112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• jobb
    Esetleg nincs meg valakinek Presser Gábor - Electromantic című albuma?
  • Italo forever

T.Ark - Move it (remixed by luis rodriguez)
  • Italo forever

T.Ark - How old are you
  • jobb
    Köszi szépen!
  • Italo forever
    A szám címét nem tudom pontosan de Presser Gábor a szerző és Ő is játsza ez tuti!!
  • Italo forever

T. Ark - Undercover lover
  • jobb
    Hello!

Légyszíves mondjátok meg ki az előadó és a szám címe. Slágeren hallottam, nem a legjobb minősége, és windows media player classic-ka tudtam lejátszani.

http://www.speedyshare.com/600294581.html

Köszi
  • Italo forever

T. Ark - Count on me (remixed by k.b. caps)
  • Italo forever
    Egy régi klasszikus!

Creatures - Believe in yourself 320k
  • Wescone
    Hah!
    Rájöttem, hogy szét lehet darabolni WinRAR-al a file-okat!
    Ha ez hétköznapi dolog valakinek ne vigyorogjon! Én ilyet eddig még nem csináltam, nem volt rá szükség.

Itt a VIDEO: Secret Service - Flash In The Night

Part 1
    Part 2
  • Italo forever
    Wish Key - Last Summer
    Wish Key - The One You Love
    Wish Key - Orient Express
  • Italo forever

Wish Key - Make It Up
  • Italo forever
    Jó kis italo zene!

Wish Key - Acumbacha
  • bakterzoli
    Akkor próbáld meg ezt, igaz ez csak (128):
    Rocky
  • imre07
    Én is csodálkozom rajta!
    Csak úgy lehet, hogy valamit a Néro is konvertál!
  • Italo forever
    Szia!
    Köszi szépen.

Esetleg valakinek 320-ban?
  • tgolyo
    Sziasztok!
    Ez pedig kislemezről van.:
    Fancy - Slice Me Nice
  • Wescone
    Wav-ot ir DVD-re Nero-val és azt a DVD lejátszó lejátsza? Azt nagyon megnézném...
  • okiland
    Nagyon szépen köszönöm, viszont olyan lassú a szerverük, hogy kb 400kb után ledobja!
  • imre07
    Hali!
    Én 48-ra konvertáltam fel a 44,1-et DVD audió creatorral a gazdaságosabb tárolás érdekében, reménykedve, hogy bármilyen DVD lejátszó lejátsza, mert ez valamiféle DVD hangszabvány is. (egy DVD-n mégiscsak több hely van)
    Nos, az történt , hogy az első generációs Samu DVD lejátsza normálisan, a legújabb HDMI kimenetes Toshibámon pedig nem tudom úgy beállítani a hangkimenetet,(mintavételezést) hogy normálisan kijöjjön. Lejátsza, de rettenetesen torz hangon, szinte felismerhetetlenül. Számomra ez is rejtély. Bár itt azt hiszem, Italoforever kollega azt állította, Néróval ír 44,1-et DVD-re, és azt DVD-n simán lejátsza. Lehet, hogy a Néro bizonyos beállítás mellett felkonvertál? (DVD audio létrehozása?)
  • bakterzoli
    Szia Cimbi!
    Fable Time - Russia Russia (160)
    Go klikk !
  • Italo forever
    Üdv!

Megvan valakinek jó minőségben a "Fable Time - Russia Russia" című nótája?
  • Dióka
    sziwi!
  • Wescone
    Kösz Dióka!
  • Wescone
    Thx! Az nekem is eszembe jutott, hogy a Nero átdolgozná 44,1 kHz-be ha Audio CD ként próbálnám megírni.
  • Wescone
    Nekem is bejött annó az a szám.
  • bakterzoli
    Rocky V - 1990

1. That's What I Said
    2. All You Gotta Do Is Sing
    3. No Competition
    4. Go For It! (Heart And Fire)
    5. Take You Back (Home Sweet Home)
    6. The Measure Of A Man
    7. Can't Stop The Fire
    8. I Wanna Rock
    9. I Thought U Were The One For Me
    10. Keep It Up
    11. Feel My Power

Rocky V
  • okiland
    Sziasztok!!

Amit keresek az igazából filmzene, csak abban a fórumban (még) nem tudtak segíteni.
    Joey B. Ellis - Go For It
    Ez a ROCKY V. filmzenéje (az egyik), de ha valakinek az egész album meglenne az lenne ám a TUTI!!!

Köszönöm előre is!
  • Trend Boy #49447
    Én nem probáltam, de hogy nem lesz kompaktibilis, az tutkó...
    Viszont az emlitet 96/24 kiírható, mert valójában ez lenne a DVD Audió szabvány, de már ebben sem vagyok biztos, mert láttam ettől eltérő DVD audió-t is... (192/32:DVD9)

• Italo forever
    Egy nagy kedvenc!

Shooting Party - I Go To Pieces ( Extended )
  • Wescone
    Kérdés! Mi van, ha 48-as wav-ot irok CD-re? "Gondolkodóba ejtem" a lejátszókat?
  • Wescone
    ...és annak hangja.
  • Wescone
    Na igen. Erröl eszembe jutott a hajdani RFT Concert 2030-as lemezjátszóm...
  • Dióka
    ez egy jó kérdés.

az emberi fül általában 20 kHz-ig hallja a hangokat. persze csak általában,mára már tudjuk, hogy valamelyest hallunk (érzünk) ám feljebb is. 1 okos fickó szerint kétszer ilyen gyakran kell mintát venni, és a(z akkori)szűrők tökéletlensége miatt valójában egy kicsit 40 kHz fölé kell menni, de többségében a frekvencia választását a CD fejlesztésekor,tehát (a 70-es években) használt berendezések határozták meg. A hang merevlemezen való tárolása akkoriban nem volt célszerű, mert a másodpercenkénti 1 Mbps kapacitás is drága volt, ehelyett a fejlesztésnél videófelvevőket használtak, a mintavételi értékeket fekete és fehér jelként tárolva. ekkor kiderült, hogy a 44100 mintavétel/másodperc mind az NTSC, mind a PAL video rendszer formátumban is előállítható. Így tehát nagy lett a kompatibilitás a rendszerek között. Ezt az értéket vette át a CD szabvány is.

A profi hangtechnikában már akkor is azért választottak 48 kHz-et, mert ez (egész számú) többszöröse az egyéb gyakran használt formátumoknak, pl. a telcsik 8 kHz-ének. Bár szerintem is és a egyes szakmai körök szerint is egetverő különbség nincs a 44/48 között direktben, nemúgy persze a 96,192khz stb. és az ezekből történő visszakonvertált hangállományok között.
  • tgolyo
    Gondolom ehhez nem kell kommentár:
  • Wescone
    Azt nem értem, hogy miért 44,1 kHz a CD standard, mikor nagyságrendekkel, vagyis jól hallhatóan jobban szól a 48 kHz-re digitalitált anyag?
  • Italo forever

Sarah - Tokyo (extended) 320k
  • Wescone
    Jó ötlet! Ezt ki fogom próbálni alkalomadtán.
  • Wescone
    Ezt ki fogom próbálni alkalomadtán.
  • tgolyo
    Na fel is cammogott.80Mb tömörítve.

Itt nyomni!