112174
-
-
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED!KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LINKET ÉS A FELTÖLTÉSED! 
-
tulajdonképpen a don't forget to say thanks erős pszikiai hatását vártam
-
Mit vártál..?
-
[nagy sóhaj] -
És a "békítők" még meg sem jelentek..
Na majd később, hiába még korán van.
-
22-en szedték le idáig
-
menedzseltük témát!
-
ja, csak szólok a többieknek, hogy most épp megint csúcson van a topik!
-
na, ez már durva!egész jó formában vagy! 

és mennyi igazságot hozá szent szavaid... -
valóban nem egy nyelvet beszélünk....én magyarul írok, többen értik is, de neked ez olyan,mint valami ősi halott nyelvjárás, "nem érteni mi a lófaszt akarni megmagyarázni". -
Most megnyugodtam, már azt hittem jelentek valamit neked, mert egyébként egészen a "Trendboy hatás" alá kerültem, nem is értettem mi történik velem... 
Lehet, hogy engem jellemeznek a szavaim de vállalom is őket.
Én nem vagyok olyan "tanult" ember mint Te, de a hibbant embert messziről felismerem..
-
Trend Boy #58461 ...te meg csak a zárójeledből értelmezve, arra összpontosítva...
-
Pü. kérés törölve. 
-
Trend Boy #58459 Azokhoz oda is írtam, nem én töltöttem fel... Apa, olvass!!! Nem ártalmas!!! Részemről egészben hallható zenét, kb. 1 éve nem rámoltam fel sehová... (Fórumok és barátaik). A többiek meg saját magadat jellemzik. Mint mondtottam: Nem jelentesz semmit sem, csupán egy mosolyt...

-
tudod, ha van inspiráció...
-
nagyléptékben látom fejlődni az írásos önkifejezésed egyre-mekebb szakaszait! gratula!
-
bammaeg, megelőztél! most akartam feltenni a teljes "intrót"!
-
kedves barátom!
az a baj, hogy nem veszed észre, hogy milyen köcsögduda vagy, miközben eljátszod a békétnyugalmatszeretetethozó mártírt.
erre nem mindenki vevő, azaz vannak itt olyanok is, akik néha gondolkodnak (nem csak tőtikézni járnak-jártak ide) és tudják merről fúj a szél.
a többit a korábbi pár hsz már helyesen elmondta, így nem taglalom tovább!
-
hozod=viszed -
Igen, érzékelhető, mégpedig az, hogy ilyenkor meggyőződhetünk róla mekkora idióta vagy. De nincs gáz, már megszoktuk, hogy amikor megjelensz mindig osztod azt amiből neked igen kevés jutott (nem az arcodra gondoltam..) de hálistennek utánna mindig eltünsz valamerre, hiszen máshol is várják tőled a megvilágosodást és Te azt nagy kegyesen el is hozod..
-
Húh, öregem Te tényleg ostobább vagy mint gondoltam...
Ki szokta teleszarni linkekkel a fórumot??? Ja, hogy Te? Bocs, ez nyilván most kiszaladt abból a butuska fejedből..
Komolyan gondolod, hogy jó arc vagy ezekkel az értelmetlen monológokkal?
A nagyobbik baj persze az, hogy sajnos van aki ezt "be is szopja.." sőt még hangot is ad ennek, amitől persze Te még jobban vérszemet kapsz.
-
Trend Boy #58451 Azt hiszem érzékelhető, hogy miről beszéltem az #58431 és a #58432-es hozzászólásomban...
Egyébként a többiek nevében, köszönjük szépen a linket...

-
Trend Boy #58450 Tedd... és miért is??? Igazából "linklovagok" mint amilyen te is vagy, nekem nem oszt szoroz...
Az intró meg olyan arcoknak, tagoknak került fel, akik gyűjtenek zenét, és nem az internet vadvilágából laszózák össze winyójuk megtömésére...
A "jó barátod", meg pofázás helyet inkább ide szórhatta volna számodra és a többiek számára a linket, osztályharc helyet...
-
Senki nem kiváncsi semilyen kibaszott listára önfényezés céljából!
Az Elena zene számomra hányinger, mint minden olyan amiben Mark Ashley a hülye erőltetett Thoma Anders hangján énekel.
Tessék, ha valakinek kellene ez a szar...
[b] 01. elena (eurotrance mix) 03:29
02. elena (classic euro mix) 03:20
03. elena (nrg mix) 03:29
04. only love can make me strong (album edit) 03:18
05. only love can make me strong (extended mix) 04:57
pass:isdmusic.com /320k/ -
És Én meg azt a listát állítsam össze, hogy hányan küldtek már el a picsába..?? 
-
Trend Boy #58447 Mások fikázásán kívül, mást is tudsz????
Vagy generáljak ide egy listát, hogy az "SG"-n hány emberbe kötöttél bele totál értelmetlenül??? (Komoly lista lenne, és ezt sokan tudják)
Hesssss kosárból....
-
Kedves Breki!Valami nem stimmel a lemezzel,a 2-es Kim Wilde felvétel hiányzik,ezt hogy csináltad?Ki tudnád javitani?Köszi! -
csupán intrót nem tudom minek vagy kinek tettél fel, nyilván gondolod valaki meg fog irigyelni érte, hogy "neked ez is van már". végülis nem rossz szám, bár nem hallgatnám meg egymás után többször is. nincs valami jobb? ez a maxi albumocska bár még tényleg friss, de rengeteg helyen fent van. a pénzt áldozók 1100ft-ért meg is vehetik, ha gondolják, ha nem,akkor meg le is tölthetik 1-2 helyről akár wav-ban is. -
Szia BJanee!
KÖSZÖNÖM!!

