112174
-
Sinitta - Dance Mix !
http://www.sendspace.com/file/9coy1d
-
Italo Boot Mix 2007 (2 CD)
Track Title Time:
CD1
01. Va - Italo Boot Mix 2007 69:44
CD2
01. Datura Vs. MNS - Infinity 04:00
(DJ MNS Vs. E-Maxx Remix).Mp3
02. Italian Rockaz and Avoya Vs. Lil M. - Il Mio 04:10
Amore (Glozzi Remix).Mp3
03. EU4YA Meets Elissa - Tanti Auguri 03:51
(Italian Radio Edit).Mp3
04. Mark Marik - I Just Wanna Know.Mp3 03:11
05. Indietro - Ciao Bella.Mp3 03:59
06. Clamore Project Feat. I Santo California - 03:51
Tornero 07.Mp3
07. Discomaniacs - Why Me (Vocal Radio Mix).Mp3 04:04
08. Love Touch - Stars.Mp3 03:20
09. O Heller - Living on Video.Mp3 03:36
10. Daniels and Synclair - Wouldnt it Be Good 03:20
(Radio Mix).Mp3
11. Nikita Lance - Cant U See 03:37
(Sunset Crew Radio Edit).Mp3
12. Mednezz Vs. Stinger - Paradise.Mp3 03:44
13. Klubbhoppers - Rain Again.Mp3 03:45
14. DJ Andy Garcia Vs. Hands Up Squad and Clubraiders 03:51
- Movin on (Nightshifters Remix Edit).Mp3
15. Katiana - Into the Groove (Edit Radio).Mp3 03:40
16. Speedmaster Project - What is Love 07.Mp3 03:50
17. DJ Logo - I.O.U. (Logoelectric Radio Mix).Mp3 03:52
18. Rilod - Thriller.Mp3 03:29
19. Den Harrow - Push Push (Captain Kook Remix).Mp3 03:26
20. O Heller - Slice Me (Disco Disco).Mp3 03:53
http://rapidshare.com/files/44759385/italo_boot_mix_2007_cd1.rar
http://rapidshare.com/files/44764693/Italo_Boot_Mix_2007_CD2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/44761232/Italo_Boot_Mix_2007_CD2.part2.rar

-
Keresem, nyomozom 
-
-
Meddig lássak? 
Igyekszem
-

-
Jó reggelt
-
please máshová járj kötekedni dömdödöm...... -
Jó reggelt ! -
vviktor1 #46243 122-től felfele is van (lesz) ? -
infracore #46242 Brian Ice - Talking to the Night -
vviktor1 #46241 Modern Talking Ultimate dvdrip, és pár album:
http://www.downtracker.com/en/item/?Modern+Talking+-+The+Final+Album.+The+Ultimate+DVD+(DVDRip) -
Xtra99 #46240 Picit előbb tettem 320ban , viszont a későbbi nincs meg
-
Xtra99 #46239 Hello 
Meddig látsz el ?
-
vviktor1 #46238 Ha már Patty Ryan :
01 (You're) My Love, (You're) My Life
02 I Don't Wanna Lose You Tonight
03 Love Is The Name Of The Game
04 Love Emotion
05 I'm Feelin* So Blue
06 Stay With Me Tonight
07 Don't Tell Me Lies
08 Down On My Knees
09 Chinese
10 Since You Came Into My Life
11 Top Of The Line
12 When You Look At Me
13 Moonlight
14 I Wanna Hold You
15 Lady's Mix:
(Bad Girls, Material Girl,
Holiday, Flashdance, Ring My Bell)
320k
http://dump.ru/files/g/g2872253706/
http://dump.ru/files/g/g933586617/
pass 147741
-
vviktor1 #46237 Sandra - The Complete history (dvd):
http://turk80s.blogspot.com/search?q=sandra
-
vviktor1 #46236 Borító:
http://www.patty-ryan.de/content/pics/allthebest.jpg
Bitrate:256kb/s 91MB
01 I Gave You All My Love
02 Should I Stay, Should I Go – Patty Ryan feat. Systems In Blue
03 One Summernight In Moscow – Patty Ryan feat. Systems In Blue
04 You´re My Love (My Life)
05 Love Is The Name Of The Game
06 Stay With Me Tonight
07 I Don´t Wanna Loose You Tonight
08 When You Look At Me
09 Chinese Eyes
10 Lay Love On You
11 Send Me An Angel
12 The Final Countdown
13 Time To Say Goodbye
14 You´re My Love (My Life) (Original Version)
15 You´re My Love (My Life) ´98 (Extended Version)
http://rapidshare.com/files/17745667/Patty_Ryan__All_The_Best_.rar.html
pass 1971
-
infracore #46235 Sziasztok!
