112174
-
Végre valahára megértük azt is, hogy normális zenéket is hallgatsz... 
Ennek örömére feltettem az egyik pörgetőmre egy másik kedvenc előadód '82-es zenéjét is. Utolsó előtti track..
(ha nem látszana a felirat netán: Hot In The City a dal címe..
)
-
Le is pörgettem rögtön kétszer egymás után! 
-
Na de pont az a szitu, hogy itt Eddie arról panaszkodik, hogy a csaja állandóan csak bulizni akar és kimaradozik éjszakánként, megadja a számát minden fazonnak... szóval a parti nem nála van! 
Viszont nekem is kedvencem és ma fel is teszem a kis 7"-os korongot, csak sasold.
-
Ez a sablon szöveg pont úgy hangzott, mintha nálad party lenne minden időben...
Pedig '85-óta tudjuk jól, hogy party minden időben csak Eddie Murphy-nél lehet...
-
A téma érdekel. Ma is meghallgattam néhány lemezt. Most is megy épp a lemezjátszón Rick Springfield Tao című albumának B oldala. -
Igazából igen... -
Ez az, hogy csak felületesen. Mintha már nem is érdekelne a téma...pedig...inkább a holnap ne érdekeljen!
-
Ha te mondod,legyen úgy!
Ez a "mostanában ritkán jár erre" megmosolyogtató ... biztos a holdra vagy a marsra járnak az anno itt aktív userek,s ott nincs internet ... :))) ha én segítséget kérek s majd kapok, a minimum hogy elbrekegek egy köszit! -
Neeem. A topikgazda biztos nem olyan, csak mostanában ritkán jár erre.
Elkerülte a figyelmemet, igazából elég felületesen futottam végig a sorokon. -
Tán azért kerülte el a figyelmedet hogy Wind mester bravúrosan felismerte,mert a user a jelek szerint elfelejti megköszöni. -
Már lentebb jelezte wind kolléga a megfejtést... -
Na most tudtam meghallgatni, miután letöltöttem, de nekem nem ismerős. -
A még fent lévőknek szóljon egy kis esti zene a sötét éjben..
1984-ből. Az elkövető Anne Clark...
-
mfn #105870
Gay Buster - Sei Donna (Italian Version)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.10.14. 17:23:49 -
mfn #105869
A La Carte - Doctor Doctor (Long Version)
-
mfn #105868
Nagy zene
Jean Louis Levant - Say -
https://www.discogs.com/Milk-Coffee-Indianapolis/release/1477812 -
mfn #105866
Classic 70`s U.S. Disco
(Mixed Masters Vol.2 CBS 1989)
Melba Moore - You Stepped Into My Life (12 Inch Version)
-
studiohits #105865 kellemes hetveget!
-
studiohits #105864 Time Bandits - Wildfire (Special Meltdown Remix)(1987)
Time Bandits - Wildfire (Special Meltdown Remix)(1987) -
Elmúlt éjfél. A hölgyek ilyenkor már alszanak. Kivéve az éjféli hölgyet, aki ilyenkor még nagyon is éber.
Dieter Bohlen szerzeményét a legtöbben Chris Norman-től ismerik.
Így most nem tőle, hanem inkább egy hazai előadótól hallgathajuk meg eme időben mindenképp ideillő zenét...
-
Igen. Ez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy 1 MB-os mp3 hangfájl, ami Grosics Péter tulajdona.
Nagyjából ennyi amit tudni lehet róla jelenleg...

Francért nem használod a zippyshare-t, mint itt javarészt majd mindenki...
-
mfn #105861
Black Gorilla - Gimme Dat Banana
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.10.12. 20:08:53 -
Nahát, itt van Breki!
De sajnos ez így ebben a formában nem működik. Legalábbis én nem tudtam meghallgatni. Talán a jogosultság nem jól van beállítva?
-
Sziasztok
Ezt felismeri valaki?
https://drive.google.com/file/d/1S_z9JhHszQB5ggKFfzrl-5vvzSpNM57m/view -
Rocktóberi fergeteges látogatottsági rekordokat döntögető sikerünknek köszönhetően..
..
jöjjön most a változatosság kedvéért valami táncolhatóbb stílus...
A lemezjátszókon (lemezjátszómon) máris pörög...
..Carol(e) Hitchcock - Get Ready-je 1987-ből.
Kellemes hétvégét, jó zenéket!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.10.12. 10:29:43 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább szerbül, horvátul és esetleg még szlovákul. És nem mostanság, hanem évtizedek óta. Bár nekünk magyaroknak mindig is Újvidék marad. Tudom hol van, csak elmélkedtem, mert újvidéki tévéadást néztél. Ugyan pesten is be lehetett fogni még akkoriban (novi sad néven) de mi igen ritkán néztük. Volt ugyebár helyette "rendes" állandó magyar nyelvezetű földi adó. Mindjárt kettő is...
