112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Sandra-tól én a Little Girl-t imádom a legjobban sztem méltánytalanul kevesett játszották, játszák.

Én jobban szeretem mint az Everlasting Love -t vagy akár a Maria Magdalena-t
  • Breki33
    Bonnie Tylert énis szeretem

Akkoriban volt egy sorozat aminek talán a Holding Out For A Hero volt a főcimzenéje mindig azt néztük a jugo-n péntekenként egy az egyben fordítással :-)

De a Total Eclipse kicsit agyonjátszott nekem, talán azért mert volt egy lassú válogatásos kazim amin ilyesmik voltak.

Foreigner - I wanna know what love is azon volt és azzal is hasonlóak
    az érzéseim.

Nikki French féle feldolgozás sem mai, de nekem tetszett az új tempója.
    Persze lehet, hogy a youtube-s videon amit linkeltem valami újabb változata szól.

• Wescone
    Én túlságosan elfogult vagyok Bonnie Tyler-el (és egyébként sok más egykori előadóval) szemben. Számomra ő a 80-as évek zenevilágának eggyik alapköve. Nem igazán kedvelem az újabb verziókat az eredetinél, főleg akkor nem ha az alápakolt tempó megváltoztatja az egész zene hangulatát, lényegét és menthetetlenül eltörli a zene-szöveg-téma közti összhangot. Azt sem fogom megérteni soha, miért kell minden egyes régebben kiadott zenét felturbózni, clubosítani?
    Azonban nálam is létezik kivétel:

Sandra - Everlasting Love (clip)

Figyeljétek meg milyen természetes az egész clip. Semmi extra, semmi pózolás és pont emiatt olyan rendkivüli a hangulata. Teljes az összhang a zene és a kép között. Nem véletlenül ez az egyik kedvenc videoklippem.
    Szerintem sem az eredeti, sem a Gloria Estefan féle feldolgozás nem birja felvenni a versenyt a Sandra (Michael Cretu)féle feldolgozással.
  • cool13
    Ez volt az. Igaz csak 128 de mégsem halgathatattlan minőség.
  • Breki33
    Még egy szám ahol jobban tetszik ez a feldolgozás

Key Biscayne - Rhythm Is A Dancer

Természtesen az eredeti is egyik kedvencem, de sztem ez még jobb.

Nincs meg valakinek?
  • Wescone
    Akkor már elmondhatom, hogy én is öregszem mert hasonló a véleményem az általad felhozott témákban. Abba már beletörődtem, hogy napjainkban már nem képesek zenét irni, szerezni, de azt én sem fogom tudni megérteni soha; miért kell egy CD anyagot "orrvérzésig" túlvezérelni.

Ime egy példa: Dieter Bohlen - Gasoline

A szám ugyan 2005-ös de szerintem meglepően hiven tükrözi a korábbi Bohlen stilust. Amikor először meghallottam meg nem mondtam volna, hogy 2000 után jelent meg. Viszont a gondom vele az, hogy alapbol torz. Sok helyröl sikerült megszereznem sok példányban, de mindenik ugyanazt a hibát mutatja.
  • Breki33
    SZámomra igen, bár iit nincs hangkari illetve hangszóró tehát nem hallom konkrétan ezt ezt a változatot,
    de a Nikki French féle változat nekem jobban tetszik.
  • Wescone
    "Persze az eredeti általában jobb bár vannak kivételek
    Nikki French Total Eclipse of the Heart"

Ez volna szerinted az egyik kivétel?
  • Breki33
    Szívesen legalább vmiben énis tudtam neked segíteni.

Sok jó zene volt azon a nyáron, köztük egy német szám.
    Szinte egész nyár balatonon voltunk, tele volt németekkel.

Kevés német zenét szeretek, de ezt kivülről fújtam

Karaoke version
    http://www.youtube.com/watch?v=DBxcYQIO6sQ
  • AlterEgo5561
    Anno , a 80's években volt egy ilyen (szvsz qva jó) zene: Hollywood Beyond - What's The Color Of Money. Ezeknek volt több zenéjük is, vagy csak "egyszámos" banda volt?
  • Breki33
    Persze az eredeti általában jobb bár vannak kivételek

Nikki French Total Eclipse of the Heart
    klikk

DE nekem tetszik ez a változat is, lehet, hogy az emlékek, lehet, hogy nem olyan agyonk..rt. Igazából nem tudom megmondani miért.