Grant Miller - Colder Than Iceitt -
Xtra99 #46234 Szokni kell még az ujdonságokat 
-
Mi a tököm van ezekkel a hsz-ekkel?
-
Bocs, csak egyszer akartam!
-
Köszi ! Akkor majd ott ... -
-
-
Szia!
Igen sajnos bezárták és igen a #46220 hsz-ben megadott címen tovább fogunk
működni!
Azért nem jártunk mostanában arra mivel minden energiát a már bezárt fórumba öltünk, de a jelen állás szerint hiába..
Bízunk benne, hogy a másik fórum nem jár így!
Természetesen rád is számítunk!! -
Szia!
Igen sajnos bezárták és igen a #46220 hsz-ben megadott címen tovább fogunk
működni!
Azért nem jártunk mostanában arra mivel minden energiát a már bezárt fórumba öltünk, de a jelen állás szerint hiába..
Bízunk benne, hogy a másik fórum nem jár így!
Természetesen rád is számítunk!! -
Amanda Lear - Super 20 Hits (1989)
http://frenky70.multiply.com/ -
A-Ha
Albert One
Abba-Number Ones-2006
AGO
Itt található:http://frenky70.multiply.com/ -
Ha az előző hozzászólásom bárki emberjogi, vallási, meggyőződési vagy hovatartozási szabdságát esetleg hiúságát sértette volna, esetleg meghaladná szellemi képességeit, akkor attól utólag is szíves elnézést kérek. A homályos "fata morgana" ellenére a tartalmi lényeg nem kötekedés, hanem mondjuk apró kiegészítésnek tekintendő és aszerint értékelendő.
üdvözlettel
én
uff meg a puff -
Szevasztok Tagok!
Szia Italo!
Az előbb konstatáltam, hogy bezáródott a fórumunk. De, ha emlékszel még, csináltatok egy másikat is, az Italo_Disco elnevezésűt, megnéztem, az még él!! Annak milyen sorsot szántok, azon elég régen nem járt senki ! -
Te "hozodaformád" fazonú Mikkamakka!
Legalább a magyar forrást odaírhattad volna a cikkhez (de ezt még soha egyszer sem tetted meg, így sokkal menőbb csávó vagy), ha már az a valaki - aki ráadásul kedves ismerősőm - dolgozott az interjú átfordításával, hogy utána egyszerűen bemásolhasd ide!
ennek a cikknek és a többi forrása -
studio 2803 dj. beltz - c.c. catch dance maker mix vol.02 ( 192 ) -
Sziasztok!
Felhívás!!
Akik a Back To The 80's fórumon tagok voltak,azok ne keressék többet
a fórumot, mivel mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül a phpBB bezárta!!
De semmi gáz, mivel erre fel voltunk készülve! Ezért akit érdekel, az
ezen a helyen el tud érni bennünket!!
Köszi! -

-
Xtra99 #46218 Patty Ryan-All The Best (2006)
320-ban a multis oldalamon (26 sz. blog).
-
sziasztok, de jó anyagokat tettetek ki!!!
segitséget kérnék, nem tudok boritókat megjeleniteni itt a forumon... -
-

-
Koto (Anfrando Maiola)
Írta Zeljko Vujkovic
Wednesday, 02 May 2007
Koto az instrumentális Italo-disco zene egyik szinonimája! Dalaidban több zenét, kevesebb hangot hallhatunk. Miért van ez így?
