112174
-
Szép napot 80-as évek! Igaz nem 80 zene 70 es de mégsem mert egy feldolgozást keresek! Umberto Tozzi - Ti Amo. című zenéjét keresem mégpedig az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés-ben a végin el hangzik belőle egy kb: 25-30 mp részlet azt keresném! Ha esetleg valakinek mag van tolja fel bitráta most nem érdekel! Köszönöm! -
nem akarok pofátlan lenni, örülök a zenének, csak van egy kis bökkenő vele. olyan 2:20-tól elkezd ugrálni, ilyen kattogást lehet alatta hallani úgy 3:20-ig. nem tudom te vetted fel bakelitről, vagy így volt meg eleve? -
Az arany középút. 
Santo California - Tornero 256
Clamero Project vs. Santo California - Tornero 2007 256 -
Szia!
Itt hallható a kevesebb, néha a több, tipikus esete.
Kétszer ugyan az a versió 320 ill.128-ba.
Csakhogy míg az előbbiben komoly hanghiba hallható 2:40-nél, addig a második hibátlan.Csak hát az a bizonyos fránya 128.
Mentségemre ,nem saját felvételek.
Santo California - Tornelo 320
Santo California - Tornelo 128
Kárpótlásul még egy versió belőle kicsit pörgősebbe.
Damichi - Tornero 192
-
köszönöm szépen
-
Kedves laco64!A szám cime amit keresel:Tornero. Nekem megvan az egész album,csak sajnos nem tudom hogyan töltsem ide fel,sajnálom,de azért a cim ügyben remélem segitettem!Szia!
-
laco64 #53459 hello mindenkinek.S.O.S. LENNE Santo Calirnia,egy lassu szám volt anno a szám cime sajna nem ugrik be,ha valakinek van kérem tegye föl,előre is köszönöm -
Nagyon szepen koszonom. 
-
hosszu72 #53457 Davy DMX - One for the treble (fresh)(vocal mix) 320 -
hosszu72 #53456 Hello!
Serge Gainsburg & Jane Birkin 320 -
Sziasztok tagok! 
Tudna nekem valaki prezentalni jo minosegbe ezt a klasszikust? -
[b] JOY-TOUCH BY TOUCH
WAV 5:20 (remastered)
PASS:ISD
http://rapidshare.com/files/116267423/joy.rar -
2007 nyaráig Ő maga linkelgette a sorozatot. A HUB-ján mindig írta az új részek rapid linkjeit. Azóta sehol nem találkoztam a linkekkel , csak a sorozat néhány darabjával a musicmaniacs-en. -
Ahh nekem csak 51-ig van meg ...
Nem tudod vagy tudjátok,hogy honan lehet leszedni a többit?
Köszike! -
hali
valakinek nincsen meg ez a szám 320-as minőségben? Davy DMX - One for the treble (Vocal Mix)
köszi -
Jó reggelt tagok!
-
Hali! (Szvsz) 127 Max Best Of Dance Collection és 21 Mega Beat Italo Mix után a srác "visszavolnult". Állítólag már csak rádiózással foglalkozik. -
üdv, hát ha itt körülnézel biztosan találsz néhányat... -
Hello Tagok!
A Breki által belinkelt "Heart-Rock" kollekciót érdemes letölteni.
Nagyon jó zene, valódi CD anyag - rendkívüli minőség, csak ajánlani tudom.
-
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a Max Best Of Dance Collection sorozat hányasnál jáár?
Köszi! -
kocsisgabor9999 #53445 hi valaki tudna linket adni kifejezetten 80'as disco zenéről meg olaszról? -
seza44 #53444 Hali 1 szám cime kellene. Számomra fontos lenne.
elöre is köszi a segitséget.....
innen töltheted le a zenét
http://data.hu/get/275497/caffe_caffe2.mp3.html -
MZOLTANN #53443 Keresem a Bob-A-Rela 1979 albumot. Tud valaki segiteni? -
Üdv Tagok!
Nyitottam egy témát HQ Sound sample néven (gondolom nem kell ecsetelnem mivel hivatott foglalkozni), kivétel nélkül mindenki szivesen látott ha érdekelt a témában. -
www.rapidcheat.com/ - ez lenne az?
Erősítsetek meg!
-
Sziasztok!
1-2 hete láttam itt egy linket, ahová ha beírtam a rapidshare-s linket,
letöltötte, és utána rögtön le lehetett tölteni a köv-t, nem kellett várni. Nem találom. Beírnátok mégegyszer ezt a linket?
Köszi! -
Köszi ! -
imre07 #53438 Hali!
Azért, mert kérdeztétek, melyik Gold album, s akkor még nekem sem jött le, csak az a fájl, ami bizonyítja, hogy wav-ból lett Flac, és ebből töröltem a felesleges dolgokat. Egyébként az 53397-ben írtam, hogy Flac.
Sorry! -
Szevasztok Tagok !
Felkérném a tisztelt Moderátorunkat, hogy stornózza az 53412-es hsz-emet !
Köszönöm !! -
Az miért van, hogy itt wav van, de leszedve flac
Énmeg ki akartam próbálni a konvertálást P -
sztem ez csak felhasználói felület
a konvertálást úgyis ugyanaz végzi
akát lehetne így is
"A Winamp segítségével akár WAV fájllá is lehet konvertálni (mondjuk ha úgy kényelmesebb visszaírni az audio lemezt), mindössze annyit kell tenni hogy programban az “Options/Preferences/Plugins/Output/Nullsoft disk writer” plugin “preferences” gombjára kattintva meg kell adni (illetve megadható, mert alapértelmezett a C:\ meghajtó) hogy “Output file mode: force WAV file”.
Arra érdemes figyelni hogy a Winamp-ban ki legyen kapcsolva az ismétlés, aztán hadd szóljon. Ahogy játsza le a számokat, úgy kerülnek a C:\ meghajtóra WAV formátumban. "
Szerintem újabb program nem jelent más minőséget, főleg mert ugye veszteségmentes elvileg. Nem biztos, hogy minden esetben érdemes az újabbat használni (lásd winfos, nero pl)
CD rippelésnél wav-ba érted?
mp3-be sztem eléggé függ a codectől az adott programmal elvégezhető beállításoktól
Ezeket érdemes átolvasni
Zenei CD-k archiválása felsőfokon
EAC Használati útmutató
És egy példa, hogy a Bartimex Audionál hogy csinálják ezt az egész folyamatot
klikk -
köszi, kipróbálom...
ha egy ujabb progiva konvertálok?akkor minden esetben jobb a minőség?vagy a programok fejlődése minden esetben ezt nem feltételezi?minden esetben érdemes az ujabbat használni?
illetve pl. cd rippelésnél, a cd olvasó-n kivül a program, nagyon befolyásolja a minőséget? -
nincs mit, amit pedig korábban kérdeztél arra próbáld ki ezt
http://xrecode.com/
Mondjuk abba az irányba amiben neked kell még nem próbáltam ki, de nem túl bonyolult a kezelése -
Aspyrin #53432 ATOM
-
hangerőt rá kolléga! -
igen, köszi! -
Aspyrin #53429 Köszönöm. -

PSB-s dolog megoldódott? -
az egyik legszebb lemezemet is az a-ha produlálta, felteszem ha el nem qrom...
-
1985 a-ha - take on me ( extended version ) vinyl-ről wav ...itt