112174
-
A kiejtés és hangzás alapján valami orosz new italo lehet?...
-
Másfél órát már lepörgettem az adásból, amíg ott voltál.
Hajcserral nagyon jó párost alkottok .... tényleg nagyon szórakoztató amit csináltok,visszatérek alkalmanként a rádióhallgatáshoz.
Most rohanom kell valahova,amire visszajövők,remélem itt lesz annak a dalnak a címe,előadója,melyet közvetlenül az elköszönésed követően játszott le Hajcser úr.
A cím tán : Two Hearts ??? -
Igen.nem publikus,és személyiségi perekbe sem szeretnék belemenni.
Sajnos sérült az ajkam a balesetnél,azota nehezebben megy a Répa,retek,mogyoró:(((( -
Az elmúlt napokban meghallgattam én is az adásokat, igaza van Reynaudnak, neked kijárna egy önálló műsor. Persze nem mindenáron, ahogy írtad. A műsorvezetők "karrierje" is érdekelne, dehát nyilván ezek nem publikus dolgok. Pöszítést meg nem vettem észre, mondjuk csak telefonról hallgattam a beépített hangszórójával. -
Persze hogy telefonon.Szirákról nem fog lejárni Fehérvárra az Imi tuti.
Köszönöm,valóban mindig megprobálok ugyanabban a metodikával válogatni,mint anno az "legenda" mellett,de sajnos mivel mindig van mellettem egy mv. házigazda,így rendszeresen kötve van a kezem,mert az egyik egyikük ezt nem ad szivesen a másik azt nem ad szivesen,igy teljes terjedelemben sosem tudom megjeleniteni a előre elképzelt palettát.Na mindegy ez van.Nekem sajnos nincs a hátam mgött senki,lefeküdni vagy lesz****-i sem akartam senkit hogy mikrofon elé kerüljek,és megfelelő mennyiségű pénzem sincs,hogy olyan reklámszerződéseket kössek a szponzorokkal,amiben magamat kössem ki kötelezően müsorvezetőnek(ezekre mind tudnék név szerint példát ki hogy került a mikrofon elé a mai rádiósztárok közül)
Ha valaki elhiv megyek,ha nem,akkor nem. -
Ment a tegnapi müsor linkje.Szerintem amiota elgázoltak azota kicsit pöszébb lettem én azért hallom magamon élőben is meg a felvételek visszahallgatásakor. -
Tőle a "Mania" az első számú kedvencem,sok alkalommal megfordult a korong a kezembe,az most éppen Németországban "tartózkodik". :) -
Döbbenet mit művelsz!
Robert Camero dalt tesztelgettem,pld. nagyon jó a dinamikai tartomány,olyan kiváló a rip minősége,mintha a mastertape szólna.
-
Furcsa így telefonon át ,extrém megoldás.
Meghallgatva most már adások többségét,én úgy gondolom neked járna egy saját műsor,bár tulajdonképpen amikor vendégeskedsz ,a főszerep szerencsére a tied,és jó érzékel válogatsz a zenék közt.
Erre mondhatnám ,volt kitől tanulnod,meglátszik hogy a "LEGENDA" mellett dolgoztál, egy-egy felkonferálásod is olyan Komjáthy stílus,csak a hangszín más.
Várom majd a linket,köszönöm. -
Szuper felvételek. Köszönjük! -
A -
A
kiválló "hansa" hangzás...
-
A
bohlennek meg g. harrison kellet az induláshoz :-) -
A
bohlen nélkül ő sem lett képes semmire... :-( -
multkorában valaki megemlitette és eszembehozta :
A -
Nem.Csak a Vörösmarty(régen Fehérvár) rádioban aktiv.Ugyanigy vasárnaponként,telefonon át.
Tegnap tök váratlanul ismét belöktek a mikrofon elé egy másfél órácskát,ha meglesz a linkje elküldöm. -
B1 -
A -
A -
kellemes hétvégét! :
A
-
Ez azért bonyolultabb ,összetettebb dolog.
