112174
-
Cher - Cher's Greatest Hits 1965-1992
http://frenky70.multiply.com -
vviktor1 #46491 Hazell Dean nemrég volt (albumok a #46283 és környéke)
Reale Accademia:
http://www.4shared.com/file/20892236/995f8f07/Reale_accademia_-_shes_mine.html
-
Igen, abból pedig van elég...
-
BaltásRém #46489 Bocs, bocs ! Félre értettem ezt a szabályzatos dolgot !
Köszönöm a szörcsint bigivan ! -
Akkor most van időd a gépnél lenni és látogatni az oldalakat!!

-
Chaka Khan - Chaka Khan
http://frenky70.multiply.com -
Ja, basszus már megint, mindig kifogom a hétvégéket..
-
Mi a helyzet? Meló van? -
Nem, tényleg nem, csak most találtam ki...
-
Ne higgyetek neki, én nem vagyok olyan !!!

-
Mindent meglehet beszélni csak akarni kell
-
Na látod, tökéletesen egyetértek veled, kár hogy nem mindenki gondolja így!
Frenkyvel már csináltunk egy-két meredek dolgot... már ami a dumálást illeti!
Ugye Frenky? -
Miért lennél te hunyo?
azért van az embernek szája hogy elmondja mit gondol és szerintem nagyon helyes ha az emberek megbeszélik a dolgokat!
-
Miért lennél te hunyo?
azért van az embernek szája hogy elmondja mit gondol és szerintem nagyon helyes ha az emberek megbeszélik a dolgokat!
-
Szevasztok Tagok!
Hogy a sok szócséplés helyett ezen fórum eredeti jellegére is utaljon vmi, íme, BaltásRém kérésére egy nóta. Ne nekem köszönjétek, az érdem
Frenky70-t illeti,én is tőle organizáltam.
Hazell Dean - Searchin'
VBR (320-ig megy) -
Igen ismerlek és bizony igaz.

-
Ez igaz -
Elnézést kérek, én voltam a hunyó.. 
De hát ismersz, a számat nem tudom befogni pedig sokszor jobb lenne... -
Néha meg kell beszélni a dolgokat 
-
Szia
-
Látom szép kis műsort rendeztetek tegnap este óta !!!!! -
Szép jó napot mindenkinek!!!

-
Igazad van, egyszer élünk, akkor én is mosolygok 

-

-
Milyen mosolygót tegyek ki hogy lásd tréfa!? De tegnap este is tele pakoltam mosolygókkal!
Tudom hogy nem vagy strucc de még lehetsz!
Ami késik .....
Nekem minden mindegy 1* élünk!
Hajrá Joli néni!
-
Hello
-
Na ezt a témát jol szét cincáltuk 
További szép napot!!
-
Ok, akkor legyen a mai téma ez!
De halkan jegyzem meg, attól hogy valaki elmondja a véleményét az már számodra kötekedés??
Mint tegnap is céloztam rá, te már ismersz, én nem szoktam a fejem a homokba dugni!
Vagy neked mindig minden oké, bármi történjék is?
Mert akkor irigyellek..
-
Szia!
Nem-nem félreértetted!!
Ezek a szabályok nem erre a fórumra vonatkoznak, hanem egy másikra!
Bocs ha félreérthetően fogalmazt(unk)am!
-
Jó reggelt mindenkinek!
Mai adásom témája hogy kötekedjünk emberek ki tudja meddig tehetjük meg!!