Visszatekertem. Már a kezdetektől felhívtad a figyelmet a t(h)rash metál mellőzésére ott, pedig ismerek elég sok jó zenét abból a stílusból is, ami pár hozzám hasonló zenei beállítottságú fazonnak örömet okoz(na)..
Csak a rend kedvéért, mutatok is egy '85-ös örök klasszikust a stílusból..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak azért kérdeztem, mert a Felvidékről egy szót sem ejtettem, Újvidék meg mostanság Novi Sad. De az nem Szlovákiában van. Mindegy is.
Mostanában valóban inaktív vagyok ott, de hogy onnan az jött le, amit leírsz... több, mint fura. Vagy ha a memóriád ilyen tré, akkor tekerd vissza és nézd végig. Akad azért pár olyan, ami nem ezt tükrözi.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.10.08. 12:47:34 -
Közben pörögjön is egy '81-es Roni nóta...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak úgy elfilóztam rajta. Az én őseim közt olyan népcsoport is akad ha nagyon visszatekerünk az időben, akik ma ki nem állhatják a magyarokat, holott mind egy területről származunk. Érdekes lenne hallani hogyan vélekednének ma egykori felmenőink rólunk. Felvidék, Újvidék egykor mind ugyanaz a terület volt. Mára meg megértük azt az időt, hogy hol egykoron őseink magyarul beszéltek, ott ma szájbavernek ha magyarul szólalsz meg..
Zenei irányzatok iránti állítólagos rajongásod kissé túlzás. Legalábbis a plézsörbéli zenei megnyilvánulásaid nem azt tükrözik, mennyire széles körű az ízléspalettád..
Persze az is elképzelhető, hogy valamiért nem hallgatsz különböző stílusú zenéket mostanság...amivel egyébként nincs is semmi baj.
Mozart sem hallgatott Duran Duran-t, ugyanakkor a Duran Duran egykori tagjai minden további nélkül hallgatthattak akár Moz(z)art-ot is..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.10.08. 11:06:31 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végülis, nagyszüleim elmondása szerint voltak felvidéki (ma Szlovákia) felmenőim is meg németek is... de ezt honnan vetted?
Ma sokféle más zenei irányzatért képes vagyok rajongani, persze vannak kivételek. -
Nem gondolod, hogy így 9 év és 5 hónap után még egy kissé korai...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elárulni, hogy felvidéki gyerek vagy?

Régi szép idők, mikor még disco-euro-italo fan voltál...
Mert most mi vagy?
-
A cigány cici! Hát igen, ekkor én már rég disco-euro-italo fan voltam. Nagy kedvenc volt ez is. Lévay Tiborról nem tudtam ezt a magyarországi dolgait, csak azt, hogy vajdasági. Akkoriban ez meg a Gimbes Gambes is ment az újvidéki tévében, én ott láttam. -
Kelkemes (r)októberi hétfőt.
Mára választott diszkózeném szövege '84-ben egy budapesti ágyon íródott.
Olvasást is kedvelő látogatóinknak itt olvasható (katt) egy jó interjú a zeneszerzővel. Maga a választott zene régi kedvencem (emlékeim szerint már a kezdetektől), ami márcsak amiatt is meglepő, mert akkoriban (akárcsak a jó öreg Tibi bácsi
) magam is inkább a rock zene felé kacsingattam ízlés terén még. A diszkó iránti szerelem csak valamikor egy évvel később tört rám elementális erővel és tart is a mai napig rendületlenül...
Szóljon tehát az a dal, ami valahol a tudattalan tudatom legmélyén nekem is (akárcsak Tibcsinek) megolvasztotta fagyos kő (rock) szívemet..
Nem először és remélhetőleg nem is utoljára..
-
maxi71 #105849 Szia!
Kris Tallow nagy kedvenc, köszi szépen.
-
Ma este nem fogok én sem végtelen sztorikat mesélni...
De Limahl-t azért végtelenül szívesen meghallgatom.
Jöhet is egy ritkábban játszott extended verzió a Végtelen történetből.
Szép estét, jó zenéket a jelenlévőknek. -
Még mindig belebotlok korábban nem ismert 80s zenékbe.
Ez is egy jó italo-disco Görögországból.
Sharp Ties - By The By (1986) -
mfn #105846
Lizzi - Happy (1988)
-
mfn #105845
Demis Roussos - Island of Love
Kool & The gang - The Throwdown Mix
Kris Tallow - Mister J
Motorcity Allstars - The Motown Medley
-
Igen. A CD 4 hónappal megelőzte a vinylt.