Abban igazad van hogy senkit nem köteleznek arra egy fórumon hogy kitárulkozzon,ha mégis megteszi vállalja fel a következményeit,ne sértődéssel felvértezve tolja itt a vakert.
A "fészbúkón" is lúzerek tömege tárja nyilvánosságra privát életét,aztán amikor visszaélnek adataival,fotóival akkor kapkodja a fejét. -
hi cucurbia!
A 2017.10.27 adást választottam tegnap késő estére.
Szórakoztató, érdekes műsor volt amelyben feltűnt Haluska Imre is,akit ennyi év után jó volt újra hallani,s mint anno a "pillantásokban" egy-egy dallal kapcsolatban nem akármilyen infókat tálalt a hallgatóknak.
Szó volt Ken Laszlo - Hey Hey Guy zenéjével kapcsolatban arról hogy hazai Dj-k szavazása alapján a legjobb 80s disco zenének választották,nos én hazánkban az egyik legjobb rádiós Dj-től tudom,hogy volt 1000 világszerte népszerű lemezlovas bevonásával egy olyan szavazás melyben arra kérték ezen Dj-ket ,szavazzanak mely dal minden idők legjobb disco zenéje.
Ken Laszlo dala végzett az élen!
Hogy ennek a neten van é nyoma,majd megkérdezem az illető urat.
Maradva a "Hey Hey Guy" dalnál,évekkel ezelőtt ,valahol a neten beleszaladtam egy ha jól emlékszem "Australian " remixbe,feltehetően ezt egy Dj készítette,nem hivatalos,viszont ettől függetlenül,a legjobb remix amit én e muzsikából valaha hallottam,profi vágásokkal.
Haluska még aktív a poptarisznyában?
-
mfn #105741
Ideje visszapillantani a 70-es mega disco sikerekre is
nagy kedvenc a Robert Racic Mix 
Nights In Heaven CD (SONY TV3 CD)
Thelma Huston - Dont Leave Me This Way (Robert Racic Mix)
-
Fura ez a dolog már megint... főleg Zeftől... Szerintem itt senki sem kért (főleg nem kötelezett) senkit, hogy "tárulkozzon ki", ha valaki mégis megtette, megteszi, akkor azt csakis a saját elhatározása alapján tette és addig a mértékig, ameddig akarta.
Ez már megint valami baromság, ami talán valamiféle sértődésen alapszik. -
Köszönöm,hogy emlékeztetsz erre,és megtaláltad. A feltöltés ota nem tudok hozzáférni a fiokomhoz,elfelejtettem a jelszavam,igy sem folytatni sem modositani sem törölni nem tudom.:)) -
Zenéljünk is,ez a dal általában jókedvre derít.
-
-
Úgy tűnik jót tett neked néhány fórumozás mentes nap.
Ezek jó gondolatok,nagy vonalakban egyetértek.
Konkrétan,személy szerint,a legjobb barátaimmal szemben is megtartom azt a bizonyos "két lépés" távolságot.
Egy fórumról vagy akár egy közösségi oldalról a privát szféráig beengedni valakit,tulajdonképpen ismeretlenül,nem észszerű!
Speciel zenéről ,kulturált hangnemben nagyon szívesen beszélgetek,csevegek bárkivel,max. privát levelezésig,de ha ettől többet akar,válszeg tőlem nem fogja megkapni,akkor sem ha sértődés lesz a vége.
P.S. : Remélem emlékszel ,néhány alkalommal rád szóltam,azért már egy olyan pontig nem kéne elmenned,hogy egy live videóban bekukkanthassunk a hálószobádba is,kb ilyen szinten fórumoztál.
Az pedig unfair,hogy egy fórumon álreget használsz!!! -
ItaloMucsacso70 #105735 A net nem felejt ha tudod a kulcsszavakat szinte mindent kideríthetsz bárkiről ha az valaha szerepelt már publikusan fórumon , blogon vagy bárhol aminek nyoma van.
