112174
-
gateye #40369 akiknél az ftp mentés rendben volt -
Elfelejtettem már, ez a lista milyen célból is létesült ?? -
gateye #40367 Azt hiszem eddig én még nem iratkoztam fel ide:
1.Breki Ok
2.Frenky Ok
3.egyeki Ok
4.Szuszidi Ok
5.mann Ok
6.busmanneo Ok
7.vviktor 1 Ok
8.Bakterzoli Ok
9.Boytronic Ok
10.Joe From Hun Ok
11.konyi Ok
12.Italo Ok
13.rudotel OK
14.ivon OK
15.zsoltford Ok
16.zazika Ok
17.Xtra99 Ok
18.ARMANDO OK
19.Howkeddlee Ok
20.Lucky Guy Ok
21.tboy Ok
22.Rubicon Ok
23.gateye Ok
-
Amit innen vettem le, azt fölösleges ugyanide mégegyszer visszarakni .... -
Természetesen, amit ide teszek, az mind gyári cd-ről alakul át !! -
Ez még eléggé messze van, most nem tudom, meg többen is megyünk!
De, nyilvánvaló, hogy vmi talit össze kell ütni, ha már egyszer egy helyen leszünk! Elég baj, hogy csak mi ketten .... -
Akkor egy helyre
Akkor ha gondolod előtte összefuthatuk.
Ti hányra tervezitek a bemenetelt? -
hát ha egyszer már van egy mp3-ad abból hiába csinálsz wav-ot
amit egyszer tömörítettek veszteségesen azt nem érdemes wav-ba írni sztem. Zajosabb nem lesz, de jobb sem szerintem.
főleg hogy ennyi cd-t keresgetni én a 40-50 ezzel kapcsolatos DVD-t se tudom kordában tartani.
Sőt ha egy már tömörítettet kiírsz wav-ba aztán pl flacban kilinkeled az
megzavarja azt aki leszedi, hisz nem lesz olyan minőség amit vár. -
Modern Talking - Maxi Mega Mix 2007
klikk
Format: mp3 + cue
Rate: 320 kbps CBR
Length: 69:19
-
Az olcsóbb küzdőtérre, ahova, sztem, a Tiéd is szólhat. Az enyém még nincs nálam, Neten rendeltem, mint mindig ! (16.900, azt hiszem !) -
Mint már korábban írtam, én nem tartok a gépen zenét, mihelyt összegyűjtögettem egy Cd-re valót, azt átírom wav-ba és cd-re pakolom. Mióta itt lógok a 80'-as éveken, már elkészült, most számolom, 56 Cd-nyi
anyagom. Ami aggaszt, hogy az alacson bitrátájú zenéim, de még a 320-as is, vajon hogyan lesznek wavvá ??? Úgy gondolom, hogy a hiányzó bitek helyére konvertáláskor egyszerűen ZAJ kerül ?! Ugye mp3-ban a legmagasabb szint a 320, míg a wavnál pedig min. 1411 kb/sec az adtmennyiség. Ez, bárhogyan is számolom, min 4-szer nagyobb !!!
Nekem, persze mindenden szentnek maga-felé hajlik a keze, nyilván jobb lenne a flac. De sztem mindenki nyerne vele, mert azért a minőség 2007-ben nem elhanyagolható!! Próbaképp majd föltolok néhány nótát, azt meg lehet hallgatni ! -
Dj Fifa - Alphaville Special Extended Mix tracklist
01. Big In Japan
02. Sounds Like A Melody
03. Thats All
04. Next Generation
05. Romeos
06. Miracle Healing
07. Zoo
08. Summer In Berlin
09. In Bubblegum
10. Flame
11. Soul Messiah
12. Forever Young
13. Carry Your Flag
14. Iron John
15. Lassie Come Home
16. The One Thing
17. Danger In Your Paradise
18. Jerusalem
-

