112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Xtra99
    Ez is vbr.(easy...):
    q1q2q3q4q5
  • Xtra99
    Csá . Persze megy részemről , de max vas. de. , azt hittem az meg van már , akkor tolom 32-ben . Kb. 5.30
  • imre07
    Sziasztok!
    Ha már itt tartunk, itt egy egyszerű progi, amivel az egyben letöltött veszteségmentes fájlt, (egész lemezt pl.) "számokra" lehet bontani, szétszedni, miután a kicsomagolás megtörtént. Feltétel, hogy legyen hozzá CUE fájl, vagyis ami az infókat tartalmazza a számokról.
    Itt nyomni!
    A progi neve egyébként CUE Splitter.
  • Breki33
    korábban volt róla szó hogy lehetne waw-okat audiokéntr kiírni DVD-re

Találtam erre egy leírást talán érdemes kipróbálni

"Leírás: WAV kiírása DVD-AUDIO-ba

[*]töltsétek le, majd indítsátok el a discWelder Chrome nevu progit;
    [*]Javaslom, hogy a felso menü "Options" pontjában a "Temporary Directory"-ra kattintva állítsátok be azt a mappát, ahová a program az átmeneti file-okat tárolja (alapesetben a C-re teszi), mert ehhez 7-8 giga szabad helyre van szükség!!!;
    [*]Felso menü "File", ott "New", ezzel új albumot készítünk (alapesetben már megvan ez); A discWelder nem kezeli a duplarétegu DVD-ket!!!

A Gear Pro Mastering Edition 6.05 nevu progi tud duplarétegu lemezt írni, az viszont a wav-okból nem tud DVD-AUDIO-t csinálni (legalábbis én nem találtam benne olyan funkciót).

A programban 3 fo ablakot láthattok! Eloször az alsóra menjetek, ott láthattok egy Unnamed feliratot, ami nem más, mint az album neve. Ezt nevezzétek át úgy, hogy jobb klikk rajta, ott "Rename Album" s írjátok be pl., hogy "Metallica - The Black Album", majd nyomjatok egy Entert;

A discWelderben az a jó, hogy többszintu menürendszert lehet vele csinálni, amit most ki is használunk, hiszen megvan 2-fajta hangsávval is az album, így csinálunk 2 "group"-ot (csoportot): alsó ablakban jobb klikk az album nevén, s ott "New Group" (egyelore csak egy group-ot hozzatok létre) - automata létrehoz egy üres 6 csatornás hangsávot, ezzel egyenlore ne foglalkozzatok! Jobb klikk a "new Group" feliraton, nevezzétek át a "Rename Group" segítségével "5.1"-re, majd Enter;

A bal felso ablakban keressétek meg azt a könyvtárat, ahol az 5.1-es .wav file-ok vannak! Ha sikerült, a jobb felso ablakban láthatjátok mind a 12 wav file-t;
    [*]Nagyon fontos: a file-okat egyesével lehet berakni a csoportba!!! Az elso file-t (01 - Enter Sandman.wav) húzzátok rá az automata létrehozott üres Track-ra (lásd fentebb) - ne ijedjetek meg, a 6 hangsávos file-oknál a csatornák szerint egymás alatt 6-szor jelenik meg ugyanaz a file-név;
    Ezután legyen kijelölve az 5.1 nevu group (1bal klikk az 5.1-feliratra);

Majd egyenként a jobb felso ablakban sorban a második file-lal kezdve(02 - Sad But True.wav) a file-okra ketto bal klikk egymás után, így automata berakja az 5.1 group-ba a maradék 11 file-t (az elsot már belehúztuk ugyebár);

Ezután térjetek vissza az alsó ablakra, s ott nevezzétek át a Track-eket a megfelelo számcímekre! Jelöljétek ki az elso tracket, jobb klikk rajta, ott "Rename Track" s írjátok be: Enter Sandman. Nevezzétek át így mind a 12 track-et a megfelelo számcímekre! Az átnevezés azért fontos, mert a discWelder által automata létrahozott menüben így a számcímeket láthatjátok egymás alatt csoportok szerint (lásd késobb), nem pedig azt, hogy Track #1, Track #2 stb...