-
Hm...Érdekes írások.Még az hiányzik,hogy a meztelen képeket kezdjük megosztani:))Az lenne csak az igazán privát kitárulkozás:)) -
ItaloMucsacso70 #105733 Nekem csak a kollekciómat illetőleg vannak titkaim. 
Sajnos anno én is túl kitárulkoztam a neten.
-
Olyan sosem lesz már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..elkövettem azt a hibát, hogy a fórumról túl sok személyt engedtem be a privát szférámba. "Ez" ismeri "azt", ő meg "amazt" személyesen...s így tovább. A személyes találkák alkalmával a kommunikáció az addig " megszokottról" áttér csak a családra, munkára és a gyerekekre. Onnantól fogva már nem akkora poén bármit is közölni "meggondolatlanul", mert akkor jön a megsértődés.
Konklúzió: egy fórum addig jó, amíg meg tudod őrizni az inkognítódat. Amíg még vannak titkaid, amíg még tudsz újat mondani, mutatni.
Ha újra kezdhetném....
....sok minden másként lehetne.
De persze nem fogom. Majd nagy ritkán még benézek Zefként....
....és a másik már jól bejáratott regemmel leszek inkább jelen...
Jobban ügyelve az inkognítómra...
..további jó zenéket, hangulatot és fórumozást
-
BINGO !
Elnézést,elfelejtettem erre reagálni.
Köszi! -
Az a fránya eső,és a nyári meleg ... tudom nincs autód,de hívtál volna egy taxit,az első műsor alapján,nagy kár hogy nem lett harmadik rész!
Az éjszakai koktél emlékműsor tán még nem veszítette aktualitását.
Egyébként a második részt ,hétvégére hagyom,és szinte biztosan lesz azzal kapcsolatban is néhány kérdés.
Én azt nem észleltem hogy pösze lettél volna,a hadarás pedig tipikus Dj allűr,néhány másodperc alatt a vokálos részre már nem rádumálva,felkonferálni a dalt,muszáj pörgő módozatban :) .
A diszkózás nekem rengeteg jó élménnyel,sztorival párosult,de mivel a tanult szakmám felsőfokig,vendéglátóiparral is kapcsolatos a hétvégi napok (péntek,szombat) is foglaltak lettek,így be kellett fejeznem,muszáj volt pénzt keresni ....
Én a lemezeimet egy ideig "könyvtáraztam" addig,pick-pack megtaláltam amit kerestem,aztán idővel erre már nem volt energiám,így aztán jelenleg nálam is szanaszét van több ezer lemez,van hogy olyan akad a kezembe keresgetés közben amire már nem is emlékeztem hogy anno beszereztem :)))) .
PM ment ! -
Köszönöm.Sajnos eső miatt nem lett harmadik rész.Egyébként az első Éjszakai koktél is 1988 április 10 én hangzott fel,igy ez is 30 éves évfordulos,de sajnos bár probálkoztunk, idén ebből nem lett emlékműsor,ez a fránya nyári nagy meleg betett neki.
PrimaBellerina az Silicon Dream.
Bevallom,nem tudom honnan van a remix,azt sem tudtam hogy megvan,mivel véletlenül akadtam rá keresgélés közben a műsor előtt,fogalmam sincs mikor kitől kaptam.(hogy lossless-e azt sem tudom)és ha most kéne előkapnom,most sem tudnám,hogy hol van a lemezrengetegben.(főleg,hogy 20-30 lemezem eltünt,remélem ez nincs köztük)
Egyébként szerintem a második rész a 23-ai jobban sikerült azon kevésbé vagyok pösze, ennél az elsőnél meg voltam fázva.
Én sosem diszkoztam,nem szerettem a dizsik hangulatát."Csak" diszkosok között éltem a fél életem, a fiatalságom.
Ok,holnap(is)csekkolok., a mai leveledre már válaszoltam és kérdeztem.
-
Biatomi #105728 Prima Ballerina...nekem Silicon Dream jön hirtelen be -
A 2016.09.16 pillantás emlékműsor meghallgatásán túl vagyok.
