112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• bakterzoli
    Ha érdekel akkor küldhetek DVD-t a koncertről, a többit majd megbeszéljük!
  • bakterzoli
    A profi egy kicsit túlzás, de mindenki a saját hangszerén megpróbálja a tőle legjobbat kihozni! Vannak természetesen, általában a gitáros írta őket én csak a hangszerelés részéban vettem ki a részem!
  • Breki33
    SZámomra elég profinak tűntök.

Vannak saját számaitok is?
  • Breki33
    Hát hogy nem biztos, hogy sztereo az adás
  • Szuszidi
    Tv -böl van fel véve! Mi a gond vele??
  • bakterzoli
    Természetesen csak a munka mellett foglakozom a zenével! Az pedig, hogy hány éve az pedig kicsit tág fogalom, mivel még az Ált.iskolába jártam, csak úgy lehetett beíratkozni a zeneiskolába, ha előtte 1 évig előkészítős vagy! Aztán pedig a zeneiskolában ami 7 év volt zongora szakra jártam! A középiskolában aktívan 2 évet kihagytam, amit azóta is bánok, de azóta szinte kihagyás nélkül folytatom!
  • Breki33
    És hány éve zenélsz?

Ez hobbi vagy más?
  • Breki33
    Azt értem, de honnan vetted fel őket?

Mert ha TV-ből
  • bakterzoli
    Én ragaszkodom a régi bevállt dolgokhoz: Roland D-70; Roland D-50 rengeteg legendás hangszín és természetesen Pc sample minták, editorok stb. Elég hosszú ezeket felsorolni! De nem futtatni karom magamat!
  • Szuszidi
    Hát mivel Hi-Fi igy szereó de 5.1 en nézem és hallgatom őket s olyan mint ha én is ott lenék! Szuperek!
  • Breki33
    Sztereok?
  • Breki33
    még nem

milyen szintid van?
  • Breki33
    Szerintem ha ilyenről van szó legjobb megoldás egy asztali DVD video kombó pár ez inkább egyszerűsége miatt
  • Szuszidi
    Úgy bizony videókat van 1 jó pár 180 - 240 kazin, 80-90 évek! Hi-Fi ben nagyot szólnak !!
  • bakterzoli
    Ebben igazad van, de mit ér egy jó gitáros megfelelő háttér nélkül!
    G-Jam Project-Part in Simon's pants.mp3 Ezt hallgattad?
  • Breki33
    Jól értem te videókat akarsz digitalizálni?

Koncerteket, videoklippeket?
  • Breki33
    Üdv itt.

Ha gondolod a zenekarról írhatnál bővebben.

Azt hittem nem sokan ismerik a Crying-ot erre kiderült, hogy valaki így játsza.

Igaz ez itt főleg a gitáros érdeme P
  • Szuszidi
    Nem ez a gondom a kártyám!! Nem fogad jelet! Szóval akinek van ilyen VGA kártyája és mondjuk Pesti akkor oda adóm a videó kazikat vagy ha van valakinek felslegben egy ilyen kártyája! Igy kell a segitség!
  • bakterzoli
    Jó reggelt kívánok mindenkinek! Egy hiányosságot szeretnék pótólni, mivel a bemutatkozásom elmaradt! Utolagosan is elnézést kérek mindenkitől!
    Természetesen én is ezeken a zenéken nőttem fel, és az életem úgy alakította, hogy a zene mind a máig végig kisér, ami szerintem nélkülőzhetetlen! A zenéről még annyit, hogy játszom hangszeren, de a "Italo" mindig befolyásolta a zenei izlésemet! Ez nem a reklám helye volt! Magamról annyit még, hogy Kelet magyarországon élek, de ezt már tegnap este leírtam! Életkoromról annyit, hogy 1972-ben születtem. Megpróbálom követni a fórumban a hozzászólásokat, de csak ahogy időm engedi! Annak viszont nagyon őrülők, hogy ahogyan olvasom a fórumot ilyen társaság közzé tartozhatom! Röviden ennyi, már így is 1 regényt írtam! Bocsi!
  • Breki33
  • Breki33
    jó reggelt
  • Breki33
    van egy egész CD-s megamixe
  • Breki33
    klikk
  • Breki33
    videóról?

• Szuszidi
    Hatalmas mixek! Örök hálám ki az elkövető???
  • Szuszidi
    Erről jut eszembe nem segítene valaki bedigizni őket!!????
  • Szuszidi
    Nagy zene nekem videón van meg! Jól sikerült feldolgozás!!
  • ató76
    sziasztok!

Grandmaster Flash & The Furious Five - Grandmaster Flash & The Furious Five
    Label: TELDEC
    Catalog#: 244 086-1

Country: Germany
    Released: 1983
    Genre: Electronic, Hip Hop
    Style: Electro

Tracklisting:

A1 White Lines (Don't Do It) (7:35)
    A2 The Party Mix (7:54)
    A3 The Message (7:11)
    B1 New York New York (7:21)
    B2 Freedom (3:48)
    B3 The Wheels Of Steel (7:06)
    B4 It's Nasty (Genius Of Love) (4:02)

mp3/320-as

discogs

letölt

• Szuszidi
    Jó reggelt kívánok mindenkinek! Remélem nektek jobb mint nekem!
  • Breki33
    jókor mondod, most vettünk bútort P
  • Breki33
    fórum/beállítások

és ott
  • Breki33
    Üdv a fórumon
  • Breki33
    Jó reggelt
  • Frenky70
    Jó reggelt!!!
  • gabi156
    Tisztelt 80 as évek rajongói.Brekinek tettem egy igéretet privátban.Mivel jómagam is regisztráltam az ftp-n is megtenném bemutatkozásomat.
    1968 as születésű vagyok,és természetesen fiatal éveim a 80 as években teltek.Részben ezért,részben pedig azért szeretem a 80 as évek zenéit mert vallom hogy igazán jó hangzású zenéket akkoriban készitettek.Abból az időből leginkább az italo és a synti vonz.Ebbe a fórumba 2006 szeptemberétől járok,be is vagyok regisztrálva,de nem mindig bejeletkezve olvasgatok.Sok jó zenét köszönhetek nektek.A zenéim sajna többnyira kazin vannak amit még a Komjátiból vettem fel.Szerencsére itt találkozok újból velük.Pécsen élek.
  • nagyfej
    hali mann.én felrakhatom neked,de nekem sem szól,csak sistereg.nem tudom mit kellene kezdeni vele.üdv
  • bigivan
    Csaby !
    A vonal alá, ami a hsz alatt van, hogyan lehet beírni? Neked ott a Csaby, én meg nem tudom!
  • bigivan
    Szeva !!!!
  • Berguson
    Majd kellene nagyon is!Ha sikerül bármi módon is megosztanod,nagyon megköszönném!

Jó éjt mindenkinek!Sziasztok!
  • bigivan
    Megvan, de vinylen van és nem tudom bedigizni, ez a baj. Egy maxisinglin van meg, azt hiszem !