112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• AlterEgo5561
    Itt találtam : http://www.forumjoy.net/forum/showthread.php?t=14952
    Van ott más is :)
  • shirak
    wazze Cimbi, dobok egy hátast.
    még ma is keresgéltem a neten és nem találtam csak belehallgatóst
  • shirak
    hát ezzel megfogtál, nem sokat tudok arról a kaziról, de nagyon faxa zenék vannak rajta.
    baratnom vette nekem valamikor 92-93-ban. jo rég volt
  • AlterEgo5561
    Gugli szerint itt : http://rapidshare.com/files/48516560/Enigma-Real_Sandness___other_Gregorian_Musteries.rar
  • shirak
    szoval nem is olyan kemény az a gép
  • Dióka
    a nem hivatalos megjelenés nem azt jelenti, hogy anno csak a Takt-nál játszott egy rajongó stúdiós és kreált egy meglévő számokból egy kazit? mint mostanság divatos mindenkitől mindenfélét összetákolni.....és netre dobni....
  • Dióka
    bocsi, szóval 100 processzoros = processzor magos = 25 db proci
  • shirak
    regi kedvencem eza zene.
    Ha mar Enigma, nincs meg valakinek ez az album ?
    Nekem megvan kazettan, de neten nem talaltam digitalis formaban, pedig jo lenne.
  • Dióka
    továbbfejlesztett dos 6.2 fut rajta

a ram a 100 processzoros szerverhez kell
  • AlterEgo5561
    108 GB? Mi fut ezen? Köv. ms fos? Microfos Rusnya? Akkor ezt az "oprencert" már basicben írták...
  • Dióka
    most viccelsz? menj már azzal a két megapixellel, ha felbontás meg vakítás kell,akkor én ezt szoktam használni

307 megapixel

hogy ez beröffenjen csupán 108 giga ram és és 36 giga grafikai ram kell ja meg legalább 5kilowatt

na én ezt ajánlom neked! :)
  • imre07
    Sajna egyiket sem ismerem. Mindkettő eredetiben nagyon jó. Ha vaakinek meglenne, és feltenné, azt megköszönném.
  • imre07
    Hali!
    AZ 57247 alatt még letöltölthető a feltöltésem APE-ban. Ugyanez a szám, leht, picit rövidebb verzió, de nem biztos. Ez a feldolgozás nekem is bejön.
  • Trend Boy #57420
    Köszönöm!

• AlterEgo5561
    Privi ment!
  • Trend Boy #57418
    Igen, ez az! Meg is néztem a listámat, meg is van, de sajna nem a videó változat, hanem valami egészen más... Előadó - számcím passzol... Még egyszer köszönöm a segítségedet... Úgyhogy rá állok a verziók beszerzésére :)

• bigivan
    Na, akkor itt egy feldolgozás, hamár a témánál vagyunk, amelyik azért feltétlenül a jók közé sorolandó! Ezt a cd-met 1987 nyarán vettem Balatonszemesen, a Hullám kempingben, mivelhogy akkor ott dolgoztam. 2 lerobbant NDK-s csákótól vettem egy hordozható cd-playert, ami csak asztalon működött, mivel memória az nem volt benne, ha rázkódott mindjárt leállt, s előről játszotta a lemezt, újra és újra.Meg vettem 8 cd-t is. Vazze, ott láttam először cd lemezt !!
    Na, de a lényeg, a zene !!

Santa Esmeralda feat. Leroy Gomez - The house of the rising sun + Quasimodo suite

