112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• ItaloMucsacso70
    ..."Meghallgatom, de nem tárolom a kaposi féle extended verziókat sem (amik mellesleg nem is voltak olyan rosszak egykoron..."
    Mondjuk azt nehezen is tehetnéd max. csak a youtube-n elérhető 128-as mp3-as feltöltéseket. .
    Ma is készülnek ilyen újravágások csak a sok vita miatt már nem publikusak.
  • Zephyr Retiring
    Oksa, de még ne menj...ismét zenével szakítjuk meg mai műsorunkat.
    Az évjárat '85...ez pedig máris a Digital Game egykori slágere..

Se nem 96/24, de még csak cédé minőség sem, de ez van.
    Most ezzel kell beérnetek..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.12. 13:37:33
  • amaximus
    most lelőtted a poént, nem kell mindent a publikum elé tárni,mint azt sem, hogy te már egy kiszáradt tóba is ugrottál fejest. ennek lettek következményei,de megbeszéltük,vannak dolgok,amikról nem beszélünk. legalábbis tanúk és a nyilvánosság előtt.
  • Zephyr Retiring
    Úgy könnyű, ha priviben elárulom..

Nem mellesleg 24/96-ban tényleg nincs meg, bár úgysincs semmi jelentősége, mert azóta ismét kategóriát ugrottam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sokol rádió 2 db 4,5 voltos zsebteleppel az új kedvenc. És Italo4Ever igen ritkán szólal meg belőle...
    Van viszont 96/24-ben eredeti francia dance zeném. Saját mentés saját szerzemény, eddig kizárólag franciahon földfelszíni rádióadói számára megrendelésre elkészítve. Ha jól viselkedsz, talán egyszer majd feldobok a youtubra belőle egy radio verziót. Persze semmit sem ígérhetek, de tudod: nálam sosem tudni...

• Zephyr Retiring
    Szerintem ilyet te egyet sem..
    ..ugyanis vinylről ilyen spekrumképet produkálni nem elég egy "utcai" pörgető meg egy at440mlb.
    Ez már prémium kategória és stúdió hangminőség. Így szigorúab titkos projejt is
    Ha viszont úgy teszed fel a kérdést, hogy kettőnk közül neked vagy nekem van idehaza több cd minőségű jó italo disco zenéje, akkor már feléd billen a mérleg. Mert én beérem a kedvenceim radio vagy albumverziójával. Meghallgatom, de nem tárolom a kaposi féle extended verziókat sem (amik mellesleg nem is voltak olyan rosszak egykoron...

..vagy van ellenvetés?
  • amaximus
    a rátaposott törött propelleres játékhelikoptert választom! az még jó lesz valamire. építsd be a legközelebbi hangafaladba.

elég ismert és népszerű volt a szám és az előadó is, így nem gondolom, hogy ez annyira nehéz lenne, hogy 7 év alatt senki sem fejtette meg, itt valamit megint ferdítesz vagy lódítasz,ahogy szoktál. azt azonnal tudtam, hogy valami francia gyerek csinálta,és érthetődően legalább 7 éve, de nem ugrott be a neve,úgyhogy fellapoztam a raktárkészletet. meg is lett.

Italo4Ever - Let The Beat From Space

ami persze kizárt, hogy hiteles 24/96ban meglegyen neked, tehát már akkor is menőzni akartál
  • ItaloMucsacso70
    2013-ban az én fantáziámat is megmozgatta ez a remek nóta.
    Kívánom hogy végül pozitívan rendeződjön ez kis transzfer közötted és a már nevében sem bizalomgerjesztő analogpeter-el

Addig is egy ritka verzió ebből a maxiból .

• ItaloMucsacso70
    Szerinted én hány ilyen nyúlfarknyi részletet tudnék feltenni amihez hozzá sem tudnál szagolni?
    Mert a te részleted nehézsége a rövidségében rejlik!
  • zsoltford
    rendeltem tole egy robert camero-love games maxit...
    media Condition: near nint (NM or M-)
    sleeve Condition: near nint (NM or M-)
    very nice copy. vinyl no marks probably never played. cover as good as mint...
    melle a megszokott nemet postas : Shipping via Standard, amivel eddig minden nemet elado kuldott regisztracios kodot...
    a posta max 5 nap...
    7 nappal a kifizetes utan rekerdezek, hogy haver mi a palya a lemezemmel?meg a penz fogadasa is fuggoben...
    valasz nincs...gyorsan kicsereli a statust, penz fogadva, postazva...nem keves uzenetvalltas utan a lemez nincs...nyilvan mar nem is lesz... :-)
    ilyen esetben amikor irsz a discogsnak...az elpasszol a paypal-hoz...az meg kozli hogy beszeljetek meg :-)
    es nyit egy kommunikacios feluletet...ahol nyilvan semmi nem fog tortenni...
    alltalaban amikor kifizetek egy barmit...a penzt fogadja az elado es nincs mas dolgom mint megkapni azonnal a pozitiv feedback-et hisz reszemrol minden az uzlet lebonyolodott...es nyilvan megkapni a rendeles targyat...

