112174
-
italoman #57313 Hello!
Keresek egy régi mixet kb 86-87-es, az elején egy női hang számolt visszafelé angolul, a mix kb 10 perces lehetett. Sajnos többet nem tudok róla. Esetleg ha valaki ráismerne, az szóljon. Előre is köszönöm.
BUÉK mindenkinek -
Bocs lemaradt a lényeg . 
Természetesen Breki a megszólított. -
"de az oldal ahová töltöm fel az anyagaimat"
Hol is van ez az oldal? Ha nem titok.
-
Cuba Libre: és nem is az Alegria felvétele... -
Sziasztok,
Elsőként is BÚÉK mindenkinek!!!:)
>>>Ismer valaki egy Cuba Libre feldolgozást 1989-ből?
Nem a Modern Rocketry számára gondolok, de előadód nem tudok. Lassú ütemű, amolyan "lötyögős", hangulatos italo zene. A kazettámon ilyen zenék voltak mellette: Axodry: You; That Girl: Dream Lover; Stef: Ready for love; Laser Cowboys - Theme From Knightrider (Maxi Single 1989).
>>>Plusz egy újabb ismeretlen, amiben a refrén "Hold on Stop" a nyomaték a Stop szón, ami néha "Sir". Egy baromi mély hangú fickó énekel a refrének között (bár inkább csak beszéd, mert dallama az nem igazán van). Ez már dögösebb zene, hagzásvilágában egy leegyszerűsített Fred Ventura lenne, amolyan Lady Extasy-s, pattogós gitárbasszussal.
Ha bármelyik felvételre van tippetek, nagyon megköszönöm! -
Azt énse tudom, hogy lehet-e, de az oldal ahová töltöm fel az anyagaimat kiírta, hogy 7z-t nem lehet ezért átneveztem simán rar-nak
és eddig senkise panaszkodott pedig többezren leszedték
viszont érdemes az ultra-t és LZMA-t használni a beállításoknál akkor lesz a legjobb tapasztalataim szerint -
Annyira én nem értek ehhez, azt hittem ha 7z kiterjesztésűként csomagolom, akkor kizárólag ezzel a progival lehet majd kibontani.Akinek meg Winrar/Winzip van, annak gondjai lehetnek.
Beállítottam, hogy zip legyen. Az is lett, csak még hozzárakta azt, hogy .001, .002 stb.
Amatőr vagyok még e téren.
Egyszer olyan anyagot találtam, ami 7z kiterjesztesű volt, és nem tudtam winrar-ral kibontani, akkor telepítettem a 7zip-et. Azóta ezt használom. -
Bigivan-nak mindenképp kijár egy csupasz Flac bónuszként, emiért ennyire kitartó volt. 
Aktualitása is megvan még bőven:
ABBA - Happy New Year (flac)
Nem saját up! Köszönet az eredeti feltöltőnek. -
de akkor miért nem 7z a kiterjesztése?
énis ezt használom mert amiket felpakolok 40 megás patchek ezzel csomagolva feleakkorák kb a rar-hoz képest
viszont én simán pluginként használom a total commanderhez így be és kicsomagoláshoz kise kell lépnem belőle
-
"kicsogolása" - azt hiszem ilyen magyar szó nincs 
kicsomagolása akart az lenni... -
Sziasztok!
Csak most értem haza, s olvasom a mai HSZ-eket.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot okoz
a Jimmy Somerville kicsogolása
De örülök, hogy sikerült.
Egyébként 7zip nevű progit használok, azzal csomagoltam be a cuccot.
A flac-ot meg Foobar 2000, vagy Xion Player-rel hallgatom.
Esetleg, ha kell vkinek
7 zip
Foobar 2000
Xion Media Player -
Mondjuk ennyit zenéért én még nem kínlódtam !! -
S megszületett a nagy mű igen, a zene szól, a hallgató pihen !!!!!
Köszönet érte Coldseed,Breki és Szkíta uraknak ! Ja, meg nekem is !!!

