112174
-
Akkor diszkózzunk... 
-
-
-
mfn #105920
70-es Disco Mix
a Sunshine Family - től.
Dance Reunion Of The 70´s - A
-
És akkor stilszerűen egy ideillő zene: lázítani, próbálj meg lázítani... 
-
-
Nem is rossz..
-
Nincs jobb dolgod,mint itt az sg fórumon újraélni az óvodáskorodat ?
Az önimádatodból adódó problémáidat,zavaraidat én nem tudom megoldani,tehát ne engem találj meg,nagyon szívesen segítenék,de az én szakterületem (kereskedelem - vendéglátás - idegenforgalom) ,tehát nem értek a lelki nyavalyákhoz.
Értem én hogy arra vágysz hogy IQ bajnokként kezeljünk ,de tőlem nem volna őszinte,meg aztán ne egy fórumon akarj,dicséreteket,elismeréseket bezsebelni.
Fogadd ezeket jó szándékú,jó tanácsként,és részemről zárnám is veled a további társalgást,tartsd ezt tiszteletben ha képes vagy rá. -
Egy kis Black Jack délelőttre
-
mfn #105914
Taken from the Max Mix CD (Acid Mix)
Mac Thornhill - Whos Gonna Ease The Pressure
-
A Hooters '87-es slágerével zárja a napot szmájli bácsi.. 
Kívánok további jó zenéket és szép hétvégét a zenei kollégáknak, a barátoknak s az ellenségeknek.
Mert a régi mondás is úgy tartja: szegény az, kinek még ellensége sincsen..
Béke veletek!
-
Öreg motorosként sajnos a motorosok vad világát sem hagyhatom zene nélkül... 
Szóljon tehát minden idők egyik legismertebb motoros himnusza is:
Tegye fel a kezét az, akinek ez meg van bakeliton (rajtam kívül természetesen..)
-
Hihetetlen, nem bírok leállni a jó zenékkel.
Viva la Rocktóber!
Következzen hát egy kiváló (autós)film egy kiváló betétdala. Az előadó egy híres pap...
...aki mégsem az. Mármint nem pap. De azért még híres...
-
Eszembe is jutott egy pont ide illő zene is a 80-as évekből...duettben, ahogy eddig még nem hallhattuk.
-
Köszönöm, hogy igazat adsz. Ez egy zenei totyik.
Nem a "dícsérjük a hangminőséget" totyik.
Kösz, hogy megértettél..

Ami pedig az agyi kapacitást illeti...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..javaslom felkeresni mondjuk ezt a helyet a tisztánlátás végett. Ha közelébe kerülsz majd az én szintemnek, arról tudni fogok. De egész biztosan elkönyvelheted magadban: az nem mostanában lesz...

-
Zárszóként.
Igen,ez egy zenei topic,nem egy kötekedő show,tartsd magad ehhez,különben következményei lesznek,azt mindenki olvashatja hogy te kötekedsz. -
Vissza a zenékhez. Mert van aki amiatt jár ide.. 
István a király (1983) - Elkésett békevágy
-
Hogy én hol és kinek lövők el egy dicséretet,ahhoz neked semmi közöd.
Nem gondolom hogy az nyalizás lenne hogy egy valóban kiváló vinyl ripet minősítek,elismerek.
Lehet trollkodni a new-italo topicban,legfeljebb következményei lesznek,s egyébként nem uralom kiskirályként,többen is teszünk a témához.
Hülyeségeket,marhaságokat,sületlenségeket a te szokásod elkövetni.
Biztosan vannak olyanok akik ezt megkajálják,én nem tartozom közéjük,a jövőben ha kérhetlek őket szórakoztasd,közel tucatszor leírtam már,nem vágyom a társaságodra,s az agyi kapacitásod inkább nem minősítem,én maradok úriember.
Hanyagolj .... köszönöm. -
Ezt most dícséretnek veszem. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...csak a seggnyalás zavart egy kissé, bocs: rossz szokás.
Így ha kérhetném, privátba ömlengj legközelebb, s akkor én sem trollkodom szét a nyúlitalót, amit kiskirályként uralsz egy ideje.
Látod, eddig mégsem szóltam érte...
Maradj inkább amatőr zenekedvelő, mintsem olyasmihoz szólj hülyeségeket, amihez úgysincs fingod se...
Bocs az őszinteségemért.
-
Ejnye Zef !
Megint szűkségét érezted hogy valami marhaságot lebillentyűz,ami még ráadásul tök felesleges is hiszen az úriemberrel erről a "hogyan,mivel készít kiváló vinyl ripet" témáról,már volt hsz váltásom.
lásd. #105455
Ha kérhetem hagyd meg privát döntésemként,mire használjak pozitív illetve dicsérő jelzőt,nem vagyok egy hasra eső típus,sőt nagyon is kritikus,de ha valami jó,azt örömmel elismerem.
Dicsérnélek én téged is,ha okot adnál rá,de a vacak dolgaidra,hülyeségeidre már jól tudhatnád,én nem vagyok vevő. -
(Ha netán más is leszedi, letöltés után átnevezni 1.wav-ra és tádám
)
Annyira ritka, hogy csak így mutathatom meg...
-
Ez egy kicsit olyan, mintha egy lánynak az arcát dícsérnéd.. 
Nyilván jó alapanyagból a megfelelő szerkóval bárki tudna ilyen rippeket készíteni.
Nem nagy cucc. Mondjuk én a helyében azért lejelszavaznám az up-okat, de ez legyen az ő döntése...
Hasra esni inkább olyasmitől érdemes (szerintem), ami igen kevéske gyűjtőnek van meg a tulajdonában.
Mint pl. ez a zene így ebben a hangminőségben ahogy feltoltam.
Na annak az embernek már én is tapsolnék, akinél az egész album ilyen hangminőségben szól odahaza...
-
Közösen ,többször méltattuk a zenét,s az albumot is.
Itt a rangsorban méltán helyezték az első pozícióba.
The top 25 greatest 1980s synthpop songs ever -
Brothers Return dal,egy nagyon jó zene! 
Azért is örülők hogy feltoltad,mert ez nemrég egy CD válogatásra is felkerült,így lehet elemezni a két minőséget.
Nos,a vinyl minőséget ezért kedveljük itt a fórumon is sokan,merthogy zongorázni lehet a különbséget a CD kiadványon hallhatóhoz képest,persze ehhez az is szükségeltetik,hogy valaki így tudjon digizni mint te ... !
-
nincs mit,hangerot ra:-) -
Én meg most Paul King 1987-es albumát hallgatom.