Ezzel készen is vagytok az 5.1 grouppal! Most készítsétek el a "Stereo" nevu groupot! Az album címén (Metallica...) jöbb klikk, "New Group", majd nevezzétek át, menjetek az újonnan létrehozott group nevére, ott jobb klikk, "Rename Group" írjátok be: "Stereo", majd Enter;

A bal felso ablakban most keressétek meg azt a mappát, ahol a stereo file-ok találhatók. A stereo group létrehozásával, megint berakott a program automata egy üres 6 csatornás track-et. A fentiekhez hasonlóan az elso stereo file-t (01 - Enter Sandman.wav) húzzátok rá erre az üres trackre! Mivel ez stereo file, ezért most csak egyszer szerepel a file neve (szemben az 5.1-es file-oknál ugye 6-szor).

Legyen kijelölve a stereo group, és a stereo file-ok közül a másodiktól kezdve egyenként 2 bal klikk egymás után (ugyanúgy, mint ahogy az 5.1-es file-oknál írtam), míg bent nem lesz a stereo listában mind a 12 file;
    A fentebb leírt módon nevezzétek át most is az összes tracket a megfelelo számcímekre;

Mentsétek el az albumot a fenti "File" menü "Save As..." pontjára kattintva. Elougró ablakban adjátok meg az album nevét, a mentés helyét. Így késobb is ki tudjátok majd írni DVD-re az albumot!;
    Ezután már csak ki kell írni az albumot: kattintsatok a "RECORD" nevu gombra, ami a fenti menü alatti grafikus menü része, s egy piros kör a jele.

Megjelenik egy ablak, ami automata kiválasztja a DVD-írótokat. (Ha esetleg több DVD-írótok van, a "Select Recorder" gombra kattintva kiválaszthatjátok, hogy melyikkel akartok írni). Legyen kipipálva mindegyik lehetoség ( Write, Verify, Eject When Done - legutóbbit csak célszeru ), az írási sebességet, s a másolatok számát jobb oldalt tudjátok beállítani (túl gyorsan azért ne írjatok...).

Legvégül nyomjátok meg a "Start" gombot, s kezdodhet a várakozás, mert eloször megcsinálja a megfelelo file-okat a DVD-AUDIO-hoz a legelején beállított temporary könyvtárba, ezután kiírja, ezután meg leellenorzi, hogy hibátlanul írta-e ki az albumot, ja és a gépet eléggé megfogja, szal érdemes akkor elindítani, ha pár óráig nem kell gépet használnotok.

Miután elkészült a DVD-AUDIO lemezetek, indítsátok el pl. Power DVD-ben (én ezt használom, de bármilyen DVD-lejátszó progival, pl. WinDVD-vel is elindíthatjátok);
    PowerDVD (valószínu a többi DVD lejátszó is) hibaüzit hoz elo, hogy:

"CPPM must be activated before playing CPPM-protected content. Please Connect to the Internet and press OK when ready"

Itt nyomjatok nyugodtan Mégsét, hiszen az elkészült DVD-AUDIO lemezen nincs! már másolásvédelem. Bejön mégegy ablak hogy CPPM nincs aktiválva... azt meg OK-zátok le!
    És el indul a DVD, láthatjátok a discWelder által készített menüt, ahol az 5.1 és a Stereo csoportok alatt láthatjátok a számlistát (persze ha átneveztetek mindent helyesen, akkor a 2 lista azonos, csak más hangsávval)."

http://avlossless.extra.hu
  • Breki33
    Köszi megnézem ez a vbr-es?
  • computerguru
    Sziasztok mindenkinek!Nincs meg valakinek a CRUISIN'GANG BEST OF lemeze?
    Sehol sem találom,ha valakinek megvan,legyenszives rakja fel,köszönöm!!!
  • thagirion
    Esetleg kérhetnék egy szimpla változatot is ebből a bizonyos CCCP-American soviets cimű számból. Vagy legalább is egy kicsit hosszabbat?

Köszönöm.
  • thagirion
    Hello Xtra99!

Köszi a CCCP-t!