Lehet az eredeti emlékei. Disco-k amikben volt még dallam. Ha belegondolok, hogy biciklisnadrágban jártunk Disco-ba vagy hogy lementünk a közeli faluba (ott jobb zenék mentek) és volt aki ott traktorral jött Disco-ba
  • AlterEgo5561
    Igez, ez az! Nagyön köszönjük!
  • AlterEgo5561
    Köszönöm a tippet. A gyűjteményemben van ilyen : Extreme - More Than Words. Ráadásul ahogy nézem, a klipp is megvan így hamar ki fog derülni, hogy jó-e a megoldás. Mégegyszer köszönöm!
  • Breki33
    Ez jó cikk!

Anno nekem is ajánlották.
  • Breki33
    Extreme | More Than Words lyrics

klipp

klikk

Ha jól emléxem 90 nyara
  • Breki33
    Hello

Extreme?
  • AlterEgo5561
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni (megbízásból keresem). Elődó neve és/vagy szám címe is tökéletesen elég lenne. 80's, vagy 90's zene. A klipp-en 2 hapsi lírai zenét énekel. Bárszéken ülnek és úgy gitároznak. Mindkettőnek hosszabb haja van. Az egyik fekete hajú és kissé indiános beütésű. Ennyi ,amit mondtak róla. A megoldásokat/tippeket előre is nagyon köszönöm!
  • vviktor1
    Akkor még nem késő ezt is átnézni
  • szlafko
    egyszerű a történet.
    A régi sikerek óta felnőtt rgy-két nemzedék.
    Ők a régieket nem keresik(mivel sosem hallották), de ha újra kiadják, "felújított" köntösben, akkor eladható egy pár cd újra(legalábbis ezt remélik).
    A te véleményed meg úgysem változik, annyit mondasz: hallgatom inkább a régit.
    Csak nézd meg a VIVÁt(magyart), hány ma kiscsikó énekel régi feldolgozást?
    De a mai 16 évesek ezt nem tudják, csak istenitik a "tátika" emberkéket.
  • Tubbs
    It's My Life 2007 (Neomaster Bonus Track)

Ez elég béna lett! Ha ennyit tudnak a svédek akkor inkább maradjanak csendben! Bár logikus lenne a dolog hiszen ami régen bevált abból most is lehet egy kis pénzt csinálni. Az már más kérdés hogy ez egy elbalaltázott marketing fogás volt...
  • zsoltford
  • zsoltford
  • zsoltford
    köszi!
  • zsoltford
    üdv, meglallgattam és rájöttem újra, hogy öregszem...
    kedvelem a dr.urat de az eredeti nekem jobban bejött, az első 2 albuma fantasztikus volt, aztán semmi...
    a feldolgozásokkal mikor egy előadó a saját siker anyagához tér vissza
    nekem állt. az eredeti jobbnak hat, pl.a modern talking 10 évvel ezetötti ujáéledése, tempot tettek alá és kész az ujak pedig már nem ütöttek akkorát, majd követték jónéhányan pl. fancy ami szerintem nagyon rosszra sikeredett...de játszották a klubbokban, ami elötte elképzelhetetlen lett volna...
    vagy az a-ha, alphaville 2-3 fantasztikus album után semmi csak kazi töltő anyagok...producerváltás, ötlethiány, nem tudom.de itt van dieter vater, erölteti a trikos sráccal a latinosnak tünő hangzást, ami neki nem megy, nem lesz sikeres...érthetetlen számomra miért akarják felülmúlni ugyan azzal azt ami egykoron akkorát ütött...lehetetlen.
    ha pedig egy tempon mulik, hogy tetszik-e vagy sem, hát-hát-hát...
    persze ez csupán az én személyes magánvéleményem ...szeretném ha ujra ahhoz a fülbemászós, jó szintihangokkal tüzdelt őtletceruzához visszatérnének.mint ahogy mflex feltöltéséből látom mauro...és egyszerüen nem értem,hogy a manapság kiadot dance lemezeket miért kell ennyire eltorzitani, túlvezérelni, minden szól egyszerre...hát öregszem...
    it's my life -ból nekem ez a legjobb:
    DR. ALBAN - IT'S MY LIFE ( ORIGINAL 12'' VERSION ) ( 7.03 ) ( 320 )
  • laco64
    ha valakinek megvan That Girl-Dream lover nóta nagyon megköszönném eredeti verzióban THX
  • Breki33
    hát gondolom többen osztják vissza

remélem van 100%-os is P
  • Tubbs
    Az utóbbi napokban sajna nem értem rá seedelni.
    De így akkor nem is olyan nagy baj...
  • Breki33
    Hello

Akartam írni neked, hogy mostmár jól jön a cucc
  • Tubbs
    Halihó!

