112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Frenky70

Cher - Cher's Greatest Hits 1965-1992

http://frenky70.multiply.com
  • vviktor1
    Hazell Dean nemrég volt (albumok a #46283 és környéke)
    Reale Accademia:
    http://www.4shared.com/file/20892236/995f8f07/Reale_accademia_-_shes_mine.html
  • Italo forever
    Igen, abból pedig van elég...
  • BaltásRém
    Bocs, bocs ! Félre értettem ezt a szabályzatos dolgot !
    Köszönöm a szörcsint bigivan !
  • Frenky70

Akkor most van időd a gépnél lenni és látogatni az oldalakat!!

• Frenky70

Chaka Khan - Chaka Khan

http://frenky70.multiply.com
  • Italo forever
    Ja, basszus már megint, mindig kifogom a hétvégéket..
  • Frenky70

Mi a helyzet? Meló van?
  • Italo forever
    Nem, tényleg nem, csak most találtam ki...
  • Frenky70

Ne higgyetek neki, én nem vagyok olyan !!!

• kutijani
    Mindent meglehet beszélni csak akarni kell
  • Italo forever
    Na látod, tökéletesen egyetértek veled, kár hogy nem mindenki gondolja így!
    Frenkyvel már csináltunk egy-két meredek dolgot... már ami a dumálást illeti!
    Ugye Frenky?
  • kutijani
    Miért lennél te hunyo?

azért van az embernek szája hogy elmondja mit gondol és szerintem nagyon helyes ha az emberek megbeszélik a dolgokat!
  • kutijani
    Miért lennél te hunyo?

azért van az embernek szája hogy elmondja mit gondol és szerintem nagyon helyes ha az emberek megbeszélik a dolgokat!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Hogy a sok szócséplés helyett ezen fórum eredeti jellegére is utaljon vmi, íme, BaltásRém kérésére egy nóta. Ne nekem köszönjétek, az érdem
    Frenky70-t illeti,én is tőle organizáltam.

Hazell Dean - Searchin'

VBR (320-ig megy)
  • Frenky70

Igen ismerlek és bizony igaz.

• Frenky70

Ez igaz
  • Italo forever
    Elnézést kérek, én voltam a hunyó..
    De hát ismersz, a számat nem tudom befogni pedig sokszor jobb lenne...
  • kutijani
    Néha meg kell beszélni a dolgokat
  • kutijani
    Szia
  • Frenky70

Látom szép kis műsort rendeztetek tegnap este óta !!!!!
  • Frenky70

Szép jó napot mindenkinek!!!

• Italo forever
    Igazad van, egyszer élünk, akkor én is mosolygok
  • kutijani
  • Szuszidi
    Milyen mosolygót tegyek ki hogy lásd tréfa!? De tegnap este is tele pakoltam mosolygókkal!
    Tudom hogy nem vagy strucc de még lehetsz! Ami késik .....
    Nekem minden mindegy 1* élünk! Hajrá Joli néni!
  • kutijani
    Hello
  • kutijani
    Na ezt a témát jol szét cincáltuk

További szép napot!!
  • Italo forever
    Ok, akkor legyen a mai téma ez!
    De halkan jegyzem meg, attól hogy valaki elmondja a véleményét az már számodra kötekedés??
    Mint tegnap is céloztam rá, te már ismersz, én nem szoktam a fejem a homokba dugni!
    Vagy neked mindig minden oké, bármi történjék is?
    Mert akkor irigyellek..
  • Italo forever
    Szia!
    Nem-nem félreértetted!!
    Ezek a szabályok nem erre a fórumra vonatkoznak, hanem egy másikra!
    Bocs ha félreérthetően fogalmazt(unk)am!
  • Szuszidi
    Jó reggelt mindenkinek!
    Mai adásom témája hogy kötekedjünk emberek ki tudja meddig tehetjük meg!!
  • BaltásRém
    Ja ,és továbbra is keresem ezeket :
    luma - nineteen ninety three
    spy071 - take me mr love
    hazel dean - searchin
    reate accademia - she's mine (ezt nagyon)
  • BaltásRém
    Én nem is tudtam hogy ilyen szabályok vannak.
    Bevallom őszintén, ti is tudjátok, tettem közzé egy-két zenét, de ezek is javarészt tőletek vannak, és inkább kérincsélni járok ide. Bocs, ha nem tudok újat mutatni. Ha véletlenül ráakadok italodiskos oldalra, szólok, eddig is szóltam. Az hogy nem rakok fel mondjuk hetente egy zenét, akkor szabálytsértek ? Nincs sok időm böngészgetni, ha valami kell, akkor rátok számítok. És ti eddig segítettetek ha tudtatok, ezért köszi mindenkinek !
    Szal csak ezt akartam mondani..ha az a feltétele annak hogy itt lehessek, akkor minden nap fogok felrakni zenét, de biztos vagyok abban hogy nem fogok újat mutatni vele. :(
    Köszönettel:
    BaltásRém

• Italo forever
    Szeva!

