112174
-
Bronski Beat debüt album 35. évfordulós újrakiadás, jó kis pink vinylen
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi a figyelmességed, de tudod kell néha egy-egy Zef-mentes hely is az SG-n...
-
studiohits #106121 szia!
nekem megvannak ! -
Nastar #106120 Nagyon karaj kolléga!Én egy Fiio x3 on a hozzá tartozó fejlhallgató erősítőn zenélek ha éppen úton vagyok.NÉZZ BE A NEW ITALO FÓRUMBA IS ODA IS TETTEM EGY KÉT FINOMSÁGOT!
-
És itt az ideje egy kis táncórának. Lássuk, hogyan táncoljunk akár az italo disco-ra is... 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.12.19. 15:20:35 -
Majd csekkolom ezt is.
Amúgy nem vicceltem, tényleg mobilon hallgatom.
Méghozzá Onkyo minőségben.
Ha netán kételkednél, katt ide :)
-
carellascarry #106117 Sziasztok, egy kis segítséget kérnék! Ha van itt olyan aki olvasta szintén egy lánycsapat disco zenéje volt egyetlenegy szám, a neve Fancy, nem azonos a disco starral. És keresem még geff harrison nothing is impossible albumát és constanza első kislemezeit amin a fantasy volt anno. -
Nastar #106116 A Man 2 Man 1986 ból teszi fel a kérdést. Ki tudja mi az ördög című szerintem legjobb nótájukban.
Man 2 Man-Who Knows What Evil(1986 lossless remastered)
-
Nastar #106115 Üdv cimbi!Örülök ha tetszik.
-
Szewa Naszti. 
Ez pont jó lesz hallgatni a telón...
-
Nastar #106113 Üdvözlöm minden kedves fórumtársam.Egy nagyszerű 1985 ös italo nóta remixével,az előadó Den Harrow.
Den Harrow - Future Brain 1985.lossless remastered (Remix)
-
Egy nagyon kedves barátom épp ma 8 éve távozott a földi lét eme síkjáról.
Egyik kedvenc duettjével emlékezek rá s a közösen eltöltött időnkre.
Nyugodj békében C. -
Akkor nyomassunk valami ismerőset... 
-
Ez csak úgy jön...
...mint ahogy most meg ez megy..
-
Ezt a szöveget... már megint honnan vetted? -
Nem pont a zene a fő témája,
bár volt egy nagyon is jellegzetes zenés szignálja is...
Spoiler alatt a friss sztori az SC-ről..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...itt meg a régi ismerős zenés szignál:
-
Ez pedig egy régebbi korszak méltó feldolgozása 1989-ből:
Jive Bunny and the Mastermixers - Rock and Roll Party Mix
-
Lassan hajnali fél kettő.... 
Ne félj, légy férfi....vagy épp egy nő.
Van is erről egy jó nóta, hogy aszongya'....
-
mfn #106105
56 évesen tüdöemboliában elhunyt Stefanie Tücking a volt Formel 1 német zenei müsor vezetöje.
https://www.youtube.com/watch?v=klF8Uc9hg1s -
elsiette 
-
Kedvenc éveim kezdődnek,bekerültem a rádióba,és hány és hány lemezt kezdtem el behordani szatyorszámra ezekből(is)
-
Ma felhivott és igy volt alkalmam beszélni vele.Köszi,megvan. -
Isten éltesse jó egészségben ! -
Ebben az évben kaptam az első kazettás magnómat,és kezdtem meg a középiskolát...hát igen
-
Hát ezeket a remekműveket az X-faktor szerkesztői már nem ismerik:((
-
Menjünk egy évet vissza.
-
studiohits #106097 egy kedvenc!
-
studiohits #106096 Kellemes hetveget!
-
Nekem pont azért tetszik,mert teljesen vegyes,nem elfogult egyik irányba sem,pont ahogy én is szerkesztenékj(ha megengednék)egy ilyet.Talán csak a lassu dalok hiányoznak belőle. -
Na ja...szép korszak volt.
Mondjuk a video disco mint olyan eleve halott ötlet volt. Emlékszem az elsőre ahol jártam, tánc helyett csak álltunk és bámultuk a nagy kivetítőn a nyugati klipeket ...
...aztán irány haza: vhs és parabola beizzít, MTV (music television) és VIVA channel beizzít és vadásztuk Modern Talking és társait..
Scotch, Ken Lackó, Madonna, Jackó és társaik jöttek, majd követték őket a 2Unlimited, a Captain Hollywood meg a Leila K...
Rick Astley, Black és a Bros alap volt, belőttük mi is a sérókat olyanra..
Amúgy ez a Top 100 Dance nem is igazán dance. Simán beletettek egy két klasszikus rock slágert is mint látom...
-
Na ez meg aztán főleg:)))Alig várom 1989-et!(akkor kerültem be a rádióba) -
Jó év volt ez is.))) -
Videodiszkóba járó korszakom:)) -
Stílusváltás a rock jegyében...
..egész pontosan egy '89-es glam metal sláger következik...
3 fontos dolgot kell a Dr. Feelgood albumról tudni:
1) Amerikában 6 millió példányt értékesítettek belőle.
2) Nem is igazi férfi az, akinek nincs ott ez a lemez a gyűjteményében a polcon...
3) A Kickstart My Heart egy baromi pörgős jó kis nóta lett.
...és nem mellesleg ők domborítanak a Ford Fairlane kalandjai elején Fekete Dögvész álnéven is...
-
ItaloMucsacso70 #106089 Nagy nagy kedvenc ezen verziója egy vadonat új kiadványon. 
Mistery - You Have The Way (Mix Version)
-
Ha azt mondom Frank Farian, majd mindenkinek beugrik egy egy diszkósláger '80 derekáról...
Én most egy kevésbé játszott F.F. diszkó nótát hallgatok idehaza. Természetesen fekete korongról...
Szóljon tehát itt a 80-asok sávszélességén is (egyelőre még csak klip formájában) most ez a bizonyos Boney M. nóta..
Ami pedig nem más, mint a Going Back West 1982-ből...
...és akkor most tegye fel a kezét az, akinek szintén meg van ez bakeliten...
Ugyehogy ugye?
-
ItaloMucsacso70 #106087 63 dal a találati arányod ha jól számoltam! 
-
Ezt a "múlt hétről" jelzőt nem is értem, de biztosan csak lemaradtam valamiről... 
Sebaj. Ettől függetlenül teszteltem a memóriámat én is...
A 80-ból 10 kapásból meg is van. Tetszik is, néha meghallgatom őket csak úgy a magam szórakoztatására.
A következő 20 részlet ismerős valahonnét, vagy azok is meg vannak nekem, vagy valamelyik italo disco-s gyűjtő kollégánál hallhattam őket...
Másik 30 zenerészlet részleteit életemben nem hallottam még, de biztosan amúgy jó zenék, ha már bekerültek a "top 80-ba"...
És végül de nem utolsó sorban (a megbántási szándék legkisebb jele nélkül) a maradék 20 zene meg egészen biztosan ingyen sem kéne...
Mindezen tényezők oka pedig csupán annyi, hogy a magam részéről az italo disco mellett számtalan egyéb zenei stílusnak is helyet kell fenn tartanom a memóriámban...
Remélem, elnézitek ezt nekem..de ez a "memo-italo-játék" tényleg szuper volt.
Ennyi italo után jöjjön hát enyhülésként egy '88-as hazai sláger.
Vagy inkább zakatoljon....
-
Biatomi #106085 Caesar - My Black Lady,kellemes zene
-
elküldtem a tippjeimet.