Azon mosolygok jó nagyot,hogy néhány napja amatőrnek tituláltad magad,na ne viccelj már!!! .... ebből az adásból számomra kiderült hogy abszolút profi vagy,és ez nem hízelgés,kategóriás Dj vizsgám van,tehát valamennyit értek a szakmához.
Nagyon jók voltak a dalok ,pld . (Man 2 Man - Everyday ) sosem hallottam korábban.
Aztán volt a Haluska időszakból, (Marianne - Passion) favorit,nagy kedvencem,ez köszönhetően egy kedves lemezgyűjtő úriember ismerősömnek,meg is van.
Játszottatok egy "Prima Ballerina" című dalt,segíts kérlek ,pontosan ki az előadó,hirtelen nem találom a cím alapján.
és...... hát az a bizonyos "Savino" remix .... hmmmmm,biztosan tudod mire gondolok,honnan van ez neked?
Ha nem publikus írd meg privát.
Valamikor holnap ilyentájt csekkold majd a privát üzeneteid,megy majd egy válasz,és egy kérdés.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.11. 18:18:23 -
Végül is ez privát dolgod,nem is feszegetném tovább ,a szókimondás szerintem jó emberi tulajdonság,de ismered ezzel kapcsolatban a közmondásokat ...
Mivel ezek a rádióműsorok a hallgatóknak készülnek,nem pedig az aktuális szerkesztő saját szórakozására,e pénteki műsort lepörgetve én adok egy jó pontot Hajcsernak,nekem tetszik az a hozzáállása hogy nem idegenkedik az újdonságoktól.
80s zenék közt elsütni egy-egy "New Gen Italo" muzsikát,az nekem hallgatónak imponál,érdekesebbé teszi a műsort,s ha ez még egy meghívott vendéggel is párosul,aki plusz infókat tud e zenékkel kapcsolatban elmondani,emeli az adott zenei adás színvonalát.
A klasszikus poptarisznya B.Tóth Lászlóval elsősorban az újdonságokra,az aktuális slágerekre épült,tán épp ezért volt oly népszerű.
2018-ban rádió hallgatás alatt az engem teljesen hidegen hagy ami a mai kereskedelmi rádiókban megy,szánalmas,ugyanazt a néhány száz mainstream zenét adják nap mint nap,és ez csak az egyik probléma,a képzetlen nem odavaló műsorvezetők egy másik.
De az sem izgat fel ha egy italo-disco stílusra építkező netes rádióműsorban szimplán leadják mondjuk Baltimora - Tarzan Boy dalát,kell,szűkséges a speciális körítés,amiről fentebb írtam,mert különben érdektelen.
Pillantás műsorokig még nem jutottam el,a héten az esti órákban,egyet-egyet majd meghallgatok. -
Nem ez az oka a "darázsfészekbe léptem" mondatnak,hanem az hogy mikor és hol szolalok meg adásban.Mindig is szokimondo voltam,inkább néha azon kell gondolkodni mit hagyjak ki,ami nem a publikumra tartozik.
Bár én ugy érzem a 2016-os Best of pillantás műsorok zeneileg sokkal jobban sikerültek.
-
Lepörgettem azt a pénteki adást amit ma délelőtt küldtél addig a pontig amíg ott voltál.
Egészen elképesztő mennyi mindent tudsz elmondani a magyar rádiózással kapcsolatban.
Ezekből a kulisszatitkokból akár egy könyvet is írhatnál,azokon a zenei műsorokon melynek részese voltál,generációk nőttek fel.
Nagyon őszintén,nyíltan mondtad el a véleményed a mai rádiózásról,én ebben semmi kivetni valót nem látok,ha esetleg emiatt nem hívnának,az óriási baklövés volna,egy-egy ilyen műsorban a jelenléted ,szerintem emeli az adás rangját,sokkal érdekesebb mint ha úgy megy le egy adás,hogy a műsorvezető felkonferálja a zenéket,s azon kívül más nem történik.
Ez számomra érdektelen!
Ha leszel ,told az infót privát,hallgatni foglak ha a szabadidőm is úgy alakul.