Jimmy Somerville - Hurts so good
3:52; flac -
hajaj...
-
szia Dióbá
ityeg a fityeg?
-
szóval azt mondod hogy kocka vagyok? moat belém akarsz kötni? 
zip fájlt legegyszerűbben ezzel a módszerrel lehet daraboltan feltölteni, nyilván ha rar-ba rakja,akkor erre nincs szükség, de lehet, hogy ő is TC fan és emiatt csinálta így.
-
Jól van na, csak segíteni akartam a vadász kollégának!!
-
szia Shirakom!!!
-
Mondjuk az sem teljesen "kerek", aki így rakja fel a cuccot..
-
klikk ideodaszétösszevissza, már nem csodálnám, ha öngyi lenne ennyitől. egyszerűbb lett volna, ha csináltok hozzá gyorsan egy "hogyancsináld" oktató videót... 
-
Okés, ezentúl "cuccosolok" 

-
Így is lehet de mivel nem is ismeri a commander-t talán egyszerűbben kellene kezdeni...
De persze ha neki könyebb így akkor nem szóltam!
-
Szkíta baratom,
a letoltott link helyett hasznald inkabb a "cucc" kifejezest
-
-
-
1. menj a beállításokhoz és válaszd ki az általános beállításokat.
2. megjelenik egy menüsor ahol kipipálod a lemezegység gombsort és a két lemezegység gombsort is !
3. nem tudom mennyi meghajtód van de a commanderben mostmár látszódni fognak a meghajtó ikonok.
4. válaszd ki azt a meghajtót, amelyikbe letöltötted a linkeket.
Ha ez megvan és látod akkor lép életbe amit már leírtam.
"A commander mindkét ablakában ugyanaz a mappa legyen megnyitva ahol az anyag van.
Az egyik oldalon jobb egér gombbal kijelölöd az első linket majd a fájl menü-ben kiválasztod a fájlegyesítés-t és elkezd dolgozni!"
Kapsz egy zip fájlt és abban lesznek a zenék! -
kicsit várni kell deha jól írtad be a címet megtalálja neked
de én azt szoktam csinálni ha valakinek ilyen gondja van hogy megpróbálok letölteni vmit és megnézem hová menti
Akár a fenti karácsonyfát kép mentése máskénttal
valószínűleg ahová azt menti ott lesz a többi mentett
-
ne tedd
indítsd el a commandert
nyomj egy alt+f7-et
oda másold be be amit keres rublikába ezt: "JS_-_Dare_To_Love__flac__1995.zip.003"
csak arra kell figyelni, hogy a meghajtő betüjele stimmeljen
pl C:\
-

-
Mivel nem tudom, hogy van beállítva (feltételezem egyáltalán magyar)
lépésenként mondom mit csinálj! -
egyre izgibb -
Persze !! -
Fent van a commander?
Segítek lépésről - lépésre, meglátod nem nehéz!
-
Azt hiszem kivágom az egész szart, már fáj tőle a fejem is !
Köszi Fiúk a segítséget! -
A lényeg, hogy keresd meg azt a mappát ahol a letöltött linkek vannak!! -
Ne már, csak van valamilyen mappa ahova tetted és kénytelen leszel commandert használni különben nem tudod egyesíteni a fájlokat, ami pedig rém egyszerű!!
És amit letöltesz, az látszódik is a TC-ben!! -
Az ott alul 3 db LÁMA !!! ( 57276 ) -
Megvan a 7.04a verzió, csak azt nem tudom, hogy a pinnába műxik !!!

-
meg nem bírnék lenni nélküle
mindig kiakaszt mikor a felhasználók ahova hívnak az intézővel jönnek hogy ők azt szokták meg -
Utoljára akkor használtam a tc, mikor már vagy 2 éve(?), oda volt egy csomó zenelelőhely-cím feltolva ebből a topicból, Breki révén. Azt is azért tudtam használni, mert megkaptam hozzá, hogy hogyan műxik!!!