Micsoda vitáról maradtam le!

http://www.aliencomputers.hu/
    Én itt vettem az új gépem és szerintem elég jó áraik vannak.
    Van pl olcsó memóriájuk (Kingmax 1024MB 800MHz Mars TinyBGA)

Nem tudom videokarira mennyit szánsz de lehet kifogni jó áron Nvidia 8600-at...pl:
    MSI NX8600GT
  • szlafko
    és akkor még nem beszéltünk a hozzávaló alaplapról
  • Wescone
    Sajnos tévedtem egy nagyot. Miközben Intelt olvastam, P4-gyel állítottam párhúzamba az AMD-t. Értékrend: Intel--> AMD--> P4. Trend Boy-nak igaza van. Elsősórban Intel ha tudsz rá áldozni. Drágább jóval mint az AMD, azonban stabilabb is. Viszont ha meg akarod kimélni magad az extra költségektöl választhatod nyugodtan az AMD-t. Nem lessz gond vele.
  • Italo forever
    Még nem!
  • Wescone
    Megrendelted, esetleg kifizetted már az alaplapot meg a procit?
  • Breki33

Kinek hogy tetszik a Dr. Alban?

Látom jópáran már leszedték
  • szlafko
    egyszerű a történet.
    Akinek Intel van azt dicséri.
    Akinek AMD az pedig azt.
    Ezzel minden vita lezárva.
    Most már csak beszélgessünk a tapasztalatokról.
    Oksi?
  • Trend Boy #50265
    Tudom mi van lent, és mi van fent... s azt is tudom én hol tartok...
    Nehogy azt hidd, nem érzem át, vagy nem tudom eme vagy más problémáit átérezni, hiszen nem tudhatod, engem is szorított a cipő... (Én sem studióba, és két tonna zenébe születtem, bele, és szüleim sem milliárdosok)
    Mostmár eljutottam egy színtre, ez kicsit másabb, az itt megszokotnál, nem mp3-ra alapuló, és nem az ape, cue, variable a menő... Talán nem baj, ha büszke vagyok arra amit elértem, nem?? Te is, és más is legyen büszke arra amit elért, persze itt is mindenki a maga mércéjével mérve mérjen...

Én csak anyit akartam, ne lépjen senki szarba, ne járja, ne kelljen végig járni a szópos utakat, de ha valaki ennek ellenére, még is a tüskést részt válassza, nincs ellenemre... tegye..

Jó szórakozást hozzá...
  • szlafko
    egy dolgot nem mondtál még, vagy nem olvastam.
    Eddig mid volt?
    AMD vagy Intel?
    és mi volt a tapasztalat?
  • Italo forever
    No comment, Te még a régi vagy..
  • Trend Boy #50262
    Egy Kérdés?
    Hány Almás gép megy AMD-vel?

Ezek a cégek Zenei Hardware-t és Softwereket gyártanak, bár van még egy pár...és sajna te is használod ezeket, max nem tudsz róla, hogy eme cégek prezentálják a dolgot... (pl. Nulsoft = Winamp)
    Ha arra gondolsz mikor kezdtem zenét írni, azt kell modjam, soha, de belekostoltam a dologba, és írtam pár zenét, és feljátszatam rá amit akartam, nem volt vészes...de én ebben nem találtam otthon igazán magam... Ehez hozzá tartozik, olyanokkal kell birkoznom, mit te, éjjel nappal, mert a sok, kicsike, picike, amatöröcske, zenécskézek, nálam vagy kolégáimnál kötnek ki, mert ha véletlenül szeretnének feltörni a semmiből, akkor már kicsit úgrik a minőségi színt, s ehez már studio munkára, van szükség... Nos alap foglalkozásom is hangmérnők, és rendelkezem saját studióval... szerinted??!! (sajna itt csak INTEL röfög!!!) Maga a zenegyüjtést, és az ezzel járó dolgokat 1980-ban kezdtem...
    Családom? Ez marad prívát sajna, viszont becsülöm benned, hogy a család az első...
    Végsősoron, meg maradok a padláson, jó nekem ott...
  • Wescone