112174
-
sultan71 #50700 Parancsolj:
Kim Davis - Hello (192) -
sultan71 #50699 Ez a szam letezik mas nyelven is?? 
Mert ha igen, akkor azt meg en keresem. -
vviktor1 #50698 Venuto:
http://www.4shared.com/file/36850652/fe2546a/Venuto_-_Midnight_girl.html?dirPwdVerified=43ad9ab8 -
Kedves AE!
Megtaláltam,köszi a tippet,Geff Harrison - Bad New York City boy.Ez az a felvétel,amit kerestem,ugye,hogy klassz mi?De ha feltudná rakni valaki jó minőségben,megköszönném!!
-
vviktor1 #50696 Jilly:
http://www.4shared.com/file/36847562/863ea8f9/Jilly_-_Take_A_Look_In_My_Heart__Extended_Mix_.html?dirPwdVerified=43ad9ab8
Sajna csak 128-as -
katt -
Alyne - Over the Sky 05:54 (320) -
Jól tudod! 
Ha már E-Rotic: E-Rotic klippek
Minőségre szerintem jók! -
atiapuka #50692 Tökre olyan zene mint az E-rotic (azt hiszem, hogy így írják). -
atiapuka #50691 Köszi!
Szuper! -
Ezen a címen az egész maxi megtalálható:
rapidshare.com/files/41334659/Missing_Heart_-_1996_-_Charlene.zip -
atiapuka #50689 A Venuto-t múltkor megszereztem de sajna franciául volt (nekem az angol kellene). -
atiapuka #50688 Köszi Alter!
Figyu, véletlenül ezek neked nincsenek meg (úgy rémlik, hogy neked nagyon nagy gyűjteményed van)?
Jilly – Take a look in my heart
Missing heart – Charlene
Trillion – Don’t know
Venuto – Midnight girl
Boyd Brothers Feat. Bobby Orlando - Keep It Coming
Chooch & Bobby Orlando - Latin
-
www.sendspace.com/file/fklvae -
atiapuka #50686 Srácok, én Marilyn Loves Pink - Never Say Goodbye c. számát keresném (angolul). -
Persze,azért azt sem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, akinek határozott véleménye van a zenéivel kapcsolatban !
-
Ezt csak egy játékra való felhívásnak szántam, nem kell nagyon komolyan venni. Aki tesz fel vmit, jó, aki nem tesz fel semmit, az is remek !
-
Én zenét nem vinnék magammal egy lakatlan szigetre mert ha kimegy az ellem düh rohamot kapnék! Így maradók a saját éneknél! Lehetetlent kérsz nekem ez nem megy én minden jó zenére vevő vagyok legyen az italo vagy euro csak jó legyen dallamos s fülbemászó! -
Szevasztok Tagok !
Amit az éjjel ígértem, azt most megvalósítom.
Következzék az a dal, ami nekem maga az ITALO, amit, ha el kellene mennem egy lakatlan szigetre, biztosan magammal vinnék!
Nekem ez a zene a műfaj "nonplusultrája", egyszerüen a legjobb !!!
Természetesen, ugye,"De gustibus non est disputandum", ahogy a bölcsek mondják, ez az én véleményem !!!
RADIORAMA - ALIEN 2
320; 6:19 -
Tenyleg oriasi tehetseg a srac!!! -
atiapuka #50680 Hú tényleg, a másik nagy kedvenc, Mike Mareen! -
Lehetne folytatni a sort.
Bad Boys Blue ,Grant Miller ,Mike Marren,Ken Laszlo,Radiorama,....... -
atiapuka #50678 Nekem még akkor is nehéz választanom, ha csak 1 együttest kéne írni.
Nálam favoritok: Max Him, Fancy, Bobby O., Patrick Cowley, Divine, ... -
atiapuka #50677 Bizony arra. -
Az en kedvencem.
Miko Mission - How are you
Bar tenyleg lehetne irni akar tobb szazat is.
De ez igy van jol.
-
Szia!
A Fabry show-ban elhangzott dalra gondolsz?
Szerintem az nincs meg senkinek cd-n.
Mindenesetre az utobbi evek legnagyobb tehetsege a srac.
Nekem leesett az allam a produkciojatol.
-
atiapuka #50674 Szia bigi!
Szerintem a sok kedvenc közül egyet lehetetlen kiválasztani.
Üdv -
atiapuka #50673 Sziasztok!
Zsolt, nem az Electronicas együttesre gondolsz?
Fiúk, lenne egy kérésem, bár tudom, hogy nem ide való:
A családom keresi a We're the world-ot a Schwartz Dávid-tól. Nincs meg valakinek? A neten csak videot találtunk. -
Így búcsúzóul lenne még egy javaslatom a t. Társasághoz !
Midenki, aki képes rá, feltolhatná azt a zenét, amit az italo műfajából a legjobban szeret, amit lejátszana, ha vki azt mondaná neki, hogy melyik zene jellemzi legjobban az italot, mint műfajt ?! Szerintem ez érdekes játék, kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a kedvenc dala!?
Megkötés, hogy mindenki csak egyetlen dalt nevezhet be, azt, amelyiket a legjobban szereti. Ilyen mindenkinek van, reggel majd feltelepítem a kedvencemet én is . -
Nyugodalmas jó éjszakát minden jelenlévőnek !
-
szívesen!
azért az 50666 hsz-ben adott linket nézdmeg!
abban (majdnem) pontos időrendet lácc -
Igen, ez egy valóban remek zene, gondolom még a 80-as évekből való, amit én tettem fel az pedig már vastagon a 90-es évek produkciója !
Ez még nem volt meg nekem, úgyhogy köszi szépen !! -
Ken Laszlo - Mary Ann (2+54) (Instrumental)
ugyanez instrumentálba -
Ken Laszlo - Mary Ann (That's The Lovely Mix)
5.37 256kbps
link
-
ezen a linken szétnézhecc Kenlaci ügyben!
discogs.com -
okés! tolom! -
Szia !
Őszinte leszek, még a hírét sem hallottam neki, de szívesen meghallgatnám, ha feltolod !
Gondolom, ez amit feltettem , már a 90-es évekből való lehet ?! -
Szivesen!
-
rudotel #50662 sziasztok,
én egy nagyon archív dolgot keresek, valamikor mikor gyermek voltam szerettem a híradó végén az időjárás jelentés szignálját, kb 70-80 as években ment ez a zene, a címe talán csodaautó, de nem tudom ki követte el, de nagyon szerettem, ha valakinek meglenne vmilyen formában, nagyon megköszönném,
üdv
r -
csao bigivan!
naon szívesen!
Kenlacitól ismered a Mari Ann nótát???

sztem 5cör kenderbeveri a whatever love-t!!