112174
-
Nekem ez az egyik kedvencem:
Frank Duval-Touch My Soul To Sai Baba
nincs meg valakinek vévben?
320-ban megvan... -
Egyébként emlékszem amikor a tv-ben láttam,illetve hallottam a zenét,nem akartam hinni a fülemnek.
Mondom ekkora zene nincsen,aztán írtam Komjáthy-nak, hogy ekkor és ekkor volt a tv-ben a derrick és abban volt ez a szám, na az kellene nekem, de akkor több 100 ilyen levelet kapott és persze sokan már rendes címmel kérték.
fúúú , de régen volt, ha jól emlékszem 84-ben volt a tv-ben... -
A film kell neki, nem a zene :D -
"Amíg nem lesz jobb"
http://www.2shared.com/file/3441573/1c2ea39f/Frank_Duval_-_Living_like_a_cry.html -
Sziasztok!
Amíg nem lesz jobb, gondolom ez is megteszi: http://www.speedyshare.com/289164343.html
OFF
Anno a 80's években nulla német tudással, mindössze egy szótárral írtam neki (Derrick). Kb fél év után kaptam egy dedikált képet ,ami azután egy csajnak adtam (én m..ha)
Ez a sorozat mindig is kedvenc volt (a nosztalgia feeling miatt is), viszont az új szinkronos verziót képtelen vagyok megnézni. Apropó: Nincs meg valakinek a "Minden út Rómába vezet" epizód? (Abban volt a nagy Frank Duval sláger: Living Like A Cry)
ON -
Hi!
Tudom nem passzol időben, de most volt szó Vincze Lilláról.
Lilla(Vincze Lilla) - Angyalnak, Madárnak (2008)
01. Körbefog az ég
02. Angyalnak madárnak
03. Tu Cosa Fai Stasera
04. Idegen bolygó
05. 'O Mare E Tu
06. Éjvarázs
07. Az éjfél
08. Figlio Perduto
09. Fogd meg a kezem
10. Ave Maria
11. Sámson és Delila
12. Bachhiana
13. Ave Maria
jelszó:newdjwarez.protect.hu
http://rapidshare.com/files/121754443/Lil.rar -
thagirion #54021 Helló Szuszidi és mindenki!
Pár napja tettél fel ide egy pár jó zenét, ezekből -köszönettel- sikerült leszednem néhányat, többek közt a Divine-Hard Magic mixeket. A baj csak az, hogy jelszavasak és nem tudom őket kicsomagolni. Volnál olyan kedves és megadnád a jelszót is?
Köszönöm.
-
éppen még belefér a 80-as évekbe :
http://rs175.rapidshare.com/files/114783402/CN-IICHYCDS90.rar
Chyp-Notic - If I Can't Have You [1990]
Tracklisting
1. If I Can't Have You (7" Mix) 4:52
2. If I Can't Have You (Extended Mix) 6:28
3. If I Can't Have You (Groovy Mix) 5:02
4. If I Can't Have You (Dub Mix) 5:07
egyik nagy kedvencem, mindíg szívesen hallgatom
-
sziasztok! nagyon keresek egy számot (sztem mindenki ismeri):
Orchester Les Humphries - Derrick
Tracklisting:
A Derrick (Part 1) (2:52)
B Derrick (Part 2) (2:04)
http://www.discogs.com/release/860562
-
Jó reggelt!
Már volt,de még mindíg nem találtam meg.
Deborah Andries - Amore
-
222Alexandra222 #54017 Sziasztok !
Nagyon szépen köszönöm a zenét Nektek, szuper a fórum meg a csapat.
A jó zene legyen mindig veletek!
-
ity #54016 Ez ám a kellemes meglepetés!
Ahogy rapidshare engedi, már töltöm is őket.
Köszi még1x
-
akkor még egy kis ráadás :
Sexual Fever (Re-Edit Version)
http://rapidshare.com/files/115273403/De_Gama_-_Sexual_Fever__Re-Edit_Version_.mp3.html
Sexual Fever (Video Version)
http://rapidshare.com/files/115273881/De_Gama_-_Sexual_Fever__Video_Version_.mp3.html -
ity #54014 Mindkettőtöknek ezer köszi, meg minden!