• infracore
    Megtalálod ITT
  • AlterEgo5561
    Hali! 254mega és VBR
  • Breki33
    Ezt keresném

The One Of Our Dream Is Back For A Real Summer But Why Very Late,We Have A New Full Italo Dance Package Here And Including All People Favorite Pure Italo Songs From Near Past,"Best Italo Disco Hits Remixed" Is Released Today By German Label ZYX,You Should Buy It If You Are A Pure Italo Dance Fan.You Can Order It From Online Shop Amazon This Is Full Tracklist For You Check It Out:

CD 01

01. Clamore Project Vs. I Santo California - Tornero 2007 (Club Radio Mix)
    02. Full Gainer - Vamoz A La Playa
    03. Beatbone Feat. Eddie Huntington - Back in the Ussr 2004
    04. Scotch Vs. Disco DJ - Disco Band 2003
    05. Mike Mareen Feat. Da-Freaks - Dancing in the Dark (Reloaded Mix)
    06. Gelateria Italiana Vs. DJ Happy Vibes - Tonights the Night
    07. Prezioso and Marvin - Survival (DJ Manian Vs. Tune Up Edit)
    08. Francesco Napoli - Sento (Album Version)
    09. Hot Steppaz Feat. Silver Pozzoli - Around My Dream 2005
    10. DJ Taylor and Flow Vs. DJ Thoka - Happy Song (DJ Taylor Radio Edit)
    11. Den Harrow - Holiday Night (2004)
    12. Scotty Vs. Savage - Dont Cry Tonight
    13. Lian Ross - I Wanna
    14. Tuareg Feat. Raggio De Luna - Comanchero
    15. Romazz Feat. Ken Laszio - Tonight
    16. 2 Elvissa - Hey Boy (Are You Ready)
    17. K - Happy Children (Nrgz Fm Radio Mix)

CD 02

01. Mike Mareen - Agent of Liberty (Reloaded)
    02. Den Harrow - Dont Break My Heart (Reload Mix)
    03. Lian Ross - Fantasy 2004 (Radio Version)
    04. Francesco Napoli - Lady Lay
    05. Ryan Paris - Dolce Vita
    06. Gigi and Molly - Soleado (Molella Radio Edit)
    07. Successo Feat. Frank Naples - Ma Quale Idea
    08. T.M. Joy - Forever Blue (Album Version)
    09. Ice and Cream Vs. Spagna - Easy Lady 2004 (Radio Mix)
    10. S.W.A.T. Feat. Real - Eins Zwei Polizei (Radio Edit)
    11. Amanda Lear - Paris by Night (Original Edit)
    12. Mark Ashley - When I See the Angels Cry
    13. Blue Chips - People from Ibiza (Radio Mix)
    14. DJ French Ship - Ladies from the Cote D Azur
    15. Dixi Disco - I Cant Stand it
    16. Baccara - Yes Sir I Can Boogie 2005
    17. Den Harrow - The Universe of Love

CD 03

01. Ken Laszlo - Hey Hey Guy
    02. Den Harrow - Push Push (Captain Kook Remix)
    03. Gigi D Agostino - Wellfare (Gigi and Pandolfi P.M.)
    04. Di Fumetti Feat. D-JMC - Di Fumetti (Video Edit)
    05. Max Him - Lady Fantasy 2003
    06. Carajillo - Fotonovela
    07. 2 Evissa - Fire in the Sky
    08. Mike Mareen Vs. Da-Freaks - Love Spy
    09. Kelly G. - Ouragan (Irresistable)
    10. Fabrizio Faniello - Love on the Radio (Video Edit)
    11. Beach Club - No Tengo Dinero
    12. Francesco Napoli - Notte Chiara
    13. Andre - Giulia
    14. L2R Vs. Toto Cotugno - Autre Chanson (Bob Sinclair Radio Edit)
    15. Tullio De Piscopo - Stop Bajon 2004 (Primavera)
    16. Magic Box - This is Better
  • atiapuka
    Láttam Breki, hogy jött üzenetem 11:33-kor de nem enged belemenni.
  • Breki33
  • Breki33
    igen

Chinese restaurantból dub verzióm van
  • Xtra99
    Hello .
    CCCP - American-Soveties [raya mix spain]
  • atiapuka
    Nem értem. Ha meg akarom nézni a privimet, nem engedi, ezzel dob vissza:

Hiba!

