112174
-
Jól mondod, mivel szerintem én talán, de nem bíztos a legmesszebb lakom B.p-től.De evvel semmi baj nincs, mert egy személyes találkozó ennyit megér! -
jelentkezzetek ebbe a csoportba
http://80asevek.multiply.com/
-
igen -
A George Michael koncert máj.23 szerda? -
Ezek szintén 320-asok?
Neked mewddig van meg? -
szerintem a pestiek rendszeresen akár havonta találkozhatnának egymással
mi vidékiek meg mikor eljutunk a nagyváááááosba P -
Czecsa #41203 Boot mix-9/a-9/b -
Illetve még azért is jó lenne mert mivel nekem a feltöltési sebességem igen gyér, ezért arra gondoltam, hogyha kell valakinek valami azt személyesen is oda tudnám adni, mivel nekem jobb mint feltölteni! -
Nemolyan szűk az
Inkább csak az aktívabb réteg az P
És te hogy találtál ide? -
mármint a George Michael koncertre?
Én benne vagyok -
Szinte a számból vetted ki a szót én is pont erre gondoltam!
Én híve vagyok a személyes találkozonak, mert az azért kicsit más mint itt a fórumon beszélgetni! Én teljes mértékben patronálom, még akkor is ha nem megyek a koncertre!
-
Czecsa #41198 Nem igazán akartam belefolyni ennek a szűk baráti? társaságnak az eszmecseréibe tk. a zenék miatt látogatom ezt az oldalt,1970-ben születtem így érthető,hogy miért érdekel ez a stílusú zene.Annak idején Discosoktól másoltunk zenéket és egy két kuriozum csak kazettán van meg azt reméltem itt majd ráakadok jobb minőségben is4 -
Apropó akik jönnek fel a koncertre Pestre meg akik Bp én laknak meg mindenkinek össze kéne hozni egy találkozót. Véleményeket várók! -
Igen szól bizony! Meg minden egyéb is szól de én is fáradt vagyok mint Breki! Valami hajnali 1/2 3 kor aludtam el és 5:30 kor keltem! Nem tudom mi ez talán a korral jár?? -
Én is így goldolom, de ez csak az én véleményem!
Majd este ha végeztem rákattanok a multiply-re és otthol megcsinálom!
Addig is szól a Megadance rádió!
-
persze előfordul, deha csináluk mentést akkor visszatöltjük és a fórum nem erről fog szólni
-
Szia Szuszidi! Szól a Rock & Roll? Akarom mondani Italo? -
Úgy látom ebben egyetértünk!
Száz szónak is egy a vége az én meglátásom szerint én mindegyik variációt elfogadom, és továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy ilyen előfordul szerintem! Ha mégis a szolgáltató törölt akkor pedig elnézést lérek mindenkitől, csak azt nem értem (lehet tudatlan vagyok), hogy akkor miért nem több vagy az összes fájl tünik el?
A másik a multiply olvasom csak még nem értem, de remélem rájövök! -
Persze hogy tudatos! Más nem is lehet! Teljes könyvtárak esetén! De rá se bakfity Megoldjuk! -
pont ezt akartam írni
én meg nem értem miért jó valakinek ha mások dolgait törli
viszont a szolgáltató is törölhet -
Esetleg a TC-ben fordulhat olyan elő, hogy valaki F6-ot nyom és így áthelyezi a kívánt fájlt. De még ekkor is megvan a lehetősége a visszamásolásra!Tehát én nem hiszek a véletlenben csak a tudatos törlésben! -
Már van egy véleményem az ftp-vel kapcsolatban!
Nem tudom lehet rosszul tudom de, velem nem szokott olyan előfordulni, hogy véletlenül törlök valamit, itt nem az ftp-re gondolok! Mivel az oprációs progi általában mindent kétszer is megkárdeznek (kivéve a gyors billentyűk alkalmazása), el szoktam olvasni mit is kérdez! Ha netán mégis egy vagy több olyan dolgot letörölnék amit nem lett volna szabad, erre megvannak azok a progik amik visszaállítják ezeket(Filerecovy stb). Azt nem tudom, hogy az ftp-n ez müködik-e egyáltalán. A többszöri mentés szerintem mindenki érdeke, mivel az összegályázott számokat én legalábbis nem tudom beszerezni ilyen mínőségben szinte sehol!
