112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• imre07
    Akkor egy kis ajándék a barátnődnek:

Charlie
  • Breki33
    vannak még jók

• Breki33
    Itt megtalálod
  • JoeFromHun
    Breki ez a cucc nekem kell! :)
  • Breki33
    Ha minden igaz megis van

http://rapidshare.com/files/76190445/Cowon_JetAudio_v7.05_Plus_VX_Retail_Full.rar
  • Breki33
    keresném a legújabb plus and extansion pack-ot
  • Breki33
    élőben jobban néz ki főleg más eq-val

• Breki33
    akikkel privátban Jet-Audiórol beszéltünk azoknak mutatnám ezt

• Breki33
    voltam az itteni koncertjén barátnőm nagy Charlie rajongó
  • imre07
    Szegeden meg Charlie adott szabadtéri ingyenkoncertet!
    Nem tudom, mi történt, de nem a szokásos zenészek kísérték. (Pl.:Lehr István billentyűs szekció, stb.) Valami debreceni zenészekből álló csapat volt vele, ha jól értettem. Több, mint negyven éve a pályán! Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de úgy gondolom, a 40 év alatt nem sokat énekelt playbacktől!
  • Crosby
    Háromnegyed egy és háromnegyed kettő között tényleg Ok volt. Most kiírta, hogy várjak 294 percet, de így is simán megérte
  • Crosby
    Nálam már vége a dalnak.Pont egy órán át lehetett "alkotni".Eddig egyébként én is csak a visszaszámlálás megszűnését tapasztaltam.
  • Wescone
    Hááát... rövid volt ez a "Happy Hour"!
  • Wescone
    Igazad van, kösz, hogy szóltál!
  • Wescone
    Én úgy tapasztaltam, hogy csak a letöltés elötti visszaszámlálás van felfüggesztve, de most, hogy mondod teszek még egy próbát vele.
  • Crosby
    Most tényleg Happy Hour van a rapidon. Egymás után lehet leszaggatni a cuccokat.
  • Breki33
  • Breki33
    Pécsen koncertezik a Boney M!

Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet!

Boney M

Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet - írta az Új Dunántúli Napló. Az egykori sztáralakulatból külön-külön bandával járja a világot Maizie Williams, Bobby Farrell, és a csapat énekese, Liz Mitchell. A baranyai megyeszékhelyen a legjobb formáció, a Liz Mitchell of Boney M and Band látható és hallható. [blikk.hu]

• Italo forever
    Ha Te mondod..
  • Wescone
    Mindig azt a terméket reklámozzák amely egyébként a kutyának sem kell.
  • JoeFromHun
    Ez az új cicás történet a rapidnál elég gáz... :)
    Nah kíváncsi leszek erre hogyan lesz majd AutoCaptcha :D
  • Italo forever
    Szia!

Végre valaki, aki le is írta a lényeget..
    A NOD semmit nem ér, ha nincs jól beállítva!!!(ezt sokan elfelejtik, vagy csak egyszerűen nem értenek hozzá..)
    Valóban el kell tökölni az elején vele de utánna nagyszerűen végzi a dolgát!
    Persze nincs 100% védelem egyik vírusírtónál sem.
    Mindenesetre évek óta használom és nincs bajom vele. Vírus miatt nem kellett formáznom még!!
    A férgek miatt meg ne a NOD-ot szidjátok, arra vannak jobb progik, habár a smart security állítólag jól kezeli ezt a problémát is!

Kicsit közhelyes de a tv-ben sem véletlenül reklámozzák..
  • Wescone
    Lehet, hogy az óra végén érkeztél!
  • Crosby
    A macskás betűkkel tisztában voltam, ellenben nem számolt vissza, hanem egyből lehetett indítani a letöltést. Azóta már rájöttem, hogy nem mind arany ami fénylik. SAJNA CSAK EGYSZER CSINÁLTA AZTÁN UGYANÚGY KELLETT VÁRAKOZNOM. Azt hittem naívan, hogy a "boldog órában" talán várakozás nélkül lehet leszedni cuccokat, de nem.
  • Wescone
    2x telepítettem, 2x nyálaztam végig a beállításokat, 2x szivtam meg és 2x nem tudott mit kezdeni a virussal.
    Aztán sok x anyáztam, végül 1x feladtam...
  • mflex #52559
    Köszönöm!
  • kaposi1
    Na szép,annyira megvagyok fázva hogy egy mondatba két hibát vétek.
    Bocsi.
  • kaposi1
    Helló!
    Csak azokat a számoka ill.betüket írd be amiben macskálat látsz.
  • Breki33
    A macskákra gondolsz?
  • Breki33
    te beállítod rendesen?
  • Breki33
    http://rapidshare.com/files/107403931/Galaxy_Hunter_-_Black_Celebration__Earth_Version_.mp3.html

by Spinyo
  • Crosby
    Sziasztok!
    Mi van a rapiddal? Ezzel lepett meg:The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
  • mflex #52552
    kösz :)
  • Wescone
    Én annyit állíthatok tapasztalatbol, hogy szinte minden géphez melyre Nod 32 volt telepítve tartozott alapbol legalább egy virus is.
    Persze... onnan tudtam, hogy Nod van telepítve a gépre, hogy állandóan a képembe vágta a rohadt, tehetetlen vörös figyelmeztetését.
    Azonkivül elegem lett a fontoskodó óránkénti update-elésével is!
  • Wescone
    Csak az eredeti (Depeche Mode) van meg, az is live-ban.
  • Wescone
    David Guetta feat. JD Davis - In Love With Myself / 2004
  • mflex #52548
    hülye ingyen csengődallamos oldal lol

szóval a felcsendülő zenék között a "Beautiful Liar" alatt megszólal egy sztem nagyon jó zene,sokat nem tudok kivenni abból a két másodpercből,de hátha valaki felismeri..

talán a címe :In love with myself lehet, mert csúsznak a számok..
    kicsit depeche mode-os a faxi hangja.

klikk

ki lehet az előadó????
  • mflex #52547
    A GALAXY HUNTER-BLACK CELEBRATION cimű száma kellene nekem sürgősen.
    Nemsokára meglesz az albumuk, de ez a szám nagyon fontos lenne most.
    Ha esetleg valaki tud egy linket ,ahonnan letölthetném az cool lenne.

erről van szó,alapból indul...

köszi
  • okiland
    Lehet, hogy nem OLE VERSION, de nekem csak ez van meg:

INVIDIA - PLAZA DE TOROS

http://www.speedyshare.com/608618168.html
  • mflex #52545
    Az én bajom is az volt a nod-al (2.7), hogy csak felraktam, de nem állítottam be,viszont több tesztnek is alá vetettem más írtóval a 3-as szériát ,amikor ezek szerint állítottam be. Kicsit időigényes az tény,de utánna elég jól védi a gépet, sőt régen állandóan fikáztam a nodot, de most most azt mondom egyenlőre ő viszi a pálmát.