112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #55072
    3 dolog lehet a baj:

1.Érintkezés, AGP-slot
    2.Alaplap
    3.Táp

Mid van, mivel tudsz mérni, bármit is?
  • Trend Boy #55071
    Nyugi! Szerintem csak blokkoltak a videó kártyák... ha még is hallott akkor az alaplap gagyi, hiszen amitől kinyirodhat, azt a feszkót csak is az alaplaptól kaphatta, de az Asus eme lapja, nem volt olyan nagyon gagyi, tehát inkább a blokkolásra tippelek... tedd ki levegözni, és jó gépben egy óra múlva ha megy akkor ez megusztad...
    Tesztkártyád van? PCI-ba való???
    Azzal kimérhető milyen feszkó jőn, mert ha szar, akkor tényleg besültek a kártyák...
  • Norbi1971
    Ezer éve pakolok össze gépeket és ilyet még nem láttam....
    Amúgy bocs,hogy itt de ez egy amolyan "baráti társaság" és hát kitől kérjen az ember segítséget,ha nem a barátaitól.... :)
  • Norbi1971
    Pardon 400mhz
  • Norbi1971
    Egy régi Asus A7N8X-X lap,1gb ddr 40mhz,Ati Radeon 9550 256m,...
  • Norbi1971
    Agp
  • Norbi1971
    Fizethetem ki a cuccot...
  • Trend Boy #55065
    Video AGP, PCI, PCI-Expess???
  • Norbi1971
    A story a következő?
    Egy haver felajánlott egy használt cuccot.Régi,gagyi de működőképes.
    Alaplap,proci,memória,winyó,videókártya.
    Egy másik srác szólt,hogy kifizeti,rakjam már bele az általa adott házba és lökjek rá egy XP-t.
    Összeraktam,elindítottam.A telepítésnél az első újraindításnál(a file-ok másolása után)nem kapcsolt be a monitor.Beleraktam egy másik videókarit,azzal sem.Utánna megnéztem egy másik gépben mindkét videókártya halott.Táp rendben,zárlat,letestelés sehol.Harmadikat már meg sem merek próbálni.Ilyenkor mi van?Az alaplap fogta magát és kinyírta a videókártyákat?
  • Trend Boy #55063
    Problem???
  • Norbi1971
    Hello mindenki!S.O.S.
    Van itt valaki aki nagyon vágja a számítógép szerelést?
    (Eddig azt hittem én is nagyon vágom!)
  • zsoltford
    egy igazi szinti popper!
  • Szkíta71
    uramatyám de csúnya ez a csávó.. köszi a videót.
  • Trend Boy #55059
    Van!!!

...ne félj, nem én...

én a margón csücsülők...

• mflex #55058
    A kérdés csak az van-e nagyobb "spacesynthbuzeráns" nálam :DDDD
  • Dióka
    hát kommunikálni tudsz vele, már csak meg kell fűznöd!
    mondd, hogy te is buzi vagy (mármint akarom mondani spacesynthbuziörült vagy) - bocs a rövidítésért, de nem hagyhattam ki, hogy szavaidból merítsek egy jót -, szóval marha gyorsan szánjon rád pár órát, hogy egy spotlight videjót full HD-ben összedobjatok. A kamerát majd én ajánlom Neked hozzá!
  • mflex #55056
    Ennél jobb minőségben nem leltem rá, fogadni mernék, hogy mobillal vette fel Sultan (spacesynthbuziörült)

már beszéltem vele egy másik fórumon, mindenesetre , ha én oda kerültem volna, hogy HR-ről filmet készíthetek, akkor tuti szerzek egy fasza video kamerát.
  • mflex #55055
    Akkor ezért nem ment a CD írás sem nekem a NÉRÓ-val.
  • Dióka
    nagyon jók a videók!
    Robit én is kedvelem néhány jó száma erejéig,azé egy fokkal lehetne szebb is!
  • Dióka
    már elfeledted, honna jöttél?!
    nem mi,hanem ki,ne legyél mán ijen suta te újMEK-es:
    ittwanni
  • mflex #55052
    86-ban pultos AIWA R450-nem "nyomtam" akkoriban és vittem sok DJ-hez másolni a megjelenő italokat.
    Akkor (hallottam) másoltam át Humprey Robertson remekművét és egyszerűen megbabonázott ez a szám.

