112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• computerguru
    Kedves STORUNG!Kár,hogy ide a SPEED-re raktad fel a zenét,mivel már kétszer is jeleztem,hogy ide ne töltsetek fel,mert nem lehet letölteni(FEKETE HÁTTÉR és ki van irva,hogy NO VIDEO)A probléma még mindig nem oldódott meg!Én is szerettem volna letölteni,de nem megy!!!Bocs,hogy újra szóltam,de amig nem javúl meg,kár ide bármit is felrakni!
  • Storung
    Hello!

Köszönet minden segítségért! Végül nagy nehezen ráakadtamerre
  • Wescone
    Chicago Bears - Super Bowl Shuffle

Kicsit mastereltem, de amint mondtam korábban van néhány hiba amit nem igazán lehet kivágni belöle.
  • zsoltford
    üdv tagok, ha már szóba jött a webkamera, tud-e valaki megoldást egy problémára, skpe és msn-nél is akadozik a kommunikáció...a fentlévők számától függetlenül...egy példa, A-val jól tudok beszélni, B-vel nem, A és B kivállóan tud kommunikálni, az egyik kamerával egybeépitett a másik nem.valamennyi jó be van állitva...az egyik taggal kivállóan tudtam beszélni kép-hangal együtt mig ki nem csrélte a gépét egy reaktorra a kamera maradt a régi. az osdival müködött, pedig az aztán egy őskövület volt...valakinek ötlet?vagy zuzdába az egésszel?
  • Italo forever
    Ja, azt elfelejtettem, hogy azért gondoltunk ilyen megoldásra mert találtam egy progit, ami nem csak mint webkameraként funkcionál, hanem
    használhatjuk akár riasztónak is, mozgásérzékelőnek és még sok más mindenre!!

ACTIVE WEBCAM V10.1

itt a program
    a #4735 hsz-ben!
  • Italo forever
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem, igaz kicsit off de tudom vannak itt hozzáértők!!
    Tehát a melóhelyemen van egy terület aminek az őrzését nem tudjuk rendesen ellátni, mivel nagyon rossz a fekvése.
    Sem a mi cégünk sem a tulajdonos nem akar kamera rendszert kiépíteni, ezért arra gondoltunk, hogy beinvesztálunk egy webkamerába és kihelyezzük a megfigyelendő területre..
    Na most jön a kérdés..

Mekkora az a távolság, amennyire el lehet vinni a kamerát a számítógéptől??
    Egyáltalán van valamennyi limit? Kb. 30-40 méterre kellene vinni a pc-től..
    Ez sok?
    Köszi a válaszokat!
  • imre07
    Hali!
    Akét verzió udyanabból a mixból van, csak én a Speedy-re raktam fel
    Sőt, a másik Carol O is ebből a mixból van, az a Kaposi kolléga által ferakott a teljesebb.
  • Breki33
    Hello mivel én raktam fel nem kellett leszednem, csa kipróbáltam elindul-e

Most vnéztem meg a Filefactory link nálam jó
    Azért két perces gondolom mert ez egy mix-ből van

egyenlőre így találtam meg

• atiapuka
    Szia Breki!

Neked sikerült leszedni a Only 4 love c. Carol O. számot?

Filesend-el: file not found
    Filefactory: tölti le de a végén cann't copy file, Cannot read from the source file or disk. (he nem letöltöm hanem megnyitom akkor csak 2 perces).

Nincs meg neked rendesen véletlenül?

• atiapuka
    Szia Imre!

Letöltöttem a Carol O-t de 2.42-nél vége szakad a számnak. Neked is?
  • Breki33
    A ketyere alatt mit értesz?

Magát a progit?

Itt van egy bővebb leírás a 6-oshoz
    http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/y/4730.html
  • italo67
    Szia! én azt tőltőttem le amire a link küldőtt. De ez a "ketyere" mire jo? én nem ismerem jetaudiot ,csak 2 hete kezdtem használni.
  • Crosby
    Köszönöm
  • Storung
    Ez az! Köszönöm! Ezt keresem fogyasztható minőségben...
  • Wescone
    Chicago Bears - Super Bowl Shuffle / 1986 ha minden igaz.
  • Storung
    Eddig eljutottam én is :) Van benne valami "crew" is. Gyenge az angolom.
  • Wescone
    Szeva' Storung!
    Erröl a számról a "Grandmaster Flash & The Furious Five" jut eszembe, hasonló a stilus, de mégsem valószinű sajnos, hogy ők az előadó.
    Az viszont szinte biztos, hogy a "superbowl" szó szerepel a cimében.
  • Storung
    Üdv Minden Szakinak!