-
Trend Boy #58443 Csupán intró 320-ban
-
Trend Boy #58442 Sziasztok!
Két idei zene azoknak, akik szeretik a jó zenét, és némi gempát is áldoznak zenére. Lehet, hogy valamerre, valakik már felszórták valahová, hát istenem, tegyetek utána linket, nekem eredetiben elégé jó...
A felső anyagot nem kell bemutatni, csupán a soron következő maxi...
Ez kicsit nehéz anyag, mert még nem sikerült kiderítenem, hogy a volt SIB, vagy Mark Ashley áll, netán az Andy Matthew és csoportja a zene mögött... Lényeg, totál brutál anyag...
-
Szia Oki! ha még esedékes,remélem, megfelel:
http://www.mwbshare.extra.hu/download.php?file=433b68ec11bbffd6e7fcd7caec445d57
-
üdv mindenkinek, osztom a véleményeteket...és kedvelem a ''vadászás'' örömét...soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok örülni egy -egy 20-25 éves maxinak...
sok stilust kedvelek és örömömre szolgál a csere-bere, rengeteg jó muzsikához jutottam hozzá!
én csak a cimbit tudom idézni immár többedszer: mit teszel fel mellé?
listám idő iányában ugyan még nincs...de néhány lemez amivel a postás megörvendeztetett a héten:
12" HIGH ENERGY MIX FUN FUN BOBBY O DIVINE KAREN SILVER
KIT ROLFE - ONE MORE HURT 12"
CREATIVE CONNECTION - SCRATCH MY NAME 12" REMIX
MEGA - YOU GOT A BAUSPARVERTRAG??? 12"
BLACK BOX - FANTASY 12" ITALO PIANO
LIZA MINNELLI - SO SORRY I SAID / LOSING MY MIND REMIX
NEW ORDER - ROUND & ROUND 12"
AZTEC CAMERA - SOMEWHERE IN MY HEART 12"
KIM WILDE - YOU KEEP ME HANGIN' ON 12"
abba - lay all you love on me
-
Szia!
Na most tapintottál rá a lényegre.
-
A múltkor valaki keresett a párjának mix-et. Ha jól emléxem akkor aerobic-hoz. Hátha ez megfelel:
Maxi Megamix II
Holnap küldöm a másik részét! -
Rajnoka #58437 Haligali. Van nekem egy 87's kazettám. Szarrá halgattam már. Van rajta egy zene, amire régóta vadászok. Stílusa olyan Omd, Commuflage ötvezés, és két másik zene részlete is feltűnik. Az egyik a Ray Parker Jr Ghostbusters szintetizátoros része, és a Lynn Anderson Rose garden refrénje. -
Valakinek megvan a zene?
HELP! -
Végre valaki, aki megértette, mire gondolok!
-
MrSister #58434 Pazo!
Én csak gratulálni tudok a listádhoz! Jó látni, hogy vannak még emberek, akik vásárolnak eredeti lemezeket. A gyűjtés és "vadászás" öröméről, kudarcokkal és sikerekkel tűzdelt licitálásokról itt soha nem lesz értekezés. Elismerést, jó szót hiába vársz olyan emberektől, aki életében 100 Ft-ot nem áldozott eredeti hanghordozóra és tulajdonképpen ő azt hiszi, hogy a zene az linkeken "terem". Legnagyobb mutatványa pedig abból áll, hogy végig THX-eli a világ összes fórumát aztán meg a lopott linkekkel itt veri magát. Tudod ez itt dicsőség, máshol viszont szégyen.
Még egyszer gratulálok a gyűjteményedhez, szép kollekció!