112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• zsoltford
    dehogynem!de én magam megalkudtam azt a kompromisszumot sajátmagammal hogy 192-alatti muzsikát csak akkor tartok meg ha nagyon oda vagyok érte, ha én tömöritek az 320, a kettö közti nekem simán jó.
    a wav-al sincs bajom, de tömöritem.wav-ként már nem halmozok fel többet...és fel sem töltök a mérete miatt...
    mindját megnézem a feltett nótád nem ismerem...
  • Italo forever
    Alan Parsons Project, milyen zenét művelnek??? Tudja valaki?
    Ismerős a név de nem tudom hova tenni!!
  • Szuszidi
    Jó bizony !!
  • Brand
    ti nem szeretitek ha minosegben van meg a zene?

• Frenky70
    Semmi gond , nagyon jó ez igy
  • Italo forever
    ja, dehogy nekem nem baj csak volt itt egy tag aki wav rajongó volt...
    Szerettük....
    Nem ismerted?????
  • Brand
    ezt most nem ertem miert baj, hogy wav?
    vagy ide csak mp3-at szabad tolteni?
  • Italo forever
    Ja!
    A wav-ot csak mflex erőltette, meg most Te...
  • Italo forever
    Ja, azt majd elfelejtettem még hozzátenni, hogy Én nem vagyok "Ős" tag!!
    Igazából nem is tudom, hogy itt ki az, ha van ilyen egyáltalán!!
    Én csak tavaly ősz óta vagyok tag....
  • Frenky70
    Hello flex HQ
  • Frenky70
  • Italo forever
    kb. ilyen hozzáállásra gondoltam az új tagoktól!!
  • busmanneo
    Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
    Olvastam az alábbi 'ftp'-s dolgokról. Megmondom őszintén, hogy én sem vagyok valami 'aktív' tag, ugyanis marha kevés időm van (meló+gyerek+fősuli), viszont ha van időm, (és néhány sör a közelembe), akkor szivesen segítek olyan zenékkel, amik nekem a rendelkezésemre állnak! Természetesen tiszteletbe tartom az "ŐS" tagok véleményét az új jelszót illetően! A fórumozók közül személyesen is ismerek néhány tagot, és bennük teljesen megbízok!
    Ha valaki fikáz minket a zenék, ill. a bitráta miatt? Hm, ez ellen nehéz védekezni és megmondom őszintén nem is érdekel....! Én továbbra is innen szerzem be a zenéimet + regelve vagyok "néhány" helyen, amiket ha keresnek, ki is linkelek ide!!
    Jah, és hallgatom a MEGADANCE Rádiót!
    Most is megyek a fiammal picit csavarogni, úgyhogy üdv minden tagnak, és bekukkantó idegennek!
  • Brand
    hello!
    feltoltottem egy kedvencemet

Steve Kekana - Raising My Family wav

http://rapidshare.com/files/22531535/01_Steve_Kekana_-_Raising_My_Family.rar.html
  • Szuszidi
    Ami mixeket említettem majd feltolom őket de valami nem kerek a géppel!
  • Frenky70
    Akár 2 percaen belül lehet prezentálni jelszót !!!

De,én be is fejeztem ezt a témát
  • Italo forever
    Nem tudom Zsoltford , Én is csak tapogatok, nem mondhatom meg hogy mi legyen, csak elmondtam a véleményem!!
    A jelszót bárki megadhatja csak mondjuk előtte egyeztessen a régebbi tagokkal priviben, hogy mi legyen ha valaki kéri!
    De ez is csak egy ötlet...
    A linkeket döntse el mindenki, hogy hova rakja!!
    Az biztos, hogyha egy ismerős kér valamit és nekem megvan akkor ide fogom feltenni jelszó nélkül!
    Ennyi!
    Ja a mix-ek sajna csak ismertetők és nem lehet tölteni!
  • zsoltford
    tölthetö is van?