-
vviktor1 #40356 Így szól az Első Emelet napjainkban:
http://www.speedyshare.com/439886224.html
-
vviktor1 #40355 Sorry, utólag olvastam vissza. Úgy látszik ez van, ezt kell szeretni... -
hosszu72 #40354 Mark Shreeve - Legion (Razor Mix)(320) -
hosszu72 #40353 Sziasztok!
Cool Note - Hard Work (320) -
tömörítésre egy egyszerű példa
van egy bináris sorozat
11110000010000000111111111
most ez kb 30 karakter, de ha rögzítjük hogy most itt 6-egyes jön
és a jelző csak akkor változik ha 0-jön tehát változás történik kisebb helyre van szükség
Lehet nem pontosan írom profi programozók javítsanak ki ha vmit nem teljesen jól illetve pontosan írtam -
De soha-semmi nem helyettesítheti a magyar ételeket és ízeket!!!!!!
Ezt gond én is. -
"FLAC - Free Losless Audio Codec. Mint az már a nevéből is kitűnik, segítségével veszteségmentesen lehet az audio lemezeinket arhiválni a "szokásos" WAV formátumnál kisebb helyen. A működésére talán a legjobb hasonlat hogy ha egy BMP képet ZIP-pel tömörítünk, kisebb helyet fog elfoglalni de a minősége nem változik, kicsomagolás után ugyanúgy és ugyanazt fogjak visszakapni. A FLAC tömörítés egy fontos pontban tér el a ZIP-es példától: lejátszható. Tehát a FLAC formátumban tárolt zenéinket ugyanúgy hallgatjuk mintha csak MP3-t vagy WAV-t készítettünk volna, csak az előbbinél lényegesen jobb minőséget eredményez, az utóbbinál pedig kisebb helyet igényel.
Mit érdemes tudni róla:
Először is hogy teljesen ingyenes, nagyon sokféle platform alatt elérhető és használható. A honlapján ( http://flac.sourceforge.net/ ) megtalálható letölthető formában, olvashatók a vele kapcsolatos hírek, gyakran feltett kérdések stb...
Maga a formátum szvsz egyre jobban elterjed, valószínűleg köszönhetően ez a szintén terjedő szélessávú interneteléréseknek. Igaz hogy az MP3-mal szemben ez nem tudja a számokat eredeti méretük töredékére lenyomni - kb a felére tudja - de mivel ma már igen sok netezőnek van chello-ja, adsl-e stb.. így ez már nem akkora probléma. A méretért cserébe pedig megkapjuk az eredeti minőséget.
A FLAC formátumot pl. le lehet játszani a Winamp segítségével, csak fel kell tenni hozzá az alábbi plugint: Flac Plugin for Winamp 2 and Winamp 5
A Winamp segítségével akár WAV fájllá is lehet konvertálni (mondjuk ha úgy kényelmesebb visszaírni az audio lemezt), mindössze annyit kell tenni hogy programban az "Options/Preferences/Plugins/Output/Nullsoft disk writer" plugin "preferences" gombjára kattintva meg kell adni (illetve megadható, mert alapértelmezett a C:\ meghajtó) hogy "Output file mode: force WAV file".
Arra érdemes figyelni hogy a Winamp-ban ki legyen kapcsolva az ismétlés, aztán hadd szóljon. Ahogy játsza le a számokat, úgy kerülnek a C:\ meghajtóra WAV formátumban. "
-
Igen a Flac tényleg veszteségmentes, tudtommal az APE is amiből vissza lehet állítani az erdeti CD-t.
Én jelenleg a 320-nál tartok, hogy nekem az jó, de volt amikor 192-esre mondtam ezt csak legyen meg (Audiogalaxy rulez)
Nekem a zenéim többsége netről van illetve egy jó adagot digitalizáltam
a hi-fi-s haver audio CD-ről.
Én mostanában őszinténszólva nem grabbelek deha neked eredeti CD-n van olyan amit szivesen megosztanál így hajrá. Csak nézni kell a file nagyságát én például vaw-okat nem szívesen töltenék, de ez szubjektív.
És azt is meg kell gondolni számítógépen kívül mi játsza le jelenleg. -
Én viszont imádok főzni és szoktam is elég gyakran!
Vannak kaják amiket csak nekem szabad megfőzni!
Igaz ezek főleg vadhúsokból készülnek de a kínai konyhát és
az olaszt is kedveljük!!
De soha-semmi nem helyettesítheti a magyar ételeket és ízeket!!!!!!
-
Engem nem lehet befogni ilyenre .
Ezeket a könnyű, tápláló kajákat szeretem én is !!!!!
Ezeket a diabetikus ételeket

-
Igen bocsi nem olvastam el teljesen.
És melyik részre vettél jegyet? -
Mit és???
Téged nem szokott az asszony befogni főzni??
Viszont odafigyelek, hogy mindig egészséges, könnyű, tápláló kajákat főzzek!
Most pld. tojásos lecsó volt füstölt szalonnával és kolbásszal..

Ja és friss fehér kenyérrel nem valami fos magvas baromsággal! -
sziasztok!
vagy akárki aki hozzáfér lécci küldje már át.
köszi -
szlafko #40343 Nem értem egy tömörités hogy lehet veszteségmentes???
Ha 700 mb volt az eredeti, s flac-al lett 400Mb , akkor abból hogy lesz veszteségmentesen 700 ?
Nem értem.
Szerintem ez nem lehetséges.
Az lehet hogy van különbség az mp3, és a flac között, de az azért nem lesz WAV! (szerintem) -
szia Frenky!
dobd már át pü-ben a CCCatch linkeket légyszi.
thx -
Persze, azok, akik feltöltenek zenéket !!! -
BREKI !!
lenne hozzád egy kérdésem, hogy a flacról, mint tömörítőtechnológiáról mi a véleményed ?? Hétvégén néhány programozó-matematikussal töltöttem az időmet, azt mondták Ők, hogy összehasonlíthatatlanul jobb eljárás, mint az mp3, ugye ez veszteségmentes tömörítés, ráadásul mindegyik populáris lejátszóhoz van flacos progi, ami installálható !!
Sztem nekünk sem ártana, ha esetleg átállnánk rá, testületileg gondolom, persze a minőség miatt !!?? -
Télen már tavasz van!! -
Nem beszélve arról, hogy itt 2 napja egyfolytában esik, reggel vittem a kiskutyámat sétálni és a rét tele volt hóval, ezen a télen( ? ) először !!!! -
Remélem, jó kis kaporfőzeléket !! !!

-
Szevasztok Tagok !
Válaszoltam, lsd. a #40297-es hsz-em legelső mondatát !!
Egyébként jövök, természeszerűen !!!
-
És ?????? -
Az igen -
Itt!! Csak közben főzök is! 
-
Ja, értem !!!
Tölem OK -
énmiattam mehet egybe de ezek egész CD-s mixek és úgy néz ki elég sok lesz -
Szia