azonban van egy joszag kategoria...aki nem ad feedback-et, kivar en mit kuldok neki...es ha negativat kap szinten negativat kuld...
    szoval ez az analogpeter egy ilyen joszag :-)
    raadasul a negativ feedback-emre is hazugsagot valaszol... :-)

• Zephyr Retiring
    Mesélj! Milyen lemezzel palizott be?
  • zsoltford
    udv tagok...
    ha esetlegesen valaki a discogson belefutna az "analogpeter" nevezetu joszagba...inkabb keressen valaki mast :-)
  • Zephyr Retiring
    Nekem az érintett zene is..
  • reynaud #105471
    Szerintem ezeket mindannyian tudjuk,nyilván ha egy leharcolt állapotú vinyl képezi a rip alapját,abból várat nem tudsz építeni.
    Ne bonyolítsd túl,én 2 fájlt elemeztem ki,azok ahogy írtam csúcsminőség!

Saját,privát lemezbeszerzőim vannak,kiknek lehetőségük van szemügyre venni az adott korong állapotát,discogs kerülőm.
    Tehát a link felesleges!
  • Zephyr Retiring
    De zenéljünk is kicsit, mielőtt még mfn kolléga beköszön a mai vasárnapi koktéllal..
    Jelen pillanatban ez szól idehaza nosztalgiából a 80-as évekből:

Nálatok?
  • Zephyr Retiring
    Ez könnyen megeshet bármikor, ha errefelé lesz dolgod.
    És ha ráérek épp.
    És ha nincs kölcsönadva épp a lemez.
    ..és ha emlékeznék rá mi a fene is volt az..
  • Zephyr Retiring
    Ha olyan könnyű lenne a megfejtés, nem pont azt a zenét választom..
    Amúgy az értékes ajándékok lehetnek bármik amit csak szeretnétek. Hisz ismersz...
    megrágott bilifülétől a rátaposott törött propelleres játékhelikopterig bármi.
    Bármi ami szívesen odaadok. Ami mondjuk nem a monalisa maxi.

Amúgy ne sértegess. Benyomott membránú hangszórókat természetesen nem tennék közkinccsé.
    Csak ha már meg sem nyekkennek.

De így ennyi év távlatából úgy tűnik igencsak jó választás volt ez a zene.
    A 7 év alatt egyetlenegy jó tipp sem érkezett rá. Pedig sokan meghallgatták már.
    Hiába no: van amiben verhetetlen vagyok..
  • amaximus
    nem vanello,
    a megfejtést tudom, de sokkal izgalmasabb kérdés, hogy mik az értékes ajándékok??
    zeff biztos csak meg akarja vezetni azt a sok megfejtőt, akik még szintén tudják, aztán használt, benyomott membránú hangszórókkal ajándékozná meg, mert neki az még értékes.
  • ItaloMucsacso70
    Nem tudom ilyen rövid részletből hogy mi ez de Vanello-ra tippelek.
    De a lényeg hogy biztos hogy megvan nekem is.
    Majd egyszer ha hallgatom beugrik.
  • Zephyr Retiring
    Hihetetlen, de 7 éve még mindig él az imént ecsetelt témához mellékelt akkori feltöltésem :)

A mintában hallható nyúlfarknyi italo disco zenét beazonosítók közt értékes ajándékokat sorsolunk ki..
  • Zephyr Retiring
    Egy 3€ körüli zene azért nem beszerezhetetlen.

Látom ismét előkerült 5000-edjére is a téma..röviden összegzem amit tudni érdemes:

Ami a "csúcsminőséget" illeti, az első és legfontosabb tényező mindig a hanghordozó milyensége.
    (De ezt már zsoltford is ecsetelte). Ugyanaz az italo disco maxi zene (az egymillóból ami simán létezhet) úgy is hozzádjuthat, hogy a gyári fóliájából kibontva máris serceg vagy pattog. Vagyis az már csak mutatóba, dísznek lesz jó..
    Pont emiatt jobb meghallgatás után beszerezni.

