112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• vviktor1
    http://www.4shared.com/file/12633650/f0792d16/Mirage_-_No_More_No_War__Extended_.html

http://www.4shared.com/file/12633650/f0792d16/Mirage_-_No_More_No_War__Extended_.html

Többieknek is üdv, rég voltam erre, de azért be-be néztem, és ftp-re is feltettem amit érdemesnek láttam.
    Multiply nem igazán bejövős, bár születtek jó oldalak de nekem nagyon belassul néha.
    Fancy koncertre készül valaki ? ( http://www.fancykoncert.hu/ )

• sputyi
    Hínnye big big thx 0002 !! :o)
  • 0002
    Mindjárt feltöltöm!!!!!
  • sputyi
    Sziasztok ! Nincs meg valakinek a Mirage-No more no war muzik ? Ha igen dobjátok már fel légyszi .Köszi
  • kutijani
  • VL67
    :-)
    Megvolt ugyan a szám, de ez jobb minőség.
    Köszönöm!
  • imre07
    Szép napot mindenkinek!
    Keresném a Leningrad Cowboys Russians című számát. ( A szám végén egy mély férfi hang mondja, hogy Those Russians. Az M-en kerestem, de én nem találtam. A múltkor Breki írta, hogy számra is lehet keresni, ez néha bejön nekem , néha nem. Minden s...rt kidob, képet, blogot, stb.)
    A másik amit keresnnék, az Alloah című szám. Ez inkább 70-es, de remélem azért nem off-topic. Az előadő neve kizárólag hallás után leírva Maut & Mc Neil. (sose láttam leírva).Előre is köszi mindenkinek.
  • kutijani
    Remélem tudtam segíteni

Gap Band !
  • kutijani
    Én is jó reggelt Sziasztok!
  • Breki33
    Jó reggel

Elég ütős volt tegnap a Lord koncert majd rakok fel meglepetéseket ha megkapom.

• Italo forever
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy lehet innen letölteni, ha lehet egyáltalán...??

Innen
    És innen
  • VL67
    Hali!
    Egy régi kedvencem megkerült : Gap Band - Party Train (192Kbps)
    '80-as és még nem találkoztam itt vele, igaz, ritkán járok erre.
    Ismerős, valakinek?
  • Howkeddlee #42438
  • Howkeddlee #42437
    Megtaláltam a problémát!Van egy ilyen a kezdőoldalon,a név alatt,hogy Block!Valahogy ezt sikerült nekem bekapcsolnom!Így blockoltam őt,ami miatt,ő nem látott semmit az oldalból...
  • Howkeddlee #42436
    Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek!

imre07:Nagyon Köszönöm,hogy megpróbálsz segíteni!
    Fogalmam sincs,hogy mi lehet a gond,mivel az ismerősömtől mások tudnak tölteni,és ő is tud másoktól,csak valamiért tőlem nem!Ez olyan dolog,tudom hülyén hangzik,de mintha én őt letiltottam volna az oldalamról,s ezért,még az oldalam tartalmát sem látja!Egyszerüen nem tudjuk,hogy mi van!Küldtem neki "meghívót",azt meg sem kapta!Erre ő is küldött nekem,azt meg én nem kaptam meg!
    Ha valakinek van esetleg valami használható ötlete még,szívesen venném,ha megosztaná velem!Köszönöm!

