112174
-
Privi ment! -
ZalaClub lejatszojaban hallottam ezeket a zeneket.
Nincs meg valakinek ?
Eltone - With or without you ( DJ Dadde radio edit )
Dancetech Vs. Tuner up - Ride on time ( Original )
Deep Spirit - No cover song ( M.Dee J Dublex club )
Roby Pinna feat.Steffi - Missing you
Starting Rock - Don't go (Euro long disco remix )
I - KLIP - Turning for you ( Promo re-version )
Elore is koszi. -
Koszonom szepen. 

Pedig nem is kertem.
De kitalaltad a gondolatomat.
-
Ha a FLM : Véget ért a nyár-ra gondolsz
RIGHIERA - Lestate Sta Finendo sztem
http://www.videoplayer.hu/videos/fullscreen/96535 -
[b]GALAXY HUNTER-ANOTHER WORLD
320K 5:39
http://rapidshare.com/files/105574168/Galaxy_hunter-Another_world.mp3.html
GALAXY HUNTER-WE CAME FROM SPACE
320K 5:10
http://rapidshare.com/files/105574516/Galaxy_Hunter-We_Came_From_Space.mp3.html
-
jabogi #52299 Trexxhunter szia!Megvan neked az az olasz zene,aminek az a magyar cime,h.a nyár véget ért?Ha megvan feltennéd?Köszi! -
laco64 #52298 ezt a Galaxy-t én is imádom,csak hol lehet letölteni?köszi -
Szóval a GALAXY HUNTER egy egyedülálló spacesynt@italodisco projekt.Zbigniew Danielewicz nagyon jól kitalálta, hogyan lehet új színt vinni a még kiaknázatlan spacesynth és italodisco műfajban. Monika Novak aki a háttérben énekel teljesen különlegessé teszi a dalaikat.
további infó
és a szám:
GALAXY HUNTER-CHILDREN OF PLANET
320K 5:35
KLIKK
-
Meghallgattam.Jó kis zene.
-
jabogi #52295 Szia Trexxhunter!Dobj egy e-mailt lécci,mert nem vágom én ezeket a dolgokat annyira,hogy hogy kerülhet hozzám zene meg [email protected] -
A honlapomon alapból elindul egy zene (leállítás alul),amikor meghallottam (2 órája kaptam) azt hittem lefordulok a székről.
Nagyon jó hallani, hogy 2008-ban ekkora "spaceitalo" számokat csinálnak.
Hamarosan több infót nyomok az "új" spacesynth projektről. hát ez mindent üt.
meghallgatható itt
-
Szeva' Imre! Megvan és felkerül amint lehet! -
irtam némi zagyvaságokat,mellégépelve de azért gondolom átlátható... -
megnéztem, jó a klipp, csajok, tenger, vitorlás, de személyes véleményem csupán, hogy sem ez a figura sem pedig ez a stilus nem dieter-é, én azt gondolom ez a páros soha nem lesz sikeres...pesze dieter sem, kb. egy éve adott ki egy albumot a két ruszki csajszival, az nekem igéretesebbnek tünt...remélem váltani fog, sem a srác hangja, sem ez a stilus nem gyerő, persze csak nálam...valahogy olyan mintha fekete lacit látnám tollasozni...biztosan tud, de hogy állna neki???
és a másik nagy csalodásom ez a rengeteg koncertfelvétel amit x-évek láttán valamennyi dieter tátog...thomastnak láttam modern talking-ként előadott koncertjeleneteket, élő volt és még tetszett is...nekem ez igy utolag csalódás pedid nagy bohlen kedvelő vagyok...vélemények kollégák? -
igen,privi ment... -
Pörögnek a vinylek?
-
Szewa! -
üdv kolléga -
Jó estét!
Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
Videoklipp -
a nevem csak a külföldiek miatt nem írtam oda -
Mi a jelszó a http://mflex.extra.hu/mflex.rar - hoz?
Köszi!
-
imre07 #52283 Szia Wescone!
Nekem a kedvencem a The Model, a Men Machine albumról!B oldal, első szám. Kazin megvan,eredeti Yugoton, de talán a cd-wav jobb lenne. Előre is köszi!
-
kiváló muzsika!!!