Most így örülök
-
Sexual
-
De Gama - Sexuel Fever 320 
Trexhunter kolléga !
Hihetetlen hogy megint megelőztél.
-
File: De Gama - Sexual Fever.mp3
192
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/122441243/De_Gama_-_Sexual_Fever.mp3
-
ity #54010 Sziasztok
Hálás lennék ha vki tudna linket adni
De Gama - Sexual Fever
című zenére
Előre is köszönöm szépen, ha vki tud segíteni -
üdv tagok, 1986-ból egy bohlen szerzemény, chris norman egyedi hangjával.
a tatort c. sorozat egyik epizódjának volt egykoron a zenéje, melyben a ,,német bruce willis,, götz george azaz schimanski felügyelő üldözte a bűnt...a maga részegesen-kőkemény, rendithetetlen módján...
itt a wav -
File: Baby's Gang - Challenger (7.19) (Bernard Mikulski Mix).mp3
256
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/122348551/Baby_s_Gang_-_Challenger__7_19___Bernard_Mikulski_Mix_.mp3 -
amúgy ezt Dan Balan (ex O-Zone) nyomja... -
Üdv az igen tisztelt tagoknak immáron kissé távolabbról mint eddig!
A Napoleon Boulevard-ról lévén szó el kell mondanom, hogy magyarország egyik leg egyénibb (ha nem a leg egyénibb) együtteséröl beszélünk ami ugyan erdélyben sem volt olyan népszerü mint pl. az Edda vagy a Neoton Familia, de igen ismert és kedvelt volt. Két Napoleon Boulevard LP-m is van melyektöl semmi pénzért meg nem válnék és bármikor szivesen hallgatom őket mivel a zenéjüket eredetinek, frissnek, érdekfeszítőnek tartom, a Vincze Lilla hangját, előadását, előadási stilusát pedig fennomenálisnak. -
Szia Kaposi1!
Már hallottam és nekem is tetszik, de ami még fontosabb, a kislányom nevében pedig nagyon köszönöm!
-
Szia Trexhunter kolléga !
Az elmult hetet Krakkóban töltöttem, és szószerint még a wc-ben is ez szólt.
Most megosztom veltek .
Nem muszáj meghallgatni.
Mellesleg nekem ott, abban a környezetben nagyon tetszett.
Crazy Loop - Crazy Loop (Mm Ma Ma )
Video
Én így láttam mindennap.
-
csőváz kaposi kolléga! -
Szia Alexandra!
Látom már feltették a kéréresed.
De ha már elkezdtem a feltöltést.....
Inkább kétszer, mind egyszerse
Luisa - Rocks Mumbling Cha Cha Cha 320 -
File: Louis - Rocks Mumbling Cha Cha Cha (5.10) (12'').mp3
320
DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/122313776/Louis_-_Rocks_Mumbling_Cha_Cha_Cha__5_10___12___.mp3 -
"Az ízlések különbözők" -
"De gustibus non est disputandum!" -
222Alexandra222 #53998 Sziasztok !
Bepofátlankodnék egy kéréssel, ha valaki feltöltené ide a fórumba, nagyon hálás lennék:
Keresem:
Louis - Rocks Mumbling Cha Cha Cha
Előre is köszönöm segítségetek.
-
Hú de útáltam azt a zenét..
-
npp #53996 igen, tudjuk: Júlia nem akar a földön hágni...
-
Szevasztok Tagok !
Csak kiegészítésképpen, hogy a Solaris tagságából alakult ki a Napóleon Bld nevű zenekar, a Vincze Lilla belépésével. Ez a csapat viszont méltán volt közismert Magyarországon is, hiszen remek zenét játszottak, valóban rendkívül igényeset egy nagyon jó hangú énekesnővel megspékelve . -
atiapuka #53994 Szevasztok!
