112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Howkeddlee #42971
    Na,jó nagy hülyeséget írtam!Arra gondoltam persze!
    Tehát nincs sem formázás ,sem semmi!Csak a lemezről felülíratod!
  • Howkeddlee #42970
    Nem dehogy!Nem lépek a biosba,hanem csak így simán berakom a lemezt!Tehát maradsz a rendszerben!Van XP lemezed?Próbáld ki!Ne indítsd el a frissítést,csak nézd meg,hogy hogy megy,persze csak ha érdekel!
  • Howkeddlee #42969
    Szia Szuszidi!

Keresek még zenét,hátha tud valaki segíteni:
    Stevie Wonder - For your love
    Madonna - True Blue

Anno "mikor Discoztam még",az időből megmaradt a zene szeretete nekem,illetve hogy a zenéket gyűjtsem!Talán épp e discos életem miatt,nagyon szeretem a zenéket,de nemcsak az eredeti változatukban,hanem másabb különböző verziókban!Hallottam,hogy voltak olyan kiadott lemezek,ahol vagy csak 1 előadó legnagyobb slágerei voltak kicsit átdolgozva,esetleg a zenéi hosszu verziókban volt hallható,vagypedig 1 lemezen több előadó válogatása volt a legnagyobb slágereikkel,persze azok is vagy átdolgozva,vagy pedig szintén a maxi változataikkal! (Nah,ezt jól leírtam...! )
    Nincs ilyen esetleg valakinek??
  • Breki33
    ja az újratelepítésre gondolsz formázás nélkül

itt biztos nincs
  • Breki33
    viszont

• Howkeddlee #42966
    Szia Breki!

Frissítést úgy értem,hogy amikor már kezd lassulni a gépem,vagy sz...kodik a rendszer,akkor jön az XP lemez!
    Nem bootoltatom,hanem csak berakom a lemezt,s elindul a telepítő!Akkor meg is kérdezi,hogy szeretném e frissíteni a rendszert!Ha kiválasztom,akkor szépen megcsinálja!Kb.fele annyi ideig tart mint a sima telepítés!S ami a legjobb,hogy minden beállításom,progik minden marad!De a frissítés csak abban az esetben lehetséges,ha még nem haldoklik az xp,tehát nem akkor kell ezt csinálni,mikor már alig akar működni!

Brad White & Pierre Grill nincs neked véletlenül??
  • Szuszidi
    Szép napot mindenkinek!
  • Breki33
    Korábban volt szó róla miért veszélyes nyilvánosan adatokat megadni itt egy példa rá

http://www.paterva.com/evolution-e.html

Utánunk kutatnak az Interneten

Nyitott könyv az életünk.

Adatbányászat - ezzel a fogalommal a legtöbben vállalati területen találkoztak eddig, pedig szó sincsen arról, hogy a folyamat csak és kizárólag a céges adathalmazokból való információk előásását jelentené. Erre egyik legjobb példát a közösségi hálózatok széles körű használata szolgáltatja: ezek az Iwiw- és Myspace-szerű szolgáltatások szinte tálcán kínálják a kutakodni vágyóknak az adatbázisokat. És itt ne gondoljunk arra, hogy valaki egyenként, kézzel szedegeti ki fáradtságos munkával az információmorzsákat - nem, ez a folyamat gyorsan és automatizáltan zajlik.

Roelof Temmingh, a múlt héten megrendezett CanSecWest IT-biztonsági konferencián mutatta be Evolution névre keresztelt eszközét, mellyel különböző keresőmotorokban és közösségi hálózatokban lehet kutakodni valaki(k) után. Emellett más site-ok eszközeit is felhasználja, hogy információkat gyűjtsön például az IP-címekből, DNS-bejegyzésekből, domain regisztrációs adatbázisokból stb. Alkalmazásával könnyen fel lehet térképezni valakinek a habitusát, ismeretségét, munkáját, ha óvatlanul megadott, elérhetővé tett magáról olyan adatokat, amiket nem kellett volna. Például egy e-mailcím elvezethet egy domainnévhez, amiből a következő keresés már akár egy fizikai címet is feldobhat.