  • zsoltford
    a magam részéről oké ahogy irtad!és akkor linkek csk ftp-n?és az uj jelszó priviben kaphazó meg?ha igen kitől?
  • Italo forever
    A lap alján menjetek a Main Menü-re!
  • Italo forever
    AlterEgo adta az infót tegnap!!
    Boot mix ügyben!
    Na itt aztán van mix!
  • Szuszidi
    Ezeket dobta ki:
    Italo boot mix vol. 1. Styloo
    Italo boot mix vol 2. Digital Game
    Italo Boot Mix 2000/2 Italo Boot Mix
    Italo Boot mix Vol 16 Part 1-2-3
    Italo Boot Mix 2004 DJ Dixi Disco
    Igy első körben ezek!
  • Italo forever
    " mókuskerék-szindróma..."
    Tényleg az!!
    Ezért jeleztem, hogy nehogy úgy járjunk mint a másik fórum!
    De Frenkynek is igaza van, a bemutatkozás viszont szerintem nem abból kellene, hogy álljon, hogy írok magamról egy pár sort és már meg is nyílt minden kapu...
    Ezt egyszer már valamikor leírtam, hogy részt kellene venni a fórum életében az új tagoknak, akár egy-két jó hozzászólással vagy infóval vagy ha van rá módja és lehetősége akkor egy-két jó zenével, de ha nincs az sem baj csak ne lapuljon mint.....nem folytatom! Én is úgy kezdtem, hogy ugyan zeném nem sok volt, amit fel tudtam volna tölteni de feltettem egy-két képet a kedvenc előadómtól vagy valami infót róla és közben beszélgettünk is erről-arról! Valahogy ebben látom a megoldást!
    De az, hogy én ez vagyok meg az vagyok és hú de szeretem ezt a stílust és ugyan adjatok már egy jelszót, na ez nem igazán járható út!!
    Én személy szerint nagyon sokat köszönhetek a fórumnak, a legtöbb jó zenét itt leltem meg, tehát elfogult vagyok és nem jó lenne, ha megszünne!!
  • Szuszidi
    Na megnézzük mi van Boot mix ügyben! Mit mond a kisokosom!
  • zsoltford
    én amit felteszek annak a linkje az ftp-n lesz csak látható, de hogy ki kapjon és ki ne, és milyen modon lehessen szürni, fogalmam sincs és én ebben majd hogynem állást sem tudok foglalni...
    én nem adtam ki jelszót senkinek eddig sem és ehhez tartom magam, döntsetek kollégák!
  • zsoltford
    hát ez is még hozzáfüzhető és igaz...
    dülőre lehet ebben jutni?a sok részigazságban elvész a lényeg, én sem tudom...
  • zsoltford
    többet ehhez én nem tudok fűzni, mókuskerék-szindróma...
    töltsön aki bemutatkozik és szeretne a közkincsből...
    aki fika-system-hez tartozik, az meg hallgasson és lökött megnyilvánulás nélkül hallgasson velünk egy kis euro-italo discot, persze a magunk egyszerű, gagyi módján, mert mi csak ugy tudunk...
    beszéljünk inkánn a boot mixekről nem tudnánk összehozni az egész sorozatot ftp-n egy bootmix mappában?
  • Frenky70
    A fórum nyilvános is maradjon, ebben nincs hiba. De a zenék feltöltését itt meg kell szüntetni, az ftp-re való bejutást pedig szűkíteni. Igenis nagyon meg kell ahhoz bízni valakiben, hogy odakerülhessen, és ehhez nem elég 5-10 mondatos bemutatkozás. Lásd nyugati oldalakon, ahol sokkal jobban kell védeni magukat, hogy hivatalosan ne töröljék őket. Szerintetek itt milyen folyamat zajlik? Most próbálják nálunk is elérni a szerzői jogdíjak miatt mindezt. Nem néztek tv-t? Szóval szerintem védelem, védelem, védelem. Ez a 3 kulcsszó.