Tehát nekem egy kincs a fórum illetve az ftp! Ha mégis valaki direkt töröl róla az bekap.....ja, mivel egyáltalán nem ide való! SZerintem nem lehet vagy esetleg nagyon nehéz az ilyen emberek kiszűrése! -
Végül is-is volt mert egy kiállításra mentünk Bolognába, de összekapcsoltuk a kellemest a hasznossal! Én még sohasem voltam nekem így is nagy élmény volt sok érdekes dolgot láttam.
A italodiscoval kapcsolatban pedig teljesen igazad van!
Csak néztem minta hülye! -
én most álmos vagyok :_)
Énis voltam Velencében, de Verona jobban tetszett.
Ez körutazás volt vagy meló?
Tudtommal az északi részen nemis igazán tudják miazaz italo disco -
Kicsit lassú leszek a válaszadásban mert olvasgatok visszafelé, de Velence, Bologna, Rimini, San Marino, Ferarra ! Lehet nem jól írtam a neveket de nem ez a lényeg! 
Amúgy szia Breki mi a helyzet veled?
-
merrefelé pontosan? -
Hello mindenkinek!
Úgy látom a kb. 2 hét leforgása alatt amíg nem voltam zajlottak az események! (Ftp, multiply stb.. Nem győzők vissza olvasni!
Megpróbálom értelmezni a dolgokat aztán leírom a véleményem én is! Egy kicsit bonyolultabb ez az "ftp" kérdés mint ahogy azt hiszem. Evvel arra gondolok, hogy hogyan lehet kiszúrni valahogy az illetéktelen embereket!
Amúgy, ez nem ide tartozik Italo-ban voltam ott is süt anap mint most itt nálúnk, és ezért már a közérzetem is sokkal jobb!
-
te rajta vagy az ok listán?
már keverem az embereket -
szerintem is maradjon így, napi egy mentést mindenki kibir aztán ha törli visszatöltjük
amúgyis célszerű menteni -
Czecsa #41180 Valami gond van,az előbb a speedy-re töltöttem de ide adott linket próbálom Újra! -
nekem ugy jó ahogy döntetek, a variációk esetlegesen azért zavarnak
mert b.lfasz vagyok ezekhez az ujabb megoldásokhoz...
a legjobb az volna ha minden maradhatna igy, az idiota pedig menne a p.csába...
örökké nem védekezhetünk, mindent ugysem lehet kivédeni...
elvész esetlegesen a fórum lényege, a hiánycikknek számitó muzsikák beszerzése a népessé számára...én nem szeretem a jelszavazást, rengeteg jó zenét szereztem be számomra ismeretlen emberektől, ők sem jelszavaztak...
döntsetek... -
megnéztem én látom -
ha belefér -
Most 10-14 ig adásban vagyok de ha végeztem meglátom hogyan lesz időm és megnézem a grupot! -
ezzel a mixel valami gixer van!!!!!!csak 1.22 perces!!! -
jelszavazással kapcsolatban
Én nem szeretnék jelszavazgatni gyanúsítgatni meg amik korábban mentek tudjátok hol
Viszont lehet 3 lehetőség
1. ftp-t csak feltöltők használják a tartalma látszik egy oldalon vagy lesz anonymus bejelentkezés
viszont ehhez kell valaki aki megírja úgy, hogy az oldalon látszódjon az ftp tartalma vagy kell saját ftp (tvn-esen nincs anonymus login tudtommal)
2. ftp-n lesz jelszóváltás a jelszót csak azok kapják meg akik feltöltenek a többieknek felkerülnek a címek egyben jelszavasan egy multiplys oldalra, viszont akkor ők nem rögtön kapják a linkeket.
Ide megint kell valaki aki vállalja, hogy pl egykét naponta menti a linkeket egy jelszavas zip-be rakja és feltölti.
3. Minden marad a régiben esetleges, durvább nem az usersben való törlés után lehet drasztikusabban pl ftp logolás be és kilápések figyelése hetenként max egy új tag stb. (Ilyesmit nem nagyon szeretnék)
Szval ha valaki változtatni akar és vállalja vmelyiket akkor írjon.
-
müller kisasszony az ftp-re kerül? -
0002 #41172 http://davve.multiply.com/ -
Nem magyarul jött angolul! Tört angol tudásom + szótár! Igen Italó nincs fent! Majd még megnézem bővebben! -
mi a címed?