Az instrumentális zenére specializálódtam, azonban a hangok nem a legfontosabb elemei a zenémnek; nagyrészt csak marketing szempontból építjük be őket. 18 éves koromban dobosként kezdtem, majd tanultam zongorázni és szintizni is, koncerteztem és zongora bárokban tartottam előadást, ’82-ben lemezkészítésbe fogtam, a többit már tudod.
Ki is az a Koto? És honnan kaptad a neved?
Koto engem takar. A billentyű egyik hangjából választottuk ki ezt a nevet. Minden szintetizátornak van egy különleges hangja, amit KOTO-nak hívnak és ez megtetszett nekünk.
A hang, amit például a Jabdah-ban hallhatunk a tied vagy…?
A Jabdah-ban hallható hangot egy speaker segítségével rögzítettük a stúdióban, majd effekteket felhasználva dolgoztuk át.
Van olyasvalaki, aki hatással van rád és a zenédre (lehet, hogy Jean Michele Jarre)?
A FUNKY és a JAZZ-ROCK volt, amit jobban szerettem, és nagyon sokat tanultam Stanley Clarke-tól, és Billy Cobham-től. A ’80-as évek összes jó zenéje hatással volt rám.
Anfrando, van egy, azt kell mondanom, indiszkrét kérdésem hozzád. Először is a weboldalodon 6 számot láthatunk, de mindannyian tudjuk, másokkal egyetemben, hogy ezek a te nevedhez és Van Der Kuy-hoz köthető produkciók. Más internetes interjúdban, azt vettem észre, hogy valamilyen szinten kikerülted a zenéddel és Van-der Kuy-jal kapcsolatos kérdések megválaszolását. Kérlek, tudnál magyarázatot adni nekem és a többieknek, hogy mi történt a múltban?
Kedves Zeljko, jelenleg nem tartom előnyösnek, hogy elmeséljem a történet részleteit, de lehet, hogy a későbbiekben, ha meg lesz a megfelelő pillanat, téged és mindenki mást tájékoztatni fogok.
Nagy szintetizátor virtuóz vagy. Mondanál valamit a masináidról?
Hangszerem volt a TR 808-BASS LINE-SEQUENCER MC 500 ROLAND, OBERHEIM-KORG LAMBDA és ma a VIRUS-NORDLEAD-SUPERNOVA-t használom (drums-sampler akay 3200-air base 99).
Mondanál valamit a stúdiódról is? Valószínüleg "tiszta világűr"-ként fest.
A stúdióm jelenleg nem olyan „tiszta világűr”, mint ahogyan azt gondolod. Annyira professzionális, mint amit a munkám megkövetel és az összes „space”, ami megérint, a fejemből jön.
Mondanál néhány gondolatot a többi művésszel folytatott együttműködésedről?
Nem dolgoztam más művészekkel együtt. Elkészítettem a ’83-ban Hipnosis-szal kiadott Vangelis ex. Pulstar átdolgozását. M v. d. Kuy ugyanezen a címen, a Koto név alatt, az én belegyezésemmel kiadta úgy, hogy csak lemásolta azt.
Az alapkérdésem, amit az összes művésznek felteszek, hogy ki a kedvenc Italo-disco előadód és melyik a kedvenc számod. Ez a kérdés csak akkor vonatkozik rád, ha hallgatsz Italo-disco-t.
Régebben biztosan hallgattam Italo-disco zenét, igazán szeretem Tom Hooker hangját és szeretem a Self Control-t, Dolce Vita-t is, de jobban kedvelem az olasz előadókat, mint Vasco Rossi a Vita Spericolata-val. Visitors, Chinese Revenage, Jabdah stb.
Mindegyik dal egy igazi remekmű, de a Visitors volt igazán kiugró siker. Mely(ek) a kedvenc dal(ai)od és mit gondolsz, miért a Visitors volt a legnépszerűbb?
A kedvenc dalom, természetesen a Visitors, mivel ez volt a legnépszerűbb és a legfülbemászóbb.
