112174
-
???
-
hosszu72 #54831 L.I.F.E. - All Played Out (Swedish Remix) 192 -
hosszu72 #54830 L.I.F.E. - All Played Out (The House Mix) 192 -
hosszu72 #54829 Doctor's Cat - Watch Out! 320 -
hosszu72 #54828 Hello!
Mr Flagio - Take A Chance 320 -
ity #54827 Kár, hogy quick time-al nem tudom lementeni (nem pro), getright meg nem hajlandó megcsinálni :(
De azért köszi :) -
Szevasztok Tagok !
Visage - Fade to grey
320; 3:38 -
ity #54825 Sziasztok!
Örülnék neki, ha vki tudna linket adni az alábbi zemék közül bármelyire - persze ha mindhez lenne, az lenne a legjobb :)
Előre is köszönöm, ha vki tud segíteni.
Monika Novak - Living On The Run
Life - All Played Out
Doctor's Cat — Watch Out
Mr. Flagio — Take A Chance
Visage - Fade to Grey -
Ma hallottam a radioban:
Donna Summer - Hot Stuff -
sziasztok! már csak bennetek bízom!
keresem a Con-Dom - Raising My Family összes verzióját
Tracklisting:
A1 Raising My Family (Radio Edit) (3:25)
A2 Raising My Family (Extended Version) (4:34)
B1 Raising My Family (Stevie's Tubular Mix) (5:00)
B2 Backstage (3:47)
http://www.discogs.com/release/1287926
köszöntem szépen! -
MrSister #54822 Te mind a gyűjteményed, mind a zenei tudásod tekintetében a profi ligában játszol, úgyhogy Neked itt nem ér panaszkodni... :-) -
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet... -
italo 86 #54820
Sziasztok!
Régóta keresem ezt a mixet:
Best Of The 80s Dance Medley Mix The Big Mix (12 heures part 2.mp3 (393.46 megabyte)
Köszönöm előre is a segítséget! -
You are temporarily blocked. Date and time (ismeretlen szó) -
ez mit jelenthet:
Вы временно заблокированы. Дата и время разблокирования
-
atiapuka #54817 Akkor rendicsek! -
neked abból az üzenetből az jött le, hogy felkaptam vizet?
nem kell nyugtatgatni, ha valamit publikussá teszek, csak azért van , hogy letöltsék minnél többen. -
atiapuka #54815 Sziasztok!
Flexikém nyugi, ne kapd fel a vizet azért mert nem szokták megköszönni a feltöltéseket.
Szerintem csak az a bunkóság, ha mondjuk valaki kér tőled zenét, s te konkrétan neki teszed fel, s ezt nem köszöni meg. Véleményem szerint, a sok letöltő jelentős hányada olyan, aki konkrétan nem kérte, hogy töltsd fel, csak úgy volt vele, hogy ha fent volt akkor már letölti (mert vagy nem ismeri vagy pont azt keresi).
Szóval nyugi!
De persze ez csak az én szerény véleményem.
(egyébként én is csak akkor, - de akkor mindig - szoktam megköszönni, ha kérek valamit és felteszi valaki) - Vagy akkor én is a bunkók közé tartozom? -
Szép napot 80-as évek! Nem tűntem el szabin sem vagyok csak csendesen szemlélődök. Még tölteni sem töltök se fel se le! De azért megvagyok köszi hogy hiányoltál!
-
sultan71 #54813 Hello,
Par hete en is ezzel a problemaval kuszkodtem. Az uj verzional elrontottak valamit, ez okozza a hibat.
Dobd ki a meglevo verziot (ez toltheto le a Rapid oldalarol) es tedd fel ezt a regebbit. Ugy kell konfiguralni a proxy-t es a port-ot, ahogyan azt a screenshot mutatja. Garantaltan mukodik, nekem legalabbis azota nincs vele problemam. -
-
Majd Én (már keresem a szavakat) !
-
Zotyoo #54810 Nem csak 80-as évek, de régi slágerek egy remek mixben:
poolmix.net
(poolmix party) -
MrSister #54809 Én a következő módszert dolgoztam ki... Itt csak azt teszem közzé, amit nem sajnálok senkitől... Amit igen, azt magammal viszem a sírba... Ha valaki szépen kér valamit elküldöm neki priviben a linket. Eddig senki nem panaszkodott...
-
üdv, azért még benézek, de valahogy ez a forum, már nem az ... :-( -
Halihó Wescone kollega! 
