112174
-
Én ezt azért jobbnak tartom..
-
Nos, hát ilyen ez a popszakma... -
Nos, erre én már rámentem úgy 5 évvel ezelőtt. Ismeretségi látókörömbe került Mr. Reitz a cop records jelenlegi/akkori vezetője.
Elmondása szerint "but one thing in front. we just got a few of this records left. but we will see , what we can do for you"
Sajnos maradt a Bécsi bolha..
Így elkezdtem lobbizni pár ismert kiadónál... neme esetleg mégis kiadnának 1 válogatás lp-t az ismertebb zenékből. De szerzői jogokra hivatkozva ez is befulladt.
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2018.07.09. 19:46:25 -
fülcsimanó2 #105239 Megintcsak azt kell mondanom, egyetértek...:-)))
-
fülcsimanó2 #105238 

-
Kihasználom hogy éppen aktív vagy.
Érdeklődés szintjén,az alább linkelt koronggal kapcsolatban,megfordult ez valaha a Komjáthy műhelyben,szűkebben esetleg a kezed ügyében?
Elképzelhetőnek tartom hogy Haluska egyik Milánói beszerzői útjáról utaztatta magával ,"pillantásban" nem,de ha jól emlékszem egy Komjáthy műsorban hallottam egykoron.
Sajnos túlzásba eső áron kínálják.
Sharon -
Szia,
Az énekesnő legjobb zenéje !
Azt hiszem egy épületes ötlet ,jó dobás volna a COP Records -tól ,egykori vinyl kiadványaikat,egy dupla CD-n piacra hajítani,azt gondolom sok ezer italo-euro disco stílus rajongó kapna a lehetőségen világszerte,ugyanis vinylen némelyiket szinte lehetetlen megszerezni. -
ItaloMucsacso70 #105235 Jó zene Fülcsi! 
Igyekszem megszerezni neked!
Nagyon köszi a segítséget és a gyorsaságot , igyekszem holnap válaszolni rá.

Ja és ez is egy nagyon nagyon sötét ló a COP Records-tól.
Legalább egy sample lenne belőle valahol.
https://www.discogs.com/Candy-Rose-You-Are-My-Angel/release/5600608
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.09. 15:44:31 -
fülcsimanó2 #105234 Szia!
Azt írnám legszívesebben, hogy egyetértek, de nem írom, mert Zef megint beleköt.. :-)))
Ha már a szomszédos Ausztria, hát igen...néha olyan elképesztően jó zenék bukkannak fel, hogy ejha !!!
A hölgynek amúgy minden zenéje szuper, de ez most mindent visz nálam.
Sherey Champagne - Wet Sheets (7" version) 1989
-
Hát csak egy kicsit...mert mindig kiderül,hogy lukas a fürdőkád:)) -
Egy éjszaka nem elég, ha jó zenéket hallgatunk. Valahogy így lehetett ezzel C.C.Catch is, amikor egy álmatlan éjjel lemezre énekelhette az Egy Éjjel Nem Elég című zenéjét 1986-ban... 
Közben eltelt bő 32 év, még mindig éjjel van..hajnali fél 3..és meg kell mondjam, ez a zene még mindig nagyon jó...
-
..és még "Weiner elvtárs" is fellélegezhet...
-
nagyon szépen köszönöm.Ritkaság. -
studiohits #105229 sziasztok!
egy kedvenc Change - The End (12" Version)
Change - The End -
studiohits #105228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PM ment ez az album WAV-ba!
So What – Face Yourself (1989) (WAV) -
Én még mindig Weiner elvtársra várok.....
Akarom irni keresek a svéd So What nevű együttestől zenéket vagy albumot,természetesen lossless ha lehet. -
Korrekt válasz,látom te vágod milyen irányú és szándékú volt a kérdésem. 
A 80s italo-euro disco stílus nálam is marad a topon ,a lemezgyűjteményem legalább fele ebben érintett,és ahogy te ,én szintén hallgatok más zenei stílusokból is ,nem is kis skálán mozogva.
