112174
-
Trend Boy #55072 3 dolog lehet a baj:
1.Érintkezés, AGP-slot
2.Alaplap
3.Táp
Mid van, mivel tudsz mérni, bármit is?
-
Trend Boy #55071 Nyugi! Szerintem csak blokkoltak a videó kártyák... ha még is hallott akkor az alaplap gagyi, hiszen amitől kinyirodhat, azt a feszkót csak is az alaplaptól kaphatta, de az Asus eme lapja, nem volt olyan nagyon gagyi, tehát inkább a blokkolásra tippelek... tedd ki levegözni, és jó gépben egy óra múlva ha megy akkor ez megusztad...
Tesztkártyád van? PCI-ba való???
Azzal kimérhető milyen feszkó jőn, mert ha szar, akkor tényleg besültek a kártyák...
-
Norbi1971 #55070 Ezer éve pakolok össze gépeket és ilyet még nem láttam....
Amúgy bocs,hogy itt de ez egy amolyan "baráti társaság" és hát kitől kérjen az ember segítséget,ha nem a barátaitól.... :) -
Norbi1971 #55069 Pardon 400mhz -
Norbi1971 #55068 Egy régi Asus A7N8X-X lap,1gb ddr 40mhz,Ati Radeon 9550 256m,... -
Norbi1971 #55067 Agp -
Norbi1971 #55066 Fizethetem ki a cuccot...
-
Trend Boy #55065 Video AGP, PCI, PCI-Expess???
-
Norbi1971 #55064 A story a következő?
Egy haver felajánlott egy használt cuccot.Régi,gagyi de működőképes.
Alaplap,proci,memória,winyó,videókártya.
Egy másik srác szólt,hogy kifizeti,rakjam már bele az általa adott házba és lökjek rá egy XP-t.
Összeraktam,elindítottam.A telepítésnél az első újraindításnál(a file-ok másolása után)nem kapcsolt be a monitor.Beleraktam egy másik videókarit,azzal sem.Utánna megnéztem egy másik gépben mindkét videókártya halott.Táp rendben,zárlat,letestelés sehol.Harmadikat már meg sem merek próbálni.Ilyenkor mi van?Az alaplap fogta magát és kinyírta a videókártyákat? -
Trend Boy #55063 Problem??? -
Norbi1971 #55062 Hello mindenki!S.O.S.
Van itt valaki aki nagyon vágja a számítógép szerelést?
(Eddig azt hittem én is nagyon vágom!) -
egy igazi szinti popper! -
uramatyám de csúnya ez a csávó..
köszi a videót.
-
Trend Boy #55059 

Van!!! 

...ne félj, nem én...
én a margón csücsülők...