Ezt a menüpontot csak bejelentkezett felhasználó érheti el!

Pedig már újraindítottam a gépet s újra bejelentkeztem. Nálatok jó a privi?

Breki csak annyit mondj, hogy feltehetem-e?
  • atiapuka
    Breki a Chinese restaurant megvan maxi-ban?

Köszi a Hotelt!
  • Breki33
    Elvileg kész

--- Uploads um 9:18:35 ---

http://xirror.com/spread/84556749/Hotel_Menthol_-_A_Musical.rar.html
  • Breki33
    Szereztem egy Cocco Bello maxi-t, tökjó változatok vannak rajta viszont 192-es és az elején van néhány nagyobb pattogás egyik számban.

Ha valakinek ez meglenne 320-ban érdekelne illetve korábban volt szó a pattogáseltávolításról, ha valaki meg akarja próbálni nyugodtan szóljon P
  • Breki33
    Feltehetem?

OKé megy fel, pont itt az a CD
  • atiapuka
    Sziasztok!

Nekem a kedvencem tőlük a Chinese restaurant meg a Running for love.

Breki meghallgattam a Hotel Menthol 1 számát. Jó, felteheted.
    Köszke
  • Breki33
    Jó reggelt

Jó zene sokan -sztem méltatlanul- csak a Tarzan Boy-t ismerik tőlük (persze ez nem az itteni fórumozókra vonatkozik)
  • Breki33
    Igen a Ragazza-t tudtam volt ilyen nőnemű ismerősöm aki Olaszt tanult Szegeden emlékeztem rá, hogy valami más rag kell, de így akkor átismételtem, mi :-)

Köszi.

Te hol tanultad ezeket a nyelveket?
  • Szuszidi
    Jó reggelt 80-sa évek! Hogy jól induljon a nap! Baltimora - Woody Boogie (320 kb)
  • Wescone
    Amúgy helyesen: ragazzo.
    A "ragazzi" - gyerekek, többes szám (him nem)
    Ragazza: nö nem
    Ragazze - többes szám (nö nem)

Nem kioktatásként értelmezendő az itt leirtak!
  • Breki33
    ja igen igazad van
  • Wescone
    Ez inkább spanyol.
  • Breki33
    Igen sztem az admin adja majd a jogot ehhez, sok helyen megszokott

Ilyen jól nyomod az olaszt ragazzi?
  • Wescone
    No tienes suficiente nivel para entrar a este subforo. Intenta iniciar sesión desde el menú.

Nincs elég (nivel - szint)?, hogy belépj ebbe az alforumba. Próbáld menüböl indítani a müveletet.
  • Breki33
    igen ott elírtam a jelszót

utánna a menübe beenged de #51469

Szerintem holnapra adnak jogot belépni
  • Wescone
    Contraseña incorrecta
    - La contraseña es incorrecta. Haz click aquí para regresar.

Jelszóhiba. Klikkelj és add meg újra. (javítsd ki - regresar)
  • trexxhunter
    nyelv
  • trexxhunter
    ja! be regeltem, de lócsöcs! nemenged megnyitni semmilyen témát!
    ráadásul ez a nyel nem (sem) az erősségem.. :)
  • Breki33
    De téged is látlak, hogy bent vagy

Están en la web:
    trexxhunter, Breki
  • Breki33
    Lehet meg kell várni míg az adminok jogot adnak
  • Breki33
    Illetve bocsánat a témákba beenged csak belülre nem (rosz jelszót írtam)

ott ezt írja

No tienes suficiente nivel para entrar a este subforo. Intenta iniciar sesión desde el menú.

» Regresar
  • Breki33
    Azt nem tudom, mert mint írtam engem sem enged be

Ezt írja ki

Contraseña incorrecta
    - La contraseña es incorrecta. Haz click aquí para regresar.
  • trexxhunter
    kedves Breki! a http://www.universo-italodisco.com-on hogy lehet hozzáférni a cuccoshoz?
  • trexxhunter
    igazá nincs mit! :)
  • Wescone
    Köszönöm uraim, nagyon köszönöm!