Ezen a skálán ott van a "Funky" is,(Earth,Wind & Fire,Delegation) egy-egy jobb zenéje,utóbbi zenekar néhány dalának pláne 90s remixei ,és természetesen Kool & The Gang.
A süketelés nem az én világom,ezért visszakerestem egy régebbi hsz-em ,Kool & The Gang - Fresh dalával kapcsolatban : (kattints)
Szóval ez a dal nálam szintén nagy kedvenc.
Az akkor keresett verzió : Mark Berry Remix ... azóta be is gyűjtöttem.
Ezt az albumot szintén,remélem ismered ,nagyon jó remixek.
Kool & The Gang – Great And Remixed '91 -
Nagyon helyes. 
Jóból is megárt a sok... -
mfn #105224 Természetesen továbbra is az Italo és Euro Disco viszi a pálmát nálam
De nagyon szeretem a Funkyt is.Ez még a Kool & The Gang - Fresh című felvételével kezdődöt akkoriban.Mivel utánna beindult az Italo Euro gépezet Europában a Funky kicsit a háttérbe szorult nálunk (nem úgy mint más országokban).Egyik kedvenc csapatom a Laserdance.Michel Van Der Kuy-al is van egy közös kedvencünk a Peter Jacques Band akik nem csak Italo Discot játszottak!Ago vagy Tom Hooker is az Italo Funk szektor-ból igazolt át később!És nem is csináltak rossz zenéket,Ago első lemeze még az USA-ban is sikeres volt!Most ismerkedem az Olasz Banana Records felvételeivel amik szintén remek italo Funk számokat rejtenek (Barbara York,Frank Dana...) A listámat azért tettem fel hogy ne mindig csak az Italo menjen....
-
Na jó, betelt a pohár...ideje zen-élni 
Halljuk miként fér el békében egymás mellett a retro és napjaink italo zenéi..
Fantasy Mix Italodisco New And Old Generation
1) Savage - Two Thousand Nine
2) Raf Coney - I See You Later
3) Aldo Lesina - Goodbye
4) Steve Burbon Project Feat Mirko Hirsch - The Vibe Dub Mix
5) Ienroy - give me a night
6) Eddy Huntington - Up & Down
7) D.o.s. - You Are Danger
8) Vyck Vyo - Elena
9) Modern Tracking - Give Me Your Hand
10) Brian Ice - Over Again
11) D.o.s. - Talking To The Night
12) Mirko Hirsch - S.O.S.
13) Ryan Paris - it´s My ( You´re) My Life Eddy Mi Ami Version
14) Ken Laszlo,Fred Ventura & TQ - In The Night
15) Aleph - Doctor
16) Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life
17) Ken Laszlo - S.O.S.
18) Men Without Hats - The Safety Dance (UltraTraxx Dance Mix) -
Természetesen az. Hiszen csak egy tanult professzor csekkolta.
Mit is érthet egy tanult prof a zenei ízléshez ugye?
Nyugi hagylak..ezek után felesleges is neked erről bármit is mondani..
-
hülyeség a köbön !
Nagyjából olyan mint a televíziós jósdás műsorok,megmondod a születésnapod dátumát és megjósolom a jövődet,na jahhh !
Hagyjál már a baromságaiddal! -
Pontosabban azzal nem stimmel valami, aki mások zenei ízlését kritizálja.
És nem csak szerintem. (katt)
Javaslom emésztgetni a rock stílus mellé helyezett "i" kezdőbetűs jelzőt ha érted melyikre gondolok.
Ha nem...nos...az már gond is lehet...
-
Sajna igen,éppen az italo disco rovására.
Néhányat én is kedvelek .
-
Ha valakinek oly nem beszűkült a zenei ízlésvilága mint egyes tagoknak,az sem kizáró tényező,hogy m-től - m-ig,avagy a mulatóstól a metálig minden moslék zenére ráharapjon.
Az általános inkább az hogy van egy favorit, vezér zene stílusa az egyénnek,amire akár a lemezgyűjteményét is felépítheti,és akkor itt jön az a tényező hogy ez nem zárja ki más zenei stílusok kedvelését sem,de nagy számban műfaj közeli zenékből.
AC/DC vs. Modern Talking ? meredek,rázos ügy,ott válszeg valami nem stimmel !