Ennek a muzsikának keresem a címét, előadóját, valamint ha nem gond akkor egy használható minőségű változat is jól jönne. Előre is köszi.
  • kaposi1
    Szia!

Nekem is úgy ajánlották.
    Azóta használom ,és idáig mindent le tudtam szedni vele.
    RealPlayer Gold plus
  • Crosby
    Sziasztok!
    Tudna valaki ajánlani egy programot mellyel az indavideoról lehetne letölteni?
    Köszönöm
  • mflex #53765
    Jet Set Band - Say Goodbye To Rainy Days
    320k
    http://rapidshare.com/files/119133984/jetsetband.rar
    pass:ISD

egy vidám italo zene...
  • kaposi1
    Urak !
    Ha valakit még érdekel és nem akarja letölteni az egészet egyben .
    A 2008-as Euroviziós dalok egyenként is letölthetők innen
  • kaposi1
    Helló!

"ez anno megvolt nekem is egy mixben ez is "
    Ezt melyikre írtad?
    Tudtommal két száma van.
    Only 4 love /ezt üldözzük/
    A másikat meg gondolom letöltötted innen / 53744 /
  • laco64
    Hello Urak Carol O-tól valami más ha lenne nagyon megköszönném elóre is,ez anno megvolt nekem is egy mixben ez is kedvenc KÖSZÖNÖM
  • Szuszidi
    nekem amit adtam linket azon 256 jön lefele egy 700 Mb anyag is lent van gyorsan nem kell figyelni ha megszakad kezdi újra! Próbáld ki!
  • Wescone
    Wow! Felpattant 80-ra... Hát nem tartott sokáig.
  • computerguru
    Szevasztok mindenkinek!A probléma még mindig fenn áll!Mint korábban már jeleztem a SPEEDY SHARE-hoz társitott felvételeket nem lehet letölteni,úgy hogy erre ne tegyetek egyenlőre semmit,amig meg nem javúl(fekete háttér és ki van irva,hogy NO VIDEO)Aki tud esetleg nézzen utána,hogy mi lehet ez!Köszönöm!!!
  • Szuszidi
    Utólag a torentről amit az fiuk írtak tökéletesen igaz én is ajánlom! Sőt most van egy új óldal amit csak ajánlani tudok most nincs arány nézés! Itt nyomni
    De van jó anyag! Sok sikert!
  • Wescone
    Hát a Torrent mégsem lesz az én műfajom. Csekély öt óra alatt jött le 80 mega, max sebesség amikor megtáltosodott 70 kB/s volt, de csak néhány másodpercig tartott e kegyetlen "ámokfutás".
  • Breki33
    Marie Friedriksson ma 50 ées !

Ötven éves a Roxette énekesnője - érdekességek a svéd bandáról
    A legkisebbektől a legnagyobbakig ma is mindenki ismeri, és szinte kívülről fújja a számaikat, annak ellenére, hogy már hét éve nem írtak új dalt. Fülbemászó dallamviláguk, egyedi életérzéstől kicsattanó szövegeik a jelenben is felüdülést jelentenek, amikor megszólalnak a rádióból. Ismerjük meg kicsit közelebbről ezt a svéd csapatot, amelynek énekesnője Marie Fredriksson május 30-án tötli be az ötven évet..

Hivatalosan 1986-ban állt össze Marie Friedriksson és Per Gessle, azaz a Roxette, a melódikus pop legnagyobb formációja. Aktív éveik alatt bejárták az egész világot Buenos Airestől Sydneyig, valamint közel 75 millió lemezt adtak el, négy daluk pedig első helyezést ért el az amerikai toplistákon. Szép utat jártak be, de ez azért nem volt mindig mézeskaláccsal kikövezve.

A kezdetek

Úgy indul a sztori, hogy 1981-ben Marie háttérvokalista Per együttesében, a Gyllene Tidder-ben, ami Svédországban remek csapatnak számított akkoriban. Több díjat nyert a zenekar, valamint szólóban Gessle is. A csapat ’84-ben kiadott albumát Amerikába is kiviszik, de csak egy rövidebb változatban, és a név megváltoztatásával, hogy emészthetőbb legyen a közönségnek. Ekkor lehetett először a Roxetteről hallani.

Otthon sikeres volt a korong, de az U.S.A.- ban nem foglalkoztak vele igazán az emberek. Közben zajlottak az események, Marie és Per is megjelentette második önálló produkcióját, melyekért hazájukban megkapták a legjobb női és férfi előadóknak járó díjakat. Ekkor jött a kiadótóll az ötlet, hogy mi lenne, ha ők ketten összeállnának, immáron a Roxette név alatt. Nem sokkal később elkészítik első számukat, a ’Neverending Love’- ot, de ez még mindig nem hozta meg a nemzetközi ismertséget.