Marha jó zenét találtam:
Ian Darby With Ya Ya - Stay (Extended Version)
http://www7.zippyshare.com/v/68367080/file.html
Legalábbis nekem nagyon tetszik. -
Szeva Cimbi!
Nekem csak kazin van meg + a Los Angeles albumuk.
Így igaz, külföldön voltak elismertebbek mint itthon, nálunk még nem volt "emészthető" ez a profizmus 1984-ben. -
npp #53992 Nekem van egy linkem a szekrény tetején: Solaris - Marsbéli krónikák LP! Egyébként ők a mai napig híresebbek külföldön, mint minálunk. Nem sokára megjelenik a Dr. Beat zenekar új (kb. 15 év utáni) lemeze is! Kíváncsi leszek, milyen lesz... -
Emlékszik valaki még (rajtam kívül) a Solaris zenekarra?
Progresszív szintimuzsikát játszottak 1984-ben, ha érdekel valakit jelezze felteszem a linkeket FLAC formátumban! -
Carlos Santana öt évtizeden átívelő, rendkívül termékeny pályafutása során mindvégig hű maradt ars poeticájához, melyet a következő kettősség jellemez: először is tisztelet a hagyományok és a múlt hatásai iránt, másrészt az a képessége, hogy felismeri és üdvözli a változásokat.
Santana időről-időre visszatért a slágerlistákra, bár a zenekar folyamatos sikerét inkább az egyes albumok alapozták meg. A blues, soul, hard rock, el ritmo Latino, afro-kubai, cigány, jazz és népi stílusok nem engedték meg a beskatulyázást, ami Santana zenekarvezetői és stílusteremtő munkáját dícséri. Még a slágerek négyperces korlátai között sem csorbul semmi abból, amitől a Santana band azonnal beazonosítható lesz.
Ezt az állítást igazolja a 2007.október 16-án megjelent Ultimate Santana c. antológia is, melyen megtalálhatóak a Columbia-időszak korai slágerei mellett az Arista-évek legjelentősebb együttműködései. Így Santana első Top 10-be felkerült száma az Evil Ways, második, 1970-ben megjelent Abraxas c. albumáról Tito Puente ’Oye Como Va’ c. száma és Fleetwood Mac ’Black Magic Woman’ c. száma, valamint a Santana klasszikus ’Samba Pi Ti’. A korai „slágerlistás” számok listáját az 1971-es Santana III c.lemezen megjelent ’Everybody”s Everything’ és ’No One To Depend On’ egészítik ki.
Az „újabb kori” slágerek is helyet kapnak az Ultimate Santana c. lemezen, úgy mint a ’Smooth’ Rob Thomas-szal a Matchbox Twenty-ből, a ’Maria, Maria’ Product G&B-vel és a ’Corazon Espinado’ Manával , mindhárom a Supernatural anyagából. Valamint a ’The Game of Love’ (Michelle Branch-csel) és a ’Why Don’t You and I’ (Chad Kroegerrel a Shaman c. lemezről) és a ’Just Feel Better’ (Steven Tylerrel az Aerosmith-ből) az All That I Am c. albumról és két korábban kiadatlan felvétel: a ’The Game of Love” egy másik verziója Tina Turnerrel és az ’Into The Night’ Chad Kroegerrel.
Az Aristához való átnyergelés különös jelentősége, hogy Santana és Clive Davis, a producer, aki őt 1968-ban először szerződtette le a Columbia Records-nál és egyengette a zenekar nemzetközi sikerekhez vezető útján, ismét egymásra találtak. Most, három évtizeddel később Davis, aki az Arista elnöke és a BMG U.S. egyik vezére - mellesleg számtalan sláger kötődik a nevéhez -, elvállalta Carlos mindhárom, Aristánál megjelent lemezének gondozását. Erről így beszél Santana:
„Fejet hajtok Clive tudása előtt. Hihetetlen füle van ahhoz, hogy miből lesz sláger és addig nem hagyja békén a producereket/dalszerzőket, amíg egy dal nem lesz tökéletes. Clive rendelkezik azzal az egyedülálló képességgel, hogy pontosan tudja, hogy mi az egy dalban, ami miatt mindenkit megérint. Hálás vagyok, hogy ennyi év után még mindig együtt dolgozhatunk.”