Hány órára van szükséged egy jó dal elkészítéséhez? A kezdeteknél látod, hogy egy dal sikeres lesz?
Nem lehet így meghatározni. Mindig nagyon sok idő telik el, bizonyos napokon kreatívabb vagyok, máskor kevésbé, de ez normális. De mindig azonnal felismertem, amikor egy jó ötletem támadt, még akkor is, ha ez nem garancia a sikerre.
Mire van szüksége egy zenésznek, hogy sikeres dalt készítsen?
He ezt ismernénk, mindannyian slágerszerzeményeket készítenénk, de sajnos a zenei világ olyan, mint a szerencsejáték, egyszer nyerünk, másszor nem.
Napjainkban, instrumentális zenét alig hallunk. Miért van ez így?
Azért, mert sajnos kisebb a kereslet irántuk és végső de nem utolsó sorban nehezebb elkészíteni őket.
Koncerteket adtál? Szeretnéd, ha több lenne, és készen állsz arra, hogy többet koncertezz?
Természetesen sokat koncerteztem Európában, de nem mostanában. Azonban boldog lennék, ha a későbbiekben új koncerteket adhatnék.
Tudnál valamit mondani a video klip(jeid)ről is? Úgy vélem, igazán nagy kár, hogy mi Italo-disco rajongók, nem élvezhetjük az Italo-disco klipeket.
Tudni kell, hogy a videó klip akkor készült, amikor már a dal a toplistákon volt. A klip a Jabdah-hoz készült 1986-ban, Münchenben, de mindenesetre most is dolgozunk valamin, ami meglepetés lesz.
Néhány gondolatot mondanál az Italo-disco-ról a saját szemszögedből? Mit gondolsz róla stb.?
Sajnos nem vagyok igazán tájékozott a jelenlegi Italo tánczene terén és így, nem is fogok véleményt alkotni. Csak azt hiszem, hogy a ’80-as évek Italo tánczenéje az akkori évek zenéjének mérföldköve volt és ezért úgy vélem, hogy néhány zene még vissza fog térni..
Az új Koto már majdnem itt van. Mesélnél bővebben erről, különösen arról, hogy mikor döntötted el, az eredetihez képest új Koto-t alakítasz? Napsütéses vagy esős nap volt? Boldog voltál abban a pillanatban? Mik a terveid mára, a közeljövőre és azon túl?
Egy viharos nap volt és nem voltam igazán boldog abban az időszakban. Nagyon is dühös voltam, amikor is eldöntöttem ÁLLJ…..KOTO MÉG ÉL és ezért keményen dolgoztam. Találkoztam a TMMC tagjaival, és elhatároztuk, közösen dolgozunk az új KOTO kiadásán. A stúdiójukban együtt dolgoztam Beppe Barillivel, Alex Noceraval, Gigi Montaninivel és csapatukkal. Reméljük, sok jó produkciót készítünk együtt. Ebben a pillanatban további infóval nem tudok szolgálni.
Olvastam, hogy új dalaid közül néhányban meghagyod az Italo-disco hangzást. Ez lehetséges? Ezt azért kérdezem, mert nekem úgy tűnik, hogy sok producer megígéri a régi hangzást új dalaiban, de végül semmi. Az az érzésem, bizonyos mértékben a technika felelős ezért. Régi zenét új technikával nem tudsz készíteni. Igazam van, vagy sem? Mit gondolsz erről?
100%-osan igazad van; igazán nehéz régi zenét készíteni a mai technikával és ez is az oka annak, hogy egyesek ígérgetnek, aztán a végén kudarcot vallanak. A probléma az, hogy a művésznek kreatívnak kell lennie, de ugyanakkor marketing szemlélettel is kell rendelkeznie, hogy eleget tehessen a lemezkiadó vállalatok kéréseinek. Én azonban megpróbálok olyan zenét készíteni, amit mindig is készítettem, de meggyőződésem, hogy az előadóknak, a piacnak, a közönségnek is el kell fogadnia mindazt a változást, ami a hangzásban és a technikában végbemegy.