Temmingh szerint egy kis kutakodással meglepően sok ember otthoni telefonszáma fellelhető - pusztán a munkahelyi e-mailcímének ismeretében. A szakértő felméréseire támaszkodva kijelentette, hogy például a NASA munkatársai közül jónéhány megtalálható az egyes közösségi hálózatokban; de Temmingh akadt már az USA nemzetbiztonsági hivatalában dolgozó ügynökre is, akik a Google Gmailjét használta. Mindez a jövőben sokkal egyszerűbben és gyorsabban (és ami a legfontosabb: általánosan) elérhető lesz - az olyan eszközöknek köszönhetően, mint az Evolution.

A szakértő nem csak saját programozási képességeit akarta megcsillogtatni szoftverével, hanem arra is fel kívánta hívni a figyelmet, hogy milyen veszélyes lehet a személyes adatok megadása az Interneten. Az egy-két éve felgyorsult információmegosztó folyamat eredményeként ugyanis egyre többen keresnek rá valakire személyesen. Ezen adatok megszerzésével pedig sokkal sikeresebbé válhat például egy social engineering támadás, hiszen a támadó olyan adatokat közölhet a gyanútlan áldozattal, ami miatt az elhiszi, hogy ismeri az illető. De fel lehet használni az információkat személyazonosság ellopására (identity theft) is - vagyis egy rosszindulatú internetező kiadhatja magát valaki másnak, megtévesztve ezzel az álcát fel nem ismerő felhasználókat.

Talán a hazai internetezők számára még annyira nem "hasznos", de érdemes kipróbálni: az Evolution a lenti linken keresztül felvillanthatja képességét.
  • Breki33
    The Best Club Anthems 80s Classic

CD 01

01 Queen - Another One Bites The Dust 03:36
    02 The Sugarhill Gang - Rapper's Delight (Full 07:05
    03 Prince - 1999 (Lp Version) 06:15
    04 Indeep - Last Night A D.J. Saved My Lif 05:39
    05 The Jacksons - Can You Feel It (Album Versi 05:59
    06 Odyssey - Use It Up And Wear It Out 03:45
    07 Blondie - Rapture 04:56
    08 The Gap Band - Oops Upside Your Head 03:24
    09 Beggar & Co - (Somebody) Help Me Out 03:32
    10 Spandau Ballet - Chant No. 1 (I Don't Need 04:03
    11 Heaven 17 - Temptation 04:36
    12 Booker Newberry III - Love Town Saturday Ni 05:14
    13 Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night 04:02
    14 Phil Fearon & Galaxy - Dancing Tight 03:34
    15 Irene Cara - Flashdance...What A Feeling 03:54
    16 Freeez - I.O.U. 03:48
    17 Positive Force - We Got The Funk 03:21

CD 02

01 Grandmaster Flash Feat. The Fu - White Line 04:27
    02 Colonel Abrams - Trapped 04:03
    03 Steve Arrington - Feel So Real 05:07
    04 D Train - You're The One For Me (Paul Ha 04:09
    05 Paul Hardcastle - 19 (12" Version) 05:11
    06 Rene & Angela - I'll Be Good 04:09
    07 Shannon - Let The Music Play 03:48
    08 Phil Collins - Sussudio 04:19
    09 Diana Ross - Chain Reaction (Original 12" V 06:52
    10 Hazell Dean - Searchin' (I Gotta Find A Man 03:36
    11 Cherelle - I Didn't Mean To Turn You On 03:58
    12 Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A R 03:12
    13 Jocelyn Brown - Somebody Else's Guy 03:45
    14 Pet Shop Boys - West End Girls (Extended Ve 06:30
    15 Belouis Some - Imagination (Extended Versio 05:27
    16 Loose Ends - Hangin' On A String 03:39
    17 S.O.S. Band - Just Be Good To Me (Album Ver 05:50

