112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #106724
    Jogos és korrekt észrevétel ! ... sorry!
    Monica Stucchi & Dora Carofiglio személyét már nem először sikeresen tévesztem :)
    Pedig tudom hogy ... #102338

Nem egyszerű az italo-disco zenei ösvényén kiigazodni, te is ti is tudjátok,egy-egy művésznév alatt is más-más énekes tolja a vokált,hogy túl messzire ne menjek ,Michael Dream egy másik dalában "Eyes in the Sky" Giancarlo Pasquini,de Edyta sorrendben harmadik maxiját sem Dora énekelte már.

Köszönjük az infót.
  • AlexT967
    Koszi
  • Wind 67
    A vokált Dora Carofiglio énekelte, a képen látható hölgy csak a színpadon billegett Den Harrow módjára....
  • reynaud #106721
    Szia,
    Szép megfejtés!
    Igen, (Gianni Coraini) Ken Laszlo énekli a vokált.
    Gratulálok !!!
  • carbit
    Szia!
    Michael Dream (Ken Laszlo) - Never Say Never
  • reynaud #106719
    Ha valahol megvan az a bizonyos bakelit lemez,lehet még az ujjlenyomatod is rajt van.
    A részletekre most nem térnék ki,röviden annyit ,Komjáthy műsorban,és a "pillantásban" is lement.
    Az italo-disco ezen korszakából is vannak nagyon jó zenék,sőt számomra a 80s évek közepén kiadott, vontatott,unalomba fulladó,álmosító zenék helyett ,inkább ezek a pörgősebbek mostanában zenehallgatáskor a nyerők.
  • cucurbia
    Lehet.Mittudomén.Ha beesett 4 hetente egy Haluskacsomag,akkor nagyjábol 3-4 óra állt rendelkezésre azt az 50-60 lemezt meghallgatni és ami kellett rögziteni. Ami nem fért bele ebbe az időbe,ment a levesbe. Számomra ezek,bármennyire is szerettem egy idő után már egyik fülembe be,másikba ki zenék voltak.
  • reynaud #106717
    Itt van még egy fejtörő,nagy tétben mernék rá fogadni hogy anno aktuálisan ez a lemez Cucurbia kezében megfordult.

sample 7
  • reynaud #106716
    Début de Soirée ..... egyébként így van!
  • reynaud #106715
    Azt gondolom ezek neked való zenék . (soundcloud link)
    Ezt kiemelem,egész jó.
    Toney Lee - Reach Up (CMAN Edit) sc
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.05.15. 17:41:51
  • reynaud #106714
    A tipp helyes !
    Edyta - Come Back
    Netán valaki nem tudná,a vokált a fotón látható hölgy énekli a dalban.

A felsorolt dalok közt látom azt a kettőt amire céloztam ,mint hasonló dallamvezetés.
    Gratulálok!
    s ha már Alan Barry ,július 5-én dob piacra a " Greatest Hits & Remixes " sorozat legújabb darabjaként a ZYX kiadó ,az előadó dalaiból egy dupla CD-s válogatást.
  • AlexT967
    Coeo - She Keeps It Good.flac
    Ez nem italo meg nem regi de extra atdolgozas, aki szereti szivesen adom
  • allada67
    Edyta - Come Back lehet, de még a Joe yellow - Last Call is hasonló alapok. Kicsit olyan kettős hasonlóság,
    mint a Mindy Love - It's A Shame, és az Alan Barry - Innocent .
  • cucurbia
    Igen,még a Lisa:I believe in music ami számomra hasonló,de abban van egy kis gitáralap is,ami ebben az instruban nálam nem volt fellelhető.
  • cucurbia
    Na ez a válogatás valamiért elkerülte a figyelmemet.
  • cucurbia
    Tudom.És milyen jól lehetne kötni az alapja miatt egy Debut de Soireé-re.
  • reynaud #106708
    Konkrétan van 2 olyan dal ,amiknek a dallamvezetése alig eltérő attól ami a rejtvény tárgya.
    s jól írod ,sok hasonló sablonalap volt,de nem ez a dal.
  • studiohits
    szinten egy kedvenc!

