112174
-
A többség egy rakás... ,de azért a Liquid Spill Meets Pinkville - Maria Magdalena 2007 (Pinkville Mix) nagyon jó. Jól eltalált mai hangzás a régi dallamhoz. -
Két része van ugye egyiken mai zenéket (nem rádióban agyonjátszottakat) nyomnak, de a nagyobb buli természetesen a retro részen van videodiszkóval P -
Látom akkor ismered P
Itt egy kép róla
-
Petöfi-hid Budai hídfő
-
viszont pestieknek -bár biztos ismerik többen- ajánlanám a Buddha Beach-et
Aki szereti a 80-as 90-es évek zenéit itt a retro részen hatalmasat bulizhat
Mi péntek éjjel illetve szombat hajnalban nyomtuk itt pesti ismerősök meghívására, hát én ilyen jó helyen rég voltam.
Nyitott rész, régi nagy zenék mennek háttérben videodiszkó, INGYENES, közvetlen a Duna parton, biztonságiak vigyázzák, hogy csak normálisabb emberek jöhessenek be mindkét oldalról.
Szval mindenkinek csak ajánlani tudom -
-
Azt mondják ez a mai divatos zene............
Hát én nem nevezném zenének,nekem csak csörömpölés!!
Valakik biztos szeretik,de hogy lehet azt szeretni?????

-
Hát nem véletlenül tömörülünk ide a 80-90 es fórumba ez a zene meg a 90 es évekből is jó pár nagyón jó van ! A mai zenét én tucc-tucc nak hívom és nem is nagyón hallgatom! (néha a lányom zenéibe bele hallgatva elszál az agyam hogy hol a zene! ) -
sajnos nem ez az a szám amit kerestem..... 

-
Az hát !!!
hétvégén meg Palace diszkó melett szinte nyaralóban voltunk, hát
hiába volt kirakva Tiesto hatalmas plakátokon ami ott folyik az nem az igazi zene.
Monoton unaslmas szinte élvezhetetlen dallam nélküli.
Tele volt a rész plazacicákkal, kigyúrt izomcsávókkal kivezényelt rendőrökkel. -
Egy örök élmény!! 
-
igen írtam egy rövidebbet lásd alább, meg talán lesznek képek is a telcsimmel készítettem párat csak még vhogy át kell másolnom
Szeretném üdvözölni azokat is akikkel ott találkoztunk különböző fórumokról, kár hogy innen nem nagyon jelentkeztek.
Főleg a karkötősökre gondolok, de azokra is akikkel nem sikerült találkozni ott csak telcsin beszéltünk. -
Nagy lehetett!! Hát ez van nem voltunk sajnálhatjuk!! -
Nagyon nagy volt a koncert sajnálhatja aki nem volt ott.
Először is fél hét hét körül 80-as 90-es évekbelio pörgős slágereket nyomott a tv-ből is ismert műsorvezető srác (neve mindig felejtős számomra)
Aztán jött a club 54 aki slágerei mellett szintén nagyon nagy számokat nyomott pl Whitney Houstont, nagyon profin (sztem)
George 9-körül érkezett előtte csilagfények cikáztak a színpadon majd Here I Am-re kinyilt az ajtó és belépett egyből az új színpadra.
Hát sokszor majd megsüketültünk olyan hangulat volt az előzetesen írt fél házzal szemben kb 40.000-en voltak belülről a stadion szinte teljesen telinek tűnt.
A színpad tényleg fantasztikus volt a háttér is egyben vetítő volt, volt, hogy tenger hullámzott rajta szinte teljesen élethűen volt, hogy fényjáték, ezenkívül volt két kisebb kivetítő és a szélén két hatalmas amin sokszor a közönséget is mutatták, még nagyobb bulizásra késztetve mindenkit.
A 20 perc sem szokatlan minden koncertjén így van, megjelent egy óra ami 20 percről számol vissza, és azután még őrületesebb show-t nyomott le mint az első részben. Sokszor kijött a kisszinpadi részhez énekeltetve a közönséget, ilyenkor pár méterről énekeltetett minket.
És a végén a ráadás természetesen a Freedom :-)
-
NAGYON KÖSZI.... 
-
A zenét , vagy a klippjét?
-
Parancsolj!
RICCARDO
128
-
Látom Breki itt vagy !! Élménybeszámoló lesz?? -
-
Jó reggelt ! -
Jó reggelt!!!
Szia Ego! ELTUDNÁD KÜLDENI MERT NAGYON ÚGY HANGZIK EZ A SZÁMCÍM!!!
PLEASEEE!!!!
Riccardo Fogli - Storie Di Tutti I Giorni

-
Ja és Sziasztok!
-
Jó reggelt
-
Jó reggelt 80 as évek! -
Carlos! Csak egy tipp a keresett zenédre (hátha):
Riccardo Fogli - Storie Di Tutti I Giorni -
Sziasztok!
Konyi:Nagyon köszi a Troll-t!Jó fej vagy...
Üdv.How -
Sorry még1-szer!!!
-
Sorry csak most láttam nem figyeltem nagyon köszi most töltöm... 

-
Czecsa #44263 Ezt anno kérted!
"strapálhatom én itt magamat"
#44018#
-
Hello mindenki!
ilyen van valakinek???
MICHAEL WHITE-WITHOUT YOUR LOVE http://www.discogs.com/release/637793
-
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!! 

-
konyi #44260 Köszönöm szépen, kicsit serceg ugyan, de legalább 320 - as -
vviktor1 #44259 Sajna csak ez van -
320k mp3, 6:25 -
egy kis pörgös italo
:
sarah - don't get down ( 6.13 ) (320) -
konyi #44256 Köszi szépen, ez nekem is megvan, csak a "még hosszabbra" vadászom, mert anno így ismertem és szerettem meg, és szeretném, ha meglenne cd minőségben ( már, ha egyáltalán kiadták... )
Üdv: Konyi -
nekem egy rövidebb verzió van, ugyan nem cd-s, de szerintem egész jól szól:
magazine 60 - don quichote ( extended ) ( 5.08 ) (320) -
üdv tagok, Italo Carlos kereste tegnap egy kiváló zeneszerző, előadó michael cretu felvételét aki többek közt enigma, sandra lauer , moti special, felvételeit készitette, de dolgozott többek közt a boney'm - el is a román származású mester...michael cretu - samurai ( 5.12 ) (320) -
konyi #44253 Sziasztok!
Megtaláltam a zenéim közt a Troll-t.
Troll - Jimmy Dean ( Extended version )
A napokban hallgattam a Magazine 60 - Don Quichotte Sancho Panza-t, és nekem sajnos csak a bakelites verzió van meg, és ez elég recsegős.
Nincs meg valakinek cd minőségben ez a 6.29' perces változat, ami a No senor szöveggel kezdődik?
Előre is köszönöm! -
BaltásRém #44252 Köszi a zenét ! Nincs meg véletlenül a rendes verzió ?