Első közös projektjük, a Supernatural nagy vihart kavart a zeneiparban, hiszen az év kiadványa lett és 15-szörös platinaalbum csak az Egyesült Államokban, ennek közel a duplája fogyott el világszerte. 102 hétig volt Billboard slágerlistás, ebből 12 hétig volt első helyen – ezt azóta sem sikerült felülmúlni. Az album sikerét csak fokozta, hogy a ’Smooth’ c. dal 12 héten át, a ’Maria, Maria 10 héten keresztül állt a slágerlisták élén.
Ami talán még nagyobb jelentőségű, hogy a Supernatural összesen 9 Grammy díjat kapott, ami minden eddigi csúcsot megdöntött.
Nos ezt igazán nem volt könnyű túlszárnyalni, de a 2002-ben megjelent Shaman ismét többszörös platinumlemez lett. A nagy sláger pedig a ’The Game of Love’, melyben Santana partnere Michelle Branch volt, de mások is közreműködtek (Dido, Citizen Cope, Placido Domingo, Macy Gray, Chad Kroeger, Alejandro Lerner, Musiq, Ozomatli, P.O.D. és Seal.)
A 2005-ös All That I Am c. albumon, mely 2. helyen került fel a Billboard listára, olyan vendégművészek közreműködnek mint: Steven Tyler az Aerosmith-ből, Big Boi az OutKastból, Mary J. Blige, will.i.am a Black Eyed Peas-ből, Joss Stone és Sean Paul.
Ez a három album fémjelzi Santana elképesztő sikersorozatát, mely azzal indult 1998-ban, hogy a Rock and Roll „Dicsőségcsarnok” tagjai közé választották.
„Nem csoda, hogy Santana varázslatos zenei ötvözetei megérintették a Harmadik Világ hallgatóit.” – írta esszéjében Daisann McLane, mely Santana zenéjének hatását boncolta az amerikai féltekétől távol eső népességekre.
„Zenéje azt az üzenetet hordozza, hogy nem szükséges szétválasztani az amerikai popzenét és a „helyi” hangzásokat. Santana bizonyította, hogy mindez jól megfér egy „csomagban”.
Santana előadói munkásságát kiegészíti a szociálisan rászorulók iránti életreszóló elkötelezettsége. Feleségével 1998-ban indította útjára a Milagro Alapítványt, mely több mint 2 millió dollárnyi összegyűlt adományokkal a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatja.
Carlos tevékenyen beszállt az AIDS elleni harcba is Dél-Afrikában. A 2003-as amerikai turné teljes bevételét az ANSA (Artists for New South Africa) kapta meg.
Carlos Santana több mint 40 évnyi előadói munkásság után pályafutásának újabb csúcsára ért. Zenéjét a rádiók, tévék és az Internet többet játssza, mint korábban bármikor.A titok az egyedülálló és azonnal felismerhető gitárhangzásban rejlik. Önmagában egyesíti a hagyományos és mai értékeket és a zene iránti életreszóló elkötelezettségének köszönhetően minden újabb projektje akaratlanul is multi-kulturális eseménnyé válik.
-
A kapcsolat koncert 2008-as fellépője: Carlos Santana
Carlos Santana
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a T-Mobile jövőre is megrendezi nagyszabású szuperkoncertjét, amelyen a gitárvirtuóz lesz a főszerep.
„Örömmel adhatom hírül, hogy a T-Mobile 2008-ban ismét ingyenes szórakozási lehetőséget biztosítva rendezi meg a Kapcsolat koncertet, és látja vendégül az ország minden pontjáról, vagy akár külföldről érkezőket" - jelentette be Winkler János, a T-Mobile vezetője.
