112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Hopsz, hát ez nem volt túl férfias.....de ugorjunk egy esztendőt.
    1986. Az előadó a W.A.S.P. A dal a Mantronic. A klip meg ugyebár magáért beszél...

• Zephyr Retiring
    Na eleget dizsiztem mára. Jöhet is valami férfiasabb zenei irányzat.
    Mondjuk svéd. Mondjuk '85-ből. Mondjuk egy jótékonysági zene...

Swedish Metal Aid - Give A Helpin' Hand (1985)

Discogs link is érdekel...
  • Zephyr Retiring
    Eggyel kevesebbet, mint kellett volna..
  • Musachy
    Mennyi söröcskét gurítottál már le a torkodon ma?
  • Zephyr Retiring
    Látom, ez a "tökfej" szleng nagy kedvenced..

És mint említetted már, angolul is tudsz. Szuper.
    Akkor talán érteni is fogod, mitől is jobb egy '85-ös "tökfej" vinyl, mint amire te ácsingózol...

• reynaud #105598
    Menj a fenébe a discogs linkeiddel.
    De ha már ezzel jössz tökfej,nézz jobban körül mit kapsz 1,45 euróért!
  • cucurbia
    Igen a boritoján a B-Toth neve is feltünik,de hogy milyen minőségben azt nem derül ki.
  • reynaud #105596
    nem fogja,és nem is számít,megszerzem amit akarok!
  • Zephyr Retiring
    Majd én :)

Csak a rend kedvéért: 1.45€ lesz..
    (druszámé meg közel 7...)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.25. 17:33:22
  • Musachy
    Akkor jól sejtettem, úgy tűnik.
  • reynaud #105593
    nagy a sansz rá hogy csak egy rádiós felvétel,tán némi köze B.Tóth Lászlónak is van hozzá,ahogy arra Allada is utalt.
    Emlékeim szerint előszeretettel játszotta a poptarisznyában Marcellina dalait.
  • Musachy
    De azért kűggyed!
  • reynaud #105591
    Ó igen Uram,erre a lemezre gondoltam!
    Visszaigazolva hogy azon az estén,remek zenei összeállítású műsorotokban bakelitről pörgőt.
    Most mondhatnám hogy egy "download" linket is mellékelhettél volna e szép fotóhoz a korongról,de nem teszem, még úgy hatna mint a "róka és a holló" esete,azaz azért dicsérgetlek mert kiakarom énekelni na nem a sajtot,hanem egy ripet a lemezről!
    Nem vagyok az a típus!
  • cucurbia
    Nyomozás 2.kör, végigböngésztem a rádiobol hazahozott nagylemezbakeliteket,válogatásokat.Csak egy válogatáson van Marcellina szám, de az a Futok az uton c.dalt tartalmazza(mondjuk a lemez a discogson sincs),illetve maga a Marcellina PJT bakelit amit megtaláltam,de azon meg csak mixben van.De mondjuk a borito infoi szerint a lemez a Magyar Rádio meg az Omega studioban készült,igy tényleg már csak az az ötletem maradt,hogy ez egy egykori rádios felvétel,amely egészben csak a rádio szalagtárában van és onnan lehetne pénzért megvásárolni,kikérni.
  • tgolyo
    Erre gondol az Úr???

• cucurbia
    Hátha kérted volna berippeltem volna.
  • mfn

Végre megérkezett :
    Giorgio Moroder - Chase
  • cucurbia
    Na nyomozásom első köre eredménytelen.A rádios kislemezek között nem találtam a keresett Marcellina dalt.Az Elviszi majd az idő/Te vagy a sztár kislemezből két példányt is találtam,meg egy Ne kötözz meg c.dalt egy kislemez B oldaláén meg a Futok az úton cimút egy másik kislemezen de többet nem.
    Majd megprobálom átnézni a válogatásbakeliteket is valamikor.
  • mfn