Look Sharp!

Ilyen néven jelent meg az az albumuk, amely után már az egész világ az ő zenéjüktől volt hangos. A legenda szerint egy amerikai cserediák járt a skandináv országban, és annyira megtetszett neki a ’The Look’, hogy hazavitt egy példányt az albumból. Otthon aztán járta a rádiókat, akik küldték a kópiákat más médiumoknak, és a hallgatók telefon visszajelzései miatt végül ott is megjelentette az EMI a lemezt.

A ’The Look’ négy ország toplistáján került a csúcsra, és innentől már nem volt megállás, jöttek a jobbnál jobb számok: ’Listen To Your Heart’ , ’Dangerous’ , majd a Micsoda Nő betétdala, az ’It Must Have Been Love’.

Ezután érkezett a ’Joyride’ album, mely bár Európában és Ausztráliában kirobbanóan sikeres lett, de a Tengerentúlon mégsem volt versenyképes. A Rolling Stone magazin írta a korongról: „Ebben benne van a Roxette teljes személyisége, ennek a zenének szíve van.” Hiába a szép szavak, az Egyesült Államok különösebben nem volt kíváncsi rájuk. Azért elmentek egy turnéra, amit kizárólag teltházas koncertekkel, összesen 1,7 millió embernek adtak.

Mostanában

Jelentek meg a rákövetkezőkben is lemezeik, de azok egy-egy kiugró számon kívül nem aratták le a hatalmas babérokat. Utolsó új dalokat tartalmazó produkciójuk a 2001-ben megjelent ’Room Service’ volt. Ez Svédországban természetesen első helyet ért el, Németországban pedig a dobogó harmadik fokáig jutott, máshol nem került tízbe. Mégsem kellett beérnünk Roxette nélkül az elmúlt években, hiszen négy válogatás kiadvánnyal jelentkeztek. Volt pop összefoglalójuk, balladisztikus, a legjobb 20 EP, valamint a 20 év legszebb virágait tartalmazó produkció.

Marie 2008-ban a családanyák boldog hétköznapjait éli. Első gyermeke Josefin még 1993-ban született a Roxette egyik tagjától, Micke Bolyostól, akivel később össze is házasodtak. Rá három évre jött világra fia, Oscar Mikael. 2002-ben nagy csapás érte az énekesnőt, mert egy daganatot diagnosztizáltak az agyában, de szerencsére a kezelések hatására teljesen felépült.

Nem állt le a zenéléssel, hat hónappal gyógyulása után elkészítette első angol nyelvű szólóalbumát, mely hazájában aranyat ért.
    Napjainkban is foglalkozik még a muzsikával, de mellette új távlatokat keresve a festészettel is kacérkodik, de a legtöbb idejét a családjával igyekszik tölteni.

A csapat férfi gitárosa és dalszövegírója körül szintén nem állt meg az élet. Rendületlenül dolgozik, és készíti az LP-ket. Második angol nyelvű albuma, ’A vízvezeték-szerelő fia’ a svédországi megjelenés napján már platina lemez lett. Ezzel az albummal Per az édesapja előtt szeretett volna tisztelegni, aki a fent említett szakmában tevékenykedett. A korongról két dalt is neki ajánlott a ma már 49 éves torzon-borz virtuóz.

Kevés olyan alakulat van, aminek a neve után nem kell megmagyarázni, hogy például francia rock zenekar, vagy hasonló. Itt most csak leírjuk, hogy Roxette, és mindenki tudja pontosan, hogy miről van szó, hiszen stílust teremtettek, melynek jó értelemben vett hatását máig lehet érezni a pop szakmán.
  • okiland
    MINDENKINEK HÁLÁS VAGYOK A CAROL O - ÉRT!!!!

EZER HÁLA!!!!
  • mflex #53754
    320-ba bedigiztem,aki nem ismerné...

elég ritka zene.

[b]Sugar - Like A Roller Coaster (extended)
    320k 5:43

Pass:ISD

http://rapidshare.com/files/118824500/sugar.rar
  • mflex #53753
    Egy régi kazettámon találtam és wav-ban érdekel csak az alábbi zene:

Sugar - Like A Roller Coaster

ha valakit érdekel kaziról bedigizem,elég jó minőség,mert metalon van,de én ettől jobb minőségben szeretném...

• Breki33
    Erről jut eszembe

korábban kerestem másnak is ajánlom

Driver Updater Pro 2.2.8

Driver Updater Pro 2.2.8 | 2.73 MB
    Driver Updater Pro is a professional driver management tool features both driver management and hardware diagnostics.