Üdv.How
  • Szuszidi
    Jó reggelt 80-as évek!
  • gabi156

Sandra - 2002 - The Wheel Of Time

Keresem
  • kutijani
    Köszi szépen a segitséget de az már megoldódott

Most már 1 másikat keresek #42428

• imre07
    Szia Howkeddlee!
    Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.Én mest is felmentem az oldaladra, a zenékre, egészen a letöltést elindító OK-ig ellenőriztem.
    There aren't any Blog Entries currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Blog Entries is to do so yourself. Click on the Post link at the top of the page to post something new on your Multiply site.
    Ez hevenyészve azt jelenti, nics a honlaőodon blog sem, amit láthatnának a látogatók.És a továbbiakban leírja, hogyan kellene üzenetet küldeni a honlapodra.
    A problémát én sem értem igazán. Lehet, hogy ismerősöd gépnének beállításával, vagy a regisztrációval van gond. Szerintám inkább ez utóbbi. Próbáljon meg újra regisztrálni, más oldalakat megnézni. Biztos nem a Te oldaladdal van baj. (hogy erról meggyőzödj, esetleg más ismerőst, forumtársat kérj meg, látogasson el az oldaladra.Szerintem a registrálással lesz gond!! Sok sikert ismerősödnek!
  • imre07
    Szia!
    Amit keresel, az szerintem is a Thembi: Love me, forever love me című száma. Megtalálható gabianyus oldalán a multin. Remélem tudtam segíteni
  • Chris 2000
    Isten vagy!!!

Köszi szépen!!!

• carterx
    mindenki aktív amott aki reggelt

üdv
  • kutijani
    volt 1x1 vadnyugat c film zenéjének volt 1 disco változata.
    Tudtok róla valamit?
  • kutijani
    iiiiiiiigen!!!
    megtaláltam!!!!!!
    Kőőőőőőőszönöm!!!!!!!
  • Howkeddlee #42426
    Szeva!

Ennyit tudtam segíteni:
    Kaoma - Lambamor (Album Version) 320
  • kutijani
    Köszi rá keresek
  • Breki33
    Blue System - Discography
    Discography
    Pop

első rész

21 Century
    Backstreet Dreams
    Body Heat
    Body To Body
    Deja Vu
    Dieter Bohlen & Producer - Rivalen Der Rennbahn

• Breki33
    sztem az a LOVE ME FOREVER - Thembi P
  • Howkeddlee #42422
    Sziasztok!

Erre senki?

"" Sziasztok!

Még mindig nem tud ismerősöm tölteni a multis oldalamról,sőt még a blogba sem enged írnia! Oda ezt írja ki:
    There aren't any Blog Entries currently available for viewing. The best way to encourage everyone to add Blog Entries is to do so yourself. Click on the Post link at the top of the page to post something new on your Multiply site.
    Valaki lefordítaná nekem?Más tud tölteni tőlem,csak ő nem!Pedig ő is osztott meg zenéket!Valaki legyen kedves segítsen! ""
  • Breki33
    nem a hetesben hanem a heteshez van ilyen kiegészítő

vagyis plugin
  • Italo carlos
    SZIASZTOK!

szeretném kérni a WILSON FERGUSON-I'M SINGING AGAIN 5:55-ös változatát ha lehet 128-felettit....
    information...

• Chris 2000
    Sziasztok!

Ha valakinek esetleg megvan ez a szám, és feltenné, azt nagyon megköszönném. Nemhogy nem játszák sehol, de nem is ismerik...

Pedig nagyon jó!

Előre is köszi szépen!Kaoma - Lambamor
  • kutijani
  • Szuszidi
    Szia !! Üdv a 80-as évek fórumán!
  • carterx
    Sziasztok!

Breki! hol van ez a youtube mentés opcio a 7-esben?

thx
  • kutijani
    Keresek 1 számot régen ment discokban nemtudom se cimét se elöadót csak azt hogy valami zsidózenének a disco változata.
  • kutijani
    Én nekem ez a kedvencem és az ehhez hasonlók!!
    Itten!
  • kutijani
    Szevasztok végre találtam 1 oldalt ami engem is érdekel!!!!!!
  • Howkeddlee #42412
    Sziasztok!

Még mindig nem tud ismerősöm tölteni a multis oldalamról,sőt még a blogba sem enged írnia! Oda ezt írja ki:
    Valaki lefordítaná nekem?Más tud tölteni tőlem,csak ő nem!Pedig ő is osztott meg zenéket!Valaki legyen kedves segítsen!
  • Breki33
    Amúgy az új IE7-hez van olyan kiegészítő amivel egyből lehet menteni a youtube-s videókat