Ha már így belekezdtem......aztán jön a második legfontosabb: a tű, ami a hangszedő tartozéka.
    Majd csak követni kell a hangrezgés útját:
    Kar (ami a megfelelő sebességű tányér kiegészítője)
    Innentől a hangkariig már csak a kábelek minőségére kell figyelni.
    A profi külső hangkaritól két út vezet tovább:
    a) külső asztali író > lemez.
    b) számcsi > progi > veszteségmentes formátum.

Mindkét opció CD csúcsminőséghez vezethet. Tehát annyira nem kell hasra esni, hogy az AT profi minőséget ad, ez sem újdonság már. Esetleg annyi változott azóta hogy erről utoljára értekeztünk itt, hogy a 440mla már nem kapható. Max aranyáron elfekvő készletekből. Őt a 440mlb váltotta, ugyanúgy mint ahogy anno a gp330 után is kijött a gp331. Ami már egy jobb konstrukció volt.

Prológusként azonban hadd említsem meg egykori híresen nagyhangú kollégánk dióka [békeporaira] ide pászító értékes megjegyzését:
    "Ha amúgy is csak cdda lesz a végcél, felesleges a 44,1 kHz/16 bit feletti minőség elmentése."
    Pedig a HD csúcsminőség meg pont ettől a tartománytól indul...

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.12. 07:22:02
  • cucurbia
    Nekem csak a régi rádios kijátszásom van meg,bakelit ugye dehát nem vetekedhet egy friss kijátszással.
  • reynaud #105462
    Hatalmas zene,alapkő a stílusban !
  • zsoltford

A
  • zsoltford

A
  • reynaud #105459
    Sharon & De Niro dalokat (te vinyl rip) meghallgattam két különböző hi-fi rendszeren,a "teszt" végeredeménye = csúcsminőség ! mind2 esetben !
    Valamit nagyon tudsz,amit sokan mások nem ..... !
    Ezek szerint van Mister Black vinyled!
  • zsoltford
    thx.
    hagerőt rá :-)
  • mfn

Change - A Lovers Holiday
  • zsoltford
    legközelebb felpörgetem.

szerencsés esetben jó minőségű lemezt sikerül vásárolni, sajnos előfordul, hogy hulladékot küldenek nm-esként vagy éppen azt mondja az eladó, hogy feladta aztán sosem ér ide...avagy a tök új lemez is szar...
    azonban a többség nem ilyen szerencsére.
    tisztítás...at440mlb hangszedő...sl-1210gr lemezjátszó...arcam phono előerösítő...asus sonar hangkártya és sok pöcsölés :-)
  • reynaud #105454
    üdv.
    ILDD 20 , (Extended),nem egy vinyl minőség,a másik (Steiv) nekem nincs meg.

Áruld már el ha nem titok,mivel készíted e vinyl rippeket,nagyon jó a minőség,szinte tökéletes !
  • zsoltford
    hangerőt rá :-) :

A

• zsoltford

A
  • mfn

Digital Emotion - Humanity
  • zsoltford

B

• zsoltford
    üdv, melyik verzió?
  • ItaloMucsacso70
    Sokunk kedvence azt gondolom.
    Legyen az Vinyl, CD, vagy csak egy jól sikerült Vinyl rip!
  • reynaud #105447
    Ez egy ócska CD minőségben van csak nekem,ideje lenne beszerezni.

• reynaud #105446
    Pedig az elején és a legvégén a "vinyl zaj" lemezkattogás,egész hihetővé teszi, (FIRE) az abszolút kedvencem Radiorama zenéi közt,örülnék ha ez egy hivatalosan kiadott verzió lenne.
  • ItaloMucsacso70
    Majd megcáfol valaki de szerintem ez így soha nem szólalt meg bakeliten
    Ez ugyan olyan ügyes maxek összevágás mint PL a Robi Rotondo ezen verziója.
    Ezt se fogod soha megtalálni ebben a verzióban , de azért jól hangzik.
    Kerestük is éppen eleget.
    De ne legyen igazam , csak valaki mutassa meg a kiadványt amin rajta van a Fire így.
  • reynaud #105444
    az indulás,én így sosem hallottam.

• reynaud #105443
    Jó lemezek !