Driver Updater Pro provides such practical function as driver update. If you often reinstall your operating system, you may not forget such painful experiences of searching all around for all kinds of drivers.
    If unfortunately you have lost your driver CD, the search will be more troublesome and time-consuming. Each computer user has more or less dealt with drivers while using computer. Most users are really tired of the tedious procedure of installing so many drivers manually for the system. In case you lost your drivers CD, you have to spend much time searching for the drivers online. If unfortunately even the driver for your modem was lost, you will be at your wits end. Perhaps you are a system administrator responsible for installing drivers for hundreds of computers in your company. If your have to install drivers on each computer manually one after another, it can't be a easy job.

You may still be using some old machines. If you can't tell their actual hardware configuration, you may not be able to find out correct drivers. Old drivers may not work properly in new operating systems, so you want to solve the problem by updating to latest drivers.Now you are caught by another problem - you can't find where to download the latest ones. There is another problem, if you changed some hardware devices, drivers for the removed devices may still stay in your system and become garbage files.
    Garbage files can seriously influence the performance of the operating system.
    You may want to remove them, but don't know how. Above are problems we may meet concerning drivers.

Now we will see how Driver Updater Pro can help you solve these problems like a piece of cake.
    Now you can download driver updates automatically and safely.
    This handy software utility will keep your system up to date by automatically getting the latest drivers from your hardware's manufacturer
    - No need to waste hours upon hours every week searching the Internet for the latest driver files.

By having the most up to date device drivers on your system, your computer will run at optimal performance and be free of errors!

Features:
    Access to over 1.000.000 device drivers
    Highly intelligent engine that finds old drivers
    High scanning speed with detailed result
    Full support for Windows Vista and Windows XP
    Simple and User friendly interface
    Improve system performance and stability

Operating system:
    Driver updater Pro is able to adapt to differing Windows versions and supports the following Windows releases:
    Windows XP 32-Bit, Windows XP 64-Bit, Windows Vista 32-Bit, Windows Vista 64-Bit.

http://rapidshare.com/files/115951546/Driver_Updater_Pro_2.2.8.0.rar
  • imre07
    Hali!
    Eleinte én is idegenkedtem a torrentezéstől. Nem vagyok fix IP-s, de lassú a netem, így a rapidról sem tudok túl gyorsan tölteni. Minden a beállításon múlik, az nagyon fontos, ahogyan a többiek is írják. Én is egy magyar srác szájbarágós oldala alapján állítottam be, de az oldal már megyzünt.
    Előnye, hogy ha a géped be van kapcsolva, állandóan lehet forgalom, pl egy videót (zeneit) elég egyszer elindítani, s leballag. Nem kell negyvenegynéhányszor a Rapidot elindítani.
    Amit még javasolni tudok, van a Firefoxhoz egy TorrebntBar kereső, amivel egymás után tudod végigpásztázni a torrentoldalakat.
    Azt kell tudnod pontosan, mit keresel. Érdemes pl. hetente keresni, mert változhat a helyzet, valaki felrakhatja a keresett dolgot.
    Na, de nem akarok túl okosnak látszani, jó tanulmányozgatást!
  • Wescone
    Kösz az infót mindenkinek, kicsit később átrágom magam rajtuk!
    (Jelen pillanatban a gyomorsavam rágja a gerincem csigolyáit és ez ellen most kell (t)ennem valamit!!!)
    Na pá!
  • bakterzoli
    Bocsánat, ezt Wescone-nak írtam!
  • bakterzoli
    Én már elég régóta torrentezem és csak ajánlani tudom én is mint Breki33!
    A µtorrent talán a legelfogadottab és a legegyszerűbb kliens. Magyar oldal:
    utorrent
    Itt megtalálsz mindent leírást, progit ami csak kell, és egy pár jó tanácsot is, de nem akarok a torrent témában nagyon belemerülni csak 1 jó tanács:
    Ha torrent klinest használsz pl.: utorrent, azureus, bitlord stb. ami nagyon fontos, hogy be tudd állítani azt, hogy aktív módban legyél! Ez azért fontom mert az aktív felhasználó mindenkitől tud töltani, a passzív pedig csak az aktívtól! Ekkor fordulhat az is, hogy csak vánszorog lefelé a torrent! De mindez le van írva, képekel illusztrálva sok sikert!
  • kaposi1
    Nos túl vagyok rajta.
    Ugyanaz a kiollózott mix darab.
    Nem is értem így minek is teszik fel?
    De azért köszi.
  • kaposi1
    Még nem,mert közben gyermekért voltam a suliba.
    Pedagógusnap.