Személyszerint én nem tüntem el.
Rengeteg az intézni valóm,autóvásárlás stb...
De azért nincs olyan nap hogy az öszes hozzászólást el ne olvassam.
Ha jól emlékszem Breki Görög nyaralást említett,szerintem épp azt élvezi.
Szóval figyelek és ha olyan kérés van, vagy téma, amihez hozzászólhatok akkor megteszem.
További szép napot.
Ezuttal köszönöm meg, akinek eddig még nem tettem, a feltöltéseket, amit esetleg magamévá tettem.
-
Az öreg Alex Christensen :) Nyomja még ? -
Üdv Mindenkinek!
Úgy látom lassan eltűnnek az alapemberek, vagy lehetséges, hogy csak szabadságra mentek?
AlterEgo5561
Tgolyo
Storung
Imre07
Zsoltford
Kaposi1
Szuszidi...
Hol vagytok cimborák?
Le és feltölteni egy ideje nem tudok, de benézek még idönként ide és sajnálattal tapasztalom, hogy ellaposodott a topik.
Még ilyet..., hogy Breki se írjon már napok óta...
-
Szevasztok Tagok !
Trend boy kolléga úrhoz hasonló gondokkal küzdök én is, csak nem a rapiddal, hanem a multiply-jal.
Ezt is átalakították már megint, s kellene vmi megoldás, hogy a zenéket hogyan lehet lementeni ebben az új megjelenésben ??
Köszi !!! -
Trend Boy #54803 Sziasztok!
Rapidra tudd valaki valami jó automata letöltőt???
(Prémium számlával)
RapGet 1.41. halott
Rapidshare Manager install útán : "Exception has been thrown by the target of an invocation." üzenet... (Maga a program meg sem nyílik)
Hozzáteszem, amig nem kutyulták át a Rapidot a mostani formájára, mind a két progi ment rendesen...
Ötlet?
Előre is köszönöm, ha valakinek van értelmes ötlete, megoldása...

-
Hát erre most mit mondjak..?? Nem is rólad van szó bakker, tudod, hogy neked szívesen feltöltök bármilyen zenét ha megvan!!
Nem kell megköszönni semmit, nem is nagyon szokás errefelé... Csak valahol kellene lennie egy kis udvariasságnak is. Vagy ez is csak egy hülye gondolat..?
Mindegy, max. a feltöltési kedvünk csökken majd, de majd biztos tölt fel helyettünk az a 313 ember..
Bye-bye! -
npp #54801 54778 utolsó mondata... Remélem, te sem kívánod, hogy virtuálisan a vállamon hordozzalak??? Adieu! -
npp #54800 Olvasd el, légy szíves, az 54726. sz. hozzászólást...! Ugye nem várod, hogy ez a fórum ama 313 'ember' köszönetnyilvánításával lesz tele??? Mellékesen, amikor én 'hálát rebegtem' feléd, túl sok visszajelzés nem érkezett tőled. Ettől függetlenül 313 virtuális vállveregetést a magadénak tudhatsz nyugodtan! Szép napot!
-
Közben megtaláltam a zenéket...
Blondie - Heart of Glass
link
Kim Wilde - you came
link
Tina Turner - What's Love Got To Do With It
link
Ace Of Base - All That She Wants
link
Blondie - One Way Or Another
link
War - Low Rider
link -
Sziasztok! Szükségem volna az alábbi zenékre:
Lipps Inc - Funkytown
Blondie - Heart of Glass
Kim Wilde - you came
Tina Turner - What's Love Got To Do With It
Ace Of Base - All That She Wants
Blondie - One Way Or Another
War - Low Rider
Fel tudnátok tölteni őket? Előre is köszi! -
colalady #54797 Szeretnék kérni tőletek két Szikora Robi számot:
- Most kell, hogy nagyon szeress
- Mire gondolsz katona
Ezt a két számot nem találom sehol. Köszönöm szépen előre is a feltöltőnek. -
Szívesen az eddig 313 embernek :DDDDD
-
This file has been downloaded 12 times
File size 20.06 MB, uploaded 3 hours 19 minutes ago
Szívesen mind a 12 embernek!!
-
Egy kiváló muzsika 85-ből!
Rewind - Rosalie 320k -
http://www.2shared.com/file/3665128/49e843b2/Cats_Disco_Lab_-_The_Album_part_2.html