 SL! Most meg csak lesel
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.05. 17:56:48 -
Az Electrica Salsa itt már mindenkinek ismerős. És a Time Operator?
OFF - Time Operator (WWF-Club 1988)
-
mfn #104635
Phil Sun - Dancing On The Beach
Styloo - My Dreams
Commodores - Lady
Joe Yellow - Runner
Ian Lex - Just Over The Time
Luther Vandross - She's A Super Lady
One,Two,Three - Falling In Love With Myself -
A kis franciák megmutatták, hogyan is kell a dizsiben rázni 
Alexander Robotnick - Problèmes d'amour 1983
-
Az én 350-esem meg cd nélkül is jól szól
-
Ahogy talán még sokan nem látták!
Aleph - Bad Power -
a 350esem kifogástalanul szól a japán cédéről,így ez a vynilezős forrás nekem érdektelen,
a 4.50est meg nem hallottam még korai 86os vinylen, de ahogy írod is, simán elképzelem, hogy elcsesztek valamit a maszterén.
azért próbálkozz.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.11.04. 21:01:37 -
Ahol eddig volt alkalmam belehallgatni ,ott minden esetben pocsék minőség rezgette a dobhártyám! 
Erősen gyanakszom,ez alapban már egy elcseszett felvétel,BO zenéi közt ez nem ritka jelenség :)
Amennyiben a gyanakvásom megdőlne,hajlandó volnék magam meggyőzni egy példány beszerzésére,na nem aranyárban
.
Ehhez a tervhez volna szűkségem egy sample hozzám csapásához,valakitől akinek meg van a korong.
-
leltem egyet 6 dolcsiért VG, meg egy másikat 18joroért,szóval aprópénzért beszerezhető.
-
a pontosításod előtt még több volt a varáció, ezért több esélyt is adtam neki
, bár az is igaz, hivatalosan csak vinylen jelent meg, de ebből bőven elég a 3.50-es változat is.
miért lényeg, kinek van meg? meg akarod venni tőle aranyárban?
-
Ha nem lett volna egyértelmű,akkor most egyértelművé teszem,a linkelt vinylre vonatkozott a kérdés!
Amennyiben a 4.50 min. verzió beszerezhető lett volna már CD kiadványon,ez a hsz nem került volna megírásra.
Biztos lehetek az igenben ??? .... a dolog jelen állás szerint nem ilyen irányt mutat,mint te is láthatód,még nem akadt jelentkező,pedig ugyebár tudjuk, nagy készlettel rendelkező lemezgyűjtők is látogatják az sg zene fórumot.
Na csak befut egy tag akinek meg van,nagy tétben fogadni rá ,nem merészelnék! -
biztos lehetsz az igenben. az nem egyértelmű, hogy cd,dvd,bd,vinyl, md vagy ld lemezre gondoltál-e?!
-
Szimplán érdeklődés szintjén,van itt valaki akinek ez van a lemeztárában? -
mfn #104624 Egy felvétel az albumról 
Harold F. -
upsz,ha ez neked tetszik,fokozva a minőséget,én ajánlok egy ennél sokkal jobbat melyben Michael érintett.
klikk
Leütheted 1 € -ért ,hajrá!
-
mfn #104622 Az elsőt külföldön vettem mikor megjelent,aztán kaptam belölle egy példányt közvetlen utánna szülinapra.A harmadik Ebay leütés volt több lemezes pakk között.Elférnek van hely
-
Remélem, a plusz lemezeket hirdeted valahol :) -
Nastar #104620
-
mfn #104619 A minap M. Jacksonról olvastam az Origón.Az énekes vezeti a legjobban kereső elhunyt sztárok listáját.Érdekes,hogy Elvis már 1977 óta halott,de csak most tudták őt kiszorítani a harmadik helyről.Ha már Jackson akkor forogjon legnagyobb sikerének remek feldolgozása egy másik klasszikussal ötvözve 
Local Boy -
mfn #104618 Nem baj!Velem is előfordult már,hogy többször vettem meg ugyanazt a lemezt.Sokszór azt sem tudom már mim van 
-
"O" Yeah !

Belelapoznék a lemezgyűjteményedbe,lehetséges mire végére érnék,eltelne néhány nap! :) -
Jó példa helyett egy jó zene inkább? 
Luv - Trojan horse (1978)
-
Ez abban az esetben teljesen rendben is van, ha megelégszel a maxikon is megjelent zenékkel.
De nem minden jó album zene jelenik meg sajnos maxin.
Mondjak egy jó példát, vagy elég lesz a spoilered alatti?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.03. 12:26:40 -
Az albumoknál Én is többre értékelem a maxikat, de vannak alap tételek, és a változatosság gyönyörködtet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A minap jól leértékelted az egyik Ottawan lemezem.
Kicsit körülnéztem az említett oldalon,én ezt !!! az egyetlen darabot találtam,nem 1 € !
Ottawan lemezekért ez az ár sem ritka,nem adják ezeket olcsón,amit említettél 1 €-ért annak elvileg nyoma kell legyen,de én nem találtam. -
Én így ismertem ,Kanadai kiadású CD album borítója is ilyen.
De látom!
(Runaway) Orlando egyik legjobb szerzeménye. -
mfn #104611 Az nem maxi,hanem album. -
Okay ! bízom a jó zenei ízlésedben ! -
Én ezeket a CD albumokat nem mostanában vásároltam,zömét a kiadás,megjelenés idején,nálam nincs semmiféle probléma a legrégebbiekkel sem,oda kell figyelni a megfelelő tárolásra.
A bal felső sarokban One Two Three - melyik dal?
-
mfn #104608 Ma volt egy kis időm kotorászni.Egy pár albumot lefotóztam,de én mondjuk nem vagyok egy album gyűjtő.A maxikat jobban szeretem!Alul van a Mike Mareen korong meg a cd is.Na azon a 30 éves kiadványon már meghalt az első szám.Már lejött egy pici réteg róla.A bakelit lemezt még mindig problémamentesen le lehet játszani.Szerintem ilyen öreg cd-kre már nem szabad pénzt kiadni.Bármikor meghalhatnak!
-
Kattintottam.
-
fülcsimanó2 #104606 Jönni fognak, csak pici türelmedet kérem a hétvégéig, amíg ki kell bányásznom a CD-s szekrényt, van benne Sparks lemez bőven, majd kiválogatom Neked a legjobbakat!!!

-
Izgatottan várom az ajánlataidat !
-
És akkor diszkózzunk is egy kicsit Sandra néniékkel 
A 4. albumról..
Arabesque - Midnight dancer (1980)
A saját vinyl albumom tőlük biztosan tiltólistán szerepel, mert nem találtam a Discogs-on
-
Helló!
Azt mondja az ipse, kattints az üzijeidre!
Apropó helló...ki emlékszik még erre?
Mouth & MacNeal - Hello-A (1972)
-
studiohits #104602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neteidet![/spoiler][spoiler]Nezd az uze
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2017.11.02. 07:47:54 -
Továbbá is keresőlistán:Dejá Vu:Night time princess