-
Ezek mind nagy zenék voltak azidőtájt a bulikban.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.07. 23:47:51 -
4 dal kivételével mind kedvenc,ez a válogatás anno nekem is megvolt. -
Sziasztok!
Az egyik kedvencem, gondolom sokan ismeritek: -
Ez pontosan így van, ahogy mondod. Csak tudod, egyes kollégáknak eléggé beszűkült a zenei ízlésvilága 
Én pl most várom ezt a '91-es dupla LP-t
Szerintem ez a stílus se vonz túl sok tagot errefelé, pedig szerintem akad rajta egy-két igencsak jól sikerült nóta..
Mint pl. az A5, a B4, a C4 vagy épp a D1..amiket szerintem még itt is sokan ismerhetnek. -
Én is szeretem ezt is, azt is. Nem kizáró tényezője egyik a másiknak. -
studiohits #105212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szia! ment PM ! -
Téged úgy ismertünk meg a fórumon,mint aki italo-euro disco stílusban lubickól s szívesen dob alkalmanként, az itt ólálkodó,de némaságot fogadott tagoknak a gyűjteményéből egy-egy jó warez csontot,ráadásul igazán jó minőségben
Az említett italo-euro vonalhoz képest ezek az amcsi zenék,meg a stílus ???
-
nem annyira 80-as évek de Sinéad O'Connor – Only You c. dala nincs meg valakinek lossless?(Young Victoria OMPS) -
mfn #105209
Take Five - B.Y.O.B. -
mfn #105208 DISCO / FUNK TOP 10.
(Összeállítva az utóbbi időben vásárolt eddig általam nem ismert zenékből)
1. Take Five - B.y.o.b.
2. Atlantis - Keep On Moving
3. Gianni Riso - Disco Shy
4. Super Wolf - Super Wolf Can Do It
5. State Of Grace - Thats When Wel Be Free ( U.S. Remix)
6. Chemise - She Can't Love You
7. Dazz Band - Let it Whip
8. George Benson - Turn Your Love Around
9. Koxo - Step By Step
10.Gloria Gaynor - All I Need Is Your Sweet Loving
És egy kis olvasnivaló az Italo Funkról és italo Discoról :
http://jacquesfredpetrusmauromalavasi.blogspot.com/2009/10/jacques-fred-petrus-mauro-malavasi_17.html -
A Hithouse '89-ben egy jó kis pörgős house zenét dobott lemezre.
Szóljon most erről a nyitózene, ami azonnal tarolt is a rádiókban..
-
Mint ahogy legalább tucat további osztrák kislemezről szintúgy semmi infó : lásd . (2 oldal)
Chianese korong begyűjtésre érdemes,két jó zenével,de nem túlárazottan,lemezbörzéken ,nyugaton,néha lehet ilyeneket pecázni néhány euróért. -
Azért mindenben ti sem érthettek egyet 
Velem is szinte csak ebben a 15 €-ért árult hazai cd-ben közös az egyetértés közted és köztem...
Na jó, beismerem: még az I Find The Way is közös kedvenc..
-
fülcsimanó2 #105204 A Chianese kislemez B oldala nekem nem igazán tetszik, az A oldal, a Day By Day sokkal inkább az én stílusom.
Elképesztő az ára valóban!
Chris Hart-ról nincs infóm, de a neten sincs róla semmi.
-
Szia,
Keresgéltem a new-italo topicban linkelt disco zenét,1986-os euro-italo zenék közt,így éppen beleakadtam a felső kiadványba.
(B2) egész jó zene,korábbról nem ismertem.
Brutál áron adják (330 € - 1000 € ) közt ingázva.
Ennyit nem ér !!! :)
s találtam a 86-os kiadványok közt még egy érdekességet,zéró infóval,pedig érdekelne,mert a szomszédban egész jó disco muzsikákat dobtak piacra akkortájt.
Chris Hart – Moment Of Surprise
Furcsa a lemezborító .....
Listák egyikén,(e lap) utolsó s egyben legfrissebb bejegyzésén (MIRO-VT) a no.1 = Roger Meno