112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Mi ma valószínű igen, holnap itt háztömkörüli bicikliverseny lesz este akkor csak esetleg napközben
  • Norbi1971
    Sajna ne a UB40 száma az.Midi-ben megvan a nóta, csak hogy tudnám megosztani veletek?
  • Breki33
    Pannon internet reklám
    http://www.youtube.com/watch?v=cN2mF8mBQHs

UB40 - It's A Long Long Way
    http://www.youtube.com/watch?v=9YfP4K4G1HI
  • Breki33
    UB40 -nek van ilyen száma

vagy esetleg a Pannon Internet reklám zenéje hasonló című
    FRANK SARK IT'S A LONG WAY

mindjárt megkeresem
  • Italo forever
    Megy valaki?

• Italo forever
    Inkább így!

http://bajaihalfozofesztival.hu/
  • Breki33
    De itt a program részletesen

www.bajaihalfozofesztival.hu
  • Breki33
    Szia

A Magna Cum Laude együttes élő koncertje holnap 22.30 – 23.30 -kor lesz
    Előtte a szentháromság táren

Balázs Fecó élő koncert, közreműködik: a Parrag zenekar

• Norbi1971
    Sziasztok!Már jó rég nem voltam fent!Talán már nem is emlékszik rám senki.Az elmúlt évek során már minden hiányzó nótát összeszedtem a múltból,csak egy hiányzik.Sajnos sem az előadót sem a szám címét nem tudom.Stílusra kicsit Fancy-s,vagy talál kicsit Erasure-s.A refrénre emlékszem:"it's a long long way".Ha valaki esetleg tudja miről van szó kérem segítsen!Előre is köszi!
  • imre07
    Szia!
    A holnapi zenei orogramok nem tudod véletlenül?
    A saját honlapjukon tegnap még a tavaly program volt!
    Ez vicc!
    A Magna Cum Laude lesz valamikor, mert azt kidobta a Goggle.
  • Breki33
    jah énis

hwsw-n és prohardveren is írják

Aztis írják, hogy ez a premium usereknek sem jó, mert ugye nem kapják a pontokat, illetve, hogy az új feltöltéseket már máshová rakják sokan
  • Wescone
    Ez igy igaz, most néztem utána.
  • Breki33
    A bajai halászléfőző fesztiválon ami önmagában is jó program ma két jónak igérkező koncert lesz

Szabadtéri Színpad (Szentháromság tér)

21.00 – 22.30 Demjén Ferenc koncertje

Opel Baja Színpad (Petőfi-sziget)

22.30 – 24.00 Dobrády Ákos (ex TNT) élő koncertje

Ezek természetesen ingyenesek
  • Breki33
    közben kaptam egy olyan fülest privátban, nemtudom igaz-e, hogy free usereket lekorlátozták ennyire
  • Wescone
    Általában segít ha megszakítod majd újraindítod a letöltést. Ez abban az esetben működik ha "random" a csatorna választás.
    Ha viszont nem igy történik a csatornaválasztás akkor manuálisan kell váltani (via telia sonera, cogent, etc.) mert meglehet, hogy az adott csatorna terhelt.
  • vorlon76
    Igen mostanában negyon lassú a rapid nálam is!
  • Italo forever
    Privi ment!
  • pazo
    Sziasztok !
    Egy DJ komám keresett meg e-mail-ban, hogy egy "öreges" kerti privát party-n zenél a 7végén és égre földre keresi ezt a zenét :

ANDREW ZERNICKE - Cappuccino (1984)

(megvolt neki csak elhagyta) ..... bármilyen minöség megengedett !!

köszönettel : Pazo
  • imre07
    Most próbálj meg válaszolni, hátha sikerül. Véletlenül be volt kapcsolva az üzenetek blokkolása.
  • Breki33
    Másnál is ilyen lassú a rapid mostanában?

• Italo forever
    Elolvastam a privit de ezt írja ki ha válaszolni akarok!

"
    Hiba!

A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!"
  • imre07
    Ismét privi ment!
  • Italo forever
    Imre!

Küldtél egy privit de a tartalmát nem lehet megnyitni..
    Azt sem tudom mi volt az?
  • hamotar
    OFF:
    Ha a zenét szeretitek, biztos a táncot is!
    Lécci segítsétek ezt a videómat!
    A Tűzvirág táncművészeti bemutatón készült!!
    Nagyon köszi!!!
    Video
  • Wescone
    ... felébredt a Topik!!!

