112174
-
Ooops!
Helyesbítenem kell: Here It Is!
Ez van amikor az angol keveredik a némettel...
-
All Winners Eurovision Song Contest 1956-2007:
Video / Part 1
Video / Part 2
Amint jól észrevehető korábban sokkal természetesebben viselkedtek az előadók a szinpadon, nem is volt műanyag ize a fesztiválnak. -
A 87-es Eurovision 13. helyezettje, ha már korábban a fesztiválokrol "beszéltünk" (az egyik amit keresek):
Rikki - Only The Light -
Hier It Is!
A minőségről értelemszerüen nem nyilatkozom.
Néhány számnak (mix-nek) van előadója + neve is de mindeddig nem sikerült megszereznem.
Megköszönöm ha más is veszi a fáradtságot és belehallgat az anyagba. Tudjátok; több fül többet hall.
Sample 1 - Old Tape Quality -
Eletembe nem torrenteztem meg,de ugylatszik azt is el kell egyszer kezdenem.
Koszi az infot.
-
Azt hiszem ezen láttam
Die Lollies Präsentieren Höllenparty Hitmix Vol.5-DE-2CD-2008
torrentről letölthető
20 Passion 5 - Recipe for Love
21 Carol O. - Only 4 Love
22 Bb Betty - Blondinen Haben Mehr Spa
23 Sound Convoy - Hey, Wir Wolln Die Eisbärn Sehn 2008
24 Bangbros - Arschgesicht
25 Rocking Son - Hadschi Halef Omar
26 Mega Mania - Summer of 69 -
Varom.
Idom mint a tenger .Meloba vagyok.
-
Hi!
Az van némelyikböl, felteszem ha már vállalkozó kedvedben vagy.
-
Hello!
Rovid reszlet esetleg beloluk?
Mindig is szerettem vadaszni.
-
Te legalább tudod a keresett szám előadójának nevét és a szám cimét. Én sajnos nem tudom az általam keresett számok előadóinak nevét és a számok cimére is legfeljebb csak tippelhetek.
-
Igen, tudjuk Kaposi kolléga!
-
Szerintem mindenkinek van egy ilyen fajo pontja.
Az enyem : Carol O - Only 4 Love
De ezt itt mar mindenki tudja szerintem.
-
ahhoz képest, hogy van amit 25 évig vadásztam
, vadászok...
-
Időtlen idők óta egy tavalyi számot... Ez jó!
-
Sziasztok!
Időtlen idők óta vadászunk a haverokkal egy Flipper Öcsi számot. A címe: Száguldó angyal. Nem a 80-as években jelent meg, hanem pár évvel ezelőtt, lehet tavaly. Hálám üldözne a sírig Titeket, ha tudnátok egy linket adni hozzá.
-
Köszi Breki33!Sikerült!

-
hát ez így van... -
ez már kérdezték tőlem '90-ven tájékán amikor dj-t kerestem aki italo zenéket venne fel nekem, egy 30 fős osztályból 2-en hallgattuk, majd halál ciki volt modern talking-ot ismerni, diszkókban elő sem fordulhatott. '98-ban ismét trendi lett, ezt játszották egész európában minden diszkóban, ekkor persze jöttek az egykori fikázók van-e valami a talkingtól?hát persze, hogy volt '84-óta...
ma ismét lehetetlen volna hallani rádiókban...
mi manipuláljuk sajátmagunkat, mert hordákba verődve nem vállaljuk saját izlésünket hanem követjük a hordafőnök izlését legyen az bármi...
ha jól emlékszem a '90-es évek közepén még bőven hóditott japánban a listákon az italo...mikor a szülőkontinensén hátatforditottak neki...
pedig napjaink törtritmusú zörejegyüttesén alapuló dallamtalan
irányzatánál jóval maradandóbb zenék születtek az egykori euro-italo diszkó védjegyében... -
Ott az i-n a pont.
-
hát valszeg a "háttérben" használta a csöcseit is esetleg a nagy száját :DDD -
"mint az idióta mosolyával nyert szépségkirálynő."
Nem a mosolyával nyert ám.
Én egy kicsit lejjebb fókuszáltam.
De egyébbként egyetértek veled maximálisan a hozzászólásodat illetőleg.
-