CD 03

01 Cameo - Word Up 04:17
    02 Gwen Guthrie - Ain't Nothin' Goin' On But T 03:34
    03 Cherrelle Feat. Alexander O Ne - Saturday L 05:00
    04 Jellybean Feat. Steven Dante - The Real Thi 05:34
    05 Hot Chocolate - You Sexy Thing (Ben Liebran 03:28
    06 Mel & Kim - Showing Out (Get Fresh At The 03:31
    07 Erasure - Sometimes (12" Version) 05:15
    08 M/A/R/R/S - Pump Up The Volume 04:04
    09 Talking Heads - And She Was (Extended Versi 04:55
    10 Neneh Cherry - Buffalo Stance 04:04
    11 Inner City - Good Life 03:56
    12 Technotronic Feat. Felly - Pump Up The Jam 03:33
    13 Adeva - Respect 04:02
    14 Brass Construction - Movin' (1988 Remix) 03:24
    15 Paul Simpson Feat. Adeva & Car - Musical Fr 03:29
    16 Lillo Thomas - Sexy Girl 04:00
    17 Soul II Soul Feat. Caron Wheel - Back To Li 03:46

• Breki33
    frissítésen mit értesz?

• sztalker
    Sziasztok!

Egy kisközösségi rádiónak vagyok önkéntes munkatársa. Cseh Tamás és Bereményi Géza albumaival kapcsolatban készítek barátaimmal egy tematikus műsort. Felidézzük a múltat, értelmezzük a dalokat.
    Épp tegnap raktam fel a SZTAKI-ra a legújabb, 7. adás felvételét ami a MŰCSARNOK A oldalával foglakozik. Majd kétórás, nagyon tartalmas, vitatkozós, jókedvű felvétel. Ráadásul a neten feltünt egy Bukarestben élő magyar írónő Ferencz Zsuzsanna, aki rendszeres hallgatója a műsornak és megosztotta velünk saját csehtamásélményét is egy rövid kis visszemlékezés formájában, amit a műsorban felolvasunk. Már csak ezért is ajánlom mindenkinek jó szívvel!

http://radio.sztaki.hu/node/showSeries.php/011se143

stalk
  • Howkeddlee #42960
    Sziasztok!Szép reggelt mindenkinek!

Dió alias szpidi:
    Az IE. először nem engedte letölteni a tegnapi zenéidet valamiért,de aztán később sikerült!Egyre többet sz...kodik a gépem mostanság,lehet frissítenem kellene a windowst!?Na mindegy!Azért tényleg nagyon fasza csávó vagy,s köszi a zenét,s az átalakított zenémet is!
    Viszont most keresnék egy ilyent,nem tudom ki mennyire hallott róluk:
    Brad White & Pierre GrilL
    Keresek tőlük zenét illetve albumot!Van esetleg valakinek??
  • kutijani
    VEGYES!
  • kutijani
    FILMZENÉK !
  • Breki33
    Médialejátszás, kodektelepítések nélkül

Letölthető a legújabb VLC player.

A VLC (VideoLAN) nevű alkalmazás (letöltés itt) egy multiplatformos lejátszószoftver. Képes DVD-k, videó CD-k tartalmának, valamint MPEG és DivX file-ok lejátszására. Nagy előnye abban rejlik, hogy használatával feleslegessé válik a kodekcsomagok telepítése, a hiányzó kodekek keresgélése, az egymást ütő driverekkel való vesződés. A felhasználónak csak fel kell telepítenie az alkalmazást, és máris nézheti filmjeit. Vagy akár streaming tartalmakat is megtekinthet - származzon a forrás akár a VideoLAN Serverről, akár máshonnan. A stream MPEG 2 kódolású lehet, UDP vagy HTTP csomagokban egyaránt érkezhet. Unicastolt vagy multicastolt forrásokat is tud kezelni, függetlenül attól, hogy IPv4-et vagy IPv6-ot használ a hálózat.

Nagy előnye a szoftvernek, hogy nyílt forráskódú, így szabadon hozzáférhető. Következzék a változáslista, a teljesség igénye nélkül:
    - apróbb hibajavítások, például a Windows Vista alatti Direct3D Video Output módosítása
    - továbbfejlesztett Flash Video (VP60, VP61) támogatás
    - teletext feliratok (telx) támogatása
    - továbbfejlesztett böngészőplugin

http://www.terminal.hu/letoltesek.php?article_id=104642&
  • Breki33
    Jó reggelt
  • kutijani
    Jó reggelt
  • Dióka
    szpidi gonzález
  • Dióka
    most javíts ki, de jól értem,hogy egy direkt linket nem tudsz letölteni????

most végülis melyik számot keresed,egy-egy felújított verziót már küldtem neked,de vagy 50szer biztos feldolgozták ezt a témát is.

minnyá kapod a kért szpidi gonzález linket,ami remélhetőleg még neked is műxik! :)

• Xtra99
    Itt nézz körül , ez a zene (is) megtalálható (kell reg.)
  • Xtra99
    Csak kiváncsiságból kerestem infót :

• Howkeddlee #42950
    Már úgy értettem,hogy úgy amit le is tudok tölteni...
  • Howkeddlee #42949
    Szia Dió!