Elörebocsátom, hogy NEM kötekedni akarok de tény, hogy kissé magán játszótérként kezeled a topikot.
    A "flexibilitás" a kulcsszó Breki kolléga, de ezt mondtam már neked korábban is.
  • Breki33
    Tribute to Neoton
    Ilyen volt az MTV Icon Tribute to Neoton koncert a Coke Clubon.

• Breki33
    Sánta Mária

Neoton Ki mit tud? 2.

• Breki33
    Neoton Ki mit tud?

• Breki33

Almaszappan helyett ikonzenekar lett a Neoton Família
    Vízisikló | 2008.07.06

A Neoton slágerei túlélték a rendszerváltást, az ezredfordulót, és a mai hangszerelések és könnyűzenei stílusirányzatok hullámverésében vállalható értékkel térnek vissza újra és újra, a felfedezés örömét a Santa Maria - Coke Club fedélzetén tizenkét hazai formációnak köszönhetjük. A Neoton Família szombattól az MTV első magyar ikonja.

Minden és mindenki a Neoton Famíliáról szólt szombaton. A zenecsatorna, Magyarországon először, a sokat látott, egyes vélemények szerint a hazánk első igazi popzenekara előtti tisztelgést választotta fő csapásiránynak az MTV Icon sorozatban. A mai könnyűzenei élet tizenkét előadója vállalta a felkérést, hogy megmutatja, saját stílusukban is élő alapanyagként vihető tovább a fülekben ragadt örökség.

http://partiblog.sonline.hu/?p=93
  • Breki33
    MTV Icon – fergeteges siker a Neotonnal!
    2008. július 08. 20:13

Hiába a vészjósló felhők és a szombat délutáni viharos szél, zsúfolásig megtelt a Coke Club színpad előtti hatalmas tér a Neoton Família tribute koncerten, az MTV Icon felvételén.

A Neoton tagjai – Csepregi Éva, Végvári Ádám, Pásztor László, Bardóczy Gyula és Baracs János – egytől egyig végigbulizták a dalokat, többször állva tapsoltak az előadóknak, akik sajátos módon dolgozták át a slágereket.

Az időjárás is kegyes volt az MTV icon fellépőihez és nézőihez, a délutáni szél és esőfelhők után estére kitisztult az ég, így minden adott volt ahhoz, hogy a tizenkét előadó fergeteges hangulatot varázsoljon a Balaton partjára. A Neoton tagjainak nagyon tetszettek a produkciók.

“Szasza az isten!” – sommázta véleményét Végvári Ádám, és valóban, a Zorall produkciója aratta az egyik legnagyobb sikert a Coke Club közönségének körében. Csepregi Éva egyik kedvence is a rockzenekar volt.

“Ez hatalmas megtiszteltetés volt, nagyon élveztük mindannyian a koncertet! Minden produkció tetszett, különösen Dér Heni és a Sugarloaf, Kozma Orsiék, és a rockzenekarok: a Fish és a Zorall előadását élveztem nagyon, a Pago Pago pedig a The Unbendig Trees-től nagyon meglepő volt, de jó!”

Nemcsak az ikonok, az előadók is nagyon élvezték a koncertet, és mindannyian tisztelegtek a Neoton tagjai előtt, akik egy emelvényről nézték és hallgatták, sőt, időnként táncolták végig a dalokat.

“Ez olyan nagy dolog számomra, hogy elmondani sem tudom! Én a Neoton dalain nőttem fel, imádom őket, Évit is, és az, hogy neki tetszett az előadásunk, több, mint megtisztelő! Szerettem énekelni ezeket a dalokat, örülök, hogy előadhattam őket!” – áradozott Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője.

A Neoton-slágerekkel fellépő előadók után legközelebb az LGT dalai kerülnek terítékre, várhatóan hasonló sikerrel. A következő MTV Icon koncert július 19-én, szombaton lesz a siófoki Coke Club színpadán.