Részben igazad van hiszen ez tényleg nincs a szabályzatban, de nem is kellett bele foglalni, hiszen aki nem csak "visz" hanem "hoz" is az
    nyugodtan megteheti, hogy elvisz ezt-azt máshova is!
    Evvel nincs is semmi baj, de ha már ennyire szeretsz idézgetni akkor ezt kiemelném számodra:
    "Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában . Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az a tevékenység egy idő után kizárással jár!!!!!!!!

Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést !!!!!!!"
    Nos én úgy emlékszem, hogy Te nem is hoztál semmit és nem is köszöntél meg semmit! Viszont úgy állítottad be a fórumot, hogy onnan nyugodtan
    lehet hozni mindent, "tele van finomságokkal"!! Valóban tele van de azért mert a tagok nem kevés munkával felkutatták vagy pedig saját archívumból feltöltötték, ja és természetesen kíváló minőségben, ami itt nem mindig mondható el a zenékről(természetesen van kivétel)!
    Mi egy közösséget akarunk létrehozni, ahol jó fej emberek mégjobb zenéket tudnak megosztani egymással és közben jókat beszélgetnek!
    Ha ebben partner tudsz lenni akkor köztünk a helyed!
    De igazad van tényleg zárjuk rövidre ezt a témát mert nem sok értelmét látom a vitának!
  • BaltásRém
    köszi a antonigémet !
  • kutijani
    Kedves ITALO FOREVER !

1. igaz régebben regiztem de valahova elkevertem a cimet és tényleg most találtam meg újra !

2. tényleg tele van finomsággal !

3. ami pedig a linklopást illeti::A szabályotok::

Az alábbiakban a fórummal kapcsolatos legfontosabb szabályok lesznek ismertetve!

A fórum főleg a 80's évek italo disco ill. spacesynth zenéivel foglalkozik,
    de egyéb más stílusú zenék is megtalálhatóak lesznek!
    Javasolt a feltöltött zenéknek ill. albumoknak a bitráta feltüntetése!!!!
    A nem megfelelő minőségű zenék figyelmeztetés nélkül törölve lesznek,
    ilyen pld. a 128kbps!!
    A fórumot csak a regisztrált tagok láthatják ill. használhatják!

Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában . Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az a tevékenység egy idő után kizárással jár!!!!!!!!

Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést !!!!!!!

A fórum moderálva van, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórum szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.

A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.

Témák törlése:

# Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
    # Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
    # Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
    # Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

# Hozzászólások szerkesztése:

# A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
    # Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
    # Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

# Hozzászólások törlése:

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    # Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    # Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    # A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    # Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    # A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
    # A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
    # Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
    # Szándékos flood és reklám esetén.

A letöltött mp3-fájlokat kizárólag saját használatra töltheted le, és azokat a letöltést követően 24 órán belül törölnöd kell!!!!

Inaktivitás esetén vagyis ha a regisztrált tag 15 napon belül semmilyen aktivitást nem mutat, automatikusan törlödik a fórumról és csak újbóli regisztrációval tud visszatérni!

A fórummal kapcsolatos észrevételeket ill. ötleteket a "moderátor figyelmébe" topicba írjátok!!
    Szintén ott jelezzétek a már nem aktív linkeket!

A fórum szerkesztősége jó munkát, zenehallgatást és kellemes időtöltést kíván a jelenlegi ill. a leendő tagoknak!!!!!!!!!!!

Ha végig olvassuk nem találok benne olyat hogy tilos a továbblinkelés vagy engedély kérése tovább linkeléshez!!!

A ti forumotokrol se ide se máshova nem linkeltem semmit!

További jó fórumozást!

Üdv: kj

• kutijani
    Jó reggelt
  • Lucky Guy
    Ha nem menne, itt van mindenféle ID3 tag-ek nélkül.

http://rapidshare.com/files/45640548/Initial_D_-_Take_Me_To_The_Top.mp3.html
  • Lucky Guy
    Ezt ki ismeri?

http://rapidshare.com/files/45638563/Initial_D_-_Take_Me_To_The_Top.mp3.html
  • Szuszidi
    Jó fejezzük be!!
  • Szuszidi
    Na jó ezt hívod reklámnak?? Ez már látszik! Ezen átugrottam!