112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Na már fel is ment. (ide katt)

Aztán ha majd sok sok év eltelik még, majd csak rájövök, hogy ha sz@r egy lemez, akkor az sz@r lesz bármin is hallgassam..
  • Zephyr Retiring
    Ezek a német Hansa lemezek tényleg baromi szépen szólnak
    Hozzám is eljutott egy az egyik kedvencedtől...

Azért a ZYX lemezekben csalódtam. Ugyanaz a kiadó, mégis mérföldekkel szarabb az egyik, mint a másik. Egymás után 4 ZYX és egy noname kiadó lemezeit csekkoltam ma. Majd valahová feltöltöm a sample-t róluk. Ugyanaz a szekér és a tű is, mégis mind az 5 maxi más hangzással muzsikált...
  • Zephyr Retiring
    Szép hétfőt!

Ideje egy jó zene erejéig félretenni a disco stílust
    (Hogy aztán megújult erővel ismét lecsaphasson)
    Lemezeken PCM sztereó és gyári DTS formátumok után, végre beszereztem bakeliton is a We Will Rock You című alapművet...
    (bár ez is még csak válogatás lemez)

Nem egy elhanyagolható tényező, hogy ezen az idén már 40 éves lemezen is pont úgy szól a dal,
    mintha most nyomták volna a barázdákat bele

És a klip is a fotó mellé bónuszként:

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.09.24. 10:31:19
  • Zephyr Retiring
    Erre azért még reagálnék...

Uff
    Attól függ, mi az ok. Nem mindenki rossz szándékkal nyom egy új reget.
    Nyilván akad olyan tag is, de mivel a modik látják az IP-det, sokáig úgysem titkolhatod előlük.
    De őket meg nem fogja zavarni, míg kultúráltan viselkedsz.
    Ezt most általánosságban értem, ne vedd magadra...

Természetesen nem itt használom az alteregóm.
    Egyéb (számodra teljesen lényegtelen) ok miatt van rá szükség.

És ha már benéztem...
    Egy nyilvános szolgálati közlemény: ma befutott vinylen az a 3LP-s szett, amin fent van remixben J. Rush: The Power Of Love-ja is.
    Discogson természetesen nincs fent, de fotózni tudok ha kell valakinek a zene mellé.
    Akiket érint, tudják hol keressenek...
    Uff

Az eredeti pedig így hangzik:

• Zephyr Retiring
    Letölteni? ...mi a francnak? Elkéri, (neki) odaadjuk. Ennyi.
    Egyébként most ne zavarj: franciázom...
    Íme egy kis kora esti piano fantázia '85-ből...

• Musachy
    Megvan neki (és nekem is), arról szólt a történet, hogy bizonyos helyen, ahonnan le lehet tölteni, magyar ip-ről nem megy. Állítólag.
  • Zephyr Retiring
    Ez esetben ne szervereken keresd.
    Kérd kölcsön meghallgatásra Vinylboytól őket...

• Musachy
    Melyik torrentszervereken?
  • cucurbia
    Nem tudom jelent-e valamit de a torrentszervereken a hazai ip cimeket letiltották a Silenc Circle lemezek letöltéséhez.
  • reynaud #105794
    Megpróbálkozom a lehetetlennel,2 kérés ... csak lossless!

Roby - I Just Wanna Say To Love You
    Ritch Forrest - Love And Power
  • mfn

Ma ez az album is felkerült a vinyóra :
    Brother Beyond - Be My Twin
  • Musachy
    Tegnapelőtt futás közben hallgattam (mp3), ezzel is úgy jártam, hogy amikor csak belehallgattam előtte, akkor nem tetszett. Futás közben végighallgatva meg egész jó volt.
  • cucurbia
    Nekem inkább igy végighallgatva( a két cd-n kb 4 olyat találtam ami jol szolt és nem zavarta a fülemet) az a gyanum,hogy ha valoban kiadták ezt cd-n akkor ez ilyan zyx féle fals cd lesz ahol régi szalagos vagy innen onnan összevadászott dalt tettek fel cd-re.
  • cucurbia
    dehogy adok ki pénzt érte.Max.ha Mr.Breitung küldené,de persze ő még nem válaszolt a levelemre.Igen ahogy hallgatom nekem is gyanus az egyik jol szol, a másik nyávog,,fülesen hallgatva egyáltalán nem egy cd minőséget hallok:((
  • wmallas
    Az egyik kiadványt megkaptam wav-ban...a fele mp3,ráadásul 192-es, Ha pénzt adsz érte jól gondold meg....
  • reynaud #105788