The Piranhas - Zambezi
  • Zephyr Retiring
    Megszakítjuk szokásos fórumozásunkat egy jó zene erejéig..
    1977..

2012..

Részemről mára ennyi. További jó zenéket.
  • reynaud #106705
    Köszönöm szépen a gyors infót.
    Egy CD válogatásán rajt van ( link ) ,de ezen is csak a rövid verzió mint a kislemezen.

Ezt kidobni a lejátszóból ..... ? bitang jó zene!
  • studiohits
    A-Let go!

• cucurbia
    Nekem csak a radioverzio van meg és nem ismerek belőle maxi változatot,főleg,hogy ez csak kislemezen jelent meg és egyetlen Andrews válogatásra vagy cd-re nem került fel tudtommal.
    Egyébként hónapok óta mindig akartam játszani,de mindig kidobták a müsorvezető urak ezt is a lejátszóbol.)
  • cucurbia
    Nem ismerem az instrumental verziot,és ez az alap szinte a kilencvenes évek italo dalainak 50%-ára ráhuzható sablonalap,de a dallamvezetés alapján én erre tippelek.
  • reynaud #106701
    Chris Andrews - Let Go! zenéjét én csak néhány napja ismerem .
    Készült ebből "extended" verzió is vagy csak ez a rövid létezik?

• reynaud #106700
    Hi Guys,
    Let's play again !

Ezt a dalt egy italo-disco fan számára szinte kötelező ismerni,viszont felismerni 33 mp-ből nem oly könnyű.
    Annyit segítek e rövid részletet a dal "instrumental" verziójából vágtam ki.
    sample6

Jó fejtörést !
    Remélem sikerül megfejteni.
  • Zephyr Retiring
    Diszkózzunk..

• Zephyr Retiring
    Ha már a bohém rapszódiában nem is tettek róla említést, azért mi tudjuk, hogy bizony Madonna is ott volt azon a bizonyos '85-ös nagykoncerten.

A film és benne a Queen zenéi hozták a tőlem elvárt szintet (bár itt ott nem egészen úgy történt minden mint a filmen) ha csak kikapcsolódásként és nem Sherlock Holmes-ként nézzük, egész jó lett.

Szóval felsorolnak pár nagy nevet a fellépők közül, csak szegény Madonnát nem tartották sztárnak.
    Pedig...

• maxi71
    Szia!

Köszi szépen, ez remek.
  • mfn

Very Important Reggae
    Little Carlos - Shake Your Body Down

Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.05.11. 20:45:34
  • reynaud #106695

• reynaud #106694
    A zseniális Bobby Orlando ...

• studiohits
    A-Sweet Mix (Gilla & Helmut Rulofs) - Susan Don't Cry For Me

ez is jo szerintem!
  • studiohits
    kellemes hetveget!

A-Antonella Forte - Quattro Lune
  • mfn

Sylvester - You Make Me Feel (Ultimix 89)
  • mfn

Ez se egy rossz maxi verzsön
  • Zephyr Retiring
    Alsón hezitáltam én is, aztán itt priviben átküldték a 18 dodós Very Best Of P.H. biztonsági lossless változatát. Azon a "19" három verzióban is szerepel.
    Így történt, hogy ezért nem vettem meg ezt az extended verziót...
  • Musachy
    Nekem csak ennyi az infóm:

• Zephyr Retiring
    1985. A legenda szerint a zenét betiltották Amerikában a vietnámi háború borzalmai miatt.
    Ha erről van pontosabb infó bárkinek, ne fogja magát vissza...

Egyébként nálam máig nagy kedvenc:

Természetesen meg is van veszteségmentesen többféle verzióban is.

19 évre rá egy Oliver Moldan nevű fazon kidobott egy progresszív house zenét, amit Paul Hardcastle egykori slágere ihletett.
    Ezen Oliver Moldan nótát keresem égre-földre vinylen, de kizárólag a spoiler alatti verzióban!

Ha tud bárki megbízható elérhetőséget hozzá, privibe keressen.
  • mfn

Egy duett Gilla-valSweet Mix - Hot Love

Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.05.10. 21:31:20
  • mfn

KellemesPaul Coxx - Dancin

Utoljára szerkesztette: mfn, 2019.05.10. 21:03:58