• Breki33
    MTV icon tribute to Neoton Familia
    Közreműködő(k):
    Sugarloaf - előadó
    Junkies - előadó
    Besh o droM - előadó
    Supernem - előadó
    Fish! - előadó
    Budapest Bár - előadó
    Anna and the Barbies - előadó
    Zorall - előadó
    Váczi Eszter - előadó
    Behumi Dóri - előadó
    Kozma Orsi - előadó
    Bocskor Bíborka - előadó
    Gál Csaba Boogie - előadó
    Ruttkai Bori - előadó

A Balaton-partra ugyan nem mindenki tud ellátogatni, az MTV-n azonban bárki láthatja és hallhatja a különleges feldolgozásokat, aki pedig a helyszínen tombolja végig a slágerparádét, felidézheti emlékeit a koncertfilmek segítségével. A csatorna július 10-től tűzi műsorra az ikonokról szóló dokumentumfilmeket és a koncertfelvételeket,

A Neoton MTV Icon koncertről készült felvételt– a zenekarról készült dokumentumfilmmel együtt – az MTV július 10-én, 20:00 órától mutatja be!
  • Breki33
    Budapest Bár feat Ruttkai Bori Don Quijote live at MTV ICON

• Breki33
    lol irígy ferdítős emberke megint beleszól

szórúl

BRAVO
  • Trend Boy #54558
    Tudod édes öcsém, van egy film, a címe: Mint a villám... Ez igaz egy autóversenyről szólt, Tom Crouse a főszereplő. Ebben van egy jó kis mondat, amit az edző mond a pilótának: "Most menj ki, és lökd meg a felvezető autót is"...

Nos ezt csak azért írom, mert sikerült itt szinte mindent szanaszét verned, ez azt hiszem a hozzászólások sűrűségén meg is látszik, s lám te is eljútottál a fent szereplő eseményhez... azaz az utolsó embereknek is menj neki!!! Ez egy komoly királyság!!! Csak éppen nincs lakója, katonája, és lassan egy véka kenyere se...

csak gratulálni tudok!!!
    Remek munka volt!!!

(A hozzászólás több helyen egy időben mentve, tehát a törlése komoly magyarázatra szórúl)
  • zeyni
    Search, Tom Reichel, Tomcat, album mp3, help help,
    Köszöói szépen elore is!
  • mflex #54556
    nem tudom , hogy van -e értelme reagálni erre , szerintem nincs.

A sok idióta etc... azokra értettem, akik többek között az én vagy a fórumunkról a hálón "elcsent" wavot egy olyan idióta magánválogatáson látja, amit pár napja belinkeltél.

Ernesto sem azért csinálta a számot, hogy az ő és az én nevem ilyen szarokon virítson.

Tehát ruszkik haza, ergo az a hsz nem Brekinek szólt, de te minden szart magadra veszel, kombinálsz és az aranyvárból is képes vagy secpec alatt jó nagy szart csinálni, talán itt van elásva az a bizonyos...

• Breki33
    reagálnod eliírtam
  • Breki33
    megint ez a kategórizálás

ha esetleg vkit nemcsak wav-ok érdekelnek rögtön idióta, nyálas szájú
    meg agyatlan

nem hiszem hogy sértegettelek vagy leszóltalak vmiért, hogy ilyen hangvételben kéne reagálnom

Fontos újra elkezdeni, hogy ki milyen minőségben szeretne letölteni.
    Máshol kölön fórumok vannak és nincs veszekedés emiatt

Akit mp3 érdekel azt tölti le akit lossless azt és nincs vita másik sértegetése

Megoldható ez itt is vagy újra meg újra ezen kell vitázni?
    Nem kell engem kedvelni csak ezeket a tök felesleges vitákat személyeskedéseket felejtsük már el
  • Dióka
    na ne már! ez már direkt reklám!!!!
    Kérem gyorsan bannoljátok a linkelt oldat,meg az internetet is, de máris!nem bírja a szívem az ilyen szabályellenes dolgokat.
    nem bírom tovább nézni......szétfeszíti a hugyhólyagomat a szabálykönyv!
  • Dióka
    azt hiszem ezt breki most kivételesen nem negatívumként értette....hanem tudja ő is,hogy mit miért, csak hát a "szabály az szabály"
    már hogy kinek hogyan mikor és miként az más kérdés.
    de egyébként meg nagyon toleráns és lojális itt, mert közben van az az előlem eltitkolt titkos fórumja nekije és a szövetkezetnek.....