A legnagyobb hazai mobilszolgáltató 2008. június 28-án 12-dik alkalommal szervezi Európa egyik legnagyobb, százezreket vonzó ingyenes zenei szabadtéri eseményét. A Városliget szomszédságában megrendezett, évről évre egyre népszerűbb Kapcsolat koncerten 2008-ban a többszörös platinalemezes és Grammy-díjas Carlos Santana Live Your Light turnéjának lemezbemutató koncertjére kerül majd sor.
A 40 éve a világ zenei élvonalában levő Santana 38 kiadott lemezének világszerte eladott 90 milliós példányszáma önmagáért beszél. Santana olyan világsztárokat követ majd az 56-osok téri nagyszabású koncert színpadán, mint Elton John, Sting vagy Bryan Adams.
A minőségi és legmodernebb hang - és fénytechnika valamint a nyugodt és biztonságos szórakozás feltételeit 2008-ban is a T-Mobile közel ezer fős szakembergárdája biztosítja.
Carlos Santana a zseniális gitár virtuóz napjaink élő zenei ikonja. Tíz Grammy-díj tulajdonosa, koncertjeit 100 millióan látták és 90 millió lemezt adott el világszerte. A legendás művész 40 éve folyamatosan a zenei élvonalban van, pályafutása során 38 albumot jelentetett meg, évről évre előadói munkásságának újabb és újabb csúcsait döntögetve. Zenéjét a rádiók, tévék többet játsszák, mint korábban bármikor és teltházas koncertjeivel körbejárja az egész világot. Titka egyedülálló és azonnal felismerhető virtuóz gitárhangzásában rejlik, mely önmagában egyesíti a hagyományos és mai értékeket.
Carlos Humberto Santana de Barragan szegény családban született 1947-ben, Mexikóban. Zenei tehetségét édesapjától örökölte, aki virtuóz 'mariachi' hegedűs volt, így először öt éves korában Santana is a hegedűhöz nyúlt, majd miután a család az USA határán fekvő Tijuanába költözött, nyergelt át a gitárra. 14 éves korában családjával San Francisco-ba költözött, ahol nagy lelkesedéssel vetette bele magát a zenei életbe és kezdett koncertekre járni, majd 1966-ban megalapította első saját zenekarát. A 'The Santana Blues Band' néven induló formáció azonnal be is robbant a zenei életbe. Santana című első albumuk '69-ben jelent meg, majd a máig ötmillió példányban elkelt 1970-es Abraxas című korong következett, 6 hétig vezetve a slágerlistákat. Albumai közül a Santana, az Abraxas, a Santana III, a Supernatural, a Shaman és az All That I Am emelkedik ki. A Supernatural 15-szörös platinaalbum lett csak az Egyesült Államokban, világszerte ennek duplája fogyott a lemezből. Az album 'Smooth' c. dala 12 héten át, a 'Maria, Maria' 10 héten keresztül állt a slágerlisták élén. Az album összesen 9 Grammy díjat zsebelt be, és ezzel minden eddigi csúcsot megdöntött. Santana lemezein olyan vendégművészek működtek közre, mint például Dido, Placido Domingo, Chad Kroeger, Alejandro Lerner, Musiq, Ozomatli, P.O.D., Sean Paul, Steven Tyler az Aerosmith-ből, Shakira vagy Seal.
Előadói munkássága mellett rászorulók iránti elkötelezettsége is legendás, feleségével 1998-ban alapították a Milagro Alapítványt, mely a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatja, valamint Carlos tevékenyen beszállt az AIDS elleni harcba is Dél-Afrikában.
Öt évtizeden átívelő, rendkívül termékeny pályafutása során mindvégig hű maradt ars poeticájához, melyet a hagyományok, és a múlt hatásai iránti tisztelet határoz meg, valamint képessége a változások felismerésére és üdvözlésére. A latin gitármágus 2004-es legutóbbi koncertje után most a Kapcsolat koncert sztárvendégeként érkezik Magyarországra.
-
cool13 #53988 Automat - Automat (1978/2003)
01. (The)Rise [06:09]
02. (The)Advence [04:06]
03. (The)Genus [06:40]
04. Droid [05:25]
05. Ultraviolet [06:48]
06. Mecadence [04:22]
Pass:Hoger
ITT