112174
-
udv mindenkinek! -
Xtra99 #49341
V.A.-Italo Disco Souvenirs Vol.1
P1
P2 -
Xtra99 #49340 Sziasztok .
Egy remek lejátszó :
-Full jetAudio 7.0.3.3016 Plus VX
-ezt követően extract , majd másold be a prg. könyvtárba :
Update to jetAudio 7.0.5 Build 3040 Plus VX
-
Privi ment! -
.A.-Italo Disco Singles Collection Vol.2
Artist: V.A.
Album: Italo Disco Singles Collection Vol.2
Format: mp3
Bitrate: 320 kbps
Size: 187 mb Rar5% recovery
Covers: TIF
http://rapidshare.com/files/74073479/V.A._-_Italo_Disco_Singles_Collection_Vol.2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/74043416/V.A._-_Italo_Disco_Singles_Collection_Vol.2.part2.rar
Az első résszel minden Ok, remélem ezzel is! -
Egy kedvencem...
[b]Alberto D Arco-Dai dai dai dolce vita.
mp3 320k (lp) 6:00 extended
http://www.speedyshare.com/602409878.html -
Mozzart - Malice & Vice (Extended Mix).mp3
http://www.speedyshare.com/269362669.html -
[b]MOZZART-JASMIN CHINA GIRL
WAV HQ 6:30 (LP) EXTENDED VERSION
KLIKK
Pass:mflex -
egyeki #49334 A speddy.az nagyon jó.
Köszi. -
Feltöltöm a speedy-re ,de most épp a Jasmin csorog felfelé és 68mb a wav file...vagy addig valaki feltölti neked máshova... -
egyeki #49332 Nagyon szépen köszönöm "jük"
Előre is. -
egyeki #49331 Egy szám a rapidon, nekem szinte elérhetetlen.
Bocsi egy fix "ipés ". -
sputyi #49330 Köcce várjuk ! :O) -
Mi az, hogy elérhető távolságra? -
Lp-ről digiztem be,egyébként az én kedvencem Mozzart-tól a Jasmi China Girl..bedigizem azt is aztán feltolom losslessben... -
egyeki #49327 Sziasztok.
légyszi.Tegyégyek, már elérhető, "távolságra".Ha lehet.
Hogy, én is megtudjam hogy mi volt az a szám.
mert Fancy:élt
él
élni fog!
-
Fancy az italo,-eurodisco legnagyobb és legsokoldalúbb művésze.1946 július 7-én Münchenben született,bigott katolikus családban,spártai nevelést kapott talán ezért vett extrém-vonalú irányt...Mindíg is a zene volt számára az egyetlen amelyben max.örömét lelte.Sokan mint a "müncheni taxis"ismerik,bár főiskolát végzett,pszichológiával,ezoterikával és sok más tudományos vonalú dologgal foglalkozott,(gondolom első sikertelen éveiben száguldhatott a sárga Mercivel..).Pályafutását a zenében a Hansa kiadónál kezdte 1970-ben,ahol Tess Teiges,Tess&Kess néven jelentetett meg főként kislemezeket,továbbá Sabina Sauvant és más "b&c kategóriás"deutsche-welle előadóknak írt zenét.Áttörést Anthony Monnal való megismerkedése(A.Lear managere,a Saragossa Band alapítója..)után a Slice me nice hozta meg számára,amely az egész világon nagy sláger lett(USA BIllboard,top10),ezt további klassz dalai követték.A Get your kicks című első albumáról 6 kislemez került listákra.A befolyó pénzekből alapította a Hurricane stúdiót ahol olyan discoelőadók teljes pályályát vezette,mint Grant Miller,Linda Jo Rizzo(ex Flirts),Paul Mc Douglas,Total Toly,Mozzart,Paul Lander,Tom Carabba,Tom Spencer,Charlie Glass,Siegfried&Roy(zenék a show-hoz),Gloria Gray,Red Wire,Timerider,Blackgammon,Hurricanes..,remixeket alkotott Den Harrow,Scotch,Pet Shop Boys,Koto,Miko Mission...produkcióiból.Így összesen 88(!)maxit alkotott,és megannyi albumot,Fancy néven 12 stúdióalbumot,több mint 60maxit/kislemeztés 7 válogatást jelentetett meg.3xvolt az USA Dance-Billboard top10-ben,10x a német top20-ban,és számos európai ország top10-es,20-as listáján.Spanyoloknál a Bolero(amelyről a Bolero-mix is a nevét kapta,amely igen népszerű ma is a jelenlegi aktualitásokkal),hat hónapig volt Nr.1.