New Order - Blue Monday
  • cucurbia
    igen az a mix az.megusztam egy többórás lapozgatást.))
  • mfn
    Heló!Az azt hiszem a Back To Fun Megamixe volt.Majd vasárnap fel tudom rakni!
  • cucurbia
    Köszönöm,akkor egy gonddal kevesebb.A többi eltünt cd után még nyomozom,ha valamit nem találok meg sehol ujrafelvételre akkor ugyis kiirom.
  • ItaloMucsacso70
    Na akkor annak a pótlását vállalom.
  • cucurbia
    igen,de csak a 9.es cd-je tünt el.
  • ItaloMucsacso70
    ...The Best Italo by DJ Stance sorozat 9.része??
    Ami valójában 16 részt élt meg.
  • cucurbia
    De az is segithetne,ha megtudnád melyik évben rögzitetted ezt a mixet,mert akkor könnyebb lenne előszednem annak az évnek a Komjáthy-s lektorait és végignézni melyik tekercsen lehetett és mi volt.Több évet ne kérj igy hirtelen mert kb fél-egy év átlapozgatása az kb.7-800 oldal.
  • computerguru
    Ok.majd megpróbálom!
  • ItaloMucsacso70
    Ha más nem vegyél fel egy rövid részletet az elejéből a kaziról akár telefonnal is .
    Akkor talán tudunk segíteni.
    A mixek elég jellegzetesen kezdődnek .
  • computerguru
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Egy igen ritka megamixet keresek a 80-as évekből,kazettán megvan,de már nem igazán szól jól.Annak idején,mikor a Komjáthy Gyuri bácsi műsorából felvettem,de olyan gyorsan elmondta az előadót,hogy nem igazán tudtam megjegyezni,de valami olyasmi az együttes neve,hogy Big 2 Fun,való szinű,hogy nem jól írtam,de ez maradt meg bennem,a megamixben hallható többek között az Ottawan Hands Up-ja,és a Shorts Cammot Sa va-ja is.Nagyon szépen megköszönném ha esetleg valakinek meglenne!
  • cucurbia
    Na akkor fellodulva ezen,valakinek megvan a neten kerengő The Best Italo by DJ Stance sorozat 9.része??
    Az elveszett 25-30 cm-k között volt ez is,amiket most probálok több kevesebb sikerrel ujra begyűjteni,és mindenhol csak évek ota halott linkekkel találkozom.
  • Zephyr Retiring
    Bár tehetném, de nem maradhatok. Mindjárt befutnak a vendégek. Már a kávét is lefőztem nekik ;)

..meg aztán tudod...Zavaros Idők ezek...Eduardo is megmondta már: A Kocka El Van Vetve..de Várd Ki A Végét...és addig A Mérleg Jegyében, Írj Egy Dalt Nekem...
    Hagyd, hogy magamtól is rájöjjek, Nélküled már nem Fő A Fejem..
    Közben meg kicsit Jöjj Velem is...a Nostradamus által is megjósolt Csillagfény felé...

Mint látható a klipek mellett azért fotók is lettek megosztva...
  • reynaud #105572
    pedig becs.szó ,a Walla Sanyiék műsorában hallottam először,kapkodtam a fejem mi ez a baresz zene,s mivel beszélek angolul,könnyen beazonosítottam.
  • reynaud #105571
    csak maradj nyugodtan vonalban és a mikrofon előtt Zef,engem nem zavar,sőt még a zenék is tetszenek pld.,Nik Kershaw favorit nálam is.
  • Zephyr Retiring
    Már nem sokáig. Hamarosan átadom a mikrof....izé....a szót tanultabb esgés kollégáimnak...
  • cucurbia
    El sem hiszem,hogy ezt nem ismerted, régen a rádioban is halálra játszottuk:)
  • reynaud #105568
    dettó!
    Zef ma éppen D.J.-t játszik.
  • reynaud #105567
    Emeled a rangját szerény zenefórumunknak,ennélfogva örülünk ha erre jársz,s mivel néhány bakelit gyűjtő jó embernek köszönhetően,az elmúlt napokban nemcsak videó klipek lettek megosztva ,s rólad sokan tudjuk van "néhány" jó lemezed .... találd ki a többit,nem folytatom!

A közelmúlt egyik "bakelit party" műsorában live pörgött, (remélem nem CD-ről,úgy nekem is megvan) eme remek dal,mely korábban az én látókörömből kimaradt.

• Zephyr Retiring
    Egy szó mint száz, (azaz szó mi szó) számodra itt mindig van helye a szavaknak. De jómagam nem is szaporítanám tovább a szót (ezt majd később ha felébredt, igazságügyi szakértőnk is megerősítheti..) szerény szavaim helyett jöjjenek hát a szavak. Vagyis a Words.....

Az év 1982. Az előadó pedig Dávid...aki frankón retro....vagyis F.R. David..

• cucurbia
    Én nem alszom,de szóhoz sem jutok:)
  • Zephyr Retiring
    Látom, nagyon alszik még mindenki....ez bűn.....illetve nem is, mert az Ez Bűn az egy Pet Shop Boys sláger volt anno...

Ám mi most nem miattuk vagyunk jelen. Sokkal inkább egy Nik nevezetű fazon miatt. Aki 1984-ben egy érdekes témát zenésített meg.
    Ez máris a The Riddle. Az előadó pedig Nik Kershaw. A felvétel ideje 4 perc 18 másodperc...