112174
-
jobb #49475 Esetleg nincs meg valakinek Presser Gábor - Electromantic című albuma? -
T.Ark - Move it (remixed by luis rodriguez) -
T.Ark - How old are you -
jobb #49472 Köszi szépen! -
A szám címét nem tudom pontosan de Presser Gábor a szerző és Ő is játsza ez tuti!! -
T. Ark - Undercover lover -
jobb #49469 Hello!
Légyszíves mondjátok meg ki az előadó és a szám címe. Slágeren hallottam, nem a legjobb minősége, és windows media player classic-ka tudtam lejátszani.
http://www.speedyshare.com/600294581.html
Köszi -
T. Ark - Count on me (remixed by k.b. caps) -
Egy régi klasszikus!
Creatures - Believe in yourself 320k -
Hah!
Rájöttem, hogy szét lehet darabolni WinRAR-al a file-okat!
Ha ez hétköznapi dolog valakinek ne vigyorogjon!
Én ilyet eddig még nem csináltam, nem volt rá szükség. 
Itt a VIDEO: Secret Service - Flash In The Night
Part 1
Part 2 -
Wish Key - Last Summer
Wish Key - The One You Love
Wish Key - Orient Express -
Wish Key - Make It Up -
Jó kis italo zene!
Wish Key - Acumbacha -
Akkor próbáld meg ezt, igaz ez csak (128):
Rocky -
imre07 #49461 Én is csodálkozom rajta!
Csak úgy lehet, hogy valamit a Néro is konvertál! -
Szia! 
Köszi szépen.

Esetleg valakinek 320-ban? -
Sziasztok!
Ez pedig kislemezről van.:
Fancy - Slice Me Nice -
Wav-ot ir DVD-re Nero-val és azt a DVD lejátszó lejátsza? Azt nagyon megnézném... -
Nagyon szépen köszönöm, viszont olyan lassú a szerverük, hogy kb 400kb után ledobja! -
imre07 #49456 Hali!
Én 48-ra konvertáltam fel a 44,1-et DVD audió creatorral a gazdaságosabb tárolás érdekében, reménykedve, hogy bármilyen DVD lejátszó lejátsza, mert ez valamiféle DVD hangszabvány is. (egy DVD-n mégiscsak több hely van)
Nos, az történt , hogy az első generációs Samu DVD lejátsza normálisan, a legújabb HDMI kimenetes Toshibámon pedig nem tudom úgy beállítani a hangkimenetet,(mintavételezést) hogy normálisan kijöjjön. Lejátsza, de rettenetesen torz hangon, szinte felismerhetetlenül. Számomra ez is rejtély. Bár itt azt hiszem, Italoforever kollega azt állította, Néróval ír 44,1-et DVD-re, és azt DVD-n simán lejátsza. Lehet, hogy a Néro bizonyos beállítás mellett felkonvertál? (DVD audio létrehozása?) -
Szia Cimbi!
Fable Time - Russia Russia (160)
Go klikk ! -
Üdv!
Megvan valakinek jó minőségben a "Fable Time - Russia Russia" című nótája? -
sziwi!
-
Kösz Dióka! -
Thx! Az nekem is eszembe jutott, hogy a Nero átdolgozná 44,1 kHz-be ha Audio CD ként próbálnám megírni.
-
Nekem is bejött annó az a szám. -
Rocky V - 1990
1. That's What I Said
2. All You Gotta Do Is Sing
3. No Competition
4. Go For It! (Heart And Fire)
5. Take You Back (Home Sweet Home)
6. The Measure Of A Man
7. Can't Stop The Fire
8. I Wanna Rock
9. I Thought U Were The One For Me
10. Keep It Up
11. Feel My Power
Rocky V -
Sziasztok!!
Amit keresek az igazából filmzene, csak abban a fórumban (még) nem tudtak segíteni.
Joey B. Ellis - Go For It
Ez a ROCKY V. filmzenéje (az egyik), de ha valakinek az egész album meglenne az lenne ám a TUTI!!!
Köszönöm előre is! -
Trend Boy #49447 Én nem probáltam, de hogy nem lesz kompaktibilis, az tutkó...
Viszont az emlitet 96/24 kiírható, mert valójában ez lenne a DVD Audió szabvány, de már ebben sem vagyok biztos, mert láttam ettől eltérő DVD audió-t is... (192/32:DVD9)

-
Egy nagy kedvenc!
Shooting Party - I Go To Pieces ( Extended ) -
Kérdés! Mi van, ha 48-as wav-ot irok CD-re? "Gondolkodóba ejtem" a lejátszókat? 
-
...és annak hangja.
-
Na igen. Erröl eszembe jutott a hajdani RFT Concert 2030-as lemezjátszóm...
-
ez egy jó kérdés.
az emberi fül általában 20 kHz-ig hallja a hangokat. persze csak általában,mára már tudjuk, hogy valamelyest hallunk (érzünk) ám feljebb is. 1 okos fickó szerint kétszer ilyen gyakran kell mintát venni, és a(z akkori)szűrők tökéletlensége miatt valójában egy kicsit 40 kHz fölé kell menni, de többségében a frekvencia választását a CD fejlesztésekor,tehát (a 70-es években) használt berendezések határozták meg. A hang merevlemezen való tárolása akkoriban nem volt célszerű, mert a másodpercenkénti 1 Mbps kapacitás is drága volt, ehelyett a fejlesztésnél videófelvevőket használtak, a mintavételi értékeket fekete és fehér jelként tárolva. ekkor kiderült, hogy a 44100 mintavétel/másodperc mind az NTSC, mind a PAL video rendszer formátumban is előállítható. Így tehát nagy lett a kompatibilitás a rendszerek között. Ezt az értéket vette át a CD szabvány is.
A profi hangtechnikában már akkor is azért választottak 48 kHz-et, mert ez (egész számú) többszöröse az egyéb gyakran használt formátumoknak, pl. a telcsik 8 kHz-ének. Bár szerintem is és a egyes szakmai körök szerint is egetverő különbség nincs a 44/48 között direktben, nemúgy persze a 96,192khz stb. és az ezekből történő visszakonvertált hangállományok között.
-
Gondolom ehhez nem kell kommentár:
-
Azt nem értem, hogy miért 44,1 kHz a CD standard, mikor nagyságrendekkel, vagyis jól hallhatóan jobban szól a 48 kHz-re digitalitált anyag? -
Sarah - Tokyo (extended) 320k -
Jó ötlet! Ezt ki fogom próbálni alkalomadtán. -
Ezt ki fogom próbálni alkalomadtán. -
Na fel is cammogott.80Mb tömörítve.
Itt nyomni!