A "furcsafejűorrú" spacesynth,kiadó,zeneíró,producer stb mester ,már akkor tudta, hogyan kell az italo örülteket elélveztetni a zenéivel

Bár mostanában a Daylight projektjei nem igazán meggyőzőek számomra, ettől függetlenül a nagy könybe rendesen bele véste már a nevét.

A listából válaszd ki a videót:

Humprey Robertson felvétel készít.
  • mflex #55051
    mi az nero?
  • Szkíta71
    na akkó viszont zenéjjünk is egy kicsit..

Fresh Color - Nightdreams wav.

http://rapidshare.com/files/137731538/09_Nightdreams.wav.html
  • Szkíta71
    akkó a rosseb se tuggya mi a problematika
  • Dióka
    Ezt szépen és közérthetően összefoglaltad!

Bár, ha jól értettem, a hölgynevet sugalló fórumtárs tudja, hogy kell csinálni, a baja az, hogy a nero nem látja az előző sávokat.

Oka sok lehet....így látatlanban nincs kedvem leírni a lehetséges tucatnyi javaslatot.Esetleg ha leszoknátok a nero-ról,és használnátok másik tucatnyi alternatívát!
  • Dióka
    jujj! egyetértek, ha nem baj!
  • Szkíta71
    Csőváz colalady!

ha má írtá egy sávot akkó utánna a cd/dvd folytatás-t válasszad kifele oszt a beállításoknál a "menet beimportálásakor összeállítás frissítése" nígyzet legyen má kipipáva oszt utánna allú az "új fájlok hozzáadása az összeállításhoz" kocka is legyen mán kipipáva oszt ezek után mán menni fog tutkón mondom a frankót, csókójjam a csunyádat..
  • colalady
    Hali!
    Nem tudjátok mi lehet a gond a Nero programommal? Egyszerűen nem akarja folytatni a többmentes cd írást. Nem ismeri fel a cd már előzetesen felírt cuccot. Minden cd-t újra akar kezdeni. Eddig minden ok volt vele, de mostanában leállt a tudomány. S.O.S.
  • mflex #55044
    ( HaliCsőcsumicsákány ) Tetszik :D

Csőváz wazze, sirály ahogy nyomod a vakert acrcsávó :DDD

Csak is a "nájsz hengörien lengvics" érdekében ,én is át lépek az undorító magyar beszédből a szlenget beszélő és a jövőben már a gyerekeknek alapból ezeket a szavakat tanító és beszélő iskolai tanárok népes táborába.

Vagy talán mindenki internet nyelven fog beszélni?

OMFG LOL

ASD.SAD_ASD_DSA (ugye annyira röhögök, hogy nem tudok egy normális karaktert lenyomni,aki nem tudná ennek a jelentését, a hülye kockák "divatmajom"írásai. utálom)

csákány belétek
  • latani
    Please help me find this rare track!Thanks!
    ILLUSION-ILLUSION
  • npp
    Örömhír!!!! Megvan az első olimpiai magyar aranyérem: Kardkovács Bendegúz csősüregi lakos vásárolta a kínai piacon Peking-Alsóban. Csak így tovább fiúk, lányok; mottó: aranyeső hulljon rája...
  • zsoltford
    üdv!
  • Szkíta71
    eldőlök én is, csákó uraim!
  • Szkíta71
    Space - My_Love_Is_Music ,hú de jó zene ez is!
  • Szkíta71
    igen az aktivitás az egy kicsit lanyha, hogy finoman fogalmazzak.
  • Csucsu2030
    Cső!
  • zsoltford
    üdv kolléga!
  • Szkíta71
    vagyis akarom mondani.. gúd nájt elvégre magyarok vagyunk vagy mi..
  • zsoltford
    igazából egy másik forumon ténykedek ha van időm...
    gyakran kint a neve, érdemes benézni ...
    de azért ide is mindig benézek de ahogy látom nem sokan aktivak!
  • Szkíta71
    Good night!