Te hol élsz? A marson?
Talán azt a szerencsés "szerencsétlen" boygót még nem tudják manipulálni a nagyokosok,de itt a földön mindeben manipulálják az embert . A politikában a hírekben a zenében főleg a neten és persze egy átkozott 5 éves gyereknek szóló kibaszott mesében is.
Erről az egészről ódákat lehetne írni,de az egy teljesen másik fórum témája,nem ide való.
Annyi biztos ,hogy én Pécsen naponta több szebb nőt látok az utcán,mint az idióta mosolyával nyert szépségkirálynő.
Az emberiség -ezen sokat gondolkoztam már-vajh,milyen célból születhetett. Egy biztos minden ember vérében ott van, hogy utálja a másik embert. Az állatok csak az élelmük miatt ölnek,de az ember manipulatív gyarlósága olyan mértékű,ami semmivel sem lehet összehasonlítani.
Sajnos mindent és mindekit manipulálnak és abban is van valami, ha ezt nem tennék akkor összeomlana az a bizonyos rendszer és még több háború esetleg világvége atomcsapásokkal írtanák ki egymást az egyik legnagyobb idiótája a világegyetemnek: maga az ember!
huuhhh sorry az írásért... :D
-
Keresném ezt a számot.
Deborah Andries - Amore
-
ha már szobahoztuk, a fesztivált és ahogy látom senkinek nem az ott favorizált előadók jöttek be, hogy lehet ez az össze-vissza szavazás, a műsorban több teoria hangzott el, de eggyik sem volt követhető.a nyugati országok is sokan keletre szavaztak, illetve a haragos, nemrég háboruzó nemzetek is egymásra szavaztak.bár nyilván adott a nyelv de azért még is különös...legalább is nekem.
legalább annyira különös mint a szépségek megválasztása ahol lassan a magyarok közt nem is lesz valóban magyar szépség...legalább is a zsűri szerint.minden ilyen manipulálható volna?vagy valamiféle másodlagos cél a fomtosabb.pl. azért választjuk az vagy azt a hölgyet szépségkirálynőnek mert majd ő megállja a helyét a világversenyeken?de miféle világversenyen ha minden ilyen manipulativ?akkor miért nem választják azt aki most és itt a legszebb mindenféle másodlagos cél nélkül ?na nem off-olok ma többet...
-
MrSister #53641 www.cdandlp.com
www.ebay.com
www.gemm.com
www.musicstack.com
www.netsoundsmusic.com -
Szia!
igen jó zene volt ez is,de a svéd Charlotte volt számomra az az énekes,aki olyan számot adott elő ami dinamikus fülbemászó,talán egy kicsit italos is stb... na :DDDD -
Szewasztok!
én is néztem a műsor és szintén rájuk voksoltam.nekem ők jöttek
be a legjobban talán egy nagyon picit hasonlítanak a "Soundlovers" formációra.Anno egyik kedvenc csapatom volt.rongyosra játszottam a lemezeiket.
Kicsit más:
Keresem: Frank Zappa - Bobby Brown Goes Down felvételét.nekem egy 1979-es bakeliton van meg,ami sajna 1:20-nál megukrik.hiába állítom be a megengedett max.tűnyomást,akkor is megukrik.
Frank Zappa -
imre07 #53638 Hali!
Ha torrent is jó:Lorena McKennit
Nem Best of, Vlami 2 cd-s anyag. Mp3, a fájlok mérete alapján min. 256. -
Nem sajnos:( -
Kiváncsivá tettél.
Felvettem az egész műsort vinyóra. Majd visszanézem .
Egyébbként tudod a nevét a hölgynek?
-
Jah nem volt rossz,bár tudom már akkor feltünt,mennyire "betanult" angol szöveg volt,vagy legalábbis az Angol kiejtésén még kellett volna csiszolni.
Erről jut eszembe a Belgrában a "jugó" müsorvezető csajszi,azonkivül ,hogy szép is volt,valami elképesztő szépen beszélte az Angol nyelvet,szinte már vártam, hogy beszéljen,annyira természetes és Amerikai Ausztrál
közti kiejtése volt, hogy szinte lenyügözött.
Talán azért ,mert én is ezt a nyelvjárást szeretem és tanultam már vagy 20 éve folyamatosan.
nincs erről csajról valami vidió?
-
Nekem ő tetszett 2005-böl,és mellesleg meg is nyerte.
Ha esetleg valakinek megtetszett.
Elena Paparizou - My number one wav -

Jó vagy Zsoltford!
-
Mé' nem jelenik meg a videjó???
-
Nálam 97-98 ban filmszakadás történt zenei téren. Az utolsó videó amire az MTV-böl emlékszem az a Busta Rhymes & Janet Jackson - What's It Gonna Be-je volt. Azóta sem néztem MTV-t.
Ez a szám viszont nagyon bejött akkoriban, jó volt a klipp is. -
köszi jól sejtettem , az ilyen csajokak megjegyzem... -
Igen, ez az! Thx! -
De feloszlottak csak nemrégen a csapat bejelentette, hogy újra megpróbálják együtt, igaz Vanessa Petruo nélkül, aki a szólókarrierjére koncentrál
A német lányokból álló csapat 2000-ben alakult meg. Az énekesek egy tehetségkutatón vettek részt (Popstars), hogy aztán egy csapatot alkotva létrehozzák a No Angels formációt. A dalaik közül nagyon sokat Magyarországon is játszottak. Főleg a következőket: Still in love with you, Someday, Something about us, stb.
A csapat 2003-ban feloszlott közös megegyezéssel, ezt megelőzően számos díjat bezsebelhettek, például a német Echon, a Comet díátadón, vagy a Bravo Otton.
-
Ez lenne az?
-
Megnézem fent van-e.