Jelenleg 56 évesen Pobenhausenben él,egy farmon sok állat közt,és évi 5-6 fellépést vállal.
Bobby Orlando (a kanadai disco császár)nyilatkozta róla egyszer,hogy a discozenei körökben a legintelligensebb művésznek tartja.(Ezek utan biztos,hogy a kifizetetlen számlák miatt taxizott anno,ha..) Ő az egyik alapköve az Italodisconak, függetlenül attól, hogy valójában németországban születtek slágerei...
Fancy közismert pályafutása 1984 körül kezdődött, amikor a "SLICE ME NICE" (darabolj fel nagyon) vagy a "CHINESE EYES" (kínai <lány> szemei) c. dalok születtek. Fancy 12 éves korában gitározni kezdett tanulni, példaképe volt Ted Harold (?kiaz). Fancy faterja gyári dolgozó volt, így túl sok anyagi segítséget nem kapott gitáros pályafutásának kezdetén. Így kénytelen volt együttesbe tömörülni, mégpedig a Mountain Shadows (hegyi árnyék) nevezetű bandába, mint gitáros-énekes. Később egy Todd Canedy nevű zeneszerzővel megiratta első slágerét, a slice me nice-t. Egyébként Todd akkoriban Amanda Lear zeneszerzője volt. Az első lemeze "Get Lost Tonight" (veszíts el éjjel) már a listákra is felkerült. 1985 ben a francia köztelevizióban bemutatkozott első fellépése a nagyvilág előtt... Aztán jött a nagy átütő siker, a Bolero. Ez a dal hat hónapig slágerlistán volt. Aztán 1986-ban Amerikában, németországban, svédországban is Ő lett az egyik kedvenc. A "Lady Of Ice" (nő jégből) c. dala majd a "China Blue" c. dal további slágerekké váltak. A legismertebb és a szakma által is elismert albuma azonban a "Flames Of Love" (a szerelem lángjai) volt 1987 táján. Ez az album már a német ZDF adó által éjjel-nappal játszva volt. További albumai (pld. All My Loving - 1989) már sajnos nem lettek ilyen sikeresek, de így is jócskán beírta magát a poptörténelembe Fancy. Sajnos ő is beleesett a RAP és a korai TECHNO őrületbe, amikhez valljuk be nem sok köze volt, hiszen nem egy néger rapper alkat. Ezért hát itt a karrierje csúcsán nem tudott az 1990 körül beköszönő új divathullámokon megfelelően lovagolni. Később, 1995 körül a "Blue Planet Zikastar" albuma jelent meg. Egy kicsit visszaidézve a nyolcvanas éveket. 1996 Áprilisában a "Clolours Of Life" (az élet színei) albummal jelentkezett.
Fancy egy hihetetlenül energikus alkat, mint pld. Dieter Bohlen, aki egyébként honfitársa is. Később szerzői oldaláról is bemutatkozott (Grant Miller) - Lost In Paradise (a paradicsomban elveszve)
Fancy a magánéletében -természetesen- egy normális, békés ember. Pszichologiát tanult, ezoterikával foglalkozik, és egy kicsit elvont irányba is elment. Szereti az állatokat (hiszen gyerekkorában egy farmon lakott).
-
sputyi #49325 Hála neki,hogy váltott és elkezdett zenélni. Ha mostanában hallgatom még mindig libabőrös leszek !! :O) Yes !!
-
Én is nagyon szépen köszönöm. 

Nagyon szépen szól.
-
atiapuka #49323 Szevasztok!
Én emlékszem, Fancy-től a Slice me nice volt az első, amit hallottam, és amivel bevágódott nálam valamikor 80 táján.