320; 14,56; 1979
  • AlterEgo5561
    Ismét filmzenés segítséget szeretnék kérni: Asterix Az Olimpián filmben szól egy zene, amikor először közelít a kamera a tükör előtt álló Caesar-ra. Azt soundtrack-et leimádkoztam, azon nincs rajta sajnos. Állítólag vmi régi Delon filmből van. Melyikből?
  • AlterEgo5561
    Pedig , ha tudnád , hogy program-fejlesztésnél milyen hasznos!? Visual IDE-knél qva jól elférnek rajta a komponensek, stb :-))
  • AlterEgo5561
    2 feldolgozás,amit vétek kihagyni és amit talán nem rontottak el annyira:
    Dj June - Love Story (2006)
    Cosa Nostra - Love Theme From Flashdance (2006)
  • AlterEgo5561
    Jó estét Mindenkinek ! (bunkó módon ez elmaradt)
  • imre07
    Hát igen, a fiatalok már először csak a feldolgozásokat ismerik meg, azt hiszik, az az eredeti, de hát nem. Ma már főleg átdolgozások, feldolgozások mennek.Volt itt már szó a feldolgozásokról, melyek közül -számomra legalábbis - legtöbbször az eredeti jön be leginkább. Így azután, nem is biztos, hogy kíváncsi vagyok a Yesterday 329467-dik feldolgozására. Megértem én a maiakat is. A 60-as, 70-es években én is így voltam néhány számmal. Azt hittem, eredetiek, aztán kiderült, még korábbi számok feldolgozásai. De akkor csak NÉHÁNY ilyen volt, most NÉHÁNY NEM az.
  • AlterEgo5561
    Tetves rapid nem akarja felengedni.
    Itt nézz rá , ezt akartam feltolni: http://www.youtube.com/watch?v=oax5FJ5Bhd4
  • AlterEgo5561
    Szerintem: Laser Cowboys - Ultra Warp (The Final Conflict Mix)
    Rövidesen felér és majd mondasz rá valamit....
  • imre07
  • Dióka
    ma már boldogabb embernek érzem magam:

megtudtam, hogy neked 24"-os monitorod van és érzem, hogy el akartad mondani, hogy mennyire örülsz neki.
    bár az "akörüli" az elég tág fogalom

kiváncsian várom, hogy mikor rukkol elő valaki 26", 28" (mondjuk ez ritkább), 30", 32" és felfelé kategóriákkal...

50"-os HD-ések előnyben! mondjuk min. 3-4 méterről

aki teheti, ajánlom cserélje le a rozzant oldtimer-ét egy 25 milliós vadiújra jeligével...

(bocsi, de a hsz-ed annyira vonzotta az interakciómat. )
  • imre07
    Az általad keresett album letölthető innen. 320-as.
  • Trend Boy #57406
    Egy kis OFF!

Közel egy hónap intenzív használat, és teszt után mindenkinek ajálom a 24'-os, vagy akörüli monitorok használatát... Jól ellehet férni, király módon lehet minőségi filmeket, klippeket nézni, egyéb élményeket, nem is mondom... Aki teheti, annak nyugodt szível ajánlom a cserét...

http://depositfiles.com/files/x3nqxnrj9http://depositfiles.com/files/x3nqxnrj9
  • bigivan
    Vazze, pedig SONY Music Entertainment gyári cd, de télleg ugrik. 1993-ban vettem, úgylátszik meg fog murdellózni. Meghallgattam a szobai cd-n is, ott is ugrik. Nem rakom fel mégegyszer, mivel azon a ponton állandóan beteges. Bocs ....
  • bigivan
    Itt van egy klasszikus darab 1990-ből. Pár perce kaptam, s kételkedve fogadtam, mivel úgy küldte egy cimbi, hogy 320(HQ) a minőség, s én tartok azért ettől a jelzőtől, hogy 320 és hogy HQ. De, mégis, ez a zene egyszerűen varázsosan szól, biztosan machináltak rajta, de qrva jó lett.

Enigma - Sadaness part1 (Extended trance mix)

320 (HQ)
  • Dióka
    meglepődnék, ha itt valaki ne ismerné.... sőt én eleve P.E.-től ismertem és szerettem meg, s csak később tudtam meg, hogy nem is ők az eredetik.
  • mflex #57402
    Kétségkivűl nagyon jó zene, mert dallamos, italos és egyedien pörgös is és 3:30-nál olyat ugrik, mint öreganyám, mint amikor ráhozták a szívbajt, ergos hibás
  • Trend Boy #57401
    Keresek egy másik zenét is, de ezt még sajna ember fia nem tudta semmiféle minőségbe prezentálni, sajna... Peddig az egy óriási zene volt!
    Aki jártak a 80-as években föleg a videodisco kezdete előtt, és elején a "Randevú Disco Bár"-ban annak hamar be fog ugrani a dolog... A "volt egyszer egy vadnyugat" féle feldolgozásos zenével indult a buli. (nem a tini disco) A szám elején ló nyerítés, ostor csapkodás, majd indult a dob, és a szájharmonikás rész... Akkor imádtam ezt a zenét, de sose kérdeztem meg ki az előadó, mi a szám cím, és fel sem vetettem egyik, azaz az akkori ott lévő dj-vel (Surjanszky). Ma már bánom, és csak az "üldözése" maradt...