  • Italo forever
    Így van, mindkettőtöknek igaza van, nagyon nehéz ez ügyben jól dönteni
    és valóban ezzel nem vághatjuk el az új embereket a fórum nyújtotta lehetőségektől!!!!
    Szinte lehetetlen kiszűrni a nem idetartozó arcokat és nehogy mi is abba a csapdába essünk mint az másik fórum, hogy belefulladunk a jelszavazásba!
    Ötletek???
  • zsoltford
    de lehet,hogy higgadtan minden mehetne tovább ezzel a jelszóval, persze nem feledve a történteket, aztán ha innét akar tölteni, hát töltsön és ha nincs annyi bör a képén valakinek, hogy egyenesen visszatérjen a nyájhoz azzal ugysincs mit tenni, vagy belátta vagy sem, ugyis megszerzi az uj jelszót és megint ezen fogunk témázni egy hónap mulva...
    csak a régi fikázás ne kerüljön elő!
  • Szuszidi
    Én amondó vagyok hogy mindenkit úgy kell elfogadni amilyen! Itt nagyon nehéz mert ez egy nyilvános fórum! Hát igen nagyon nehéz döntést hozni ez ügyben! Szinte lehetetlen.Most mondhatnám azt hogy igazad van, de nem mondom mert mindenkinek meg kell adni az esélyt, ha azt eljátsza akkor kész vége, jelszó váltás! Tudom most azt kérded de honnan foglyuk tudni hogy ö volt az előbb utóbb kiderül! Az én álláspontom az hogy bemutatkozás! És döntés! Persze lehet szigoritani a dolgot!!
  • zsoltford
    neked is teljesen igazad van, de mit ér a jelszócsere ha, mondjuk fogom magam bejelentkezem egy másik névvel, irok magamról 5 mondatot.megkapom az uj jelszót, aztán ha akarok garázdálkodhatok.persze én ezt nem tenném, csak példaként irtam.
    ha valaki buzizni akar az igy vagy úgy FOG!
    erre nem a jelszócsere a megoldás, az már csak következmény...
    meddig cserélgessük?esetleg ezzel elvágva a ritkábban belépő jó arcokat?
    persze megfontolandó, mert a probléma adott...
    döntsön a fórum népe!
  • Italo forever
    Ez igen, pontosan így van!!!
    De arra kérem a többi fórum tagot , hogy ne ez legyen a téma ezentúl,
    hanem jussunk dűlőre ez ügyben minél hamarabb és a téma lezáródik!!
    Eddig is jó volt a hangulat, ezután is maradjon meg!!
  • Frenky70
    Mert a visszaszivárgással kezdődik a zülessztés, pláne, hogyha más név mögé bújnak, tehát a szándék nem tisztességes. Különben fel merné önmagát vállalni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen módon távoztak. Felháborítóan nagyképűként, lenézve és lehordva minket mindenféle idióta szarháziaknak. Nem kell nagylelkűnek lennünk úgy hiszem, mert a viszonzás legtöbb esetben az ellenkezője volt, és valószínűleg lesz is. Eddig én ehhez a témához nem szóltam különösebben hozzá, de a naivitásnak legyen vége. Igenis jelszót kell cserélni, és nem megadni mindenkinek, aki ír magáról egy sort, hogy új vagyok... Nem véletlenek az ftp-ről való eltűnések sem. Ez már eszébe jutott valakinek?
  • Szuszidi
    He he az jó lett csak amit kaptam vinyót az szar szóval az eredeti állapot állt vissza!
  • Italo forever
    Na jó lett a vinyó csere?
  • Italo forever
    Én nem tudom, mindenesetre megfontolandó!
    De mondom, ebben döntsön a fórum minden aktív tagja!
  • Szuszidi
    Szia! Mért kell jelszó csere??
  • Frenky70
    Szerintem azonnal jelszó csere szükséges
  • Frenky70
    Sziasztok