-
A kérdés csak az van-e nagyobb "spacesynthbuzeráns" nálam :DDDD -
hát kommunikálni tudsz vele, már csak meg kell fűznöd! 
mondd, hogy te is buzi vagy (mármint akarom mondani spacesynthbuziörült vagy) - bocs a rövidítésért, de nem hagyhattam ki, hogy szavaidból merítsek egy jót -, szóval marha gyorsan szánjon rád pár órát, hogy egy spotlight videjót full HD-ben összedobjatok. A kamerát majd én ajánlom Neked hozzá!
-
Ennél jobb minőségben nem leltem rá, fogadni mernék, hogy mobillal vette fel Sultan (spacesynthbuziörült)
már beszéltem vele egy másik fórumon, mindenesetre , ha én oda kerültem volna, hogy HR-ről filmet készíthetek, akkor tuti szerzek egy fasza video kamerát. -
Akkor ezért nem ment a CD írás sem nekem a NÉRÓ-val.
-
nagyon jók a videók!
Robit én is kedvelem néhány jó száma erejéig,azé egy fokkal lehetne szebb is!
-
már elfeledted, honna jöttél?! 
nem mi,hanem ki,ne legyél mán ijen suta te újMEK-es:
ittwanni
-
86-ban pultos AIWA R450-nem "nyomtam" akkoriban és vittem sok DJ-hez másolni a megjelenő italokat.
Akkor (hallottam) másoltam át Humprey Robertson remekművét és egyszerűen megbabonázott ez a szám.
A "furcsafejűorrú" spacesynth,kiadó,zeneíró,producer stb mester ,már akkor tudta, hogyan kell az italo örülteket elélveztetni a zenéivel
Bár mostanában a Daylight projektjei nem igazán meggyőzőek számomra, ettől függetlenül a nagy könybe rendesen bele véste már a nevét.
A listából válaszd ki a videót:
Humprey Robertson felvétel készít. -
mi az nero? 
-
na akkó viszont zenéjjünk is egy kicsit..
Fresh Color - Nightdreams wav.
http://rapidshare.com/files/137731538/09_Nightdreams.wav.html
-
akkó a rosseb se tuggya mi a problematika 
-
Ezt szépen és közérthetően összefoglaltad! 
Bár, ha jól értettem, a hölgynevet sugalló fórumtárs tudja, hogy kell csinálni, a baja az, hogy a nero nem látja az előző sávokat.
Oka sok lehet....így látatlanban nincs kedvem leírni a lehetséges tucatnyi javaslatot.Esetleg ha leszoknátok a nero-ról,és használnátok másik tucatnyi alternatívát!
-
jujj! egyetértek, ha nem baj!
-
Csőváz colalady!
ha má írtá egy sávot akkó utánna a cd/dvd folytatás-t válasszad kifele oszt a beállításoknál a "menet beimportálásakor összeállítás frissítése" nígyzet legyen má kipipáva oszt utánna allú az "új fájlok hozzáadása az összeállításhoz" kocka is legyen mán kipipáva oszt ezek után mán menni fog tutkón mondom a frankót, csókójjam a csunyádat..
-
colalady #55045 Hali!
Nem tudjátok mi lehet a gond a Nero programommal? Egyszerűen nem akarja folytatni a többmentes cd írást. Nem ismeri fel a cd már előzetesen felírt cuccot. Minden cd-t újra akar kezdeni. Eddig minden ok volt vele, de mostanában leállt a tudomány. S.O.S. -
( HaliCsőcsumicsákány )
Tetszik :D
Csőváz wazze, sirály ahogy nyomod a vakert acrcsávó :DDD
Csak is a "nájsz hengörien lengvics" érdekében ,én is át lépek az undorító magyar beszédből a szlenget beszélő és a jövőben már a gyerekeknek alapból ezeket a szavakat tanító és beszélő iskolai tanárok
népes táborába.
Vagy talán mindenki internet nyelven fog beszélni?
OMFG LOL
ASD.SAD_ASD_DSA (ugye annyira röhögök, hogy nem tudok egy normális karaktert lenyomni,aki nem tudná ennek a jelentését, a hülye kockák "divatmajom"írásai. utálom)
csákány belétek
-
latani #55043 Please help me find this rare track!Thanks!
ILLUSION-ILLUSION -
npp #55042 Örömhír!!!! Megvan az első olimpiai magyar aranyérem: Kardkovács Bendegúz csősüregi lakos vásárolta a kínai piacon Peking-Alsóban. Csak így tovább fiúk, lányok; mottó: aranyeső hulljon rája... -
üdv! -
eldőlök én is, csákó uraim! -
Space - My_Love_Is_Music ,hú de jó zene ez is! -
igen az aktivitás az egy kicsit lanyha, hogy finoman fogalmazzak. -
Cső! -
üdv kolléga! -
vagyis akarom mondani.. gúd nájt
elvégre magyarok vagyunk vagy mi..
-
igazából egy másik forumon ténykedek ha van időm...
gyakran kint a neve, érdemes benézni ...
de azért ide is mindig benézek de ahogy látom nem sokan aktivak! -
Good night!