-
BaltásRém #46462 Ja ,és továbbra is keresem ezeket : 
luma - nineteen ninety three
spy071 - take me mr love
hazel dean - searchin
reate accademia - she's mine (ezt nagyon)
-
BaltásRém #46461 Én nem is tudtam hogy ilyen szabályok vannak.
Bevallom őszintén, ti is tudjátok, tettem közzé egy-két zenét, de ezek is javarészt tőletek vannak, és inkább kérincsélni járok ide. Bocs, ha nem tudok újat mutatni. Ha véletlenül ráakadok italodiskos oldalra, szólok, eddig is szóltam. Az hogy nem rakok fel mondjuk hetente egy zenét, akkor szabálytsértek ? Nincs sok időm böngészgetni, ha valami kell, akkor rátok számítok. És ti eddig segítettetek ha tudtatok, ezért köszi mindenkinek !
Szal csak ezt akartam mondani..ha az a feltétele annak hogy itt lehessek, akkor minden nap fogok felrakni zenét, de biztos vagyok abban hogy nem fogok újat mutatni vele. :(
Köszönettel:
BaltásRém
-
Szeva!
Részben igazad van hiszen ez tényleg nincs a szabályzatban, de nem is kellett bele foglalni, hiszen aki nem csak "visz" hanem "hoz" is az
nyugodtan megteheti, hogy elvisz ezt-azt máshova is!
Evvel nincs is semmi baj, de ha már ennyire szeretsz idézgetni akkor ezt kiemelném számodra:
"Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában . Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az a tevékenység egy idő után kizárással jár!!!!!!!!
Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést !!!!!!!"
Nos én úgy emlékszem, hogy Te nem is hoztál semmit és nem is köszöntél meg semmit! Viszont úgy állítottad be a fórumot, hogy onnan nyugodtan
lehet hozni mindent, "tele van finomságokkal"!! Valóban tele van de azért mert a tagok nem kevés munkával felkutatták vagy pedig saját archívumból feltöltötték, ja és természetesen kíváló minőségben, ami itt nem mindig mondható el a zenékről(természetesen van kivétel)!
Mi egy közösséget akarunk létrehozni, ahol jó fej emberek mégjobb zenéket tudnak megosztani egymással és közben jókat beszélgetnek!
Ha ebben partner tudsz lenni akkor köztünk a helyed!
De igazad van tényleg zárjuk rövidre ezt a témát mert nem sok értelmét látom a vitának!
-
BaltásRém #46459 köszi a antonigémet ! -
Kedves ITALO FOREVER !
1. igaz régebben regiztem de valahova elkevertem a cimet és tényleg most találtam meg újra !
2. tényleg tele van finomsággal !
3. ami pedig a linklopást illeti::A szabályotok::
Az alábbiakban a fórummal kapcsolatos legfontosabb szabályok lesznek ismertetve!
A fórum főleg a 80's évek italo disco ill. spacesynth zenéivel foglalkozik,
de egyéb más stílusú zenék is megtalálhatóak lesznek!
Javasolt a feltöltött zenéknek ill. albumoknak a bitráta feltüntetése!!!!
A nem megfelelő minőségű zenék figyelmeztetés nélkül törölve lesznek,
ilyen pld. a 128kbps!!
A fórumot csak a regisztrált tagok láthatják ill. használhatják!
Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában . Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az a tevékenység egy idő után kizárással jár!!!!!!!!
Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést !!!!!!!
A fórum moderálva van, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórum szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Témák törlése:
# Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
# Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
# Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
# Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
# Hozzászólások szerkesztése:
# A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
# Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
# Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
# Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.
A letöltött mp3-fájlokat kizárólag saját használatra töltheted le, és azokat a letöltést követően 24 órán belül törölnöd kell!!!!
Inaktivitás esetén vagyis ha a regisztrált tag 15 napon belül semmilyen aktivitást nem mutat, automatikusan törlödik a fórumról és csak újbóli regisztrációval tud visszatérni!
A fórummal kapcsolatos észrevételeket ill. ötleteket a "moderátor figyelmébe" topicba írjátok!!
Szintén ott jelezzétek a már nem aktív linkeket!
A fórum szerkesztősége jó munkát, zenehallgatást és kellemes időtöltést kíván a jelenlegi ill. a leendő tagoknak!!!!!!!!!!!
Ha végig olvassuk nem találok benne olyat hogy tilos a továbblinkelés vagy engedély kérése tovább linkeléshez!!!
A ti forumotokrol se ide se máshova nem linkeltem semmit!
További jó fórumozást!
Üdv: kj
-
Jó reggelt
-
Lucky Guy #46456 Ha nem menne, itt van mindenféle ID3 tag-ek nélkül. 
http://rapidshare.com/files/45640548/Initial_D_-_Take_Me_To_The_Top.mp3.html -
Lucky Guy #46455 Ezt ki ismeri? 
http://rapidshare.com/files/45638563/Initial_D_-_Take_Me_To_The_Top.mp3.html -
Jó fejezzük be!!
-
Na jó ezt hívod reklámnak?? Ez már látszik! Ezen átugrottam!