• Breki33
    Egy kicsit bővebb infó a témában

Bonnie-Tyler---Discografia-(1977---2007)

klikk

Eszerint én ezt az albumot keresem jobb minőségben

Bonnie Tyler - Simply Believe (2004)

:arrow:Artista: Bonnie Tyler
    :arrow:Album Simply Believe
    :arrow:Año: 2004
    :arrow:Formato: Mp3
    :arrow:Bitrate: 192 Kbps
    :arrow:Caratulas: Si
    :arrow:contraseña:
    www.emep3.com.ar

:arrow:Peso Del Archivo: 86,4 MB
    :arrow:Uploader: NATSUME [NIGHTWISH]
    :arrow:Servidor:Rs

:arrow:Tracklist

[code]
    #EXTM3U
    01 - SI DEMAIN (TURN AROUND) (DUET WITH KAREEN ANTONN).MP3
    02 - SIMPLY BELIEVE.MP3
    03 - SI TOUT S'ARRETE (IT'S A HEARTACHE) (DUET WITH KAREEN ANTONN).MP3
    04 - HOLDING OUT FOR A HERO (VERSION 2004).MP3
    05 - BACK IN MY ARMS.MP3
    06 - OPEN YOUR EYES.MP3
    07 - HERE SHE COMES (VERSION 2004).MP3
    08 - NOBODY BETTER.MP3
    09 - IF YOU WERE A WOMAN (AND I WAS A MAN) (VERSION 2004).MP3
    10 - WHEN I CLOSE MY EYES.MP3
    11 - IT'S IN THE BACK OF MY MIND.MP3
    12 - I WANT YOU.MP3
    13 - DARLIN'.MP3
    14 - ALL NIGHT TO KNOW YOU.MP3
    15 - DRIVING ME WILD.MP3
  • Trend Boy #57399
    Sziasztok!

Keresek egy zenét, hátha valakinek beugrik valami. Első körben, elég lenne az előadó, és a szám címe...

Ami tudni lehet róla: Egy vékony kalapos manus énekli, és ami nagyon jellemző a zenére, hogy a Luis Amstrong Sax-zik benne... Az Énekes kb a szám közepe felé még oda is szól neki jó mély hangon, "Hé Luis!" Aztán meg a jó ember rázendit a saxival...

Elöre is köszönöm, hátha valakinek beugrik a dolog...
    (peddig tuti még én is játszottam annak idején 82-86)

• atiapuka
    Köszönöm fiúk, fantasztikusak vagytok!!!
  • Breki33
    Ez a megamix meg van valakinek jobb minőségben?

klikk

Illetve a DJVlooXchannel féle megamixek is érdekelnének nagyon tetszenek a remixei is pl

Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody [Ultimate Dance Mix]

klikk

Billy Ocean - Loverboy [12" Extended Club Mix]

80's NON-STOP Dance Music Video Megamix [Hot Mixes Part 2]

• coldseed
    Akit érdekel, itt
    egy extended verzió ugyanebből a dalból.
  • coldseed
    Kicsit Tyler Off,
    de csak kíváncsi vagyok ismeri-e valaki a Lips Inc Funkytown című dalának
    a 80-as években készült feldolgozását a Pseudo Echo nevű formációtól?

Nekem bejön, Ti meg itt meghallgathatjátok jó ropogós bakelit ripről 160-as kbps-ben.
  • Breki33
    volt a jugo-n akkoriban egy akciófilm ez volt a fócimzenéje
    nem értettem sokat belőle de imádtam anyám meg forditotta a szöveget ha nem értettem