Találtál olyan oldalt ahol lossless árulták vagy Axel .... ?
    Gyere dumálni ha van most időd privát.
  • cucurbia
    Na elvileg flacban megvannak.Azért majd ellenőrzöm.
  • reynaud #105786
    Egy próbálkozást megér a dolog,belehallgattam a zenékbe,ezeket lossless begyűjteni,több mint érdemes volna.
  • cucurbia
    Ismerem az oldalt már,csak én ugy láttam mintha kissé nem frissülne az oldal?lehet már régi?Semmi friss infot nem látok régóta.
  • reynaud #105784
    Azt gondolom kérdésedre a választ hiteles forrásból, egy ( Axel Breitung ) nevű úr adhatja meg.
    Láthatsz ott egy mail címet,írj neki.
  • cucurbia
    Ezeknek nem mp3 (!!) előfordulásárol,fellelhetőségéről tud valaki valamit?
    Silent Circle :Chapter 80ies Unreleased
    Silent Circle: Chapter Italo Dance Unreleased
  • zsoltford
    üdv, ez a leghallgathatóbb verzió amit eddig hallottam erről a kiadványról.
    ezt már bedigiztem 2 szer, másik lemezjátszóval, úgy tűnik ez a lemez ezen szól türhetően.
    hangerőt rá! :-)
  • Musachy

Claudja Barry - Secret Affair (Royal Affair)
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.17. 09:33:20
  • cucurbia
    Megnyugodtam.
    Éppen visszahallgatva az adásokat emlitettem,hogy ez a felvétel állandoan puffog az elején,és sosem akadt a kezebe olyan változat amelyik normális lenne.Persze,mivel a világ összes lemeze nem mehetett át a kezem között mindig reménykedem abban,hogy valakinek van egy olyan is amelyik nem puffog az elején:))
    De ezek szerint nem mondtam akkora hülyeséget.
  • mfn

Az egész világ gyászolja még a 4 hete elhunyt Soul Queent Aretha Franklint.Olyan sztárok is mint George Michael is akartak vele dolgozni.Ez 1986-ban sikerült is neki és megszületett a Duett a Soul királynőjével ami hamar világsiker lett.Már sajnos mind a ketten elhunytak Aretha csendesen Michael körül még áll a bál a hagyatéka körül volt barátja és a családja között.Pörögjön egy remek Dance Remix a Duett-től melynek címe - Tudtam hogy várni fogsz rám
    A. Franklin & G. Michael - I Knew You Were Waiting (Dance Remix)
  • allada67
    Köszönettel, én is vittem.
  • Musachy
    Érdekes, ezt meghallgatva már nem is olyan rossz...
  • Musachy
    Persze sokszor később jöttem rá, hogy egy-egy zene mégis tök jó, nem mindig lehet egy-két taktusból ezt eldönteni.
  • cucurbia
    Hát igen én is anno amikor elém vágott a Haluska kb 60 lemezt egy hétfői napon kéthetente és volt kb 3 orám arra hogy rögzitsem ami kell, 20-30 másodpercek alapján kellett hogy döntsek,nem volt idő mindent dalt végiglemezni.
  • cucurbia
    Ó köszönjük a magam és Raynauld nevében is(akinek meg nem tetszik az ugorja át ezt a két bejegyzést koment nélkül)

Na ilyenkor jó ez a forum,nem amikor egymás izlését fikázzuk:)
  • carbit
    Parancsolj!
    LORIS HILLDEBRAND - Blue Heart.wav
  • Musachy
    Pedig akkor még igencsak "aktív" voltam. Lehet, akkor sem tetszett. Anno én is rengeteg zenét kidobtam, csak belehallgatással szelektálva.
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.16. 15:08:43
  • cucurbia
    1990-es én nekem tetszik,ez a lényeg:)
    Nincs meg valakinek a Mix verzioja?
  • Musachy
    Jól mellétrafáltam akkor, de ez nekem kimaradt, ha régi. Mondjuk nekem nem is igazán tetszik.
  • reynaud #105769
    jó választás volt !
  • cucurbia
    igen,,még a 2016-os pillantás műsorokhoz játszottam ki néhány cd-re régi rádios tekercseket és azok a cd-k voltak ott előttem,arrol választottam bucsuzásul.
  • reynaud #105767
    Igen ,erre gondoltam,köszönöm !
    Nekem ez nagyon tetszik.

Olyan mintha "Sharon ‎– Love Is A Soul Mistery " ikertestvére lenne! :)
    Miről pörgött ez a műsorban,tán a te egyik kijátszásod volt?
  • zsoltford
    :-)
  • zsoltford
    hangerőt rá! :-)
  • cucurbia
    Mivel én választottam tudom fejből.
    Loris Hilldebrand ‎– Blue Heart