Jót mosolyogtam az írásodon,semmi rossz szándék nem volt bennem,hogy nem írtam ide a címet,vagy a linket nem másoltam ide...
    De komolyan!Bocs érte!S köszönöm az eddigi segítséged,s a címet!
    Amúgy nincs meg senkinek bármilyen verzióban,bármilyen előadótól?
  • Dióka
    gondolom azért nem írtad ide is a kapott címet,mert az túl egyszerű lett volna és te szereted a kihívásokat! ugye? vagy profitálsz belőle, ha segítő szándékkal többet klikkelgetek és keresgélem a hsz-edet és a rá kapott választ?

nya, szerintem te ezt keresed:

Claudine Longnet-Love Is Blue (L'Amour Est Bleu) (1968)

várjál kicsit leporolom...........
    pfhúúúúúúúúú

meg kis friss vizzel felfrissítem,mert csöppett kopott már az öreglány hangja

tessék
  • Xtra99
    Paula Abdul - Head Over Heels

Ain't Never Gonna Give You Up
    Crazy Cool
    Cry For Me
    Get Your Groove On
    Ho-down
    I Never Knew It
    If I Were Your Girl
    It's All About Feeling Good
    Love Don't Come Easy
    Missing You
    My Love Is For Real
    Sexy Thoughts
    The Choice Is Yours
    Under The Influence
    http://rapidshare.com/files/18479873/PAHOH.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/18480314/PAHOH.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/18480687/PAHOH.part3.rar
  • Xtra99
    Paula Abdul - Spellbound

Promise Of A New Day
    Rock House
    Rush Rush
    Spellbound
    Vibeology
    Will You Marry Me
    U
    My Foolish Heart
    Blowing Kisses In The Wind
    To You
    Alright Tonight
    Goodnight My Love (Pleasant Dreams)
    http://rapidshare.com/files/18481197/PAS.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/18481659/PAS.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/18481871/PAS.part3.rar
  • Xtra99
    Szia , csak ma :)

http://rapidshare.com/files/4776779/paulawq111.rar.htmlPaula Abdul - Forever Your Girl

The Way That You Love Me
    Knocked Out
    Opposites Attract
    State Of Attraction
    I Need You
    Forever Your Girl
    Straight Up
    Next To You
    Cold Hearted
    One Or The Other
  • devotee32
    Köszi.
  • Breki33
  • devotee32
    Sziasztok.Paula Abdul albumot tudna valaki belinkelni?
    Köszi!!!
  • Howkeddlee #42941
    Sziasztok!

Egy nagy segítségre lenne szükségem!Keresem ezt a zenét,akár így,vagy akár eredetiben!Ha Valakinek megvan,kérem tegye fel ide nekem!

keresem

Egy kis segítség!Megkérdeztem a címét e zenének már máshol is itt az SG.n,és a mi a cime ennek a számnak topikban választ is kaptam rá!
    Légyszi segítsetek...
  • Xtra99
    Beüzemelek egy MSN-t én is , csak előtte picit utánnaolvasok
  • Szuszidi
    Nagyon kösz! Lement jó is volt! Örülök hogy így is meg tudjuk oldani a kapcsólatót de van nekem egy ilyenem! Itt tudunk dumálni !
  • kutijani
    megyek
  • kutijani
    Szivesen!
  • Xtra99
    Ok , neked zebra , nekem nezazurri
  • Breki33
    ezért szurkolok a legnagyobb és legjobb Olasz csapatnak

Interben nem nagyon van olasz, Juve nélküli bajnokság pedig nem sokat ér szerintem

De ez elég off itt
  • Xtra99
    KIRÁLY VAGY SZUSZI
  • Xtra99
    Azt hittem rendes ember vagy :)
  • Breki33
    Inkább ezt P

http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=58

FORZA JUVE