Tudtátok, hogy ő valamikor taxi sofőr volt, s utána kezdett zenélni? -
sputyi #49322 Hát igen a maga korában az egyik legjobb előadó volt Fancy. Az egyik kedvenc tőle a Spy In The Night ! Mégegyszer köcce az uppot. :O) -
Nincs mit "Fancy"-ék ,anno nagyon eltalálták ezt a számot!
Egyébként a Malice & Vice halk mély háttér szövegét maga Fancy énekli :) -
sputyi #49320 Woow ! Ez gyors volt. Nagyon köszönöm !
-
[b]Mozzart - Malice & Vice (Extended Mix).
mp3 320kbps 5:25
Klikk -
sputyi #49318 Még egy kérés ! Ha valakinek megvan nyomja már fel ezt a muzikot jó minőségben. Mozzart - Malice & Vice Big THX ! -
sputyi #49317 Helló ! Nekem kellene ,hogy tudnánk összehozni? Esetleg lemezre kiírva postai utánvéttel fizetve? Vagy bármilyen megoldás érdekel. THX -
Szevasztok Tagok !
Köszi a zenéket !!

-
vviktor1 #49315 Dj.Evian - Italoradio4you mix vol 1.:
http://www.4shared.com/file/31719368/7ea8494d/DJEvian_-_Radioitalo4you_Mix_1.html?dirPwdVerified=43ad9ab8
Profi a koma, a vol.2-t a 90-es fórumba linkeltem, az oda passzolt. -
atiapuka #49314 Szia Crosbi!
Arra szeretnélek kérni, hogy nem tudnád a V.A.-Italo Disco Singles Collection Vol.1-et feldobni a speedshare.com-ra is?
Köszke -
Sing-Sing - Halál a májra No:2 -
Sing-Sing - Halál a májra -
Nincs tesztelve mert várakozok a rapidon.
V.A.-Italo Disco Singles Collection Vol.1
Artist: V.A.
Album: Italo Disco Singles Collection Vol.1
Format: mp3
Bitrate: 320 kbps
Size: 188 mb Rar5% recovery
Covers: TIF
http://rapidshare.com/files/73520940/V.A._-_Italo_Disco_Singles_Collection_Vol.1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/73507622/V.A._-_Italo_Disco_Singles_Collection_Vol.1.part2.rar -
koszi!!! -
-
udv, szeretem ezt a sorozatot...
boritod is meg van hozza?
koszi!!! -
Title - Dance Memories Mix volume 26
Genre - ItaloDisco
CD - Not Released
Mixed - TONO
Format - MP3
Bitrate - 256 Kbps CBR, Lame 3.96 Codec
Time - 63:36
Size - 118 Mb
Uploaded - Rapidshare.com
1. LOVABLES - It's Beautiful
02. KOTO - Jabdah
03. GRANT MILLER - Wings Of Love
04. WHY NOT - Smile (intro only)
05. DEN HARROW - Future Brain
06. ALAN BARRY - Tell Me The Reason
07. LASERDANCE - Humanoid Invasion
08. THE TWINS - Time Will Tell
09. ROFO - Rofo's Theme
10. PHAEAX - Talk About
11. X RAY CONNECTION - Replay
12. NEW ORDER - Blue Monday
13. JOCK HATTLE - Yes, No Family
14. PATRICK COWLEY - Megatron Man
15. DEN HARROW - To Meet Me
16. MICHAEL FORTUNATI - Into The Night
17. MICHAEL FORTUNATI - Give Me Up
http://rapidshare.com/files/74991740/TONO-26.part1.rar
http://rapidshare.com/files/74992181/TONO-26.part2.rar -
italo67 #49306 Szi! igy van meg nekem is csak sajnos.nem tudom már hogy honnét töltöttem le( ha meg van a hogy ki ez meg mi ez,akkor légyszi küld el üzibe.elöre is köszi. -
mp3 320-ban van -
Szevasztok Tagok !
A következő zenére lenne szükségem, már a szilveszter jegyében. Remélem valaki tud benne segíteni, bár nem ez a zene jellemző a fórumra, de talán mégis ....
SING SING - HALÁL A MÁJRA
Köszönöm az italozók nevében !
Ave ! -
Igy már működik, de sajnos nem segíthetek, sosem hallottam a zenét.
Legközelebb ne tégy pass-t ha lehetséges.