112174
-
imre07 #52584 Akkor egy kis ajándék a barátnődnek:
Charlie -
vannak még jók
-
Itt megtalálod -
Breki ez a cucc nekem kell! :) -
Ha minden igaz megis van
http://rapidshare.com/files/76190445/Cowon_JetAudio_v7.05_Plus_VX_Retail_Full.rar -
keresném a legújabb plus and extansion pack-ot -
élőben jobban néz ki főleg más eq-val
-
akikkel privátban Jet-Audiórol beszéltünk azoknak mutatnám ezt
-
voltam az itteni koncertjén barátnőm nagy Charlie rajongó -
imre07 #52575 Szegeden meg Charlie adott szabadtéri ingyenkoncertet!
Nem tudom, mi történt, de nem a szokásos zenészek kísérték. (Pl.:Lehr István billentyűs szekció, stb.) Valami debreceni zenészekből álló csapat volt vele, ha jól értettem. Több, mint negyven éve a pályán! Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de úgy gondolom, a 40 év alatt nem sokat énekelt playbacktől!
-
Háromnegyed egy és háromnegyed kettő között tényleg Ok volt. Most kiírta, hogy várjak 294 percet, de így is simán megérte -
Nálam már vége a dalnak.Pont egy órán át lehetett "alkotni".Eddig egyébként én is csak a visszaszámlálás megszűnését tapasztaltam. -
Hááát... rövid volt ez a "Happy Hour"!
-
Igazad van, kösz, hogy szóltál! -
Én úgy tapasztaltam, hogy csak a letöltés elötti visszaszámlálás van felfüggesztve, de most, hogy mondod teszek még egy próbát vele. -
Most tényleg Happy Hour van a rapidon. Egymás után lehet leszaggatni a cuccokat. -
-
Pécsen koncertezik a Boney M!
Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet!
Boney M
Pécsre jön a Boney M, a legendás együttes június 16-án, a városi sportcsarnokban ad koncertet - írta az Új Dunántúli Napló. Az egykori sztáralakulatból külön-külön bandával járja a világot Maizie Williams, Bobby Farrell, és a csapat énekese, Liz Mitchell. A baranyai megyeszékhelyen a legjobb formáció, a Liz Mitchell of Boney M and Band látható és hallható. [blikk.hu]
-
Ha Te mondod..
-
Mindig azt a terméket reklámozzák amely egyébként a kutyának sem kell.
-
Ez az új cicás történet a rapidnál elég gáz... :)
Nah kíváncsi leszek erre hogyan lesz majd AutoCaptcha :D -
Szia!
Végre valaki, aki le is írta a lényeget..
A NOD semmit nem ér, ha nincs jól beállítva!!!(ezt sokan elfelejtik, vagy csak egyszerűen nem értenek hozzá..)
Valóban el kell tökölni az elején vele de utánna nagyszerűen végzi a dolgát!
Persze nincs 100% védelem egyik vírusírtónál sem.
Mindenesetre évek óta használom és nincs bajom vele. Vírus miatt nem kellett formáznom még!!
A férgek miatt meg ne a NOD-ot szidjátok, arra vannak jobb progik, habár a smart security állítólag jól kezeli ezt a problémát is!
Kicsit közhelyes de a tv-ben sem véletlenül reklámozzák..
-
Lehet, hogy az óra végén érkeztél!
-
A macskás betűkkel tisztában voltam, ellenben nem számolt vissza, hanem egyből lehetett indítani a letöltést. Azóta már rájöttem, hogy nem mind arany ami fénylik. SAJNA CSAK EGYSZER CSINÁLTA AZTÁN UGYANÚGY KELLETT VÁRAKOZNOM. Azt hittem naívan, hogy a "boldog órában" talán várakozás nélkül lehet leszedni cuccokat, de nem. -
2x telepítettem, 2x nyálaztam végig a beállításokat, 2x szivtam meg és 2x nem tudott mit kezdeni a virussal.
Aztán sok x anyáztam, végül 1x feladtam...

-
Köszönöm!
-
Na szép,annyira megvagyok fázva hogy egy mondatba két hibát vétek.
Bocsi. -
Helló!
Csak azokat a számoka ill.betüket írd be amiben macskálat látsz.
-
A macskákra gondolsz? -
te beállítod rendesen? -
http://rapidshare.com/files/107403931/Galaxy_Hunter_-_Black_Celebration__Earth_Version_.mp3.html
by Spinyo -
Sziasztok!
Mi van a rapiddal? Ezzel lepett meg:The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! -
kösz :) -
Én annyit állíthatok tapasztalatbol, hogy szinte minden géphez melyre Nod 32 volt telepítve tartozott alapbol legalább egy virus is. 
Persze... onnan tudtam, hogy Nod van telepítve a gépre, hogy állandóan a képembe vágta a rohadt, tehetetlen vörös figyelmeztetését.

Azonkivül elegem lett a fontoskodó óránkénti update-elésével is! -
Csak az eredeti (Depeche Mode) van meg, az is live-ban. -
David Guetta feat. JD Davis - In Love With Myself / 2004 -
hülye ingyen csengődallamos oldal lol
szóval a felcsendülő zenék között a "Beautiful Liar" alatt megszólal egy sztem nagyon jó zene,sokat nem tudok kivenni abból a két másodpercből,de hátha valaki felismeri..
talán a címe :In love with myself lehet, mert csúsznak a számok..
kicsit depeche mode-os a faxi hangja.
klikk
ki lehet az előadó???? -
A GALAXY HUNTER-BLACK CELEBRATION cimű száma kellene nekem sürgősen.
Nemsokára meglesz az albumuk, de ez a szám nagyon fontos lenne most.
Ha esetleg valaki tud egy linket ,ahonnan letölthetném az cool lenne.
erről van szó,alapból indul...
köszi -
Lehet, hogy nem OLE VERSION, de nekem csak ez van meg:
INVIDIA - PLAZA DE TOROS
http://www.speedyshare.com/608618168.html -
Az én bajom is az volt a nod-al (2.7), hogy csak felraktam, de nem állítottam be,viszont több tesztnek is alá vetettem más írtóval a 3-as szériát ,amikor ezek szerint állítottam be. Kicsit időigényes az tény,de utánna elég jól védi a gépet, sőt régen állandóan fikáztam a nodot, de most most azt mondom egyenlőre ő viszi a pálmát.