Mit gondolsz a mai európai disco irányzatról (Eurodance-ről)? Jut időd arra, hogy figyelemmel kísérd más Italo disco producerek munkáját?
Megismétlem, nem vagyok igazán naprakész, ami a mai disco irányzatot illeti és nagyon el vagyok foglalva a KOTO MÉG ÉL projekttel.
Mondanál valami személyeset magadról? Van valami érdekes, amit megosztanál velünk?
Néhány, érdekesnek található információ magamról: 1954-ben Parma Aquariusban születtem, Olaszországban. Házasságot kötöttem a német Martinával.
Sajnos gyerekünk nincs, de van egy kutyánk Jessi. Rendben, azt hiszem ennyi, amit mondani tudok.
Az internet számomra nagyszerű dolog. Számodra? Bővíteni fogod a weboldaladat?
Természetesen az internet jelen pillanatban a legnagyszerűbb módja, hogy reklámozzam a KOTO projektet. Tervbe van véve a weboldalam átalakítása, feltöltése teljesen új és érdekes információkkal.
Rendben, Anfrando. Nem is tudom elmondani, mennyire örülök ennek az interjúnak. Minden jót kívánok a zenédhez. Egy dolgot tudok; én és a többiek nagyon élveztük a zenédet, még most is élvezzük és élvezni fogjuk életünk végezetéig. Nagyon köszönöm, hogy ilyen örömöt szereztél nekem és sok más embernek. És végezetül, mit üzensz az Italo disco rajongóknak?
Nos, Zeljko, nagyon köszönöm az érdeklődésedet, mely igazán őszinte és köszönöm az érdekes kérdéseket, és igyekeztem a lehető legjobban megválaszolni.
Egy nagy CIA AZ ÖSSZES ITALO DISCO RAJONGÓNAK és köszönet az igazi KOTO-hoz való ragaszkodásotokért. Remélem mindannyian elégedettek vagytok.
Anfrando Maiola
-
Xtra99 #46213 Hali .
Multin :
01 - Andromeda [Space-Shuttle-Mix]
02 - Silicon Dancer Mega Mix [The First Cut Is The Deepest]
03 - Space Intro
My Mine - Zorro (Vinyl 1984)
1. Zorro - 6:11
2. Zorro (Instrumental) - 4:34
Holly Johnson - Blast (1989)
1. Atomic City
2. Heaven's Here
3. Americanos
4. Deep in Love
5. S.U.C.C.E.S.S.
6. Love Train
7. Got It Made
8. Love Will Come
9. Perfume
10. Feel Good
MICK JAGGER-SWEET THING (CDM 1993)
1.Sweet Thing (LP Version) 4:22
2.Sweet Thing (Mick's Mix) 6:56
3.Sweet Thing (D U B) 4:49
4.Wandering Spirit (LP Version) 4:18
The Weather Girls - It's Raining Men (CDM)
1-It's Raining Men 3:31
2-It's Raining Men (Instrumental) 5:29
3-It's Raining Men/I'm Gonna Wash That Man Outa My Hair (Special Version) 8:27
Belinda Carlisle - Leave A Light On
3" CD Single
1. Leave A Light On - 7" Version
2. Shades Of Michaelangelo
3. Leave A Light On - Extended Mix
Belinda Carlisle - La Luna / Vinyl, 12"
A La Luna (Extended Dance Mix) (6:45)
Remix - Steve Beltran
B1 La Luna (LP Version) (4:43)
B2 Whatever It Takes (4:43)
Sinitta - Special
1 Toy Boy (Extended Remix) (7:36)
2 Cross My Broken Heart (Hi’n’ng Mix) (6:41)
3 Feels Like The First Time (3:44)
4 Cruising (Vocal Mix) (6:19)
5 G.T.O. (Extended Remix) (7:28)
6 So Macho (Extended Remix) (5:40)
7 Oh Boy (You’ve Got A Lot To Learn) (3:26)
8 Showdown (Remix) (5:23)
9 Toy Boy (Pumped Up Mega Mix) (9:44)
10 Cross My Broken Heart (Remix) (6:40)