én magam is nagy kedvelője vagyok fancy-nek, de igazából 5-6-dik album után következők valahogy nekem már nem az igazi...
de hasonlóképp vélekedem bohlenről is az első 3 blue system album kivállőra sikeredett aztán valahogy nekem laposodott...
de mindkettőjüktől sok-sok kedvencem van!!! -
Hali!
Egy kedvencem a "sok" közül. Az érdekessége, hogy a számot Fancy készítette,de semmi nem utal rá hangzásban,pedig több szám is hasonlít Fancy stílusára,ami az ő keze alatt "kreálódott" és pont ez benne a jó,maga szám hatalmas italodisco,de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem Fancy zenéjét.
Egyáltalán nem. Ő "főnők" ebben a műfajban,de ha már sok embernek segített,akkor a zene ne hasonlítson rá,mint pl: Grant Miller vagy éppen Mozzart stb..
Na ez pont egy olyan,semmi Fancy-s nincs benne.
[b]THE HURRICANES-ONLY ONE NIGHT (EXTENDED)
WAV HQ 5:55
http://mflex.extra.hu/mflex.rar
-
adriika #52280 Sziasztok!
Szandi első albumát megosztaná velem valaki? Nagyon köszi előre is! -
Egy klasszikus!
Claudia T. - Rocket 2 Your Heart -
popper1 #52278 Köszönöm!
-
Megamix (Long) 15:27
Megamix (Unreleased Version) 10:23
Music Factory Discography 13:01
New Mega-Mix 13:00
PET SHOP BOYS vs. MADONNA - I'm So Stupid With Stupid (Saint Ken Mash) 10:04
ELVIS PRESLEY vs. PET SHOP BOYS - Always On My Mind (Back To The Future Mix) 4:30
http://rapidshare.com/files/98844305/PET_SHOP_BOYS_-_Hitpack.RAR -
Ok, amikor lesz időd majd feldobod!
-
Meg van.
Nem tudom mikor de felkerül majd. -
popper1 #52274 Pet Shop Boys - Always On My Mind (Extended Dance Mix)
Pet Shop Boys - Domino Dancing (Disco Mix) 1988
Pet Shop Boys - It's A Sin (Disco Mix)
Pet Shop Boys - Pet Shop Boys (The Dance Mix) (Mar 88 Mixes 2)
Pet Shop Boys - This Is The Pet Shop Boys Medley
Ezeket keresném! kösz -
Szia!
Engem a "The Mix" album érdekelne!
-
Hi All!
Van nálam 10 db. eredeti Kraftwerk CD, még a dobozuk is karcmentes. Ha van valakinek igénye valamilyen számra róluk, most jelezze mert én nagy valószinüséggel csak válogatni fogok roluk.
-
where is it katalógussal készitett állományt tok küldeni (ha kell) -
Köszi a választ, közben már megoldottam a problémát ! -
jabogi #52269 Oppá bocsi,elírtam a neved! -
jabogi #52268 Kedves Traxxhunter!Igen,ezt kerestem,köszi szépen!Hát mi tagadás,megnézném 1x a zenetáradat!:-) -
szépjóestét!
ránéznétek erre, kiféle miféle zene lehet ez? -
ha rádugod nem ismeri fel a számítógép automatikusan meghajtóként?
Ez megint nagyon általános, mert pl lehet -nekem ilyen lajátszóm van- hogy külön memóriakártya helyezhető bele amire simán tudok külön másolni de ez már más téma
nehéz így általánosan tanácsot adni deha nem ismeri fel akkor vszínűleg adtak hozzá drivert vagy másolóprogit.
Pontos típus ismereretében ezeknek utánna lehet nézni. -
Szevasztok Tagok !
OFF lesz megint !
A következő a problémám: itt áll mellettem a keresztgyermekem, aki leányzó és már 10 esztendös. Adott nekem egy mp4-es lejátszót, egy 4 gigásat, hogy tegyem tele 80-as évekbéli zenékkel, mert kíváncsi rá, hogy a nagybátyja milyen zenékre ropta usqe 25 évvel ezelőtt? Az a bánatom, hogy fogalmam sincsen, hogyan kell ezt a nehéz kérdést megoldani ?! Hogyan lehet a HD-ről az mp4-re átjuttatni az mp3-as fájlokat? Ok, hogy usb-n keresztül, de hogyan ? Nekem Vista op-m van !
Kéne némi segítség, mert itt égek a gyerek előtt, hogy nem tudom, hogyan kell ?!

Köszi !!!
Off vége !!!