-
rexyke #105897 Köszi szépen a remek minőségű felvételeket. Szép hétvégét kívánok! -
hangerőt rá :-) :
B
A -
Egyetértek. Meg hát ma valahogy túl lusta is vagyok tesztelgetni..
De majd egyszer...máskor...egy másik helyen és időben...talán.
Nálam 2 perce ez pörgött idehaza egy fekete korongról...
-
udv, ertem amit mondasz.en is tapasztaltam hasonlot.
csupan az alltalam tapasztalkakbol kovetkeztettem erre.
mas-mas hangszedovel maskepp szolnak a barazdak...amikor ortofon night club vagy arkiv-ot hasznaltam is mas volt...volt jopar lemez ami ezekkel nem szolt valahogy jol.
foleg az italo lemezek ahol tobb a magas...mely es kozep jo volt, de sziszegett-csisszegett...
amikor lecsereltem oket at-re akkor ezek a csisszegesek szinte teljesen megszuntek,azonban aranyaiban mas lett a mely.
talan ugy tudnam megfogalmazni, hogy vannak lemezek amik hangzasuk miatt neha egy adott hangszedohoz nem passzolnak.
nem passzolnak ugy hogy az adott hangszedo is hibatlan.
azt pedig,hogy kinek mi szol jobban vagy jol nem is meghatarozhato.
mindig mindennel van es lesz jobb, kerdes talan az,hogy egy adott merteknel erdemes-e tovabb furkeszni a vegtelen lehetosegek tarat :-)
-
Tévedés. Pont emiatt raktam a több sz@r tracket egy fájlba.
Ugyanezzel a tűvel egyéb lemezek hibátlanul nyekeregnek...
Keresek majd (remélhetőleg még ma
) valami jó nyomású diszkó lemezt ellenpéldának.
A hangszedő (GP331) ugyanis még szinte zsír új. Talán 10 lemezt hallgattam meg eddig vele...
Esetleg feldobom ugyanazt a zenét Ortofon hangszedővel is, hogy hallatszik e hallható különbség....
-
Tudod hogy lektorcsomagjaim átnézésekor számtalan régi lemez nyomára bukkanok,ami ma már fellelhetetlen.talán nem véletlenül.De ettől még(vagy méginkább) be szerezném ujra szerezni.mivel ez válogatásokon nincs rajta igy ebben a változatban. -
most tudtam megsasolni, szerintem ez inkább a hangszedöből ered és nem a lemez állapotából, nyomásából.
így látatlanban... -
üdv tagok, kellemes hétvégét!
B1
A2
-
ItaloMucsacso70 #105889 Ezt a képet honnan kukáztad? 
Német nyelven számomra nem túl vonzó ez a CD!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.10.20. 18:56:33 -
Ez megvan valakinek??(lossless)
-
-
Mostanság néztem a filmet...tehát... 
-
Helyes. Két lemez az jobb, mint egy.
Én meg a így estére már csak a szívemet adom....öö...vagyis nem én, hanem a londoni fiúk '86-ból...
-
Látom. Természetesen megvan a számot tartalmazó album (2 példányban is)